Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lille Bange Egern holder fødselsdag - Mélanie Watt - E-bog

Bag om Lille Bange Egern holder fødselsdag

Lille Bange Egern skal holde fødselsdag, men han vil helst ikke have nogen gæster. Han bøjer sig dog til sidst og inviterer sin ven, hunden Trofast, men der er strenge regler for opførslen ved Lille Bange Egerns fest: Ingen musik, ingen dans og ingen leg, og man må absolut ikke overraske fødselsdagsegernet! Det eneste, man må, er at sidde stille. Men som sædvanlig går intet som planlagt for Lille Bange Egern ... "Lille Bange Egern holder fødselsdag" er endnu en sjov historie for alle fans af serien om Lille Bange Egern, som har begejstret børn og deres forældre verden over.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772273723
  • Udgivet:
  • 6. Januar 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Lille Bange Egern holder fødselsdag

Lille Bange Egern skal holde fødselsdag, men han vil helst ikke have nogen gæster. Han bøjer sig dog til sidst og inviterer sin ven, hunden Trofast, men der er strenge regler for opførslen ved Lille Bange Egerns fest: Ingen musik, ingen dans og ingen leg, og man må absolut ikke overraske fødselsdagsegernet! Det eneste, man må, er at sidde stille. Men som sædvanlig går intet som planlagt for Lille Bange Egern ...

"Lille Bange Egern holder fødselsdag" er endnu en sjov historie for alle fans af serien om Lille Bange Egern, som har begejstret børn og deres forældre verden over.

Brugerbedømmelser af Lille Bange Egern holder fødselsdagFind lignende bøger
Bogen Lille Bange Egern holder fødselsdag findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.