Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Bøger i Ravn serien i rækkefølge

Dyk ned i den hæsblæsende og nervepirrende krimiserie ‘Ravn-serien’ af en af Danmarks største krimiforfattere Michael Katz Krefeld. Ravn serien er en stor beundring for de danske lyttere og særligt krimilæsere, men krimiserien har nu også passerede ude for landets grænser i mere end hele 20 andre lande. Michael Katz Krefeld Ravn serien består på nuværende tidspunkt af 6 bøger efter det nyeste bind i serien ‘Skytsengel’, men serien er langt fra afsluttet. Flere Michael Katz Krefeld bøger er allerede planlagt, og der er derfor flere fængende historier om de kriminelle sager, der dukker op for privatdetektiv og kriminalbetjenten Thomas Ravnsholt på vej til dig. Scroll ned på siden for at finde inspiration til din næste lytte- og læseoplevelse, eller hvis du blot ønsker at skabe et overblik over rækkefølgen på alle Krefelds bøger i Ravn serien.
Show more
Filter
Filter
Genre
 • (6)
 • (7)
Bogtype
 • (7)
 • (6)
 • (6)
Format
 • (6)
 • (6)
 • (6)
 • (1)
Sprog
 • (7)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
Tag
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Serie rækkefølge
 • af Michael Katz Krefeld
  47,95 - 110,95 kr.

  Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe - en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted. I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer. Afsporet er første bind i spændingsserie om den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, der som privatopdager hyres til at finde forsvundne personer."Med AFSPORET viser Katz Krefeld, at han stadig befinder sig i den liga, han landede i, da han sidste år modtog Det Danske Kriminalakademis pris for årets danske krimi. Blandt de bedste." POLITIKEN"AFSPORET er den slags letantændeligt brænde, der giver læserne ophedede, søvnløse nætter." BERLINGSKE"Ny krimiserie fra én af Danmarks bedste spændingsforfattere er et særdeles behageligt og spændende bekendtskab." LITTERATURSIDEN"En helt igennem fantastisk velskrevet krimi. Efter de første par sider, sad jeg og ønskede jeg kunne læse meget hurtigere, da spændingen bare blev bedre og bedre, og da bogen var slut, sad jeg og ærgede mig over, at jeg var bleven for hurtig færdig." KRIMIFAN.DK (*****)

 • af Michael Katz Krefeld
  65,95 - 110,95 kr.

  Da Ravn bliver involveret i en forsvindingssag, udvikler det sig til en dramatisk jagt på sandheden. Sporene fører til Berlin og en uhyggelig sag fra Stasi-tiden – en sag der bringer Ravn i stor fare, da han i sit forsøg på at løse mysteriet får vækket fortidens rædsler til live …SAVNET er en højspændt krimi om en ensom mand der begår underslæb for at rejse til et hemmeligt møde i Berlin, men som forsvinder sporløst. Ravn bliver gennem mandens søster Louise involveret i eftersøgningen og må sande, at flere enlige mænd er forsvundet på mystisk vis i den tyske hovedstad. Snart er Ravn selv i fare på sin jagt efter at løse mysteriet. SAVNET er andet selvstændige bind i MICHAEL KATZ KREFELDs serie om privatdetektiven Ravn. Pressen skrev om første bind i serien:"Med AFSPORET viser Katz Krefeld, at han stadig befinder sig i den liga, han landede i, da han sidste år modtog Det Danske Kriminalakademis pris for årets danske krimi. Blandt de bedste." POLITIKEN"AFSPORET er den slags letantændeligt brænde, der giver læserne ophedede, søvnløse nætter." BERLINGSKE"Ny krimiserie fra én af Danmarks bedste spændingsforfattere er et særdeles behageligt og spændende bekendtskab." LITTERATURSIDEN"En helt igennem fantastisk velskrevet krimi. Efter de første par sider sad jeg og ønskede, at jeg kunne læse meget hurtigere, da spændingen bare blev bedre og bedre, og da bogen var slut, sad jeg og ærgede mig over, at jeg var bleven for hurtig færdig." KRIMIFAN

 • af Michael Katz Krefeld
  65,95 - 109,95 kr.

  En mordbrand viser sig at have forbindelse til både en mystisk sekt og til de højeste kredse i det danske erhvervsliv, da Ravn får en tilsyneladende banal sag: Han hyres af den velhavende direktør Ferdinand Mesmer, som er ekspert i ledelsesstrategi, til at finde Mesmers forsvundne søn Jakob, der for 10 år siden grundlagde den nu skandaleramte sekt "Guds udvalgte".   Da det viser sig, at Ferdinand Mesmer allerede tidligere har haft en privat efterforsker på sagen men som er forsvundet, indser Ravn, at det ikke bare er en banal sag om en savnet søn, men at der er langt mere på spil. Han lokaliserer Jakob og hans sidste disciple på et afsondret landsted på Lolland. Et sted som er tættere på helvedet end det paradis Jakob ellers har stillet sin menighed i udsigt. Ravns efterforskning fører ham dybt ind bag murene hos sekten, og langsomt afdækkes en både frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid. En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle."Sekten" er tredje bind i Michael Katz Krefelds serie om privatopdageren Ravn, som bor på en båd i Christianshavns kanal. De to første bind i Ravn-serien er "Afsporet" og "Savnet".

 • af Michael Katz Krefeld
  65,95 - 98,95 kr.

  Ondskaben kender ingen grænser.Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige tilbage i 1993, og som endte fatalt. Af frygt for hævnangreb mod drengene har de siden deres frigivelse levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter og er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde bliver overfaldet og denne gang dræbt, efterforsker Ravn sagen og indleder jagten på den anonyme morder. En gerningsmand der kan være hvem som helst, og slå til hvornår det skal være. Og spørgsmålet melder sig hurtigt for Ravn, om han kender sin klients virkelige identitet og hans motiver?Dybet er fjerde selvstændige bog i Michael Katz Krefelds populære serie om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe. Serien udkommer i 20 lande.

 • af Michael Katz Krefeld
  93,95 - 110,95 kr.

  Michael Katz Krefeld har begejstret læserne herhjemme og i 20 lande verden over med sine hæsblæsende, nervepirrende og stærkt underholdende krimier om den tidligere politibetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn.I PAGTEN satser Ravn alt på at få opklaret en traumatisk sag: Hvem dræbte hans kæreste Eva i deres hjem for fem år siden?Nye oplysninger i sagen fører Ravn til en aldrende lejemorder og til en gruppe kriminelle betjente med forbindelse til en skræmmende magtfuld person i samfundets øverste top. Men først da Ravn indgår en fatal pagt med gangsterkongen Kaminsky, får han viden og forbindelser, der måske gør det muligt at afsløre korruptionen og den anonyme bagmand - og at finde Evas morder. Men alting har en pris, helt præcis 71 skjulte millioner fra et gammelt, uopklaret røveri, som Kaminski ønsker at få fat i.PAGTEN er femte bog om den coole privatopdager Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin hund Møffe.

 • af Michael Katz Krefeld
  98,95 - 139,95 kr.

  Da Ravn vender tilbage efter et langvarigt sejltogt, er alt forandret på Christianshavn. Et skudattentat fra Frelserkirken har sendt død ned over den fredelige bydel, og en nær ven til Ravn er blevet hårdt såret. Ravn starter sin egen efterforskning og får undervejs følgeskab af den unge advokat Miriam, der sender ham på sporet af en forsvunden krigsveteran. Sammen forsøger de to at stoppe den ukendte gerningsmand, der holder nationen i et jerngreb, før et nyt attentat truer. Skytsengel er sjette selvstændige bind i serien om privatopdageren Thomas "Ravn" Ravnsholdt, der bor på sin motorbåd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe.

 • af Michael Katz Krefeld
  1.393,95 kr.

  Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe - en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i 2 bind i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.Michael Katz Krefeld, f. 1966, debuterede i 2007 med krimien FØR STORMEN. I 2012 blev SORT SNE FALDER kåret som årets danske krimi og nomineret til Glasnøglen for årets skandinaviske krimi.

Ravn serien

En nervepirrende serie om Thomas Ravnsholdt, også bedre kendt som Ravn. Ravn er en privatdetektiv og kriminalbetjent, som står over for svære udfordringer på sin vej. Han bor sammen med sin engelske Bulldog ‘Møffe’ i en meget gammel båd i Christianshavn, hvorfra han bliver involveret i en bunke af kriminelle sager. Du følger naturligvis både Ravn og Møffe gennem hele historien, men undervejs bliver du også mødt af andre bemærkelsesværdige karakterer som blandt andre Ravns bådnabo Eduardo, Victoria som er ejer af et antikvariat samt bartenderen Johnson fra det lokale værtshus på Havodderen. 
Du kan læse mere om Michael Katz Krefeld bøger fra serien nedenfor, eller se Krefelds andre populære serier som Cecilie Mars-serien, Maja Holm-serien eller Katrine Bergman-serien


Michael Katz Krefeld rækkefølge

Michael Katz Krefeld Ravn serien består lige nu af 6 bøger, men serien er heldigvis ikke afsluttet endnu. Der vil højst sandsynligt komme endnu flere spændende bøger til serien, og planen er, at der skal komme mindst 4 nye bøger til serien. Hos Tales.dk har vi samlet alle Michael Katz Krefelds bøger fra serien ovenover, så du nemt og hurtigt kan danne et overblik over bøgerne i den korrekte rækkefølge. Den populære krimiforfatter debuterede i 2013 med bogen Afsporet, som skulle være det første bind i den længere krimiserie med Privatopdager og kriminalbetjenten Thomas Ravnsholdt. Den nyeste bog og derfor den 6. i serien er Skytsengel, som blev skrevet efter en 2 års lang pause i 2019. Hos Tales.dk anbefaler vi at læse bøgerne i rækkefølgen ovenover, selvom at alle bøgerne kan læses uafhængig af hinanden. Hvis du allerede har læst de første 3 bøger i serien, så kan du heldigvis også finde Michael Katz Krefeld Dybet, som er det 4. bind i Ravn serien. Hvis du endnu ikke har læst nogle af bøgerne endnu, så er der heldigvis en god grund til at begynde på dem. Bøger skrevet af en af Danmarks yndlings forfattere Michael Katz Krefeld, som har høstet et hav af priser og udmærkelser for hans dybdegående krimier, så kan det alt andet lige kun være nogen fængende historier. Han har blandt andet i 2016 vundet Martha-prisen efterfulgt af Krimimessens publikumspris i 2018. Hvis Ravn serien lyder interessant, så gå på opdagelse i vores udvalg af bøgerne ovenover inklusiv den sidste bog Skytsengel.  


Rækkefølgen på bøger i Michael Katz Krefelds Ravn-serie

 1. Afsporet (2013)
 2. Savnet (2014)
 3. Sekten (2015)
 4. Dybet (2016)
 5. Pagten (2017)
 6. Skytsengel (2019)

FAQ - Oftest stillede spørgsmål til Ravn serien


Hvor mange bøger er der i Ravn serien?

På nuværende tidspunkt i oktober 2021 er der i alt 7 bøger i Ravn-serien. Den første bog i Ravn-serien blev skrevet i 2013, bogen hedder ‘Afsporet’. Senere efter har Michael Katz Krefeld skrevet bøgerne: ‘Savnet’, ‘Sekten’, ‘Dybet’, ‘Pagten’, ‘Skytsengel’ og ‘Imperiet’.

Hvor mange bøger har Michael Katz Krefeld skrevet?

Der er i alt 11 krimi bøger på nuværende tidspunkt i oktober 2021. Michael Katz Krefeld debuterede med sin første bog ‘Før stormen’ i 2007. 

Hvilken pris vandt Michael Katz Krefeld for Ravn serien i 2018?

I 2018 vandt Michael Katz Krefeld krimimessens publikumspris for hans Ravn og Martha prisen i 2016. Han er en af Danmarks bedste krimiforfattere. 

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.