Udvidet returret til d. 31. januar 2024
Michael Katz Krefeld

Bøger af Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld er en af Danmarks mest populære krimiforfattere og har høstet et hav af priser og udmærkelser for hans gennemarbejdede krimier. Han debuterede i 2007 med "Før stormen" og i 2012 blev "Sort sne falder" kåret som årets danske krimi og nomineret til Glasnøglen for årets skandinaviske krimi. Nu havde Michael Katz Krefeldt etableret sig på den danske krimisene og solgte tusinder af bøger! Men det skulle slet ikke stoppe her! For I 2013 udgav han krimien "Afsporet" , som skulle være første bind i en længere krimiserie med opdageren Thomas Ravnsholt, kaldet Ravn, i hovedrollen. Ravn er tidligere politibetjent og bor nu på en båd i Christianshavns Kanal. Han lever af at efterforske sager om forsvundne personer i ind- og udland og det går aldrig stille eller nemt for sig. Det er ikke kun danskerne som har forelsket sig i Michael Katz Krefelds skrivestil og plots! Hans bøger er solgt til udgivelse i mere end 20 lande!

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendskab med disse fantastiske krimier, så har du chancen for at gørre dette her.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Michael Katz Krefeld
  138,95 - 223,95 kr.

  En gal drabsmand terroriserer storbyen. Han myrder enlige kvinder for at indlemme dem i sin syge samling. Den kontroversielle og fandenivoldske Cecilie Mars er udnævnt til drabschef, og sagen bliver en af de første, hun sammen med sit team skal forsøge at løse. Men stærke kræfter i politiledelsen modarbejder hende. De har gravet en gammel uopklaret drabssag frem, som implicerer hende. Og mens Cecilie Mars kæmper for at klare frisag, bliver galningens samling større og større …Bødlernes Daggry er en selvstændig fortsættelse til storbykrimierne Mørket kalder og Nattens udyr. Bøgerne er skrevet af Michael Katz Krefeld, der modtog en Mofibo Award i 2020, Krimimessens Publikumspris i 2018 og 2021 samt Martha-prisen i 2016. Michael Katz Krefeld er blandt andet forfatter til den internationale bestsellerserie om privatopdageren Ravn.

 • af Michael Katz Krefeld
  75,95 - 138,95 kr.

  Michael Katz Krefeld har begået endnu en skræmmende spændende storbykrimi med den kvindelige politikommissær Cecilie Mars som antihelt. I Nattens Udyr kæmper hun for at opklare en række voldsomme og nærmest umenneskelige drab. Sagerne har det tilfælles, at ofrene alle var forsvarsløse kvinder, og befolkningen er dyb bekymrede - for hvem bliver den næste? Uroen spreder sig på nettet og i medierne. Alt imens opdager Cecilie Mars, at alle sagerne leder tilbage til en gammel voldtægtssag, der ser ud til at være starten på dette bestialske foretagne. Sagen danner nemlig rammen om en hemmeligt gruppe af mænd, der alle har en ting tilfælles: et brændende had til kvinder. Cecilie må sande, at hun kun kan stoppe disse grusomme gerningsmænds forbrydelser, hvis hun selv bryder loven. Det har dog voldsomme konsekvenser for Cecilie selv, der skaber sig flere og flere fjender i politiets øverste ledelse, men også blandt hendes egne i Nordvest. Uden allierede i korpset er denne hårde og konsekvente stil en svær og ensom vej at tage, og hun ender med selv at blive mistænkt for drab. Cecilie befinder sig nu i en meget udsat situation, hvor hun kan risikere at ende som endnu et bytte for denne indædte vrede mod kvinder?

 • af Michael Katz Krefeld
  75,95 - 119,95 kr.

  "Mørket kalder" er Michael Katz Krefelds nye selvstændige storbykrimi om politikommissæren, Cecilie Mars. Cecilie Mars er nyudnævnt politikommissær, da hun en sen nattetime skal træffe et valg, der skal vise sig at få fatale konsekvenser. Hendes beslutning blev overvåget og filmet, og nu modtager hun anonyme trusler fra et mennesker, som vil afsløre alt, medmindre Cecilie lader sig diktere af hans skræmmende dagsorden. Inden længe er hun hvirvlet ind i farlige og uhyggelige planer om selvtægt, og hun bliver stillet ansigt til ansigt med sin egen retfærdighedsfølelse og med de mennesker, der står hende allernærest. Forfatteren bag denne storbykrimi, Michael Katz Krefeld, er kendt for sine prisvindende bestsellere blandt andet om privatopdageren Ravn.

 • af Michael Katz Krefeld
  94,95 - 138,95 kr.

  Michael Katz Krefeld har d. 9. Oktober 2021, udgivet endnu en bog, som en del af Ravn-serien! Den er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof, med hele 400 sider i alt. Imperiet er den syvende bog i serien. Advokaten Miriam Østergaard, kontakter Ravn, og vil hyre ham til en unik  sag. Christiane Saxenholm en rigmandsdatter, som oftest befinder sig i en skandale, er blevet kidnappet og Ravn skal hjælpe med, at bringe løsesummen på 3 millioner.. Det er starten på en intens og blodig magtkamp, der handler om, at tage kontrol over et finansimperium som er vurderet til en værdi af 3,5 milliarder kroner. Det er en kamp som dræner Saxenholm-familien for penge og energi. Imperiet er en bog om den smarte privatdetektiv Thomas “Ravn” Ravnsholdt. Du finder hvert bog i bindet som en selvstændig bog, med nye historier. Forfatteren Michael Katz Krefeld har modtaget adskillige priser for sine værker og har gang på gang, vist os læsere, at hans historier er fyldt med spændende krimifortællinger. En utrolig solid forfatter med gode værker!

 • af Michael Katz Krefeld
  75,95 - 138,95 kr.

  Den unge danske læge Maja Holm er fra Norge vendt hjem til Danmark - til barndommens kvarter for at give sit eget barn en tryg opvækst. Men intet er som før. Idyllen er brudt i kvarteret, hvor der på bare tre måneder er blevet dræbt tre drenge. En uhyggelig profil af Danmarks første seriemorder tegner sig: alle tre drenge er blevet fundet med et glansbillede med Peter Pan-motiv i hænderne. Vil Peter Pan snart igen flyve ind ad vinduet til et nyt børneværelse?Maja Holm bliver hurtigt involveret i de dystre begivenheder på allernærmeste hold ...

 • af Michael Katz Krefeld
  92,95 - 119,95 kr.

  En bilbombe dræber treogtyve personer på en fashionabel restaurant i det indre København. Alt tyder på et terrorangreb, men endnu har ingen taget ansvaret.Nikolaj Storm, der er chef for PET’s enhed for kontraterrorisme, sættes i spidsen for efterforskningen. Med sin nyoprettede task force forsøger han at finde frem til gerningsmændene, men han plages samtidig af samvittighedskvaler over ikke at have forhindret angrebet. Storms efterforskning peger i retning af en formodet terrorcelle på den københavnske vestegn, og den kontroversielle vicekriminalkommissær Katrine Bergman, som bor i området, hentes til PET for at bistå med aktionen. Katrine har drabsafdelingens største opklaringsprocent, men er blevet suspenderet for vold. Sagen viser sig at være langt mere kompliceret end først antaget. Storm og Katrine erfarer, at de står over for en ukendt og magtfuld fjende. En fjende, der er i færd med at planlægge endnu et angreb. I kamp mod tiden indleder de en storstilet menneskejagt for at forhindre katastrofen.

 • af Michael Katz Krefeld
  92,95 - 127,95 kr.

  Michael Katz Krefelds anmelderroste debutroman.Før stormen er første del i serien om lægen Maja, der efter et forlist ægteskab flytter til en stille norsk kystby. Hun arbejder sig efterhånden længere og længere ned på en blanding af døgnlange vagter og medicin fra lægetasken, men da en patient dør af en overdosis, aner hun, at der ligger mere bag. Sammen med tv-journalisten Stig Nordland begynder hun at efterforske, hvad der er under opsejling i den lille by, før stormen sætter ind."... en bragende flot debut, en iskold thriller og bittersød romance mellem en dansk lady og en norsk vagabond." - Politiken"Kort sagt, bogen får mine bedste anbefalinger med på vejen..." - Litteratursiden

 • af Michael Katz Krefeld
  101,95 - 138,95 kr.

  SORT SNE FALDER er en højdramatisk konspirationsthriller.Da den skandaleramte politiker Peter Levin bliver udsat for et attentatforsøg, vendes et knusende valgnederlag til en sympatisejr for det lille midterparti Demokratisk Koalition. Partiet får magten til at vælge landets næste statsminister.PET-chef Nikolaj Storm og kriminalkommissær Katrine Bergman fra drabsafdelingen efterforsker attentatet, der peger mod miljøkaktivister på den yderste venstrefløj. Men da liget af den myrdede attentatmand dukker op, fører efterforskningen frem til en hemmelig loge, som også Storms afdøde far, den afdøde arkitekt Herman Storm, var en del af. Men hvem er menneskerne bag logen, hvor langt rækker deres magt, og hvilken storstilet plan, som vil ændre Danmark for altid, er de i færd med at gennemføre?Storm og Bergman indleder jagten på en morder og sandheden bag attentatet. En jagt, der fører dem ind i magtens centrum, mod politiske skandaler, mod afsløringen af angrebsplaner fra den kolde krig. Snart står de over for rigets bedst bevarede hemmelighed: en hemmelighed fra fortiden, der kan blive skæbnesvanger for dem alle. En hemmelighed begravet under indlandsisen - under den sorte sne, som stadig falder."... en fremragende politiroman, milevidt fra andre danske dilettanters sjuskede omgang med moderne politiarbejde." - Politiken"Michael Katz Krefelds nye krimi er ikke på internationalt niveau, den er bedre … der sættes ganske enkelt ikke en fod forkert i denne vellykkede politiske thriller." - WEEKENDAVISENSORT SNE FALDER er en selvstændig fortsættelse af PROTOKOLLEN

 • af Michael Katz Krefeld
  75,95 - 119,95 kr.

  Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe - en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted. I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer. Afsporet er første bind i spændingsserie om den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, der som privatopdager hyres til at finde forsvundne personer."Med AFSPORET viser Katz Krefeld, at han stadig befinder sig i den liga, han landede i, da han sidste år modtog Det Danske Kriminalakademis pris for årets danske krimi. Blandt de bedste." POLITIKEN"AFSPORET er den slags letantændeligt brænde, der giver læserne ophedede, søvnløse nætter." BERLINGSKE"Ny krimiserie fra én af Danmarks bedste spændingsforfattere er et særdeles behageligt og spændende bekendtskab." LITTERATURSIDEN"En helt igennem fantastisk velskrevet krimi. Efter de første par sider, sad jeg og ønskede jeg kunne læse meget hurtigere, da spændingen bare blev bedre og bedre, og da bogen var slut, sad jeg og ærgede mig over, at jeg var bleven for hurtig færdig." KRIMIFAN.DK (*****)

 • af Michael Katz Krefeld
  92,95 - 119,95 kr.

  Da Ravn bliver involveret i en forsvindingssag, udvikler det sig til en dramatisk jagt på sandheden. Sporene fører til Berlin og en uhyggelig sag fra Stasi-tiden – en sag der bringer Ravn i stor fare, da han i sit forsøg på at løse mysteriet får vækket fortidens rædsler til live …SAVNET er en højspændt krimi om en ensom mand der begår underslæb for at rejse til et hemmeligt møde i Berlin, men som forsvinder sporløst. Ravn bliver gennem mandens søster Louise involveret i eftersøgningen og må sande, at flere enlige mænd er forsvundet på mystisk vis i den tyske hovedstad. Snart er Ravn selv i fare på sin jagt efter at løse mysteriet. SAVNET er andet selvstændige bind i MICHAEL KATZ KREFELDs serie om privatdetektiven Ravn. Pressen skrev om første bind i serien:"Med AFSPORET viser Katz Krefeld, at han stadig befinder sig i den liga, han landede i, da han sidste år modtog Det Danske Kriminalakademis pris for årets danske krimi. Blandt de bedste." POLITIKEN"AFSPORET er den slags letantændeligt brænde, der giver læserne ophedede, søvnløse nætter." BERLINGSKE"Ny krimiserie fra én af Danmarks bedste spændingsforfattere er et særdeles behageligt og spændende bekendtskab." LITTERATURSIDEN"En helt igennem fantastisk velskrevet krimi. Efter de første par sider sad jeg og ønskede, at jeg kunne læse meget hurtigere, da spændingen bare blev bedre og bedre, og da bogen var slut, sad jeg og ærgede mig over, at jeg var bleven for hurtig færdig." KRIMIFAN

 • af Michael Katz Krefeld
  101,95 - 156,95 kr.

  En mordbrand viser sig at have forbindelse til både en mystisk sekt og til de højeste kredse i det danske erhvervsliv, da Ravn får en tilsyneladende banal sag: Han hyres af den velhavende direktør Ferdinand Mesmer, som er ekspert i ledelsesstrategi, til at finde Mesmers forsvundne søn Jakob, der for 10 år siden grundlagde den nu skandaleramte sekt "Guds udvalgte".   Da det viser sig, at Ferdinand Mesmer allerede tidligere har haft en privat efterforsker på sagen men som er forsvundet, indser Ravn, at det ikke bare er en banal sag om en savnet søn, men at der er langt mere på spil. Han lokaliserer Jakob og hans sidste disciple på et afsondret landsted på Lolland. Et sted som er tættere på helvedet end det paradis Jakob ellers har stillet sin menighed i udsigt. Ravns efterforskning fører ham dybt ind bag murene hos sekten, og langsomt afdækkes en både frygtelig og vanvittig hemmelighed i Jakobs og Ferdinand Mesmers fælles fortid. En hemmelighed, som får katastrofale følger for alle."Sekten" er tredje bind i Michael Katz Krefelds serie om privatopdageren Ravn, som bor på en båd i Christianshavns kanal. De to første bind i Ravn-serien er "Afsporet" og "Savnet".

 • af Michael Katz Krefeld
  101,95 - 156,95 kr.

  Ondskaben kender ingen grænser.Den erfarne privatopdager Ravn får sin mest uhyggelige sag til dato, da en klient beder ham finde en gammel skolekammerat, som han ikke har haft kontakt med i 17 år. En række bestialske overfald på kvinder, der ryster København har givet klienten mistanke om, at hans skolekammerat står bag, fordi overfaldene minder om det, som han og kammeraten begik på en lille pige tilbage i 1993, og som endte fatalt. Af frygt for hævnangreb mod drengene har de siden deres frigivelse levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter og er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde bliver overfaldet og denne gang dræbt, efterforsker Ravn sagen og indleder jagten på den anonyme morder. En gerningsmand der kan være hvem som helst, og slå til hvornår det skal være. Og spørgsmålet melder sig hurtigt for Ravn, om han kender sin klients virkelige identitet og hans motiver?Dybet er fjerde selvstændige bog i Michael Katz Krefelds populære serie om privatopdageren Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe. Serien udkommer i 20 lande.

 • af Michael Katz Krefeld
  92,95 - 119,95 kr.

  Michael Katz Krefeld har begejstret læserne herhjemme og i 20 lande verden over med sine hæsblæsende, nervepirrende og stærkt underholdende krimier om den tidligere politibetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn.I PAGTEN satser Ravn alt på at få opklaret en traumatisk sag: Hvem dræbte hans kæreste Eva i deres hjem for fem år siden?Nye oplysninger i sagen fører Ravn til en aldrende lejemorder og til en gruppe kriminelle betjente med forbindelse til en skræmmende magtfuld person i samfundets øverste top. Men først da Ravn indgår en fatal pagt med gangsterkongen Kaminsky, får han viden og forbindelser, der måske gør det muligt at afsløre korruptionen og den anonyme bagmand - og at finde Evas morder. Men alting har en pris, helt præcis 71 skjulte millioner fra et gammelt, uopklaret røveri, som Kaminski ønsker at få fat i.PAGTEN er femte bog om den coole privatopdager Ravn, der bor på sin båd i Christianshavns kanal sammen med sin hund Møffe.

 • af Michael Katz Krefeld
  75,95 - 138,95 kr.

  Da Ravn vender tilbage efter et langvarigt sejltogt, er alt forandret på Christianshavn. Et skudattentat fra Frelserkirken har sendt død ned over den fredelige bydel, og en nær ven til Ravn er blevet hårdt såret. Ravn starter sin egen efterforskning og får undervejs følgeskab af den unge advokat Miriam, der sender ham på sporet af en forsvunden krigsveteran. Sammen forsøger de to at stoppe den ukendte gerningsmand, der holder nationen i et jerngreb, før et nyt attentat truer. Skytsengel er sjette selvstændige bind i serien om privatopdageren Thomas "Ravn" Ravnsholdt, der bor på sin motorbåd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe.

 • af Michael Katz Krefeld
  180,95 - 236,95 kr.

  En forårsdag bliver Ravns bedste venner Eduardo og Belindas lille søn bortført af en psykisk syg kvinde, men heldigvis finder de hurtigt drengen i live, og kvinden bliver anholdt. Ved et tilfælde lander sagen på det advokatkontor, hvor Ravn er blevet hyret som efterforsker, og modvillig får han til opgave at assistere i forsvaret af kvinden. Affæren tager dog en uventet drejning, da det under varetægtsfængslingen viser sig, at hun har været udsat for bestialske eksperimenter, der har skadet hendes hjerne, og at hun måske faktisk er uskyldig. Langsomt får Ravn viklet sig dybere og dybere ind i sagen, der fører ham tilbage til et af psykiatriens mørkeste kapitler, men også på sporet af en skruppelløs organisation, der ikke skyr nogen midler for at bevare hemmeligheden om deres projekt og ikke mindst om ... Terminalen.Terminalen er ottende selvstændige bog i den anmelderroste bestsellerserie om privatdetektiven Thomas ’Ravn’ Ravnsholt, der bor sammen med sin bulldog, Møffe, på en båd i Christianshavns Kanal.

 • af Michael Katz Krefeld
  47,95 - 77,95 kr.

  Den rika företagsledaren Ferdinand Mesmers son, tillika grundaren av den ökända sekten "Guds utvalda", är spårlöst försvunnen. Ferdinand anlitar privatdetektiv Ravn för att hitta sonen Jakob, vilket till en början verkar vara ett enkelt fall att lösa. Det visar sig dock att det är mycket mer som står på spel. Ravn hittar Jakob och hans lärjungar på en ensligt belägen gård. En plats som är närmare helvetet än det paradis som Jakob har föreställt sig för sin församling. Ravns undersökning för honom djupt in bakom sektens murar, och sakta avslöjas en fruktansvärd hemlighet i Jakobs och Ferdinand Mesmers förflutna. En hemlighet som får katastrofala konsekvenser. "Sekten" är den tredje boken i den hyllade serien om privatdetektiv Ravn.Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fängslat läsare över hela världen.

 • af Michael Katz Krefeld
  95,95 kr.

  Justice may not be enough...Amidst a spree of violent murders targeting women in Denmark, Police Commissioner Cecilie Mars is pulled into the shadows of a hidden underworld. Tracing these heinous acts back to a long-forgotten rape, Mars is pointed towards a sinister group of men bound by a deep hatred for women: incels. As her relentless approach earns her foes within the police force and at home, Mars quickly becomes the target of the very rage she's hunting... A gripping scandi-noir exploring extremist responses to the MeToo movement, "Beast in the Night" is the standalone continuation to the critically acclaimed bestseller "Darkness Calls".Lauded for his multi-award-winning work by critics and readers alike, Michael Katz Krefeld (b. 1966) is one of Denmark’s most widely read home-grown crime fiction authors, best known for the internationally bestselling detective series featuring his protagonist Ravn.

 • af Michael Katz Krefeld
  79,95 kr.

  En mördare sprider skräck i Köpenhamn genom att uppsöka ensamstående kvinnor och döda dem, som en del av ett sjukt spel. Någon måste stoppa de brutala morden fort, innan fler oskyldiga kvinnor faller offer för seriemördarenCecilie Mars har med justitieminister Beatrice Klerkes godkännande intagit kontoret på Köpenhamnspolisen som chef över avdelningen för mordutredningar. Cecilie och hennes team får i uppdrag att lösa fallet och ta fast mördaren. Men snart upptäcker Cecilie att det finns fiender även innanför väggarna på poliskontoret. Någon har grävt fram ett gammalt ouppklarat mordfall där bevisen pekar på Cecilie, och det blir tydligt att någon är ute efter att sätta dit henne. Samtidigt som hon kämpar för att bevisa sin oskuld blir de kvinnliga offren i staden fler och fler. "Bödlarnas gryning” är den tredje fristående och avslutande delen i Michael Katz Krefelds serie om Cecilie Mars.Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare och har fått fina recensioner och en rad priser för sina böcker. Han är mest känd för sin internationella bestseller-serie om polisutredare Ravn, som har fängslat läsare över hela världen. Krefeld inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Kampen mot det onda och inte minst den personliga uppoffringen i den goda sakens tjänst är ofta en viktig del av handlingen.

 • af Michael Katz Krefeld
  1.792,95 kr.

  I storbyens skygger opererer en gal drabsmand, som myrder kvinder til sin helt særlige og syge samling. Den kontroversielle og kompromisløse Cecilie Mars er udnævnt til drabschef, og sagen bliver den første, hun sammen med sit team skal løse. Men stærke kræfter i politiledelsen modarbejder hende. De har gravet en gammel uopklaret sag frem. En sag, som implicerer Cecilie Mars og truer med at stoppe hende for altid. Og mens hun kæmper for sin karriere og sit liv, bliver galningens samling større og større … ”Bødlernes daggry” er en selvstændig afslutning på Michael Katz Krefelds anmelderroste storby-trilogi om Cecilie Mars. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Michael Katz Krefeld
  72,95 - 112,95 kr.

  New propulsive thriller from Denmark’s King of Crime.Criminal investigator Thomas Ravnsholdt—better known as Ravn—is on leave from Copenhagen’s special crime unit following the brutal murder of his wife.Racked with guilt over her death, Ravn must navigate the seedy underbelly of Stockholm he'd hoped to leave behind when he is informed of a young woman's strange disappearance. As he races to determine if the woman is still alive, Ravn's investigation takes a dangerous turn when he is drawn into the web of a sadistic murderer... Can he find the missing woman before it's too late?Fast-paced, moody, and atmospheric, "Derailed" is the first book in another exciting, international-bestselling series from Michael Katz Krefeld, award-winning author of the Inspector Cecilie Mars Thrillers.Michael Katz Krefeld (b. 1966) is one of the most-read Danish crime authors whose critically acclaimed books have been awarded several crime fiction prizes. He is best known for his international bestseller crime series about Detective Ravn, who has thrilled readers across the globe.

 • af Michael Katz Krefeld
  73,95 - 95,95 kr.

  IF HE EXPOSES HER, SHE'LL LOSE EVERYTHING!Late one night, newly promoted Inspector Cecilie Mars makes a fatal choice that has far-reaching consequences. Her misstep has been captured on film, and now an anonymous figure threatens to reveal everything unless she follows their cunning plan. Drawn into a sinister scheme involving blackmailing and vigilantism, Cecilie is forced to consider just how far she is willing to go to ensure justice. At the same time, it slowly dawns on her that the unknown figure might not be so unknown after all... From the bestselling Danish author, Michael Katz Krefeld, ´Darkness Calls´ is a gritty Scandi Noir crime thriller, perfect for readers who just can’t get enough of hit-series 'The Bridge' or Netflix’s 'The Chestnut Man'.Michael Katz Krefeld (b. 1966) is one of Denmark’s most widely read home-grown crime fiction authors, lauded for his multi-award-winning work by critics and readers alike. He is particularly well-known for the internationally bestselling detective series featuring his protagonist Ravn, which has thrilled readers around the globe. Saga Egmont will be launching all of Krefeld’s books in nine languages, from his award-winning debut to the latest instalments in his Ravn and Cecilie Mars series.

 • af Michael Katz Krefeld
  52,95 - 77,95 kr.

  En dansk revisor försvinner under en vistelse i Berlin. Det visar sig att mannen förskingrat pengar på sin arbetsplats, och hans syster Louise förstår direkt att någonting fruktansvärt har hänt. Hon vill ha den bästa möjliga hjälp att hitta sin bror och kontaktar därför den tidigare kriminalkommissarien Ravn, som tar sig an fallet.Väl på plats i Berlin inser Ravn att fallet inte är unikt – flera män har på kort tid försvunnit under mystiska omständigheter. Spåren leder tillbaka till Stasi och Ravn börjar gräva i det förflutna. Men någon vill till varje pris hålla det förflutna dolt, och Ravn hamnar i stor fara i jakten på sanningen ..."Saknad" är den andra fristående delen i serien om den före detta kriminalkommissarien Thomas Ravnsholdt, som anlitas som privatdetektiv för att hitta försvunna personer.Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om kriminalkommissarie och privatdetektiv Ravn, som har fängslat läsare över hela världen.

 • af Michael Katz Krefeld
  52,95 - 77,95 kr.

  Kriminalkommissarie Thomas Ravnsholdt, även kallad Ravn, är sjukskriven från arbetet på Köpenhamnspolisens specialenhet efter att hans sambo Eva blivit dödad under ett inbrott. Full av självförebråelser efter Evas död har Ravn flytt till sin gamla båt i Christianshavns kanal i centrala Köpenhamn. Där bor han tillsammans med hunden Møffe – en åldrande engelsk bulldogg med kroniska magproblem. Ravn slits ur sin dvala när en nära vän ber om hjälp med att hitta en ung kvinna som är spårlöst försvunnen sedan ett par år. Sökarbetet tvingar honom tillbaka till hans gamla arbetsplats och ner i Köpenhamns undre värld. Allt pekar på att kvinnan sålts till den grovt kriminelle Slavros som driver ett bordellnätverk i Europa. När spåren efter kvinnan leder till Stockholm måste Ravn motvilligt ge sig iväg. I en kapplöpning mot klockan försöker Ravn ta reda på om kvinnan fortfarande lever. Men hans arbete försvåras av en seriemördare som härjat i Stockholm under flera år. En sadist som lämnar sina offer på stadens bilskrotar, och som nu verkar ha hittat sitt nästa offer ..."Urspårad" är första delen i serien om den före detta kriminalkommissarien Thomas Ravnsholdt, som anlitas som privatdetektiv för att hitta försvunna personer.Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om polisutredare Ravn, som har fängslat läsare över hela världen.

 • af Michael Katz Krefeld
  29,95 - 77,95 kr.

  Under en olidlig värmebölja går en seriemördare lös i en liten ort utanför Köpenhamn. Två pojkar har förts bort från sina hem och mördats på deras nionde födelsedag. När kropparna hittas har de båda ett Peter Pan-bokmärke i handen, och när en tredje pojke blir mördad utbryter panik hos allmänheten. Och polisen står handfallna utan några ledtrådar.Maja Holm är gravid och har precis flyttat hem till sitt barndomskvarter för att påbörja en praktiserande läkartjänst och för att ge sitt ofödda barn en trygg uppväxt. Men inget i kvarteret är sig likt, idyllen har nu bytts ut mot oro och ångest. Samtidigt leder Katrin Bergman – kriminalinspektör tillika Majas väninna – polisens mordutredningar med en intensitet som gör henne ovän med både sin omgivning och lagen. Maja och Katrine börjar misstänka att deras gemensamma förflutna kan vara avgörande för fallet och de två kvinnorna är beredda att sätta allt på spel i jakten på seriemördaren. Men mördaren har en hemlighet, något som kan få konsekvenser för alla inblandade.Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks populäraste deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. "Peter Pans hemlighet" är uppföljaren till Michael Katz Krefelds kritikerrosade debutroman "Stormvarning" och är andra boken om läkaren Maja Holm.

 • af Michael Katz Krefeld
  51,95 - 58,95 kr.

  "När du ser dem komma är det redan för sent."En rad bestialiska kvinnomord skakar Danmark och sätter internet och medier i brand. Morden leder tillbaka till ett gammalt våldtäktsfall och pekar mot en grupp män med ett fanatiskt hat mot kvinnor. Under sin utredning kommer polisinspektör Cecilie Mars ett hemligt sällskap på spåren och hon upptäcker snart att lagen inte räcker till om hon ska hinna stoppa gärningsmännen innan fler offer skördas. Men hennes direkta och kompromisslösa stil skapar snabbt nya fiender – både i polisens ledning och hemma i Köpenhamns Nordvest-kvarter där gängkrigen rasar. Plötsligt finner hon sig själv som ett lovligt byte och en trofé för en brutal hämndrörelse. "Nattens odjur" är den fristående uppföljaren till den kritikerrosade bästsäljaren "Mörkret kallar". En storstadsdeckare med den hårdkokta polisinspektören Cecilie Mars i huvudrollen. "Det gnistrar och smäller om Nattens odjur" Berlingske, (4/6 stjärnor)"Michael Katz Krefeld har aldrig varit bättre" Politiken (5/6 stjärnor)Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks mest lästa deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. Krefeld är mest känd för sin internationella bestseller-serie om polisutredare Ravn, som har fängslat läsare över hela världen.

 • af Michael Katz Krefeld
  58,95 - 88,95 kr.

  I de minsta av städer finns de största hemligheterna. Ibland så stora att mord är det enda sättet att bevara dem. Efter att hennes äktenskap går i kras söker den danska läkaren Maja Holm tillflykt i en avlägsen norsk kuststad. I ett försök att glömma sitt förflutna och orka med de dygnslånga arbetspassen på det lokala sjukhusets vårdcentral självmedicinerar hon med både alkohol och läkemedel, något som hennes omgivning snart börjar uppmärksamma.När en av hennes akutpatienter dör av en överdos får hennes känslomässiga bedövning ett abrupt slut. Maja anar oråd, det tycks ligga något mer bakom denna patients plötsliga död. Patienten bodde dessutom i samma område som Maja, och när hon själv blir överfallen under ett inbrott på vårdcentralen och hennes granne senare hittas mördad blir hon övertygad om att de tre incidenterna har ett samband.I jakten på svar inleder hon ett omaka samarbete med den lokala TV-journalisten Stig Norland. Tillsammans börjar de utreda händelserna och ju djupare de gräver desto mer hotfull blir situationen. Allt står inte rätt till i det lilla kustsamhället, och de som ligger bakom är villiga att göra allt för att hindra att deras plan stoppas."Stormvarning" är en intensiv kriminalroman om civilkurage och om vad man är villig att offra för att överleva.Michael Katz Krefeld (f. 1966) är en av Danmarks populäraste deckarförfattare. Han inledde sin karriär som manusförfattare inom filmbranschen vilket märks i hans hårdkokta thrillers som präglas av en stark framåtrörelse och många överraskande element. "Stormvarning" är Michael Katz Krefelds kritikerrosade debutroman och första delen i serien om läkaren Maja Holm.

 • af Michael Katz Krefeld
  91,95 kr.

  In ´De sekte´ krijgt Ravn een schijnbaar alledaagse zaak toegewezen: hij wordt ingehuurd door de rijke directeur Ferdinand Mesmer om diens vermiste zoon Jakob te vinden, die 10 jaar geleden de sekte "Gods Uitverkorenen" stichtte. Een sekte die nu door verschillende schandalen wordt geteisterd.Het wordt echter al snel duidelijk dat er veel meer op het spel staat. Ravn lokaliseert Jakob en zijn laatste discipelen op een afgelegen landgoed. Een plek die dichter bij de hel ligt dan het paradijs dat Jakob aan zijn congregatie had beloofd. Ravns onderzoek leidt hem tot diep achter de muren van de sekte. Langzaam komt er een zowel verschrikkelijk als gekmakend geheim aan het licht in het gedeelde verleden van James en Ferdinand Mesmer.Een geheim dat desastreuze gevolgen heeft voor iedereen.De sekte is het derde boek in de Raven-reeks.

 • af Michael Katz Krefeld
  52,13 - 58,94 kr.

  Om han avslöjar henne förlorar hon allt ...En 18-årig kvinna blir överfallen på väg hem efter en sen utekväll. Fallet landar hos den nyutnämnda polisinspektören, Cecilie Mars, som har svårt att inte ta fallet personligt. En natt fattar hon ett ödesdigert beslut – ett beslut som resulterar med en död våldtäktsman, som nyligen blivit friad i domstolen. Det visar sig att hennes felsteg inte bara blivit övervakat utan att någon även filmat henne i smyg. Nu hotar en anonym person med att avslöja henne om hon inte följer hans skrämmande agenda. Cecilie dras in i en otäck plan som handlar om att ta lagen i egna händer och som tvingar henne bestämma sig för hur långt hon är beredd att gå i rättvisans namn. Samtidigt växer hennes misstankar om att den som hotar henne finns någonstans i hennes omedelbara närhet. "Mörkret kallar" är en hisnande deckare i storstadsmiljö om polisinspektör Cecilie Mars."Katz Krefeld håller läsaren i ett järngrepp." Ekstrabladet"Det händer någonting hela tiden." Weekendavisen

 • af Michael Katz Krefeld
  116,95 kr.

  In het tweede deel van de populaire Ravn-serie raakt Ravn opnieuw betrokken bij een verdwijningszaak. Dit keer leiden de aanwijzingen hem naar Berlijn.Een eenzame man heeft geld verduisterd om naar een geheime bijeenkomst in Berlijn te kunnen reizen, waarna hij spoorloos verdwijnt. Ravn raakt bij de zoektocht betrokken via de zus van de man, Louise. Verschillende alleenstaande mannen zijn op mysterieuze wijze verdwenen in Berlijn en de zaak gaat terug tot de Stasi-tijd. Ravn brengt zichzelf in groot gevaar als hij het mysterie probeert op te lossen door de gruwelen uit het verleden tot leven te brengen... AFGEZONDERD is het tweede, op zichzelf staande deel in de serie van de Deense misdaadkoning Michael Katz Krefeld over privédetective Ravn.

 • af Michael Katz Krefeld
  116,95 kr.

  Detective Thomas Ravnsholdt, ook wel Ravn genoemd, is met ziekteverlof bij de speciale eenheid van Station City nadat zijn vriendin, Eva, op brute wijze is vermoord tijdens een inbraak. Vol zelfverwijt over Eva's dood heeft Ravn zijn toevlucht gezocht op zijn oude motorboot in het Christianshavn-kanaal in het centrum van Kopenhagen. Hier woont hij met zijn hond Møffe - een oude Engelse bulldog met chronische maagproblemen.Ravn wordt uit zijn verdriet gerukt wanneer een goede vriend hem om hulp vraagt bij het vinden van een jong meisje dat een paar jaar eerder spoorloos is verdwenen. Het onderzoek dwingt Ravn om terug te gaan naar zijn oude werkplek en dus ook naar de Kopenhaagse onderwereld. Hier wijst alles erop dat het meisje is verkocht aan de grote crimineel Slavros, die een netwerk van bordelen in Europa heeft. Als het spoor leidt naar Stockholm, naar een plek duisterder dan de hel, moet Ravn met tegenzin vertrekken. In een race tegen de klok probeert Ravn uit te vinden of het meisje nog leeft. Maar zijn onderzoek wordt bemoeilijkt door de onbekende moordenaar die Stockholm al jaren teistert. Een sadist die zijn slachtoffers tentoonstelt op de vuilnisbelts van de stad en die nu zijn volgende slachtoffer heeft gekozen. Het spoor is het eerste deel in een suspense-serie over ex-detective Thomas Ravnsholdt, die als privé-detective wordt ingehuurd om vermiste personen op te sporen."Met ONTSPOORD laat Katz Krefeld zien dat hij nog steeds in het selecte clubje zit waarin hij belandde toen hij vorig jaar de prijs voor Deense misdaadroman van het jaar kreeg van de Deense Misdaadacademie. Een van de beste." POLITIKEN"ONTSPOORD is het soort brandbaar brandhout dat lezers verhitte, slapeloze nachten bezorgt." BERLINGSKEMichael Katz Krefeld (1966) is een van de meest gelezen Deense misdaadauteurs en heeft voor zijn boeken veel lof en prijzen gekregen. Hij is vooral bekend door de internationale bestsellerserie over de detective Ravn, die lezers over de hele wereld in vervoering heeft gebracht. Krefeld begon zijn carrière als scenarioschrijver in de filmindustrie en dat is voelbaar in zijn keiharde thrillers, die een felle drive en grote onvoorspelbaarheid hebben. De strijd tegen het kwaad en - niet in de laatste plaats - de persoonlijke opoffering ten dienste van de goede zaak maken vaak deel uit van de plot. Saga Egmont lanceert alle boeken van Krefeld in negen verschillende talen, van het bekroonde debuut tot de meest recente delen van de Ravn-serie en de Cecilie Mars-serie.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.