Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sekulære emner og hverdagsliv i kunsten

Her finder du spændende bøger om Sekulære emner og hverdagsliv i kunsten. Nedenfor er et flot udvalg af over 8 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mix-Madsen
  252,95 kr.

  ”KBH Passion” graver dybt ned i den københavnske undergrund, og tager dig med på en unik rejse i fem forskellige subkulturelle miljøer. Et ellers lukket land for udefrakommende, hvor kun uskrevne regler hersker. Du vil komme ind under huden på Urban Explorere, der opsøger og udforsker forladte og svært tilgængelige steder i byen og dokumenterer det med flotte fotos. Du kommer med på, og uden for tribunen, når fodbold ultras kæmper for deres klub. Du kommer med rundt i byens skygger, når graffitimalerne sniger sig rundt for at skrive deres navne, mens de forsøger at undgå politi og vagter. Du er med, når skaterne bruger byrummet som deres legeplads, og når Dj´s fyrer op for nattelivet og dyrker musikken. Bogen er bygget op med stemningsbilleder, interviews og vilde beretninger. En håndfuld fremstående personer, fra hver af de subkulturelle miljøer, fortæller om deres passion, og hvorfor de brænder for den i den grad, at det ofte har udviklet sig til en livsstil. En livsstil, som adskiller sig markant fra de normer og værdier, der gør sig gældende i samfundet. Go` rejse.

 • af Linda Sonntag
  243,95 kr.

  Her kommer bogen, der hjælper dig til at forbedre dit sexliv. Du og din partner får her inspiration og værktøjer til at den optimale nydelse – gennem at fjerne hæmninger, og udvide jeres seksuelle repertoire! Her får du indblik i hvilke teknikker, der driller og behager, fantasierne, det sexede legetøj – og det frække festspil, der øger glæden og intimiteten. Alle teknikker præsenteres sammen med eksplicitte, erotiske fotografier, der vækker fantasien, sanserne og inspirerer til kreativitet. Bogen giver dig også opskriften på, hvordan du kan varme op til sex med en massage, der er fuld af overraskelser, og som ikke kun fokuserer på de åbenlyse erogene zoner, men giver dig og din partner mulighed for at opdage dele af hinanden, som I måske aldrig har udforsket før. Oplev hvordan du kan tænde din partner – med oral sex, massage med aromaterapi olier, sensuelt med bind for øjnene og tantrisk lykke. Eller hvad med sexet dans og lækker sex snak – kort sagt bogen der giver dig en banket af udsøgte muligheder!

 • af Charlotte Weitze
  135,95 - 162,95 kr.

  NY ESSAYBOG AF CHARLOTTE WEITZE OM KLIMAET SOM EKSISTENTIEL TRUSSEL Som skønlitterær forfatter har Charlotte Weitze gennem sine seneste værker skildret vores forhold til naturen og klimakrisen. I sit første store essay undersøger hun med udgangspunkt i sit eget liv, hvordan vi i mødet med kunsten kan reflektere over alt det uforudsigelige og irrationelle ved klimaforandringerne.For Charlotte Weitze går vejen til et dybere og bredere engagement i klimakampen hverken gennem forskningens benhårde facts eller politikernes moralske formaninger. Weitze undersøger, hvordan kunsten kan være et eksistentielt refleksionsrum – et sted, hvor vi kan finde vores egen måde at involvere os i klimaforandringerne på – tilpas følsomt uden at blive grebet af angst.KLODENS KLIMA I KUNSTENS PERSPEKTIVVidenskabsfolk og politikere har sagt alt det rigtige, men uden den store effekt. Kunne det give mening at udtrykke sig ’forkert’ – i betydningen åbenlyst famlende, anderledes indfølende, kreativt undersøgende – og måske opnå en effekt ved at lade mennesker mærke efter og tænke selv? I en kunstners tilgang til klodens klima lægges der ikke skjul på al den tvivl, bekymring, angst og forvirring, der kendetegner et menneskes oplevelse af naturens voldsomme forandringer.ET FORSØG MED HUD OG HÅRMed essayet ser Weitze tilbage på sin barndoms oplevelse af naturen og frem til i dag, hvor hun sammen med sin familie har sat egne mål for et mere bæredygtigt liv. Det er en vandring gennem kunstværker fra 1970’ernes aktivisme til nutidens kunst, bl.a. af Olafur Eliasson og Karin Lorentzen. Forfatterens engagement er dog ikke privat, men personligt, i bogstaveligste forstand et forsøg på indlevelse med hud og hår. Charlotte Weitze er skønlitterær forfatter og dramatiker. Klimaaktivisme og en kunstnerisk interesse for natur løber som en rød tråd gennem hendes forfatterskab, i Rosarium (2021), i cli-fi-romanen Den afskyelige (2016) og ikke mindst her i hendes nye essay om Klimaet og kunstneren.

 • af Wayne Franits
  694,95 kr.

 • af Tom Drake Bennett & Sibylle Badstübner Gröger
  243,95 kr.

  Seit über 35 Jahren versendet der Maler Tom Drake Bennett zu Beginn eines jeden neuen Jahres an seine Freundinnen und Freunde und an seine Sammlerinnen und Sammler - in diesem Jahr an über 100 Adressaten - kleine, etwa 2-3 mm dicke und ca. 10,4 x 14,5 cm große, auf Karton gemalte, collagierte, farbige Neujahrsgrüße. Anfangs waren die "Kunstkarten" direkt mit Adresse, Absender, Briefmarke und dem Poststempel versehen. Heute werden sie zur Sicherheit im Briefumschlag verschickt, da jede Karte ein wertvolles Unikat ist. Diese kleinen Tafeln bilden eine eigene Werkreihe und sind persönliches Zeugnis für den Kontakt und Austausch mit Freunden. Mit seinen "Kunstkarten" knüpft Tom Drake Bennet an die Tradition der "Künstler-Postkarte" an, wie sie zu Beginn des 20. Jahrhunderts unter Künstlern zu einer beliebten Kommunikationsform geworden war. "Arte Postale - Bilderbriefe, Künstlerpostkarten, Mail Art" nannte sich beispielsweise eine Ausstellung der Akademie der Künste Berlin im Jahr 2013.Im vorliegenden Buch werden über 60 Arbeiten aus den letzten Jahrzehnten bis zum Jahr 2022 gezeigt. Verschiedene Kompositionsweisen, unterschiedliche malerische und collagierte Oberflächengestaltungen überzeugen den Betrachter von der Vielfalt und der Entwicklung dieses interessanten "Tafelwerkes" im Oeuvre von Tom Drake Bennett.

 • af Allison (University of Louisiana at Lafayette Leigh
  266,95 kr.

 • - Sammenbruddets økologier, kronopolitik og kommende retfærdighed
  af T. J. Demos
  235,95 kr.

  Vi nærmer os afslutningen – på demokratiet, på liberalismen, på kapitalismen, på en sund planet og på civilisationen, som vi kender den. Men hvad kommer efter verdens undergang?Radikale futurismer er en undersøgelse af, hvad der følger efter undergangsfortællingerne, og hvordan vi derfor bør organisere os. Med udgangspunkt i eksempler på eksperimentel visuel kultur, nye medier og sociale bevægelser fremkalder kunsthistorikeren T. J. Demos visioner for retfærdige fremtider og argumenterer for, at det er lige så vigtigt at bekæmpe nihilistisk sortsyn som kapitalismens greenwashing og algoritmiske herredømme.T. J. Demos (f. 1966) er kunsthistoriker og professor i visuel kultur ved University of California. Han har vundet flere priser for sine bøger om samtidskunst, international politik og økologi. Radikale futurismer er hans første bog på dansk.Bogen er del af Bibliotek for ny kunstteori. Tidligere bøger i serien: Kunstner i arbejde af Bojana Kunst, Retsteknisk arkitektur af Eyal Weizman, Den frigjorte beskuer og Det sanseliges deling af Jacques Rancière, Vores æstetiske kategorier af Sianne Ngai, Toldfri kunst af Hito Steyerl og Samtidskunstens teorier af Juliane Rebentisch.

 • - Skræk, lyst og død i religion
  af Christian Munch-Hansen & Ole Bjørn Petersen
  244,95 kr.

  Forvandlinger – Skræk, lyst og død i religion undersøger i en række vidt forgrenede essays religion som en ”forvandlingsmaskine”, der lader mennesker overskride fysiske, mentale og åndelige grænser. Bogen anlægger overraskende perspektiver på religionernes betydning for den menneskelige eksistens med eksempler hentet fra historiske kilder, ritualer, myter, kunst, musik, tegneserier og film. Refleksionerne over forvandlingstematikken udspiller sig i en vibrerende kulturhistorisk spænding mellem fortid og nutid, og således peger bogen også på, hvordan de grænseoverskridelser, vi er vidne til i nutidens religiøsitet, lægger sig i forlængelse af en lang historisk tradition. Christian Munch-Hansen (f. 1969) er cand.mag. i religion og musik, underviser og freelance musikskribent. Ole Bjørn Petersen (f. 1953) er cand.mag. et art. i historie, religion og filosofi, underviser og har en tillægsuddannelse i journalistik. Begge er forfattere til flere bøger.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.