Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Opera

Her finder du spændende bøger om Opera. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.116 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Europæisk muskhistorie fra begyndelsen til 1900
  af Søren Schauser
  282,95 kr.

  Søren Schauser tager sin læser med på en rejse gennem den klassiske musiks historie, fra de første musikteoriers begyndelse hos de gamle grækere til Wagners store operaer. Musikrejsen er en færd gennem den menneskelige civilisation, åndshistorien og de store epoker. Søren Schauser skriver virtuost og perspektiverer løbende den store historie med de banebrydende musikværker

 • af Kasper Holten
  138,95 - 197,95 kr.

  "Opera er en slags følelsernes fitnesscenter. Her kan vi træne både vores kærlighedsmuskel og vores angstmuskel. Ligesom vi går i fitnesscentret for at træne vores fysiske muskler, så vi er i form til at møde tilværelsen. Men det er ligesom nede i fitnesscentret: Det nytter ikke noget at stå og kigge på maskinerne. Man skal selv gøre arbejdet." Kasper Holten er en eksperimenterende og ofte kontroversiel instruktør og operachef. Hans bog er ikke en operaguide. Det er hans personlige fortælling om opera: Om hvordan han selv som barn blev grebet af kunstarten; om stemmerne; om koret; om arierne; om 6 operamesterværker (Carmen, Orfeo, Figaros bryllup, Wozzeck, Valkyrien, La traviata); om de store operahuse, hvor han har instrueret (Operaen på Holmen, Wiener Staatsoper, Royal Opera House Covent Garden, La Scala); om instruktørens, dirigentens og scenografens rolle; om hvordan en operaopsætning bliver til. Alt er krydret med hans egne refleksioner, anekdoter, eksempler og fotos. Playliste med 43 indspilninger af arier, kor etc.

 • af Niels Bille Hansen
  235,95 kr.

  Musikken og især Richard Wagner spillede en meget stor rolle i Thomas Manns liv og forfatterskab. “Jeg skaber så megen musik, som man med rimelighed kan skabe uden musik”, skriver Mann. Han regner sig blandt digterne til musikerne.Denne bogs fire første hovedkapitler behandler romanen Buddenbrooks, novellerne Tristan og Vølsungeblod og romanen Trolddomsbjerget, alle ud fra synsvinklen ‘musikken’, hvilket langt hen ad vejen vil sige Richard Wagner. Det er ham, Thomas Mann tænker på, når han i sin store musikerroman Doktor Faustus skriver: “Den højeste passion gælder det absolut suspekte”, og om Manns livslange “entusiastiske ambivalens” i forhold til Wagner handler det femte kapitel, som også beskriver, hvor skæbnesvanger denne ambivalens blev for Thomas Mann og hans familie efter Hitlers magtovertagelse i 1933. Doktor Faustus er emnet for bogens sjette kapitel; romanen skildrer i en art parallelforløb komponisten Adrian Leverkühns og Tysklands skæbne i første halvdel af det 20. århundrede.Thomas Mann har gennem hele sit forfatterskab – direkte og indirekte – beskæftiget sig med musikken, dens væsen, dens gåde. Den store ironiker har fået sin livsholdning bekræftet og underbygget ved musikkens principielle tvetydighed.Niels Bille Hansen (født 1932) er cand.mag. i dansk og tysk. Har undervist i gymnasieskolen, lavet udsendelser i Danmarks Radio om Thomas Mann og musikken og undervist i Thomas Mann på Folkeuniversitetet. Medstifter af Det Danske Thomas Mann Selskab.

 • - 90 værker akt for akt
  af Leif V.S. Balthzersen
  247,95 - 317,95 kr.

  Uanset om man skal se opera for første eller 117. gang i sit liv, har man glæde af at sætte sig ind i, hvad operaen handler om. Handlingen kan i mange operaer nemlig være mildest talt indviklet, og selvom man nyder musikken, stemmepragten og scenografien, bliver oplevelsen først fuldendt, når man kan følge med i, hvad der foregår – scene for scene, akt for akt."Opera. 90 værker akt for akt" gennemgår i detaljer handlingen i de hyppigst opførte og mest populære operaer. Udvalgt fra 400 års farverig operahistorie. Ledsaget af nutidige og historiske illustrationer fra opførelser i ind- og udland.LEIF V.S. BALTHZERSEN er mag.art. i musikvidenskab. Han har arbejdet med musikformidling i over 30 år og er en efterspurgt foredragsholder i hele landet.

 • af Steen Leleur
  247,95 kr.

  Richard Wagner er en af de mest legendariske skikkelser inden for klassisk musik og var allerede i sin levetid og så sandelig også i tiden efter stormombrust og kontroversiel. Både hans privatliv og hans værker, herunder mesterværket Nibelungens ring, har skabt mytedannelse og storslåede musikoplevelser.Wagners verden søger at give en forståelse af hans operaværk gennem en belysning af personen Wagner og hans udvikling som kunstner formet af den meget foranderlige verden, der omgav ham, og som ledte til den tidløse musik, han komponerede. Især mødet med Arthur Schopenhauers filosofi i 1854 og det forrygende ven- og senere fjendskab med filosoffen Friedrich Nietzsche blev afgørende for Wagners kunst. Bogen præsenterer tre centrale tolkningsnøgler og gennemgår opførelsespraksis for Wagners værker, som den har ændret sig gennem tiden.Afslutningsvis reflekteres der over Wagners store betydning i eftertiden, herunder hans antisemitisme og forbindelsen mellem ham og nazismen. Richard Wagner vil nok altid fremstå som en stor kunstner med både en lys og en mørk side.

 • af Nila Parly
  88,94 kr.

  Bogen her er en kort rundrejse til vigtige punkter i dansk operahistorie og en lige så kort opsummering af vigtige tendenser i operagenrens liv her i landet. Der er eksempler fra konkrete aktuelle opsætninger og tendenser, der kan sætte det historiske i perspektiv og pege fremad mod operaens udviklingsmuligheder. Nila Parly har fokus på tilskueroplevelsen og bogen er både diskuterende og essayistisk i sit udtryk. Nila Parly er operaforsker, dramaturg og forfatter. Hun er tidligere lektor ved Københavns Universitet og har en ph.d. i musikvidenskab fra Københavns Universitet. Nila Parly er desuden uddannet operasanger fra Roms konservatorium Santa Cecilia. OM ISCENESATTeaterkunst udspiller sig i nuet på scenen og lagres i publikums erindring. Hver opførelse af et stykke er unik i sig selv og vil altid adskille sig lidt fra de øvrige opførelser. Men som i alle andre kunstgrene betjener også teatret sig af sine egne greb, som gør netop teatret til noget særligt. Scenekunsten flytter sig hele tiden. Nye udtryk opstår i mødet mellem scene og sal. Teater kan noget helt særligt og noget meget forskelligt. Det har sin egen historie, og det er den historie, bogserien ISCENESAT gerne vil formidle.

 • af Hal Leonard Corp
  172,95 kr.

 • af Gerhard Schepelern
  347,95 kr.

  Operabogen er den perfekte guide til alverdens operaer helt tilbage fra operaens opståen og op til slutningen af det tyvende århundrede. De to bind omfatter til sammen 192 operaer og beskriver endvidere en lang række af historiens største komponister. Bogen er en spændende guide for de helt store operaelskere.Bind 1 beskriver operaer fra A til O ordnet efter komponistens navn.idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlGerhard Schepelern (1915-2004) var en dansk forfatter og musikkender. Han er blandt andet kendt for "Operabogen", en operafører, der er udkommet i et væld af opdaterede udgaver, og som enhver operaelsker vil sætte pris på.

 • af Nila Parly
  167,95 - 257,95 kr.

  En række analytiske gennemgange af de kvindelige hovedpartier i Richard Wagners værker fra Den flyvende Hollænder til Parsifal. Med afsæt i Carl Dahlhaus' og Carolyn Abbates teorier fokuseres der på orkester- og sangstemmernes klanglige og melodiske betydning for værkernes komplekse dramaturgi, hvilket giver anledning til en kritisk dialog med repræsentanterne for den traditionelle feministiske Wagnerforskning. Wagners kvindefigurer er ofte blevet beskrevet som undertrykte ofre, fordi de agerer som redskaber for mændenes forløsning, og fordi de næsten altid dør i slutningen af operaen. Men Wagners fremstilling af forholdet mellem kønnene er langt mere nuanceret, end de gængse "elendigheds"-analyser lægger op til.

 • af Bernard Williams
  127,95 kr.

  FÅS OGSÅ SOM E_BOGDenne samling af artikler, alle om opera, forener et livs fascination af opera. Bidragene stammer fra mange kilder, hvoraf nogle ikke tidligere har været publiceret.Bogen diskuterer forskellige operakomponister og deres værker. Den giver en kritisk vinkel på de enkelte værker og kan være med til at skabe debat om operaens form. Den behandler værker fra Mozart til Wagner og afspejler Bernard Williams holdning til komposition og opførelse og musikkens evner til at bevæge både følelser og intellekt Artiklerne viser Bernard Williams passion og klarsynethed. De viser og illustrerer operaens vedvarende kraft som kunstform. Bernard Williams er en kendt engelsk musikkritiker og har tidligere været professor i filosofi.

 • - Liv og levelse. Fortalt til Michael Moritzen
  af Michael Moritzen & Tina Kiberg
  43,94 - 247,95 kr.

  Historien om operasangerinden Tina Kibergs liv, barndom, ungdom, den lysende karriere som operasangerinde med Wagner som speciale på Det Kongelige Teater og en række store operascener verden over, - til hendes møde med canceren, der er livstruende. Men også historien om mirakuløs helbredelse, genoptagelse af karrieren, nu med  en erfaring og en bagage der sætter alle oplevelser i et større perspektiv.

 • af Carl Maria von Weber
  327,95 kr.

  Virtually all of the composer's works for piano solo: 4 piano sonatas, "Invitation to the Dance," 8 sets of variations, "Grande Polonaise," others. Authoritative C. F. Peters edition.

 • af Pietro Metastasio
  397,95 - 487,95 kr.

  This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book. ++++ The below data was compiled from various identification fields in the bibliographic record of this title. This data is provided as an additional tool in helping to ensure edition identification: ++++ Opere Del Signor Abate Pietro Metastasio: Semiramide. Il Re Pastore. L'eroe Cinese. Giuseppe Riconosciuto. La Moret D'Abel. La Passione Di Gesu Cristo. Per La Festivita Del S. Natale. Isacco Figura Del Redentore; Volume 7 Of Opere Del Signor Abate Pietro Metastasio; Pietro Metastasio Pietro Metastasio Vendova Herissant, 1780 Philosophy; History & Surveys; Ancient & Classical; Philosophy / History & Surveys / Ancient & Classical; Poetry

 • - en antologi om musikkritik
  af Claus Røllum-Larsen & Thomas Michelsen
  247,95 kr.

  ANMELDELSER HAR VÆRET en del af den offentlige samtale om kunsten, siden oplysningstiden fejede hen over Europa og omdannede enevælde til demokrati.I dag er dagblade og ugeaviser, som siden 1700-tallet har tilbudt anmeldelser som udgangspunkt for en offentlig diskussion af kunsten, under hastig forandring. Trykte aviser forvandles til netmedier, og mængden af anmeldelser er dalende. Det gælder også på kompositionsmusikkensområde – er det godt eller skidt?De 16 tekster, der udgør denne antologi, belyser og diskuterer musikkritikkens opkomst, udvikling og formål med fokus på klassisk og ny kompositionsmusik i Danmark.Foruden debatskabende tekster af musikpersonligheder som Nikolaj Szeps-Znaider og Karl Aage Rasmussen og portrætter af berygtede musikkritikere som Hansgeorg Lenz rummer antologien skønlitterære bidrag af bl.a. UrsulaAndkjær Olsen. Med tekster af anmeldere og forskere giver den eksempler på, hvordan musikkritik har været udøvet, bør udøves – og kunne udøves i fremtiden.

 • af Antonín Dvorák
  272,95 kr.

  Two of the composer's finest symphonies -- Symphony No. 6 in D and Symphony No. 7 in D Minor -- reproduced from the authoritative Simrock edition. Seventh symphony often considered his greatest achievement in the form.

 • af Claude Debussy
  222,95 kr.

  Here, in one volume, are two bodies of work that, perhaps more than any others, reveal the essence of Claude Debussy's extraordinary expressiveness and his innovative gifts for musical imagery. Each book contains 12 preludes for the piano, many of them well known to today's musical audiences because of their great popularity with pianists worldwide.

 • af Richard Wagner
  452,95 kr.

 • af Pierre De Fermat
  287,95 - 427,95 kr.

  Varia Opera Mathematica D. Petri De Fermat, Senatoris Tolosani, est liber mathematicus auctore Fermat, Petro De. Hic liber continet varia opera mathematica quae ab auctore composita sunt. Fermat, Senator Tolosanus, fuit mathematicus et iurisconsultus Gallus saeculi 17. In hoc libro, auctor demonstrationes et solutiones ad varias problemata mathematica praebet, inter quae sunt theorema de maximis et minimis, theorema de adfinitate, et theorema de numeris primis. Liber iste, qui anno 1679 editus est, adhuc consideratur unum ex operibus mathematicis insignibus saeculi 17.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 • af Joseph Cone
  436,95 - 1.587,95 kr.

  Seeing Opera Anew offers a "stereo" perspective to opera, adding insights from the sciences closely related to human life, including evolutionary biology, psychology, anthropology, and neuroscience. It has a novel approach, and a "cultural and biological perspective."

 •  
  172,95 kr.

  Gracchus is a grand opera that tells of an unforgettable human drama set to soaring music. The whole unfolds according to the principles of the total work of art (Gesamtkunstwerk), incorporating perennial human themes while embracing music, poetry, dance, scenography, and philosophical reflection in a spectacle of emotional power whose purpose is to entertain and to edify. Besides the dialogue and lyrics, the libretto contains summary descriptions of the music for each scene giving the reader a substantive taste of the score. Though the plot has a historical basis being set in the late Roman Republic and centered on the life of Gaius Gracchus, a tribune of the people, the story uses that period to create a socio-political allegory of contemporary times. The text and score of Gracchus do not, finally, just combine but merge to produce a single aesthetic phenomenon inspired by the roots of opera, epic literature, and the dramatic tradition of classical tragedy.

 • af Monica A Hershberger
  306,95 kr.

  Feminist analysis of some of the most performed works in the American-opera canon, emphasizing the voices and perspectives of the sopranos who brought these operas to life.

 • af William A Everett
  257,95 kr.

  "The musicals playing in 1924 were a stunning combination of the old and the new. William Everett reveals, in this compelling new book, a transnational network of stars, creators, producers and shows where established performers appeared alongside youthful talent that included George Gershwin, Gertrude Lawrence, and Fred and Adele Astaire"--

 • af Anna Maude Bowen
  167,95 - 339,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • - A Comic Opera (1907)
  af Harry Bache Smith
  230,95 - 272,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • af William Berger
  232,95 kr.

  Puccini is the most beloved composer of opera in the world: one quarter of all opera performances in the U.S. are of his operas, his music pervades movie soundtracks, and his plots have infiltrated our popular culture. But, although Puccini's art still captivates audiences and the popularity of such works as Tosca, La Bohéme, and Madama Butterfly has never waned, he has long been a victim of critical snobbery and cultural marginalization.In this witty and informative guide for beginners and fans alike, William Berger sets the record straight, reclaiming Puccini as a serious artist. Combining his trademark irreverent humor with passionate enthusiasm, Berger strikes just the right balance of introductory information and thought-provoking analysis. He includes a biography, discussions of each opera, a glossary, fun facts and anecdotes, and above all keen insight into Puccini's enduring power. For anyone who loves Puccini and for anyone who just wonders what all the fuss is about, Puccini Without Excuses is funny, challenging, and always a pleasure to read. INCLUDES:• Why Puccini's art and its message of hope is crucial to our world today• How Anglo audiences often miss the mythic significance of his operas• The use of his music as shorthand in films, from A Room with a View to Fatal Attraction• A scene-by scene analysis of each opera• A guide to the wealth of available recordings, books, and videos

 • - Romantic Grand Opera In One Act (1907)
  af Frederick Shepherd Converse
  230,95 - 272,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • af Esther Singleton
  297,95 - 490,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • - Comic Opera (1897)
  af Harry Bache Smith
  262,95 - 416,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • - Opera (1825)
  af Alfonso Maria De Liguori
  330,95 - 469,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

 • - Comic Opera In Three Acts (1899)
  af Stanislaus Stange
  272,95 - 294,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.