Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
En fantastisk selvbiografi om en af landets største influencers Stephanie Karma, bedst kendt som Geggo. Geggo som er datter til Linse kessler og niece til Mikkel Kessler, er nærmest vokset op for rullende kameraer som yngste medlem af Familien fra Bryggen. Udadtil ser det ud til at Stephanie har levet det perfekte liv, men det har ikke altid været uden problemer. I bogen fortæller hun ærligt ud om den hårde barndom med en mor i fængsel, om de vilde og udfordrende teenageår, hvad det har betydet at være mor for første gang, og hvorfor Cengiz er den rette mand for hende. I bogen beretter Stephanie også om, hvordan det har været at blive et så kendt ansigt i så tidlig en alder, og hvilke udfordringer det har medført, ved at have arbejdet så tæt sammen med hendes familie på åbent tv hele livet. Hvordan hun har skulle finde sig selv og skabe sin egen karriere som influencer, hvordan hun har skulle forholde sig til pressen, haters og fans og hvordan hun har måtte arbejde ekstra hårdt for at bevise sit værd. De kampe og udfordringer Stephanie har stået over for som teenager er blevet vendt til noget positivt, og har i dag udviklet sig til en inspirationskilde for mange unge kvinder, er underholdende og utrolig spændende for Bryggen-fans, har over en halv million følgere på Instagram og er mor med stort M.
TÆL TIL TINA Tina Dickow er en af Danmarks største og mest folkekære sangerinder, der med sin musik og sine tekster har tryllebundet sit publikum igennem næsten 20 år. 'Tæl til Tina' er en personlig fortælling om Tina Dickows liv med og midt i musikken indtil nu; fra den spæde start ved klaveret i Åbyhøj til de store internationale scener. Fra kunstnerlivet i London til familielivet på Island. Det er historien om "Pigen fra Åbyhøj" med et søgende og rastløst sind, på jagt efter lykken ude i den store verden med en akustisk guitar på ryggen.Med sine sange som rød tråd fortæller hun om sangskrivning, turnéliv og rampelys, tvivl og svære stunder i studiet og på scenen, om angst og fristelser og om hendes higen efter række ud efter og røre sit publikum. Og ikke mindst om den store kærlighed ... 'Tæl til Tina' er en fortælling i to spor: et nutidsspor, hvor Tina er alene på turné i Tyskland og beskriver turnélivet i alle dets facetter, og et retrospektivt spor, der fortæller om hendes karriere med ekstra fokus på tiden omkring hendes gennembrudsalbum 'Count To Ten', der har 10-års jubilæum i år.
Skuespilleren Henning Jensen beskriver i Gennem glasvæggen et regulært psykisk sammenbrud, han oplevede i maj 1978, forårsaget af alt for meget arbejde, jag og stress i alt for lang tid. Det tog ham et helt år at komme på ret køl igen, og det skyldtes ikke mindst, at han stod helt uforstående over for det, han havde oplevet: Han havde ingen erfaringer med psykisk sygdom, og lige så lidt vidste han, hvor han skulle søge professionel hjælp. Det betød, at han ikke fik den i tide, og at sygdommen fik lov til at udvikle sig til en regulær depression, der var ved at tage livet af ham.
Peter Ingemann var kun fire-fem år, da han begyndte at komme på de brune værtshuse. Først med sin far og siden som teenager og voksen. Han elsker stadig at komme på de brune værtshuse. Og han elsker at hade dem. Den Gyldne Hest er historier fra en brun bodega. Det er en humoristisk bog, hvor det alvorlige forplanter sig efterfølgende – måske undervejs. Bogen er skrevet med en varm og dyb kærlighed til miljøet og typerne, der kom og kommer på de brune bodegaer. Men fortællingen er ikke blåøjet eller på nogen måde romantiserende. Det er en både sjofel og usentimental bog.Omdrejningspunktet for fortællingerne i Den Gyldne Hest er undfangelsen af journalist, tv-vært og forfatter Peter Ingemanns dybt ukorrekte fætter Pete Donny Ingemann – i dag barejer og alfons i Pattaya (og Peter Ingemanns alter ego). I denne bog møder læseren en Peter Ingemann, som man aldrig har set før. De enkelte historier i bogen er et sammenkog af fantasi og virkelighed, fortolkninger og oplevelser, som Peter Ingemann selv har opsamlet på værtshuse og fået fortalt.
Den Danske Sang har i de senere år oplevet en sand renæssance, og coronakrisen har for alvor fået danskerne til at synge med - selv på landsdækkende tv. Sangene har en helt særlig evne til at samle os og skabe glæde i en ellers trist og udfordrende tid. De bygger på en fælles kulturarv samtidig med, at de er konstant forandring. En af dem, der for alvor har fået Danmark til at synge med, er komponist og chefdirigent for DR Pigekoret Phillip Faber. Phillip Faber har en enorm viden om, indsigt i og ikke mindst kærlighed til den danske sangskat, som han i bogen deler ud af. Han ved alt om sanghistorie, tekster, melodier, og hvad hemmeligheden er bag en velskrevet sang. Hans talent for at komponere har senest udmøntet sig i sangen “Og Gud Sang”, der har fået den ære, at være blandt de udvalgte sange i den nyeste udgave af Højskolesangbogen. Når man læser bogen kan man virkelig mærke, at det er et emne, der ligger Phillip Fabers hjerte nær, og glæden ved den danske sangskat smitter af på læseren. I bogen søger han også at undersøge, hvad det er, der gør netop den danske sang så særlig, og hvorfor den betyder så meget for os. Hvis du får lyst til at bryde ud i sang, når du læser bogen, indeholder bogen tekst og melodi på nogle af de mest elskede sange, så du nemt kan synge med. Rigtig god fornøjelse med at synge Den Danske Sang.
Michael Falch spoler ved hjælp af gamle dagbøger og hundredevis af gemte breve tilbage til sin ungdomstid i grænsebyen Tønder. Han inviterer åbenhjertigt inden for i teenageværelsets kombination af lyst- og tugthus, vi hører om kæresterne og den første erotik, om venskabet med den uvorne præstesøn, om forældrenes misbrug og hjerteskærende kriser, og vi hører ikke mindst om den svære relation til faren. I samme bevægelse skildrer han Tønder som et mentalt landskab og illustrerer, hvordan 70’ernes oprørske ungdomsdrømme prægede tilværelsen i en fjern provins.
At blive voksen i medgang og modgang – det er noget, journalist og forfatter Dolly Alderton kender til. Igennem sine klummer i Sunday Times, Daily Telegraph og Marie Claire, og hitpodcastet The High Low, har hun kastet sig hovedkulds ud i datingkulturen i en digital tidsalder, venskaber som de ser ud i starten af voksenlivet, kampen for at få sig en karriere og en plads i verden. I denne bog fortæller hun levende og sjovt om at blive forelsket, om ikke at være forelsket nok i sig selv, om katastrofale fester med Rod Steward-tema, om at blive droppet og om at opdage, hvor vigtige venskaber er, når man skal finde vej i tilværelsen. Alt hvad jeg ved om kærlighed er en underholdende og indsigtsfuld, feministisk og hjertevarm debut fra en britisk stemme, der ifølge flere anmeldere er Englands nye Caitlin Moran, en Norah Ephron for det 21. århundrede. Hun væver personlige fortællinger, skarpe observationer, lister, opskrifter og vignetter sammen til en historie, der vækker genklang hos kvinder i alle aldre om en tid i livet, hvor alt stadig er udefineret og åbent. Dolly Alderton er en britisk prisvindende journalist og skriver for flere af landets største dagblade, heriblandt Sunday Times og Daily Telegraph. Hun er derudover vært for The High Low, en podcast som ugentligt dækker nyheder og popkultur, og som igen og igen topper de europæiske hitlister.
Per Arnoldi er en ener i dansk kunst. Han har aldrig været bange for at gå sine egne veje eller give sine meninger om kunst, arkitektur og kultur til kende.Med SOLO har Per Arnoldi skrevet sin egen krønike over de seneste cirka 60 års danske og internationale kunst- og kulturhistorie. Per Arnoldis erindringer er en farverig tour de force gennem de seneste årtiers kulturliv, og i bogen beretter han med mange sjove anekdoter om sit liv og sin samtid i sin karakteristiske veloplagte, indsigtsfulde og skarpe stil.Bogen er illustreret med en lang række billeder – fra privatfotos og egne værker over pressebilleder og avisudklip fra tiden til danske og internationale kunstneres værker. Alle nøje udvalgt af forfatteren.
Martin Bigums "Min personlige kunsthistorie" er en lystvandring gennem det at være billedkunstner, og byder på et kig ind bag scenetæppet; om bag malerierne. Han fortæller om ideérne og processerne undervejs. Hvordan opstår et kunstværk hos ham? Hvordan griber han det an? Hvor lang tid tager det, og hvilke materialer eller udtryksformer er de rigtige for ham? Rigt illustreret med egne og andre kunstværker.
Den skaldede kok alias Carsten Olsen har levet et liv i overhalingsbanen. Alt har været i overflod – både druk, kvinder og mad. ”I alt for mange år var kvinder mit misbrug. Da det var værst, så jeg 11 på én gang, hvor mange af dem troede, at de var den eneste ene. (...) I den periode måtte jeg have to telefoner for at kunne dække over mine løgne.” Allerede som elleveårig pjækkede han fra skole og søgte læreplads på Hotel d’Angleterre, som han startede på fem år senere. Siden blev han uddannet tjener på Hotel Plaza. Det var tiden, hvor eleverne gerne fik en lussing eller to, hvis de ikke gjorde, som der blev sagt, men der var også særlige oplevelser, fx med Victor Borge, Dalai Lama og ikke mindst Simon Spies: ”Han formåede altid at gøre sin entre. Det var ikke et sjældent syn at se ham komme kørende i sin store Rolls Royce – og lige meget om det var sommer eller vinter, så var han iført en kæmpe pels, som han smed bagover, når han steg ud af bilen. Han havde også altid rent tøj liggende i bagagerummet, hvis nu han blev for fuld og kom til at spilde ned ad sig selv eller brække sig.” I bogen Den skaldede kok – i medgang og misbrug løfter Carsten Olsen for første gang sløret for, hvad der forgik bag kulisserne – både før, under og efter tv-lamperne var slukket. Hvordan det var pludselig at blive et kendt ansigt, og hvad der fulgte i kølevandet på det. Og om at have et temperament, der i de yngre dage bød ham gavmildt at dele håndmadder ud og aldrig gå af vejen for en god slåskamp. ...”og i det samme han gjorde det, knyttede jeg min næve og hakkede ham en lige midt på tuden! Som en ko, der blev skudt med en boltpistol, faldt han pladask ned på jorden.” Han fortæller med ærlighed og humor om et hårdt liv – hvor han altid har gjort tingene på sin helt anden måde, og hvorfor bikermiljøet – på godt og ondt – tiltrak ham. Han beskriver sig selv som en misbruger i enhver henseende, og hans indre dæmoner har gang på gang været ved at tage livet af ham. Han har været igennem det hele; offentlig nedtur, depression, fedmeoperation, konkurs. Bogen kommer også ind på, hvordan det var at gå fra at drive restaurant Perlen i Tivoli med 47 ansatte til at miste alt – og lade sig indlægge på psykiatrisk afdeling og modtage kontanthjælp. Dette er Carsten Olsens egen fortælling – helt uden filter. Om forfatterne Olsen den skaldede kok er uddannet fra Hotel d’Angleterre og har en lang karriere med egen restaurant, catering, flere kogebøger, utallige tv-programmer og i flere omgange også titlen som køkkenchef. Samtidig har han i mere end 20 år givet den gas på den danske rock’n’roll-scene. Pia Brixved er tidligere tv-tilrettelægger igennem 11 år, hvor hun bl.a. skabte fænomenet Den skaldede kok sammen med fotograf Carsten Ringholm. Hun driver i dag tarmskylningsklinikken Colonic, hvor hun brænder for at oplyse danskerne om, hvor vigtigt det er at passe på fordøjelsen.
Suzanne Brøgger, der er en vigtig stemme i køns- og samfundsdebatten, har aldrig været bange for at ændre mening, fordi hun er blevet klogere. Her går hun i dialog med sine gamle bøger og opdaterer, nuancerer og diskuterer de emner, der altid har optaget hende, fx privatlivet, kernefamilien og parforholdet, voldtægt, skyld og skam, datter-, mor- og kvinderolle. Alt kommer til udtryk i Brøggers veloplagte og provokerende stil.Enkelte essays har tidligere været offentliggjort i andre sammenhænge.
Gennem mere end 36 år har Henrik Røde Jensen delt livets fester og fiaskoer med sin gode ven Johnny Madsen. Det umage makkerpar mødte hinanden helt tilbage i 1988, og derfra har de fulgt hinanden ud af livets landevej.- Johnny var en ægte ven. Sådan en man kunne regne med, også når livet var allersværest. Man kunne både regne med en fortrolig snak eller en hjælpende hånd, alt efter hvad man havde mest brug for, siger eventarrangør og ven, Henrik Røde Jensen, der i en årrække arbejdede først som Madsens lydmand og senere manager. ”Du skal først udgive, når jeg ikke er her mere” var aftalen mellem de to gamle livsvenner. Selvom Johnny Madsen har nydt festerne og det kunstneriske kaos, var Henrik Røde Jensen aldrig i tvivl om, at sangeren var kompromisløs. - Når Johnny havde besluttet sig for noget, så blev det sådan!
Suzanne Brøggers romanbiografi Koral er en forkortet og nykomponeret udgave af hendes tre epokegørende og berømte autofiktive føljetonbind Creme Fraiche, Ja og Transparence, der udkom i henholdsvis 1978, 1984 og 1993. Koral handler om opvækst i Thailand, kostskole i Silkeborg, fransk elsker, eksperimenterende sexliv, udlandsrejser, dagligliv i Løve, frihedslængsel, identitetssøgen, livslyst, desperation, forelskelse - alt, hvad der hører et frigjort og eksperimenterende 60'er- og 70'erliv til. .
I Michael Falchs tre dagbøger skriver han om turnéliv og musikalske koryfæer, om litterære forbilleder og tvangsprægede mønstre, om faderopgør og forsoning, om det svære parforhold, om alkoholiserede helte, skilsmisse og vejen til et ædru liv, om kristendom, fugle og fodbold og om en ny overraskende kærlighed. De tre bøger, der her udgives samlet i en let redigeret form, er erindringsglimt, øjebliksbilleder og eksistentielle refleksioner.Læs mere om forfatteren, Michael Falch.
Ivan Pedersen er mere og andet end Laban og hittet Hvor skal vi sove i nat. Den populære sanger, komponist og soloartist har nemlig arbejdet som frontman, korsanger og gæstemusiker hos bl.a. Poul Krebs, Allan Olsen, Backseat, Moonjam, Sing Sing Sing og ikke mindst i sin egen trio.Alt dette er beskrevet i Med hjertet udenpå, hvor det opslidende, men også fascinerende, popeventyr i 1980’erne med Laban fylder en del. Bogen giver samtidigt et nådesløst ærligt indblik i musikbranchen fra dens mindst charmerende sider.I kraft af sit musikpolitiske virke opfordrer Ivan Pedersen unge talenter til at tænke sig grundigt om, når karrieren skal planlægges og deres rettigheder beskyttes bedst muligt i en digital tidsalder, der har vendt op og ned på det meste i musikbranchen. Forfatteren er desuden kendt for sine meningers mod, som luftes flittigt i den offentlige debat, især når brug af musik i medierne er på dagsordenen.Med hjertet udenpå er rig på underholdende anekdoter, markante holdninger og glæden ved et langt liv i musikkens tjeneste.
Michael Falch bliver skilt og flytter fra landet tilbage til hovedstaden. Han bor alene på 4. sal, har sin musik, sine døtre og børnebørn, men han savner en kvinde. Han er stadig nysgerrig og sanselig, søger kærligheden - og brænder sig et par gange. Samtidig arbejder han intenst med MALURTs gendannelse. De fem rockmusikere kommer i form og på scenen, men de når kun få koncerter, så lukker coronaen for alt.
The Woman in Me is a brave and astonishingly moving story about freedom, fame, motherhood, survival, faith, and hope.
Under månen skildrer et overraskende kærlighedseventyr, hvor Michael Falch kæmper for at gense sin asiatiske kæreste, der er udvist af Danmark. Det er eventyret om det genopståede MALURT og deres sidste, rørende turné. Det er beretningen om tungsind og livsglæde, fortidens spøgelser, truende alderdom, dyb passion til rockmusik og fodbold - alt skildret med den selvironiske åbenhed, man kender Michael Falch på.
I en rap og sprudlende erindringsbog fortæller Peter Frödin om lykken ved at insistere på det positive i livet.Peter Frödin ønsker at inspirere. At bygge op i stedet for at rive ned. At se det lækre. At dyrke mennesket som det mesterværk, det er. Det gennemsyrer alt, han har lavet som skuespiller, sanger, showman, gøgler og vært. Og samme motivation ligger bag hans veloplagte erindringsbog Kan han li’ at fiske?Spørgsmålet "Kan kan li’ at fiske?" fik Peter Frödin stillet af sin far på et helt særligt vigtigt og skrøbeligt tidspunkt i sit liv. Og det fortæller om den åbenhed og livsglæde, han er vokset op med.I en stribe lyslevende nedslag fortæller han om, hvad der har formet ham – fra de rummelige forældre til buketten af kulørte mennesker, han har truffet i sit liv. Alle dem, der gav ham plads til at være sig selv. Han fortæller om telefonfis og prutter. Om at hutle sig gennem tilværelsen, inden gennembruddet kom med Bullerfnis, Lex & Klatten og Det Brune Punktum.Som en rød tråd i historierne løber Peter Frödins særlige menneskesyn: Hvor sjove og smukke vi er med vores sårbarhed og særheder. Det lagde Peter Frödin allerede mærke til som dreng på Amagerbro, og det har han løftet op på de største scener i Danmark. Nu fremkalder han det i bogform.
Irina the Diva er i dag en af Danmarks største beauty-bloggere med eget make-up-brand, men vejen til at blive en succesfuld forretningskvinde har været snørklet og fyldt med modstand.I bogen IRINA – jeg rejser mig hver gang fortæller hun om at vokse op som skøjteprinsesse i Ukraine under et strengt olympisk træningsregime. Om at føle sig fremmed og uvelkommen, da familien flytter til Danmark. Om hvor stigmatiserende det er at være kendt fra reality-tv. Og om hvordan hun tacklede sin kærestes misbrug og kæmpede for sin familie.Det er fortællingen om, hvordan en opvækst med hundredvis af hårde fald på isen har gjort hende til en fighter, der aldrig bliver liggende – hun rejser sig hver gang.
TommyInnit Says...The Quote Book is an exciting collection penned by none other than Tom Simons. Published recently on the 13th of October, 2022, this book has quickly made its mark in the literary world. The genre of this book is hard to pin down, as it encapsulates a range of emotions and experiences that are universal yet uniquely presented. The book is a testament to Simons' wit and wisdom, as it captures his most memorable quotes in a beautifully designed package. Published by Quercus Publishing Plc, this book is a must-have for fans of Simons and those who appreciate thought-provoking quotes. With TommyInnit Says...The Quote Book, each page turn brings a new insight, a new laugh, or a new perspective. Grab your copy today and dive into the mind of Tom Simons.
Én af landets mest populære sangskrivere sætter ord på sit livs lyse nætter med musik, skæve Dalton-dage, kvinder og lidenskab men også et liv med dystre dage, dæmoniske drukture og en evigt, borende længsel. Lars Lilholt fortæller sin egen families historie og giver et enestående indblik i, hvad der har formet mennesket bag Danmarks største kærlighedssang "Kald det Kærlighed." "På scenen var min fornemmelse og timing fantastisk, men i privatlivet var alt kaos. Der skulle stadig gå mange år, før jeg lærte, at man må og skal lægge sine inderste drømme ud for hinandens fødder. Man skal turde lægge sine sorte huller frem i lyset. Derude er deres sugende tyngdekraft ikke så stor, og de bliver lettere at se og nemmere at undgå. Havde jeg i tide fortalt Bente om knivene, om fantasiprinsessen Birgitte, om angstanfaldende, om savnet, om tvivlen så havde livet måske set anderledes ud. Men jeg skulle først lære at være ved, hvem jeg er. "
'There's never been a more honest or raw memoir ... and it may just save lives' Daily Mail'Funny, fascinating, compelling ... also a wonderful read for fans of Friends' The TimesThe beloved star of Friends takes us behind the scenes of the hit sitcom and his struggles with addiction in this candid, funny, and revelatory memoir that delivers a powerful message of hope and persistence.'Hi, my name is Matthew, although you may know me by another name. My friends call me Matty. And I should be dead.'So begins the riveting story of acclaimed actor Matthew Perry, taking us along on his journey from childhood ambition to fame to addiction and recovery in the aftermath of a life-threatening health scare. Before the frequent hospital visits and stints in rehab, there was five-year-old Matthew, who travelled from Montreal to Los Angeles, shuffling between his separated parents; fourteen-year-old Matthew, who was a nationally ranked tennis star in Canada; twenty-four-year-old Matthew, who nabbed a coveted role as a lead cast member on the talked-about pilot then called Friends Like Us. . . and so much more.In an extraordinary story that only he could tell - and in the heartfelt, hilarious, and warmly familiar way only he could tell it - Matthew Perry lays bare the fractured family that raised him (and also left him to his own devices), the desire for recognition that drove him to fame, and the void inside him that could not be filled even by his greatest dreams coming true. But he also details the peace he's found in sobriety and how he feels about the ubiquity of Friends, sharing stories about his castmates and other stars he met along the way. Frank, self-aware, and with his trademark humour, Perry vividly depicts his lifelong battle with addiction and what fuelled it despite seemingly having it all.Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing is an unforgettable memoir that is both intimate and eye-opening - as well as a hand extended to anyone struggling with sobriety. Unflinchingly honest, moving, and uproariously funny, this is the book fans have been waiting for.'An unflinching and often harrowing must-read for 90s pop culture fans' Guardian'Written with Chandler's trademark sarcasm and self-deprecation' Telegraph'A hopeful read ... I started to think of [it] not as a celebrity memoir about addiction, but as an addiction memoir written by a man who understands his own history through the prism of showbiz' Independent
"Geddy Lee is one of rock and roll's most respected bassists. For nearly five decades, his playing and work as co-writer, vocalist, and keyboardist has been an essential part of the success story of Canadian progressive rock trio Rush. Here for the first time is his account of life inside and outside the band. ... [He] was [born] Gershon Eliezer Weinrib, after his grandfather murdered in the Holocaust. As he recounts [his life's] transformation, Lee looks back on his family, in particular his loving parents and their horrific experiences as teenagers during World War II"--
Henrik Goldschmidt kunne roligt hvile på laurbærrene: Han regnes for en af verdens førende oboister. Han har i flere årtier haft fast ansættelse i Det Kongelige Kapel og har spillet med Berliner Philharmonikerne foran verdens mest eksklusive publikum. I begyndelsen af 1990’erne hørte han imidlertid en prædiken, der satte helt andre tanker i gang.Daværende overrabbiner Bent Melchior revsede sin menighed for ikke at engagere sig tilstrækkeligt i den daværende flygtningekrise. Som de fleste andre jøder har Henrik Goldschmidt selv haft problematikken tæt inde på livet i sin familie. Hans farmor og farfar flygtede fra Tyskland til Danmark i slutningen af 1930’erne og måtte i 1943 flygte videre til Sverige.Tikkun Olam er et hebraisk udtryk, som betyder: at reparere verden. Da Henrik Goldschmidt på et tidspunkt boede i Israel, blev han konfronteret med palæstinensernes skæbne bag mure og hegn på Vestbredden. Hjemme igen opstod ideen om at etablere et mellemøstligt fredsorkester, Middle East Peace Orchestra, der bringer kristne, muslimske og jødiske professionelle musikere sammen. I 2010 lykkedes det at skabe en københavnsk musikskole, hvor jødiske og muslimske børn sammen spiller og synger. Intet kan som musik nedbryde skel og mure mellem mennesker. Adskillige afdelinger af skolen er nu åbnet siden da.”Manden der ville reparere verden med musik” er en personlig fortælling om at finde sin vej i livet med et instrument i hånden. En familiehistorie om at overleve pogromer, deportation og flugt uden at give slip på sin historie, identitet og kultur.Sidst, men ikke mindst er det beretningen om en karismatisk iværksætter og brobygger, der deler ud af sine store talenter for at kunne give denne verden en smule mere håb.Henrik Goldschmidt (født 1959) er solooboist i Det Kongelige Kapel samt initiativtager til The Middle East Peace Orchestra og Goldschmidts Musikakademi. Han har fortalt sin historie til journalist ved Kristeligt Dagblad, Daniel Øhrstrøm.
Arne Haugen Sørensen er en af dansk kunsts sværvægtere. ”Tiden grebet i halen” er hans erindringer, og bogen fører os fra det fattige barndomshjem på Amager via Paris, Rom og Odsherred til de andalusiske bjerge langt væk fra Danmark, hvor han har boet siden 1981.Arne Haugen Sørensen fortæller hudløst ærligt om sit liv, med brud og opbrud, om kvinderne i sit liv, om kampen med maleriet og det etablerede kunstmiljø.”Tiden grebet i halen” er fortællingen om en central outsider i dansk kunst, som i en alder af 85 år er på toppen af sin karriere med store udsmykningsopgaver og med etableringen i 2017 af et museum for hans kunst i Videbæk.Bogen er rigt illustreret med fotografier fra Arne Haugen Sørensens private billedarkiv samt med en række af hans værker.
Barbra Streisand is by any account a living legend, a woman who in a career spanning six decades has excelled in every area of entertainment. She is among the handful of EGOT winners (Emmy, Grammy, Oscar, and Tony) and has one of the greatest and most recognisable voices in popular music. Welcome to the long-awaited memoir by Barbra Streisand!
Beyond the Story, a captivating novel written by the acclaimed author Bts, is a must-read for every book lover. Published by Pan Macmillan in 2023, this book takes the reader on an unforgettable journey. The genre of the book is not easily defined, as it transcends the conventional boundaries of storytelling, blending elements of mystery, adventure, and deep introspection. It is a testament to Bts's unique storytelling ability that he is able to weave such a complex narrative with ease and elegance. Beyond the Story is more than just a book; it's an exploration of the human condition, a testament to the power of the written word, and a tribute to the enduring spirit of literature. Don't miss out on this literary masterpiece from one of the most innovative authors of our time.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.