Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Moderne gysere

Her finder du spændende bøger om Moderne gysere. Nedenfor er et flot udvalg af over 156 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Gysere, som foregår i nutiden eller samtiden, og som vanligvis er udgivet indenfor de seneste 50 år.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Johan Theorin
  81,95 - 87,95 kr.

  Enspænderen Jan Hauger har været meget opsat på at få job som vikar i en helt bestemt og ikke helt almindelig børnehave, som ligger i forbindelse med den sikrede institution Sankt Patricia – i folkemunde Sankt Psyko – hvor psykisk syge kriminelle er anbragt. Børnehavebørnene har en forælder anbragt på den sikrede institution, og en af Jan Haugers opgaver bliver at eskortere børnene gennem underjordiske gange til besøgsværelset på Sankt Patricia.Sankt Psyko er psykologisk spænding og en på en gang hjerteskærende, isnende og mørk roman om forskruet kærlighed og mennesker med dybe ar på sjælen. Sankt Psyko er en fritstående spændingsroman skrevet af den prisbelønnede, svenske forfatter Johan Theorin, som vi kender bedst for krimiserien Ølandskvartetten. ”Theorin forstår at trække pinen ud, så det hviner som negle på en skoletavle.” Ekstra Bladet ”Sommerfryd og gåsehud … Sorte, dybe molklange følger handlingen i denne thriller, som det kan være skrækindjagende at læse. Hvis man ikke er til mørke kældre, klaustrofobiske elevatorer og sindssyge seriemordere på måske fri fod, så pas på.” Fyens Stiftstidende "En nervepirrende, indsigtsfuld roman, man kun nødigt lægger fra sig … Sankt Psyko er elegant komponeret og forener det lette flow med et nuanceret og troværdigt psykologisk portræt." Svenskestemmer.dk

 • af Stephen King
  197,95 kr.

  En elleveårig drengs skamferede lig findes i en park i sovebyen Flint City. Øjenvidneberetninger og fingeraftryk peger utvetydigt på en af byens mest vellidte indbyggere: Terry Maitland, baseballtræner, engelsklærer, ægtemand og far. Opklarer Ralph Anderson, hvis søn Maitland har været træner for, beordrer en øjeblikkelig anholdelse, og da der findes DNA-spor på gerningsstedet, er sagen så godt som lukket. Men Maitland har et alibi, og det viser sig hurtigt, at der også i denne historie er ufravigelige beviser.Hvordan kan to modsatrettede forklaringer begge være sande? Hvad sker der med en familie, når så alvorlige anklager fremsættes? Og hvor stopper logik og rationale i forsøget på at forklare det uforklarlige?Følg med Stephen King til Flint City, hvor frygten stiger. Stephen King er født i 1947 i Portland, Maine. Som ung læste han engelsk på University of Maine, hvor han skrev en ugentlig klumme “King’s Garbage Truck” for universitetsbladet The Maine Campus. Henover en bogstak på universitetets bibliotek, hvor han var studentermedarbejder, mødte han sin kone Tabitha Spruce, som han har været gift med siden 1971.Med over 400 millioner bøger solgt verden over, er Stephen King en forfatter, der er nærmest umulig at overse. Den ultraproduktive herre har udgivet over 50 romaner såvel som en række samlede fortællinger og ikke-fiktion. Hans bøger er oversat til 43 sprog og mange af dem er blevet udødeliggjort på det hvide lærred. Disse tæller blandt andet filmene En verden udenfor, Ondskabens Hotel, It og Den grønne mil. Alt i alt er Stephen King en forfatter af imponerende format.

 • af Stephen King & Owen King
  222,95 kr.

  Rosernes torne af Stephen King og Owen King er provokerende, tankevækkende og fascinerende bog fra far/søn parret Stephen King og Owen King.I en så nær fremtid, at det nærmest kunne være nu, rammes alle kvinder af en mystisk virus, når de falder i søvn. De bliver indhyllet i en tynd kokon, og mens de sover forlader kvindernes bevidsthed vores verden. Hvis man forstyrrer den skrøbelige kokon, de befinder sig i, vækker man kvinderne, der vender tilbage i en vild og overraskende voldelig trance. Over hele kloden er mændene overladt til dem selv og til deres stigende primale drifter. Men en enkelt kvinde ved navn Evie viser sig at være immun over for den mystiske sovesyge – en velsignelse eller forbandelse? Er hun en anomali, der bør studeres nærmere? Eller er hun måske en dæmon, der i virkeligheden bør jages?   Rosernes torne udspiller sig i en by i de appalachiske bjerge, hvis hovedfunktion er dets kvindefængsel. Stephen King og Owen Kings Rosernes torne er en gribende og absorberende fortælling, der er yderst tankevækkende.Uanset om du elsker Stephen King eller skal til at læse hans værker for første gang, er denne kollaboration med sønnen et must read. Gå ikke glip af denne bog af far/søn parret Stephen King og Owen King. Rosernes torne af Stephen King og Owen King er en bog i særklasse. 

 • af Leonora Christina Skov
  102,95 - 110,95 kr.

  Bedrag, selvmord, galskab og forbudt kærlighed har gennem generationer huseret på det sydsjællandske gods Liljenholm. Engang var det hjemsted for en verdenskendt forfatter af skrækromantiske romaner. Nu er der kun de døde tilbage. Men en råkold novemberdag i 1941 aflægger godsets fortabte datter, Nella, besøg. Hun er ikke alene. En fremmed er taget med hende hele vejen fra København. Sammen opdager de, at alle familier har hemmeligheder, men liljenholmerne har flere end de fleste. Godset gemmer på en grum historie, der berører dem begge. Silhuet af en synder er en gotisk roman, en slægtsfortælling og et æskesystem af historier, der til slut danner et overraskende hele. Leonora Christina Skov (f. 1976) har senest udgivet den anmelderroste, autofiktive bestseller Den, der lever stille, som beskriver Leonoras opvækst og et barns higen efter forældrenes kærlighed og anerkendelse. Tidligere har Leonora skrevet romanerne: Hvor intet bryder vinden, Førsteelskeren, Silhuet af en synder, Champagnepigen og Rygsvømmeren. Hendes forfatterskab er oversat til tysk, hollandsk, tjekkisk, norsk og spansk. Hun er litteraturanmelder ved Weekendavisen, mag.art. i litteraturvidenskab og har modtaget Kunstfondens treårige arbejdslegat. Leonora Christina Skov blev i 2019 tildelt boghandlernes pris, De Gyldne Laurbær, blandt andet for sin roman Den, der lever stille. Leonora har en populær Instagram-profil, hvor hun deler tanker og fotos fra sit forfatterskab.

 • af Matias Faldbakken
  137,95 - 198,94 kr.

  På en ufrugtbar grund tre timer nord for den norske hovedstad bor Tormod Blystad, hans kone Siv og deres to børn. Efter at have lagt sine vilde år bag sig er Tormod nu en stabil og pålidelig familiefar. Men noget mangler i den lille familie, og så ankommer Snusken, den nye familiehund.Da Snusken dør, efterlader hun et tomrum, der skal udfyldes. Og så en nat befinder Tormod sig foran høvlbænken i garagen og blander rød ler og gødning. Uden at vide det kommer han til at udløse magtfulde kræfter med voldsomme følger. ”Udkants-Norge mødes med domestic noir og Mary Shelleys Frankenstein. Og med et chokerende godt resultat. Et virkelig originalt stykke skrivekunst. ”– Jo NesbøRomanen er nomineret til Nordisk Råds litteraturpris 2020 og vandt Kritikerprisen og P2-lytternes romanpris i Norge. Norske Matias Faldbakkens femte roman, Vi er fem, er en skarp, ukonventionel og underholdende roman, der blander eventyr, horror, mytologi og science fiction med en stor dosis rå realisme.Om forfatteren Matias Faldbakken (født 1973 i Hobro, Danmark) er en af Norges mest kritikerroster forfattere og billedkunstnere.Faldbakken romandebuterede i 2001 med The Cocka Hola Company, der var første del af hans trilogi Skandinavisk Misantropi. To år senere udgav han Macht und Rebel, efterfulgt af Unfun fra 2008. Alle tre romaner er skrevet under pseudonymet Abo Rasul. I 2017 udkom The Hills (da. 2019), der blev nomineret til Brageprisen i Norge og er den første roman i hans eget navn. Bogen er solgt til udgivelse i 16 lande.

 • af Stephen King
  187,95 - 222,95 kr.

  For Kings mange fans og et godt sted at starte, hvis man er ny i det store forfatterskab.At stå ansigt til ansigt med sine dæmoner er nogle gange en del af det at blive voksen.Jamie Conklin er søn af en hårdtar­bejdende alenemor, og det eneste, han egentlig ønsker sig, er en almindelig barndom. Men Jamie er ikke noget almindeligt barn – han ser, hvad ingen andre kan se, og ved, hvad ingen andre kan vide. Og da politiet skal bruge hans hjælp til at fange en morder fra den anden side af graven, opdager Jamie præcis hvor høj prisen for hans evner i virkeligheden er.Med ekko af Kings klassiske roman It – Det onde, er Senere en skrækindjagende og bevægende roman om tabt uskyld og kampen mod det onde, uanset hvilken maske det gemmer sig bag.

 • - Med en lille historie af Peter Adolphsen
  af John Kenn Mortensen
  226,95 kr.

  Natteræd. Når dit mareridt er så levende at du ikke længere kan skelne drøm fra virkelighed. John Kenn Mortensen har samlet sine mest ekstreme monstertegninger; tegninger, der handler om mareridtet, dets væsen og væsner. I ledtog med Peter Adolphsen har han komponeret en nattesymfoni, hvor en stakkels læser kan dvæle rædselsslagen i uhyggens nådesløse skær. John Kenn Mortensen er international anerkendt monsterskaber og illustrator. Herudover har han skrevet blandt andre De utilpassede og Små onde svin. Om den sidste skrev Information: “megauhyggelig socialrealisme.“ Peter Adolphsen havde i 1996 sit gennembrud med Små historier; filosofiske og mystiske kortprosatekster der parrer det hverdagslige med det mystiske. Små historier 3 udkom i år og nu kan du også læse en spritny af slagsen i Natteræd.

 • af Stephen King
  229,95 kr.

 • af C.J. Tudor
  138,95 - 218,95 kr.

  Ny selvstændig thriller af forfatteren til Kridtmanden.Da Gabe en aften er på vej hjem, ser han ansigtet af en lille pige, han kender, i bagruden af bilen foran ham. Hun miner ét ord: Far. Det er sidste gang, han ser sin femårige datter, Izzy. Politiet tror, hun er død. Men tre år efter kører Gabe stadig rundt på vejene og leder efter den bil, der tog Izzy. Han har ikke opgivet håbet.Fran og hendes datter, Alice, leder ikke, men er på flugt. Altid et skridt foran dem, der vil gøre dem fortræd. For Fran kender sandheden om Gabes datter - og hun ved, hvad de andre, dem, der jagter hende og Alice, vil gøre, hvis de nogensinde fanger dem ..."C. J. Tudor er fantastisk. Jeg kan ikke vente med at se, hvad hun finder på næste gang." - Harlan Coben"Overbevisende og dragende." - Sunday Express"Meget underholdende og frydefuldt uhyggelig." - Alex Michaelides, forfatter til Den tavse patient"C.J. Tudor har gjort det igen. En fascinerende isnende og stemningsfuld page-turner." - J.P. Delaney, forfatter til Kvinden før

 • af Ashley Poston
  102,95 kr.

  'This is a beautiful story ¿ Such a poignant portrayal of love, loss and finding oneself' Reader review ¿¿¿¿¿'Ashley Poston writes really beautiful love stories with just a sprinkling of magic. This story was sweet, funny, sad, charming, and lovely all in equal measure' Reader review ¿¿¿¿¿

 • - Alt godt fra havet
  af A Silvestri, Kasper Grandetoft, Niels Kjærgaard, mfl.
  157,95 kr.

  Frygtelige Fynske Fortællinger er tilbage! Med 16 forskellige noveller indenfor gysergenren, som alle foregår på, eller omkring, Fyn.Foruden Fyn, er temaet for antologien, samlet i 2021, "Alt godt fra havet". Så gør dig klar til smukke fynske strande, rundfarte i det sydfynske øhav, klamt tang, saltvand, strandvaskere, rædsler fra under havet og meget, meget mere.Så lås dørene, sæt dig godt til rette, og dyk ned i nye frygtelige fynske fortællinger."Frygtelige Fynske Fortællinger 2: Alt godt fra havet" indeholder i alt 16 skræmmende noveller fra 15 forfattere. Novellerne er alle tilblevet i 2021, og er aldrig udgivet før.Antologien indeholder bidrag fra:Enebærodde af A SilvestriEn frygtelig kærlighedshistorie af Anne-Mette BrandtNedad af Christine GodmanFjorden af Gry OustrupPortenes tavle Jakob af Alexander BrahmHunderups hævn af Jane MondrupLige til at spise af Kasper GrandetoftSten, stumper og det salte skum af Karsten Brandt-KnudsenGensyn af Karina SundHvad havet bragte af Maria Sofie HenriksenIglens mærke af Niels KjærgaardSkadedyr af Niels KjærgaardFru Virosa af R.H. JørgensenSundfarten af Sophie VahlFør vi vågner af Torben HusumSkarpretteren af Thomas Stordal

 • af A. Silvestri, Niels Kjærgaard, Anne-Mette Brandt, mfl.
  117,95 kr.

  Fyn er fin. Fyn er frygtelig.Frygtelige Fynske Fortællinger er Forlaget Ildanachs årlige gyserantologi, med bidrag af både garvede forfattere, samt debutanter.Det overordnede tema er Fyn, men de ti noveller spænder ganske bredt i deres subgenre, og giver en forskellig oplevelse fra fortælling til fortælling.Her findes alt fra body-horror og splat, til klassisk inspirerede spøgelseshistorier og til mere eksistentiel psykologisk gys.

 • af Kiersten White
  106,95 - 145,95 kr.

 • af Ana Reyes
  117,95 - 167,95 kr.

 • af Julia Armfield
  95,95 kr.

  A haunting and moving debut novel about love, loss and grief about what life there is the deep ocean and what happens when we go looking for it.

 • af Samanta Schweblin
  152,00 kr.

  De er overalt. De er her. De er os.De har infiltreret hjem i Hong Kong, butikker i Vancouver, gaderne i Sierra Leone, torve i Oaxaca, skoler i Tel Aviv, soveværelser i Indiana. De er ikke kæledyr eller spøgelser eller robotter. De er rigtige mennesker, men hvordan kan en person, der bor i Berlin, gå frit gennem stuen hos nogen i Sydney? Hvordan kan nogen i Bangkok spise morgenmad med dine børn i Buenos Aires, uden at du ved det? Især når disse mennesker er helt anonyme, ukendte, ikke sporbare.Gennem skiftende perspektiver, i et samfund hvor kentukier, nuttede bamser med hjul, øjne og ører, der ser og hører, er den nye dille blandt mennesker rundt omkring i verden, afsløres skønheden ved forbindelsen mellem fjerntboende sjæle - men der er også en hæslig bagside ved vores stadig mere sammenkædede verden. At stole på fremmede kan føre til uventet kærlighed, legende møder og vidunderlige eventyr, men hvad hvis det også kan bane vejen for ufattelig terror?Schweblin har skabt en mørk og kompleks verden, der både er velkendt, men også underligt foruroligende, fordi det er vores samtid, og vi lever i den - vi ved det bare ikke endnu.Romanen Kentuki var nomineret til The 2020 International Booker Prize.Denne bog er oversat af Liv Camilla Skjødt.

 • - En rejse gennem natten 2/Gysernoveller
  af Kenneth Bøgh Andersen
  97,95 kr.

  Seks frysende, gysende historier for unge og voksne, en selvstændig fortsættelse af novellesamlingen Blandt skovens skygger - En rejse gennem natten. De seks noveller kan sagtens læses enkeltvis, men det er måske mest givende at læse dem én for én i den rigtige rækkefølge, for forfatteren spinder historierne ind i hinanden, så læseren i et glimt kan møde hovedpersonen fra den næste historie.I dette særegne univers møder man sygelig jalousi og hævngerrighed, tvangstanker og fobier, alt sammen balancerende midt imellem det almindelige og det overnaturlige.

 • af Camilla Bruce
  117,95 - 165,95 kr.

 • af Joyce Carol Oates
  155,95 - 195,95 kr.

 • af C. J. Tudor
  146,95 kr.

  THE HEART-POUNDING NEW NOVEL FROM THE SUNDAY TIMES BESTSELLING AUTHOR OF THE CHALK MAN AND RICHARD & JUDY PICK THE BURNING GIRLS'The wildest thriller of the year is three thrillers in one. Buckle up' LINWOOD BARCLAY'An exceptional thriller. Original, high-octane plot, jaw-dropping twists . . . A writer at the top of her game' CLAIRE DOUGLAS'Sublimely executed, this is a dystopian thriller of real class' DAILY MAIL'A truly terrifying, ice-cold chiller from the master of macabre. C.J. Tudor should be on everyone's must-read list' CHRIS WHITAKER_________Survival can be murder . . .Hannah awakens to carnage, all mangled metal and shattered glass. Evacuated from a secluded boarding school during a snowstorm, her coach careered off the road, trapping her with a handful of survivors.Meg awakens to a gentle rocking. She's in a cable car stranded high above snowy mountains, with five strangers and no memory of how they got on board.Carter is gazing out of the window of an isolated ski chalet that he and his companions call home. As their generator begins to waver in the storm, the threat of something lurking in the chalet's depths looms larger.Outside, the storm rages. Inside each group, a killer lurks.But who?And will anyone make it out alive? . . ._________'Chilling . . . Her most complex and terrifying yet. [A] fast-paced and captivating thrill ride. You'll be on tenterhooks throughout' SUNDAY EXPRESS'Tudor has a lot of scary, horror-tinged fun' OBSERVER'Fast-paced with twists and thrills, this brutally chilling novel will keep you on tenterhooks' CRIME MONTHLY'Taut, action-packed and oh-so-clever, this thrilling rollercoaster of a ride takes the reader on a journey into the frozen unknown' FIONA CUMMINS'Whoa! I raced through this in a couple of days. SO good, SO gripping, SO clever. A runaway train of a book' JANE FALLONPraise for C. J. Tudor:'C. J. Tudor is terrific. I can't wait to see what she does next' Harlan Coben'Britain's female Stephen King' Daily Mail'A mesmerizingly chilling and atmospheric page-turner' J.P. Delaney'Her books have the ability to simultaneously make you unable to stop reading while wishing you could bury the book somewhere deep underground where it can't be found. Compelling and haunting' Sunday Express'Some writers have it, and some don't. C. J. Tudor has it big time' Lee Child'A dark star is born' A. J. Finn

 • - Dødens dal
  af Per Jacobsen
  262,95 kr.

  Tretten måneder efter begivenhederne i seriens første bog lever Randall Morgan og hans familie stadig et liv i usikkerhed. Et liv, hvor de – ligesom de andre spredte grupper af overlevende – konstant må være på vagt. En dag gør de dog et makabert fund, som leder dem til at tro, at deres forfølgere ikke vil udgøre en trussel meget længere. Men kan de stole på, at det ikke blot er endnu en udspekuleret fælde, som deres usynlige fjende har sat op? Og kan de stole på hinanden?

 • af Per Jacobsen
  127,95 - 247,95 kr.

  Forfatteren Randall Morgan er på vej hjem efter 14 dages ophold i den afsidesliggende hytte, hvor han altid tager hen for at skrive afslutningerne på sine bøger. Da han ankommer til sin hjemby, East Alin, bliver han imidlertid mødt af et foruroligende syn.Ved et lyskryds nær bygrænsen har nogen forvandlet en lygtepæl til en improviseret galge, og i den er en mand – død og maltrakteret – blevet klynget op.Synet af den hængte mand er skræmmende i sig selv, men det går hurtigt op for Randall, at der er andre – og langt større – problemer i det lille samfund. For mens han venter i sin bil på, at politiet dukker op, passerer flere mennesker forbi gerningsstedet – og ikke et eneste af dem reagerer på, at der hænger en død mand midt på gaden.Noget er gået helt galt i East Alin, mens han har været væk.----------Udhængt er en spændingsroman, der genremæssigt har en fod plantet i både horror og science fiction. Det er en actionfyldt bog, hvor karaktererne for det meste kun lige når at gispe en halv mundfuld ilt ind efter den ene dramatiske begivenhed, før den næste følger.Trods det høje tempo og de overnaturlige horror/science fiction-elementer er der dog også et underliggende niveau, hvor bogen skildrer mere almenmenneskelige problemstillinger. Især familiedramaerne bliver interessante, når de udspiller sig under de nye livsvilkår, som gælder i bogens fiktive univers.

 • - Wittenbergjournalerne
  af Ditte Maja Noach
  317,95 kr.

  Gertrud Wittenberg er selvudnævnt paranomal efterforsker. Hendes undersøgelser følger en simpel metodologi. Hun udforsker hjemsøgte egne og lokationer; skoler, parcelhuse og sommerhuse. Naturområder, godser m.v. I sine undersøgelser benytter hun hele sit sansespektrum og sin tilegnede viden og kundskaber. Gertruds mål er ikke at hjælpe de hjemsøgende ånder, men at dokumentere og videreformidle dem. Gertruds efterforskning skaber imidlertid ofte flere spørgsmål end svar, og mens hun prøver at rede trådene ud i forgangne mysterier og mordgåder, træder hendes egne dæmoner langsomt frem. Ditte Maja Noach står, i samarbejde med John Kenn Mortensen, bag Hvileløs – Wittenbergjournalerne; Gertrud Wittenbergs personlige notesbog med skitser og optegnelser. En moderne spøgelseshistorie.

 • - Gysernoveller
  af Kenneth Bøgh Andersen
  156,95 kr.

  Seks nyskrevne gysernoveller for unge og voksne fra mørkets mester Kenneth Bøgh Andersen.I Black out møder vi skolens plageånd, der ender med selv at være den jagede, den sørgende moder, der søger hævn, alkoholikeren, der pludselig bliver herre over liv og død, den stressede far, som får blackout, pigen, der lider af tvangstanker og pudsigt nok: Succesforfatteren, der frygter det hvide papir.Samtidigt genudgives Kenneth Bøgh Andersens tidligere to samlinger af gysernoveller En rejse gennem natten 1 og 2 med nye omslag og nyt titler: Blandt skovens skygger (En rejse gennem natten 1) og Døde drømme (En rejse gennem natten 2).Pressen skriver: »Uhh, her er nye uhyggelige gysernoveller for unge og voksne […] Forfatteren er velskrivende og historierne hentes fra en genkendelig hverdag. De prikker til ens egne mørke tanker og angst.«– Dagbladet Ringkøbing-Skjern»I seks noveller undersøger Kenneth Bøgh Andersen menneskets mørke sider. Døden er et vilkår i livet, men gyset ligger i, hvornår og hvordan vi møder den. Både ondskaben og samvittigheden ønsker at have en finger med i spillet, og resultatet er seks spændende noveller.« – Bjarne W. Andresen, Jagoo****»Blackout er 6 gysernoveller, der tydeligt er skrevet af Kenneth Bøgh Andersen. Hans skrivestil og mesterværk skinner tydeligt igennem på trods af de korte historier.«– Bookeater»Djævle, genfærd og hjemsøgte klaverer fylder siderne i Antboy-forfatteren Kenneth Bøgh Andersens nye gysernovellesamling Black out.«– Marie Theilmann, Weekendavisen»Han [Bøgh Andersen] kender om nogen gysets dna, og han blander ironi og humor sammen med genkommende temaer som tvangstanker og tilfælde, hvor man kan styre liv og død […] Dét er guldrandet creepy læsning!« – Kari Sønsthagen, Berlingske****»Det er ikke uden grund, at Bøgh Andersen er blevet meget populær og disse seks noveller lever fuldt op til forventningerne. De er velskrevne og uhyggelige og rammer ned i en genkendelig hverdag. De pirker til tvangstanker og angst, som de fleste føler en snert af og til, og derfor virker de.«– Julie Arndrup, Lektør

 • af Peter Pedersen & Alice Aagard
  221,95 kr.

  Der er ikke blevet slagtet svin på Willumsens Svineslagteri siden 1943. Dét år lukkede slagteriet, og slagtermesteren forsvandt. Siden har bygningerne stået tomme, overladt til tid og vejr. Men man siger, at de ikke er helt forladt. Man siger, at der stadig bor … noget.Ilinghøj er en såkaldt død landsby i Udkantsdanmark. Tre fremmede flyt­ter til byen: Betjenten Thomas, der får job hos nærpolitiet. Og drengen Sebastian og hans mor Thea, der køber det nedlagte slagteri.En række indbyggere er forsvundet fra området. Thomas går i gang med opklaring­en af forsvindingerne, mens den lokale afdeling af hjemme­værnet planlægger en øvelse. I det gamle slagteri vækker Sebastian endnu ældre kræfter. Det trækker op til storm.Willumsens slagteri er spænding, gys og mørk humor.Willumsens slagteri handler om døden og udkanten, om svin og blæse­vejr – og om at høre til.

 • af Jessica Freeburg
  107,95 kr.

  Two paranormal investigators share reportedly true stories about the strangest, most bizarre, and most chilling monster encounters in the Midwest.

 • af Lilli Lund Christensen
  168,95 kr.

  Lilli Lund Christensen er science fiction-forfatter med bøgerne ’Længslernes Nat’ og Øerne i Tågen’ plus noveller i flere sf-antologier.Hun skriver også fantasy og eventyr. I 2022 udkom novellesamlingen ’I troldenes Land’. Det er mytiske fortællinger fra Nordskandinavien. Og der optræder trolde, elver og andre naturvæsener.En rejsebog er det også blevet til. ’Ti år som trækfugle’ handler om de ti år, hvor hun og hendes ven hver sommer sejlede rundt i Middelhavet.I 2022 udkom bogen ’Sælsomme Fortællinger’. Der kan man hygge sig med spøgelser og mærkelige begivenheder. Her er så efterfølgeren: ’Sælsomme Fortællinger II – med horror-afdeling’. Her kan læseren igen sætte sig godt til rette i lænestolen og nyde et lille gys, mens det stormer og regner uden for.

 • af Stephen King
  222,95 kr.

  Glæd dig til et gensyn med den geniale og elskelige Holly Gibney, der bliversat til at efterforske en række forsvindinger i en lille flække i Midtvesten.Da Penny Dahl ringer til detektivbureauet De Der Søger for at få hjælp til at finde sin forsvundne datter, er Holly Gibney ikke meget for at tage sagen. Hendes partner, Pete, har corona, hendes mor (med hvem hun havde en indviklet relation) er lige død, og Holly skulle egentlig være på orlov. Men noget i Penny Dahls desperate stemme gør det umuligt for Holly at afvise hende.Blot få gader fra Bonnie Dahls forsvindingssted bor professorerne Rodney og Emily Harris. De er indbegrebet af borgerlige dyder: De har giftet sig i livets efterår, de er fulde af hengivenhed over for hinanden, og de har begge en livslang akademikerkarriere bag sig. Men i kælderen under det polerede og velholdte hjem med bøger fra gulv til loft skjuler de en modbydelig sandhed, som muligvis er relateret til Bonnies forsvinden. Det bliver en vanskelig opgave at blotlægge den velbevarede hemmelighed, for Rodney og Emily er både kloge, tålmodige og nådesløse.Holly er en rædselsvækkende krimi om en privatdetektiv, som må sætte alle kræfter ind for at afsløre to forskruede menneskers gerninger.

 • af Matthew L Marlott
  137,95 kr.

  10 traditional short horror stories. 15 pictures (Color Ebook; Black and White Print).

 • af Philippe Ortoli
  435,95 kr.

  De nombreux livres ont été écrits sur le cinéma et les séries télévisées d'épouvante et d'horreur au sein des États-Unis contemporains, mais aucun en France n¿avait encore tenté de traiter le phénomène dans son ensemble. Pour répondre à cette ambition, quinze spécialistes ont été invités à se focaliser chacun sur un élément précis du sujet. De nombreux aspects complémentaires sont ainsi abordés, comme la résurgence du motif cannibale, l¿influence de l'imaginaire «¿trumpien¿», le spiritisme, l'horreur adolescente, l'épouvante cybernétique, la prégnance de la figure du zombie ou l'importance du gore. L¿analyse de tous ces territoires, à laquelle s¿ajoute une bibliographie de référence sur le sujet, permettra au lecteur d'appréhender les fondements des peurs américaines contemporaines, de découvrir en quoi ce cinéma est si important pour comprendre cette civilisation et d'appréhender de nouveaux réalisateurs, encore peu connus, mais en plein devenir.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.