Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

De andre - C.J. Tudor - Lydbog

Bag om De andre

Da Gabe en aften er på vej hjem, genkender han sin datter i bagruden af bilen foran ham. Hun mimer et enkelt ord: Far. Og siden forsvinder hun. Tre år senere kører Gabe stadig vejene tynde for at finde bilen, og en dag får han uventet hjælp fra en mystisk mand, der har nye foruroligende oplysninger i sagen. Et andet sted på motorvejene er Fran på flugt fra en usynlig fjende, der kalder sig De Andre. Hun frygter, hvad de er i stand til, hvis de fanger hende, men hvad er det, der har bragt hende i den desperate situation? "De andre" er en mørk og uforudsigelig thriller om sorg, hævn og et umætteligt behov for retfærdighed – uanset prisen. "Velkonstrueret thriller fyldt med sorg, længsel og hævn" – Sunday Mirror "Tudor er Englands kvindelige svar på Stephen King" – Daily Mail "Overbevisende og foruroligende." – Sunday Express "Fremragende. En begavet og nervepirrende thriller." – Literary Review C.J. Tudor fik sit store internationale gennembrud som krimiforfatter i 2018 med sin debut, "Kridtmanden", der allerede inden udgivelse var solgt til 38 lande. "De andre" er tredje selvstændige thriller på dansk efter "Dengang Annie Thorne forsvandt". C.J. Tudor bor i Nottingham, England. Hun har tidligere arbejdet som tekstforfatter, tv-vært, indtaler og hundelufter.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728030356
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 6. September 2021
 • Oplæser:
 • Pernille Lyneborg
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af De andre

Da Gabe en aften er på vej hjem, genkender han sin datter i bagruden af bilen foran ham. Hun mimer et enkelt ord: Far. Og siden forsvinder hun. Tre år senere kører Gabe stadig vejene tynde for at finde bilen, og en dag får han uventet hjælp fra en mystisk mand, der har nye foruroligende oplysninger i sagen.
Et andet sted på motorvejene er Fran på flugt fra en usynlig fjende, der kalder sig De Andre. Hun frygter, hvad de er i stand til, hvis de fanger hende, men hvad er det, der har bragt hende i den desperate situation?
"De andre" er en mørk og uforudsigelig thriller om sorg, hævn og et umætteligt behov for retfærdighed – uanset prisen.

"Velkonstrueret thriller fyldt med sorg, længsel og hævn" – Sunday Mirror

"Tudor er Englands kvindelige svar på Stephen King" – Daily Mail

"Overbevisende og foruroligende." – Sunday Express

"Fremragende. En begavet og nervepirrende thriller." – Literary Review

C.J. Tudor fik sit store internationale gennembrud som krimiforfatter i 2018 med sin debut, "Kridtmanden", der allerede inden udgivelse var solgt til 38 lande. "De andre" er tredje selvstændige thriller på dansk efter "Dengang Annie Thorne forsvandt".
C.J. Tudor bor i Nottingham, England. Hun har tidligere arbejdet som tekstforfatter, tv-vært, indtaler og hundelufter.

Brugerbedømmelser af De andreFind lignende bøger
Bogen De andre findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.