Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Bogens verden udvikler sig i rasende tempo. 25 danske forfattere og bogbranchefolk deler (en gang om året) aktuel viden og erfaringer om bogbranche og bogproduktion.SKRIV & UDGIV - HVEM HVAD HVORDAN er henvendt til alle som skriver med tanke på at udkomme, og til forfattere og bogfolk som søger den nyeste viden om hvordan man producerer, udgiver og synliggør bøger.Bogen rummer bl.a. artikler om tekstfeedback, redaktion, stiftelse af forlag, distribution, markedsføring, produktion af e-bog, lydbog og print, og interviews med seks selvudgiver-forfattere der har haft bemærkelsesværdig succes i året der gik. Skriv og Udgiv - Hvem Hvad Hvordan
Hvordan ser, kategoriserer og præsenterer en søgemaskine som Google verden? Hvordan får man den til at "forstå", hvad ens website og websider drejer sig om? Og kan man få adgang til dens viden om verden, og i givet fald hvordan?Med centrale spørgsmål som disse giver Semantisk søgning og søgemaskineoptimering et indblik i den udvikling, søgemaskiner som Google gennemgår i disse år. Fra at være et it-værktøj til at finde relevante sider på nettet er især Google ved at udvikle sig til en "svaremaskine", der stiller oplysninger til rådighed om alt lige fra den danske kongerække til film i den lokale biograf. Under overskriften "from strings to things" ændrer fokus sig fra søgestrenge til ting i den virkelige verden.Bogens to hoveddele indeholder: En generel beskrivelse af Google som semantisk søgemaskine og vidensressource, herunder grundlæggende begreber, idéer og principper.En praktisk skitsering af hvordan man med semantisk søgemaskineoptimering konkret kan stille oplysninger på sine websider til rådighed for Googles søgetjenester og andet software via nyere webteknologier og -standarder (især systematikken schema.org).Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for søgemaskiner og søgemaskineoptimering (SEO) i bred forstand, herunder studerende på it-, biblioteks- og informationsvidenskabelige uddannelser.
Dansk Litteraturforskning i det 21. århundrede. Dansk Litteraturhistorisk Bibliografi 2000-2014 dækker udgivelser fremkommet mellem 2000 og 2014 og skal således ses som en introduktion og appetitvækker til online-udgaven, der dækker hele perioden fra 1967 til i dag.Dansk Litteraturhistorisk Bibliografi rummer bøger, artikler i tidsskrifter og samleværker, web-publiceringer og anmeldelser heraf om danske skønlitterære forfattere og om litteraturvidenskaben som sådan.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.