Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sociale konsekvenser af katastrofer

Her finder du spændende bøger om Sociale konsekvenser af katastrofer. Nedenfor er et flot udvalg af over 50 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Hungersnød, fejlernæring, folkevandringer som følge af katastrofer osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Stories of Love, Loss and Hope from an Expert in Disaster
  af Lucy Easthope
  106,95 - 198,95 kr.

  The gripping story of an extraordinary life spent inside major disasters - from Hillsborough and 9/11 to Grenfell and Covid - from the UK's leading expert on disaster recovery.

 • - Depression som politisk problem og kunstens alternative fortællinger
  af Mikkel Krause Frantzen
  145,95 - 200,95 kr.

  Depression er den mest udbredte psykiske lidelse på verdensplan. I En fremtid uden fremtid argumenterer Mikkel Krause Frantzen for, at man kan kende et samfund på dets sygdomme, og viser, hvordan depressionen peger på en række kriser i tiden: gældskrise, det konkurrencestyrede arbejdsmarked, krav om individuel lykke og selvoptimering. Med konstateringen af, at den psykiske lidelse ikke er den enkeltes problem, men vores fælles problem, udfolder Frantzen en kulturkritisk samtidsdiagnose og inddrager en række bøger, film og kunstværker som alternativ forestillingshorisont. Mikkel Krause Frantzen (f.1983) Ph.d. i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet, boganmelder på Dagbladet Politiken og ansat som postdoc ved Aalborg Universitet. Han har tidligere udgivet Lars Skinnebach – en monografi (Arena, 2013). Anmeldelser ”Relevant og stimulerende læsning for enhver, der er interesseret i sit samfund” – Weekendavisen "Mikkel Frantzens analyse af depressionen i bogen ’En fremtid uden fremtid’ er en af de mest vellykkede, vi har set. " – Information "Glimrende… Bogen bør læses af alle ansatte i psykiatrien i Danmark og være pensum for uddannelsen af alle psykiatere og psykologer, der fortsat hårdnakket tror på, at depression skyldes kemiske ubalancer i hjernen." ♥♥♥♥ – Politiken

 • af Carsten Jensen
  113,95 - 124,95 kr.

  Tredje bind i rækken af Carsten Jensens storsælgende debatbøger. De færreste fødes som flygtninge. Ingen ønsker at dø som flygtning. Alligevel taler vi om flygtninge, som om det var en identitet på linje med dansk, svensk eller tysk. Flygtninge er mennesker, der er blevet tvunget til at bryde med alt, og alligevel har de en bagage med, håb og drømme, ideer om, hvem de er, og hvem de gerne vil være. De er hovedspringere på timetervippen, der håber på vand i bassinet. Tyngdeloven kan man dø af. Derfor må faldet blive en kunstart. Dette er ikke en bog om flygtninge, men om hovedspringere og mennesker på vej.

 • af Gipi
  274,95 kr.

  Vinder af Ping-prisen for Bedste internationale tegneserie på dansk 2019.♥♥♥♥♥ "Børnenes jord er en tankevækkende, smuk og barsk beretning, og klart en af 2019's allerbedste og fineste tegneserieværker."- Serieland.dk✶✶✶✶✶"... i en liga for sig."- Nummer 9 - magasin for tegneserier"... en mageløs fortælling."- Roskilde Avis♥♥♥♥"Et lille chok af en tegneserie (...) Gipis sort-hvide tegninger er triumferende i deres mesterlige blanding af vilter spontanitet og naturtro præcision." - Politiken✶✶✶✶"Børnenes jord er en moderne arketypisk fortælling (...) fortalt med overbevisende inderlighed og nærvær."- Kulturmagasinet Fine Spind“Fantastisk medrivende, velfortalt (…) en usædvanlig tegneserieoplevelse, der ikke minder om ret meget andet”- KulturkapelletPostapokalyptisk fortælling fra Italiens førende serieskaber Den italienske tegneserieskaber Gipi fortæller en historie om familie, maskulin skrøbelighed og hvad det vil sige at være menneske i denne postapokalyptiske graphic novel. Brødrene Lino og Santo er født efter en katastrofe, der udslettede civilisationen. De bor i et sumpområde sammen med deres fjerne, utilnærmelige far, der opdrager dem strengt. Han lærer sine sønner, hvordan man finder mad, der ikke er forurenet, hvordan man skaffer sig af med et lig, og han lærer dem, at de aldrig må bruge ordet ”elske.” Han lærer dem derimod ikke at læse, og han forbyder dem at komme i nærheden af den notesbog, som han selv konstant skriver i. Da faren pludselig dør, står de to brødre alene i en verden, de ikke helt forstår, og de håber, at den hemmelighedsfulde notesbog rummer svarene på deres spørgsmål. Følg brødrene på deres rejse gennem en verden, de ikke ved, at de er blevet beskyttet mod, når de begiver sig ud på en mission for at finde nogen, der kan lære dem at læse, så de kan afsløre notesbogens mysterier.Om tegneren: Gipi, hvis rigtige navn er Gian-Alfonso Pacinotti, blev født i Pisa i 1963. Han indledte sin karriere som illustrator og reklametegner, inden han i 1992 begyndte at skabe kortere tegneserier for en række italienske magasiner. Med fortællingen ”Appunti per una storia di guerra” (”Noter fra en krigshistorie”, ikke udsendt på dansk) brød han i 2005 igennem til et internationalt publikum, og bogen vandt bl.a. hovedprisen ved Europas største tegneseriefestival i den franske by Angoulême. I 2018 modtog han ved samme festival kritikerprisen for ”Børnenes jord”, der nu bliver det første af hans værker, danske læsere får mulighed for at stifte bekendtskab med.

 • af Gaia Vince
  108,95 - 198,95 kr.

 • af Serhii Plokhy
  128,95 - 248,95 kr.

  'Absolutely stunning. . . a formidable achievement. A six-part historical thriller that is essential reading for both our politicians and the ordinary citizen' Kai BirdBest-selling historian Serhii Plokhy returns with an illuminating exploration of the atomic age through the history of six nuclear disasters In 2011, a 43-foot-high tsunami crashed into a nuclear power plant in Fukushima, Japan. In the following days, explosions would rip buildings apart, three reactors would go into nuclear meltdown, and the surrounding area would be swamped in radioactive water. It is now considered one of the costliest nuclear disasters ever. But Fukushima was not the first, and it was not the worst. . . In Atoms and Ashes, acclaimed historian Serhii Plokhy tells the tale of the six nuclear disasters that shook the world: Bikini Atoll, Kyshtym, Windscale, Three Mile Island, Chernobyl and Fukushima. Based on wide-ranging research and witness testimony, Plokhy traces the arc of each crisis, exploring in depth the confused decision-making on the ground and the panicked responses of governments to contain the crises and often cover up the scale of the catastrophe. As the world increasingly looks to renewable and alternative sources of energy, Plokhy lucidly argues that the atomic risk must be understood in explicit terms, but also that these calamities reveal a fundamental truth about our relationship with nuclear technology: that the thirst for power and energy has always trumped safety and the cost for future generations.

 • af Ali Smith
  178,95 kr.

  Here we are in extraordinary times. Is this history? What happens when we cease to trust governments, the media, each other? What have we lost? What stays with us? What does it take to unlock our future? Following her astonishing quartet of Seasonal novels, Ali Smith again lights a way for us through the nightmarish now, in a vital celebration of companionship in all its forms.

 • af Yuval Noah Harari
  163,95 kr.

  Hvad er de største udfordringer i verden i dag? Hvad er den dybere betydning af disse udfordringer? Og hvordan kan vi hver især finde vores vej igennem dem? 21 HISTORIER OM DET 21. ÅRHUNDREDE undersøger nogle af de vigtigste problemer og begivenheder lige nu, blandt andet terrorisme, fake news, immigration, global opvarmning og Donald Trump. Yuval Harari tager også fat på mere nære emner som menneskelig modstandskraft, beskedenhed og meditation. Yuval Hararis forrige bøger er blevet verdensomspændende bestsellere. I Sapiens skrev han om vores fortid, og i Homo Deus skrev han om vores fremtid. I 21 historier om det 21. århundrede kigger han på her og nu - og hjælper os med at fokusere på de vigtigste spørgsmål, vi bør stille os selv i dag.

 • af Thomas Ubbesen
  235,95 kr.

  Vi præsenteres dagligt og endeløst for nyheder om krige katastrofer og internationale konflikter formfuldendt præsenteret i korte letforståelige velfortalte og overskuelige TV- og radioindslag eller artikler. Men hvordan omsættes vilde og kaotiske realiteter under ekstreme forhold til velfungerende nyhedspakker? Hvordan arbejder man i det blodige og ofte nærmest ubeskrivelige virvar der er nyhedsindslagenes råmateriale? Hvad gør man rent praktisk når der hverken er mad vand elektricitet eller helt elementær sikkerhed? Thomas Ubbesen tager i denne bog læseren med ind i den kaotiske og ofte farlige verden hvor internationale nyheder bliver til. Udsendt består af 22 beretninger om det der ikke nødvendigvis kommer i æteren når reportagen bliver til under de allermest ekstreme forhold. Thomas Ubbesen født 1956 har arbejdet indenfor praktisk taget alle former for skreven og elektronisk journalistik fra begyndelsen af 80erne siden starten af 90erne i stigende grad med fokus på internationale konflikter krige naturkatastrofer og storpolitik. Han har fra 1994 arbejdet på DRs udlandsredaktioner og blandt andet været udsendt til en række krige på Balkan til invasionen af Irak og den efterfølgende besættelse af landet til naturkatastrofer i Burma Haiti og Pakistan og til flere krige i Libyen Libanon Den Centralafrikanske Republik Afghanistan og Ukraine.

 • af Michael Tougias
  168,95 - 327,95 kr.

 • af S. Anand Babu
  1.553,95 kr.

 • - en historie om det bedste i mennesker
  af Bjørn Asle Nord
  145,95 - 207,95 kr.

  Den 15. marts 2017 sker der et enormt lavineskred tæt på fjeldet Gråskallen i Haugastøl. En tysk rejsegruppe på seks personer er på skitur i det forrygende uvejr. Den 23-årige Adina Lange bliver begravet i snemasserne. Hun ligger fanget halvanden meter under sneen og kan kun bevæge et par fingre i den ene vante.I Under sne kommer læseren tæt på en fars desperate søgen efter sin datter og på Adinas kamp for livet. Samtidig følger man også den utrolige indsats fra både professionelle og frivillige, som gør alt for at redde den unge kvindes liv.Under sne er en dramatisk og rørende historie om kampen for livet i vild natur – og med både tobenede og firbenede helte.Bjørn Asle Nord (f. 1968) er fra Nordfjordeid og bor i Bergen. Han arbejder ved NRK med digitale klima- og naturfortællinger. Tidligere var han i mange år ansat som journalist ved Bergens Tidende. Nord er kendt for både journalistiske fortællinger og undersøgende journalistik af høj kvalitet. I 2014 udgav han bogen ”Giv meg heller livet. Ein dokumentar om soldatveteranar i Norge” sammen med fotograf Håvard Bjelland.

 • af Thomas Sadler
  427,95 - 1.467,95 kr.

 • af Andreas Seidl
  85,95 kr.

 • af Rebecca Solnit & Thelma Young-Lutunatabua
  137,95 - 596,95 kr.

 • af Jacquleen (Tata Institute of Social Sciences Joseph, Suchita (Tata Institute of Social Sciences Awasthi & Zubin R. (Tata Institute of Social Sciences Mulla
  452,95 - 1.467,95 kr.

 • af Carl R. Swenson & David E. (Pacific Lutheran University McNabb
  427,95 kr.

 • af Benjamin Oren Black
  108,95 - 198,95 kr.

 • af Ehsan Noroozinejad Farsangi
  1.147,95 kr.

 • af Wesley Hendrix
  142,95 kr.

  Research Paper (undergraduate) from the year 2018 in the subject Organisation and administration - Disaster control, grade: 4.0 (=1 in den USA), The University of Southern Mississippi , course: CJ 610, language: English, abstract: This paper is an analysis of Three Mile Island along with what went wrong and how the disaster could have been much worse. Nuclear Disasters are a present threat in today's world. Chernobyl and Fukushima are constant reminders of that real and present threat.

 • af Jeremy Dixon, David McElreath, Stephen Mallory & mfl.
  142,95 kr.

  Essay from the year 2018 in the subject Politics - Environmental Policy, grade: 95, , language: English, abstract: The blowout of the Deepwater Horizon oil rig on April 20, 2010 was the worst oil spill in U.S. history. Damages from the event rapidly increased the rate of coastal erosion to the coastal wetlands of Louisiana. This region plays a vital role to our nation¿s economy. Many ethnic communities that contribute to the richness of Louisianäs food, music, and culture also suffered from this event. Settlements from British Petroleum will go towards coastal restoration projects and to compensate coastal communities that suffered as a direct result of the oil spill. Louisiana is now taking on steps to protect and restore the fragile wetlands along its coast over the next 50 years through a $50 billion project known as the Coastal Master Plan.

 • af Mary Ruth Marotte & Glenn Jellenik
  1.451,95 kr.

 • af Charles E. Rice
  226,95 kr.

 • af Joel Achenbach
  232,95 kr.

  The struggle to kill the BP Macondo gusher in the Gulf of Mexico is the Apollo 13 of our time. This is the story of the nightmare well and of the men who conquered it in dangerous waters. It is a technological thriller for the ages.It was a technological crisis in an alien realm: a blown-out oil well in mile-deep water in the Gulf of Mexico. For the engineers who had to kill the well, this was like Apollo 13, a crisis of untold danger and an unprecedented challenge. A suspense story, a mystery, a human tragedy: Achenbach has written a cautionary tale that doubles as a technological thriller.

 • af Jeffrey Doak
  222,95 kr.

 • af Aaron Moyer
  261,95 kr.

  Bad things happen. They happen to good people, and they happen without explanation.Carry the Fire is a modern day rethinking of emergency preparedness... with us, the citizens, at the core.The reality that "no one is coming to save us" can be seen in nearly any given news cycle. From natural disasters to active shooters, Carry the Fire draws upon decades of experience to clearly define the types of emergencies, how we can manage them, and how to cultivate the skills and inner strength to rise to the occasion.Done in a way that encourages a normal, active, healthy lifestyle, "Carry the Fire" is a homage to the cultures that came before us and acknowledged that their personal, family, and community safety wasn't a responsibility for some unattached entity, but the cost of admission to live in a civil society. To Carry the Fire was to protect the light and use it as a beacon to others, lighting the way to safety.We invite you to take the challenge - to live life fully, build skill that makes you a valuable member of your community, and to carry the fire to light the way to safety for others if the worst should happen.

 • af Mary Leonard
  131,95 kr.

 • af S. Ananda Babu
  1.712,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.