Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fremtidsprognoser, fremtidsstudier

Her finder du spændende bøger om Fremtidsprognoser, fremtidsstudier. Nedenfor er et flot udvalg af over 213 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lars Tvede
  187,95 - 231,95 kr.

  Lars Tvede afslører, hvad der kommer til at præge udviklingen de kommende år. Det er svært at spå om fremtiden – men det er ikke umuligt. Som finansiel investor og som iværksætter er Lars Tvede afhængig af at kunne forudsige udviklingen, og i Supertrends løfter han for første gang sløret for, hvordan han gør det. For hvis man skal kunne lægge planer ud over den helt kortsigtede fremtid, er det nødvendigt at vide noget om drivkræfterne i verden. I bogen præsenterer Lars Tvede sit vigtigste redskab, 50 tommelfingerregler, der – især når man kombinerer dem – peger målrettet fremad. Han fortæller også om sociale algoritmer, logiske kædereaktioner og fremskrivninger og om de mentale barrierer, der ofte står i vejen, når vi prøver at blive klogere på, hvor verden er på vej hen. Endelig afslører han, hvad han tror på kommer til at præge udviklingen i de kommende årtier. Det er en fremtid præget af vilde teknologier, overraskende trends og en række forbløffende vendepunkter – for verden er på vej et andet sted hen, end mange tror.

 • af Yuval Noah Harari
  160,95 - 197,95 kr.

  HOMO DEUS udforsker de projekter, drømme og mareridt, som vil forme det 21. århundrede - fra hvordan vi overvinder døden, til hvordan vi skaber kunstig intelligens. Bogen stiller det fundamentale spørgsmål: Hvor går mennesket hen herfra? Og hvordan kan vi forsvare en skrøbelig verden mod vores egne destruktive kræfter? Dette er det næste stadie i menneskets evolution. Dette er Homo deus. Yuval Noah Hararis forrige bog, bestselleren SAPIENS, viste os, hvor vi kom fra. HOMO DEUS viser os, hvor vi er på vej hen. Den israelske historiker beskriver med sin sædvanlige kombination af videnskab, historie og filosofi en ikke så fjern fremtid, hvor vi går nye udfordringer i møde. "Homo deus vil chokere dig. Den vil underholde dig. Men først og fremmest vil den få dig til at tænke på en måde, du aldrig har gjort før." Daniel Kahneman, forfatter til bestselleren At tænke - hurtigt og langsomt

 • - Spot de relevante trends, og skab din egen plads i fremtidens samfund
  af Soulaima Gourani
  235,95 kr.

  Fremtiden kommer, så design dit eget liv, inden nogen gør det for dig! "Design din fremtid" giver dig et unikt indblik i fremtiden og de trends, der præger udviklingen i form af blandt andet globalisering, automatisering og kunstig intelligens, og de konsekvenser det vil få for den måde, vi lever og arbejder på i fremtiden.Ved at forstå den nye dagsorden og finde ud af, hvilke kompetencer du skal udvikle for at blive klar til fremtiden, vil du både blive bedre til at designe dit eget liv og være i stand til at spotte eller skabe dit drømmejob.I bogen vil der være fokus på nye måder at samarbejde på, fremtidens kompetencer, arbejde uden grænser, og hvordan du bliver en del af fremtiden på dine præmisser.Rådgiver, debattør og forfatter Soulaima Gouranis mangeårige arbejde med livsdesign kombineret med indsigter fra sit virke i World Economic Forum og kontakter med sit store netværk i hele verden gør hende til en efterspurgt foredragsholder, der selv er et eksempel på, hvordan man får succes i erhvervslivet.

 • - Ny verden – nye regler. Manual til fremtiden
  af Henrik Good Hovgaard & Anne Skare Nielsen
  235,95 kr.

  Fremtiden er et spil. Og her er gamer-manualen til, hvordan du vinder. Fremtidssans lærer dig at spotte trends, holde fokus på målet, overkomme frygt og tabuer, træne nye, fremtidsorienterede egenskaber og visualisere din fremtid fyldt med magiske øjeblikke. Du går fra at være en passiv, analytisk tilskuer til en aktiv, rebelsk medspiller. Og du bliver klædt på med en “MBS” – en fantastisk egenskab, hvor du lærer at kombinere din Mind, Body & Soul, så du kan se, mærke og tro på den fremtid, du ønsker at skabe. Med Fremtidssans i hånden kan du ikke bare navigere i fremtiden. Du kan også designe spillereglerne selv. Fremtiden vil ikke længere ramme dig i nakken, for du bliver futuristen, der kan ændre spillets regler og skabe en bedre verden for andre. Fremtidssans åbner en ny og bedre spillebane kaldet planetary mode. Og her kan du kun vinde, hvis de andre også vinder. For succes i fremtiden handler ikke om “mere”, men om “bedre”. Når du forudser din egen fremtid, skal du bruge den indsigt til at skabe et bedre liv, men det kan du ikke længere gøre alene. Hvis du spiller om “mere", kan du nok vinde, men du ødelægger verden i processen. Fremtidssans er din guide til at finde din egen vej på den nye, planetære spillebane. Og blive dygtigere, klogere, rigere og friere. Sammen med dine nye futurist-venner.

 • - En bog om kunstig intelligens
  af Peter Svarre
  231,95 kr.

  I disse år opstår der en lang række nye problemer og etiske dilemmaer i forbindelse med kunstig intelligens: Kommer robotterne til at tage vores arbejde? Bliver de klogere end os? Kan man stole på en selvkørende bil? Og hvem skal bestemme, hvem den skal slå ihjel, hvis et uheld er uundgåeligt? I Hvad skal vi med mennesker? diskuterer Peter Svarre på medrivende vis disse etiske dilemmaer og klæder læseren på til at forstå, hvordan kunstig intelligens overhovedet fungerer. Kunstig intelligens er nemlig ikke så kompliceret, som mange tror. Alle kan deltage i denne vigtige diskussion om vores fremtid!

 • af Lars Tvede & Nicolai Chen Nielsen
  187,95 - 267,95 kr.

  Verden forandrer sig stadigt hastigere, og med den stigende acceleration stiger risikoen for, at vi træffer de forkerte beslutninger, eller at vi ganske enkelt sakker bagud. Løsningen er at navigere effektivt i fremtidens tendenser. Med andre ord skal vi blive fremtidsklar.I Fremtidsklar skitserer de to forfattere dels et kort over fremtiden, og dels kommer de med bud på, hvad individer og organisationer kan gøre i dag for at navigere i de supertrends, der kommer. De præsenterer de mindsets og værktøjer, der kræves for at blive fremtidsklar, på tværs af otte kritiske områder. Disse omfatter, hvordan man navigerer ud fra ens værdier, udvikler et growth mindset, tænker eksponentielt, maksimerer chancen for succes og bliver mere modstandsdygtig.Endelig kigger forfatterne ind i fremtidens arbejdsplads, fremtidens organisation og fremtidens ledelse. De beskriver 10 shifts, som organisationer skal igennem for at blive fremtidsklar, herunder at opprioritere værdier, skabe en fleksibel ”on demand”-organisation, gå fra talentstyring til talentaktivering og ikke mindst at lave en menneskecentreret kultur.Lars Tvede og Nicolai Chen Nielsen har tilsammen rådgivet mere end 200 organisationer, herunder +25 Fortune 500-virksomheder, om ledelsesstrategier, fremtiden og organisatoriske transformationer; udgivet 19 bøger, herunder bestsellere såsom Bobler, bullshit og børsfest, Det kreative samfund, Iværksætter, Supertrends, Leadership at Scale og Return on Ambition; og vundet adskillige iværksætterpriser. De har mere end 30 års erfaring med at hjælpe ledere og organisationer til at forstå, navigere i og drage fordel af fremtidens supertrends. De har brugt de sidste tre år på at bringe ny forskning og deres praktiske erfaring sammen i bogen Fremtidsklar.

 • af Hannah Ritchie
  165,95 kr.

  ** THE SUNDAY TIMES BESTSELLER **'A book for anyone who finds it difficult to believe in a better future' THE TIMESFeeling anxious, powerless, or confused about the future of our planet? This book will transform how you see our biggest environmental problems -- and how we can solve them.A STYLIST BEST NON-FICTION 2024 * A GUARDIAN BIGGEST FICTION AND NON-FICTION FOR 2024 * A WATERSTONES 'BOOK YOU NEED TO READ IN 2024' * A GUARDIAN 'FIVE GREAT READS' We are bombarded by doomsday headlines that tell us the soil won't be able to support crops, fish will vanish from our oceans, that we should reconsider having children.But in this bold, radically hopeful book, data scientist Hannah Ritchie argues that if we zoom out, a very different picture emerges. The data shows we've made so much progress on these problems, and so fast, that we could be on track to achieve true sustainability for the first time in history.Packed with the latest research, practical guidance and enlightening graphics, this book will make you rethink almost everything you've been told about the environment, from the virtues of eating locally and living in the countryside, to the evils of overpopulation, plastic straws and palm oil. It will give you the tools to understand what works, what doesn't and what we urgently need to focus on so we can leave a sustainable planet for future generations.These problems are big. But they are solvable. We are not doomed. We can build a better future for everyone. Let's turn that opportunity into reality.'Practical and truly essential' MARGARET ATWOOD * 'Does for the environment what Hans Rosling did for health' BILL GATES * 'Invigorating, inspiring, often surprising' DAVID WALLACE-WELLS * 'I find it hard to express how much I love this book' RUTGER BREGMAN * 'An unmissable myth-busting book to save our planet - read it' TIM SPECTOR

 • - 12 teknologiske drivkræfter som skaber fremtiden
  af Kevin Kelly
  234,95 - 277,95 kr.

  I denne fascinerende bog guider Kevin Kelly, en af klodens mest visionære teknologi-guruer, os igennem de 12 teknologiske drivkræfter der kommer til at forme de næste 30 år af vores tilværelse. Det er en revolution af måden vi køber, arbejder, lærer og kommunikerer med hinanden. Ved tidligt at forstå og inkorporere disse kræfter i vores tilværelse, firmaer, strategier og handlingsplaner, vil det blive nemmere at udnytte mulighederne i de 12 drivkræfter: at blive til, at give forstand, at strømme, at screene, at give adgang, at dele, at filtrere, at remixe, at interagere, at spore, at spørge og at begynde. Kevin Kelly, Founding Executive Editor af Wired Magazine, er en af verdens førende teknologiske tænkere og forfatter til nogle af verden mest sælgende bøger om vores digitale tidsalder, herunder New Rules for the New Economy, Out of Control og What Technology Wants. Bogen anbefales til alle som ønsker at arbejde proaktivt med de forbedringer som de teknologiske kræfter tilbyder i den nye verden. Det er ifølge Kelly ikke længere et spørgsmål om konkurrencemæssig fordele, men derimod konkurrencemæssig nødvendighed. Kevin Kelly opsigtsvækkende pointe er: at meget af det som vil ske i løbet af de næste 30 år er uundgåeligt, fordi den teknologiske juggernaut er i ustoppelig bevægelse og vi gør klogt i udnytte mulighederne. I bogen præsenteres et optimistisk road map til en ny fremtid der inkluderer ændringer som on-demand økonomi samt kunstig intelligens indeholdt i produktionen af varer og tjenesteydelser. Alt sammen skabt på grund af sw 12 uundgåelige og accelererende teknologiske kræfter. De massive forandringer der er på vej ind i vores liv nu – virtual reality i hjemmet, adgangssamfundet, kunstig intelligens i alting og meget mere – alle kan forstås på baggrund af 12 teknologiske drivkræfter. En dybt tankevækkende og provokerende bog, der viser os en optimistisk vej til fremtiden.

 • - Depression som politisk problem og kunstens alternative fortællinger
  af Mikkel Krause Frantzen
  157,95 - 198,95 kr.

  Depression er den mest udbredte psykiske lidelse på verdensplan. I En fremtid uden fremtid argumenterer Mikkel Krause Frantzen for, at man kan kende et samfund på dets sygdomme, og viser, hvordan depressionen peger på en række kriser i tiden: gældskrise, det konkurrencestyrede arbejdsmarked, krav om individuel lykke og selvoptimering. Med konstateringen af, at den psykiske lidelse ikke er den enkeltes problem, men vores fælles problem, udfolder Frantzen en kulturkritisk samtidsdiagnose og inddrager en række bøger, film og kunstværker som alternativ forestillingshorisont. Mikkel Krause Frantzen (f.1983) Ph.d. i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet, boganmelder på Dagbladet Politiken og ansat som postdoc ved Aalborg Universitet. Han har tidligere udgivet Lars Skinnebach – en monografi (Arena, 2013). Anmeldelser ”Relevant og stimulerende læsning for enhver, der er interesseret i sit samfund” – Weekendavisen "Mikkel Frantzens analyse af depressionen i bogen ’En fremtid uden fremtid’ er en af de mest vellykkede, vi har set. " – Information "Glimrende… Bogen bør læses af alle ansatte i psykiatrien i Danmark og være pensum for uddannelsen af alle psykiatere og psykologer, der fortsat hårdnakket tror på, at depression skyldes kemiske ubalancer i hjernen." ♥♥♥♥ – Politiken

 • - Manifest for frihed og fællesskab midt i en tech-tid
  af Lisbeth Bech Poulsen & Peter Westermann
  206,95 kr.

  Bogens grundsyn er præget en optimistisk tro på, at fremtiden bliver bedre. Men kun hvis politikerne træffer de rigtige – og store! –beslutninger. Når meget arbejde – også det intellektuelle – bliver overtaget af maskiner, får mennesker mere tid til nærhed og omsorg.Bogen er også et opråb og et politisk manifest. De positive konsekvenser af den moderne teknologi opstår nemlig ikke uden de ansvarlige politikeres indgriben. De politiske handlinger skal op i et tempo, der modsvarer den teknologiske udviklings. Det handler om omfordeling, både af penge, indflydelse og ejerskab.Fremtidens løsninger kan vi blandt andet finde ved nytænke nogle af fortidens succeser, fra andels- og fagbevægelse til overskudsdeling og folkeoplysning.Ti bud med flere konkrete løsninger, blandt andet til hvordan man kan indføre basisindkomst, regulere finanssektoren og skaffe mere fri tid og grøn omstilling, afslutter bogen.

 • - Og vejen ud
  af Emilia van Hauen
  122,95 - 164,95 kr.

  Det moderne liv har en ekstremt høj udviklingshastighed og har givet os en masse frihed til at vælge, hvilket liv vi vil leve. Desværre har denne frihed også medført, at alt for mange går ned med stress, angst og depression, mens resten ”bare” føler sig rigtig pressede i hverdagen. Vores tids usunde præstationskultur, der handler meget om at være synlig, liket, produktiv og i udvikling, får os til at forsøge at leve op til en masse urealistiske idealer. Det enkle budskab i bogen er, at et liv med mening og nærvær bedst opnås ved at have fokus på kun to ting: vores bidrag til fællesskabet og at dyrke de menneskelige relationer, der betyder noget for os. Bogens vigtigste pointe er dog, at vi skal gøre op med ideen om, at vi er en succes eller en fiasko. Næh, begge dele er blot data, der skal fortælle os, hvad der virker og ikke virker – og på den måde samler vi vigtig erfaring. Vejen ud af succestyranniet er at erkende, at vi er hele mennesker, der lever liv med glæde og lidelse, og derfor er vores mest berigende opgave at skabe liv, der får os – og vores omgivelser – til at føle os levende. Det giver denne bog et godt bud på, hvordan vi kan gøre i en tid, hvor synlig succes virker som det eneste, der gælder.

 • af Neil Howe
  195,95 kr.

  "The visionary behind the bestselling phenomenon The Fourth Turning looks once again to America's past to predict our future in this startling and hopeful prophecy for how our present era of civil unrest will resolve over the next ten years--and what our lives will look like once it has"--

 • af Mustafa Suleyman
  129,95 - 197,95 kr.

 • af Den Grønne Ungdomsbevægelse
  183,99 kr.

  Retfærdig Naturbevarelse er et manifest for en ny biodiversitetspolitik i Danmark. I bogen skitserer Den Grønne Ungdomsbevægelse 10 utopiske visioner for et samfund i harmoni med de planetære grænser, ny økologisk bevidsthed, og en række helhedsorienterede politiske krav, der skal bane vejen for en grøn retfærdig fremtid.

 • af Kristen Ghodsee
  145,95 - 197,95 kr.

 • af Mustafa Suleyman
  347,95 kr.

  "We are approaching a critical threshold in the history of our species. Everything is about to change. Soon you will live surrounded by AIs. They will organise your life, operate your business, and run core government services. You will live in a world of DNA printers and quantum computers, engineered pathogens and autonomous weapons, robot assistants and abundant energy. None of us are prepared. As co-founder of the pioneering AI company DeepMind, part of Google, Mustafa Suleyman has been at the centre of this revolution. The coming decade, he argues, will be defined by this wave of powerful, fast-proliferating new technologies. In The Coming Wave, Suleyman shows how these forces will create immense prosperity but also threaten the nation-state, the foundation of global order. As our fragile governments sleepwalk into disaster, we face an existential dilemma: unprecedented harms on one side, the threat of overbearing surveillance on the other. Can we forge a narrow path between catastrophe and dystopia? This groundbreaking book from the ultimate AI insider establishes "the containment problem"-the task of maintaining control over powerful technologies-as the essential challenge of our age"--

 • af Henry Sanderson
  127,95 - 195,95 kr.

 • - Hvordan smartphonen ændrede verden
  af Thomas Hylland Eriksen
  177,95 - 198,95 kr.

  Smartphonen styrer vores hverdag. Den presser virkeligheden ind i sine platforme, så det, du ikke får i en app, ikke findes. Til gengæld får du adgang til et uendeligt univers af viden, kommunikationskanaler, tjenester og distraktioner. På bare få år har smartphonen gjort verden mindre og større, morsommere og kedeligere – mere nær og mere fjern. Livet er blevet friere og mere kontrolleret, mere socialt og mere asocialt, mens vi bliver både smartere og dummere. Det er en global, digital kulturrevolution, som savner sidestykke.I Appernes planet tager Thomas Hylland Eriksen os med på en rejse rundt i smartphonens verden. Hvis vi ikke skal blive slaver af mobilen, er det nødvendigt at forstå den for at kunne tage livet, kontrollen og ikke mindst tiden tilbage.

 • - Når teknologi bliver levende og liv bliver teknologi
  af Peter Hesseldahl
  187,95 - 252,95 kr.

  Den teknologiske udvikling har længe handlet om at overvinde, udnytte og frigøre os fra naturen. Fremtiden handler om at forstå biologien og økosystemerne og om en økonomi, der fungerer i samarbejde og sammenhæng med naturen. For ét er sikkert: Vi kan ikke fortsætte, som vi plejer. Denne bog argumenterer for, at vi står overfor tre store omstillinger, som sker samtidig og indenfor de næste par årtier. Alle tre skal lykkes:- Vores forhold til naturen og de økosystemer, vi er del af, skal redefineres – og det skal gå stærkt.- Vi er på vej ud af industrisamfundet og ind i en ny tids logik, så måden vi organiserer arbejdet og deler goderne på trænger til en opdatering.- I takt med at teknologien bliver mere intelligent, liv-agtig og kompetent, skal vi gentænke menneskers og maskiners roller i forhold til hinanden for at bevare styringen. Omstilling til fremtiden ser på, hvad vi kan gøre for at sikre, at de enorme kræfter, der er på spil i de kommende års omstilling, vil bringe os fremgang frem for katastrofe. Bogen viser en fremtid, der er grundlæggende forandret – men til det bedre. Bogen er blandt andet baseret på interviews med en lang række af verdens førende forskere, økonomer og ledere i erhvervslivet og analyser for Ugebrevet Mandag Morgen.

 • - Portræt af en verden, hvor ny teknologi forandrer livet for milliarder af mennesker
  af Johan Moe Fejerskov & Adam Moe Fejerskov
  198,95 kr.

  Vores digitale verden er fuld af besværlige dilemmaer og frustrerende paradokser. Sociale medier har givet undertrykte borgere en stemme i demokratiet, men også spredt propaganda og trusler i et formentlig hidtil uset omfang. Smartphones har åbnet en ny verden af viden og kultur for folk, men bliver kritiseret for at gøre brugerne ulykkelige. Droner hjælper nødhjælpsorganisationer med at skabe fremgang i skrøbelige lande, men er samtidig kilde til drab på civile i Afghanistan. De nye teknologier rummer mange muligheder, men har også vist sig at kunne skade samfundet og almindelige mennesker.Vi ser på de fremskridt, som også er en forbandelse, fordi det hele går så stærkt, fordi udviklingen påvirker alle sider af vores liv, og fordi mennesker sjældent forstår virkningerne af det, de har fundet på, før problemerne melder sig. Bogen tager læseren i hånden, gør udviklingen konkret og klæder læseren på til at tage del i de diskussioner om tech, apps og data, som berører os alle.

 • af Jeremy Rifkin
  145,95 - 193,95 kr.

 • af Avi Loeb
  165,95 kr.

  'The 'Enfant terrible' of astrophysics . . . Loeb has a joy in conjecture and an omnivorous spirit of inquiry that are more reminiscent of 20th-century thinkers such as Freeman Dyson or Carl Sagan than most of his peers' The TimesCould we build space craft that could travel to distant stars? Could we augment human biology for spaceflight? Could the search for extraterrestrials be brought into the mainstream of scientific research?Avi Loeb tells us that in each case, the real question is not could we, but will we choose to? With an approach that is firmly grounded in cutting-edge science, he explores the potential for non-rocket space launch, deep space probes, and the technological preservation of human civilisation. He examines the evidence for UFOs and UAPs, and argues that the search for further evidence, using existing scientific technologies, is long overdue.Urgent and important, Noah's Spaceship is a mission statement and a blueprint for the future of humanity. Loeb explains why becoming interstellar is imperative for our civilization to survive - and how we can accomplish it.'One of the more imaginative and articulate scientists around' New York Times

 • af Gaia Vince
  112,95 kr.

 • af Peter Turchin
  247,95 kr.

  End Times: Elites, Counter-Elites, and the Path of Political Disintegration is a compelling piece of literature penned by the brilliant Peter Turchin. This book, published by PENGUIN PR on June 13, 2023, delves deep into the world of politics, offering a unique perspective on the path of political disintegration. The book is an intriguing exploration of the power dynamics between elites and counter-elites, and the subsequent impact on the political landscape. Turchin masterfully weaves a narrative that is both insightful and thought-provoking, making it a must-read for anyone interested in political science. This book is a testament to Turchin's ability to analyze complex political scenarios and present them in an accessible format. Published by the renowned PENGUIN PR, this book is sure to be a valuable addition to your library.

 • af Maja Göpel
  125,95 kr.

  A radical vision for a better future: an economy that works for us, rather than the other way around.As this major German bestseller reports, our world is at a tipping point, and we feel it every day. Costs are rising, the gap between the rich and poor is increasing, natural resources are depleted, and the effects of climate change are starting to take hold. We are under increasing social and environmental stress. But, as leading economist Maja Göpel argues here, there is another path forward.She invites us to imagine what we want our future to look like, and offers solutions that will help us to get there. It¿s time to question our principles, set new goals, and re-evaluate our priorities. Time to rethink our world and find new ways of living that don¿t drain our planet any further. We need a fair distribution of wealth, and a way to reconcile the social with the ecological. We need to work smarter, not harder.Critical, yet full of encouragement, Maja Göpel chooses surprising and enlightening examples to illustrate how we can leave behind our familiar ways of living to achieve a better future.

 • - Skab formidabelt overblik over alt der er vigtigt for din biks
  af Henrik Good Hovgaard & Anne Skare Nielsen
  267,95 kr.

  Vi tjener alle nogen, servicerer nogen eller skal sælge noget til nogen. Om du er selvstændig, chef, ansat, skolelærer, fagforeningsboss, konsulent eller frivillig, så har du "nogen derude", som skal blive glade, når de besøger din biks.Sådan har det altid været, og det vil det blive ved med langt ind i fremtiden. Men spillereglerne har ændret sig: Folk er mere krævende, forventningerne højere og der er også noget, der hedder bæredygtighed og ansvar for ikke bare at sælge bras verden ikke har brug for. Og så skal det gå tjept!Vi er dine guides på rejsen ind i fremtiden. Og vi siger til dig: du skal ikke bare servicere og tilfredstille. Du skal aktivere og udfordre. Når folk kommer til dig, skal det fandfisme være en fest! Og du skal læne dig tilbage, kigge på den, og tænke "wow, hvor er det bare fedt, det jeg har skabt".Så hold godt fast på festkasket og briller and let's get this party started!

 • - Til de nye forpligtende fællesskaber
  af Henrik Good Hovgaard & Anne Skare Nielsen
  267,95 kr.

 • af Andrew Keen
  282,95 kr.

 • af Christopher Reusch
  272,95 kr.

  In this book the author - me - ponders on certain things, such as society and the universe. What is the underlying primordial matter of the universe and how can one relate this to our modern "society"? The word in itself hints the existence of a .....?Of a What?Of something unspeakable and dangerously terrible you may think, but that is something that might reveal itself to you, if you have the stamina to deal with the authors - me - gigantic and frivolous ego.

 • af Roman Krznaric
  192,95 kr.

  'Brimming with ideas and insights, this is a welcome, important and clear-eyed view of how understanding the past can help us better prepare for the future' - Peter Frankopan, bestselling author of The Earth Transformed and The Silk Roads'Enlightening and thrilling. History for Tomorrow tells us who we are and who we could be' - George Monbiot, bestselling author of Regenesis and How Did We Get Into This Mess?What can humankind's rich history of radical revolts teach us about the power of disobedience to tackle the climate crisis? What inspiration could we take from eighteenth century Japan to create a regenerative economy today? How might understanding the origins of capitalism spark ideas for bringing AI under control?In History for Tomorrow, leading social philosopher Roman Krznaric unearths fascinating insights and inspiration from the last 1000 years of world history that could help us confront the most urgent challenges facing humanity in the twenty-first century. From bridging the inequality gap and reducing the risks of genetic engineering, to reviving our faith in democracy and avoiding ecological collapse, History for Tomorrow shows that history is not simply a means of understanding the past but a way of reimagining our relationship with the future. Krznaric reveals how, time and again, societies have risen up, often against the odds, to tackle challenges and overcome crises. History offers a vision of radical hope that could turn out to be our most vital tool for surviving and thriving in the turbulent decades ahead.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.