Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Psykoanalytisk teori (freudiansk psykologi)

Her finder du spændende bøger om Psykoanalytisk teori (freudiansk psykologi). Nedenfor er et flot udvalg af over 640 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Psykoanalyse.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sigmund Freud
  73,95 - 347,95 kr.

  "Drømmetydning bind 1" er første af to bind om drømmetydning i forhold til menneskets sjæleliv og det ubevidste, der på sin egen særegne måde bevidstliggøres i drømme.Sigmund Freud (1856-1939) var en verdensberømt østrigsk nervelæge og forfader til psykoanalysen. Han åbnede i 1886 sin private praksis som nervelæge og giftede sig samme år med Martha Barnays (1861-1951). Han har skrevet adskillige værker om psykologi, og er kendt for sine arbejde inden for dette fag; arbejde, der blandt andet omfatter ødipuskomplekset, den infantiles seksualitet og psykoser og neuroser. I 1938 drog Freud sammen med sin familie til England, hvor han levede sit sidste år.

 • af Sigmund Freud
  347,95 kr.

  "Drømmetydning bind 2" er det andet af to bind om drømmetydning i forhold til menneskets sjæleliv og det ubevidste, der på sin egen særegne måde bevidstliggøres i drømme.\"Drømmetydning\" er en serie bestående af to bind om drømmetydning af den verdenskendte psykolog Sigmund Freud i forhold til menneskets sjæleliv og det ubevidste, der på sin egen særegne måde bevidstliggøres i drømme.Sigmund Freud (1856-1939) var en verdensberømt østrigsk nervelæge og forfader til psykoanalysen. Han åbnede i 1886 sin private praksis som nervelæge og giftede sig samme år med Martha Barnays (1861-1951). Han har skrevet adskillige værker om psykologi, og er kendt for sine arbejde inden for dette fag; arbejde, der blandt andet omfatter ødipuskomplekset, den infantiles seksualitet og psykoser og neuroser. I 1938 drog Freud sammen med sin familie til England, hvor han levede sit sidste år.

 • af C. G. Jung
  162,95 kr.

 • af Anne-Sophie Lunding-Sørensen
  97,95 - 187,95 kr.

  En skarp fortælling om, hvordan magt kan påvirke et menneske, og om, hvordan opfattelsen af psykisk sygdom i høj grad afhænger af øjet, der ser.To forelskede kvinder, en selvmordsepidemi på et sindssygehospital, en kælder fuld af ondskab.En sommerdag i 1929 ankommer psykiater Hannah Neumann fra Wien til Sølund Nervesanatorium i Sønderjylland. En selvmordsepidemi har i et stykke tid hærget blandt de yngre kvindelige patienter, og Hannah skal forsøge at komme den til livs.Hannah har i Wien arbejdet sammen med Freud, og hun praktiserer ligesom ham den moderne psykoanalyse, som er baseret på samtale med de psykisk syge. Denne metode falder ikke i lige god jord blandt de andre psykiatere på stedet.På Sølund skal Hannah arbejde sammen med den unge, ambitiøse og lærenemme sygeplejerske Dagmar, og de lange intense arbejdsdage fører snart til, at de to kvinder indleder et hemmeligt kærlighedsforhold. På tredje forplejningsklasse sidder den store, stumme patient, der kaldes Hesten. Hun hører stemmer og får syner om den ondskab, der trives på Sølund.Hannah og Dagmar arbejder koncentreret på at forhindre flere selvmord. Et psykologisk detektivarbejde går i gang, men trods den store indsats går der ikke længe, før endnu en ung kvinde går i søen og drukner sig i fuldmånens skær.Om forfatteren:Anne-Sophie Lunding-Sørensen (f. 1969) er cand.mag. i film- og medievidenskab og arbejdede med kommunikation og ledelse, inden hun i 2010 debuterede med romanen Lette rejsende. I 2014 udkom hendes anden roman, Fald.Hun har desuden skrevet trilogien Happy ending (2016), Happy family (2018) og Happy Hour (2019) om den svært overvægtige antiheltinde Elvira Gregersen.

 • af Alenka Zupancic
  238,99 - 268,94 kr.

  Den menneskelige seksualitet er hverken ren biologi eller ren social konstruktion, og den er først og fremmest noget andet og mere end den kropslige aktivitet, som vi ofte forbinder den med. Ifølge den lacanianske filosof Alenka Zupančič er seksualitet drevet og drages af noget, der ikke går op i den sociale og sproglige orden, den er en mangel eller et overskud. I bogen "Hvad er sex?" undersøger Zupančič sex som et filosofisk problem, som mødestedet mellem væren og viden, som det sted, hvor vi kan få et glimt af det ubevidste. ”Det er en udbredt misforståelse, at for psykoanalysen er sex meningen med alting. Tværtimod: For psykoanalysen er sex fuldstændig meningsløst. Seksualiteten er et mysterium, en modsætning, en gåde uden løsning i hjertet af menneskelivet, og det er derfor vi kredser så fascineret omkring den.” – Lilian Munk Rösing, bogens forord Alenka Zupančič (født 1966) er filosof, psykoanalytiker og del af den slovenske skole.

 • af Sigmund Freud
  347,95 kr.

  "Psykoanalyse: samlede forelæsninger" indeholder i alt 35 forelæsninger, der alle sammen beskæftiger sig med Freuds psykoanalyse, og behandler emner såsom drømme, Ødipuskomplekset, det ubevidste og driftslivet.idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlSigmund Freud (1856-1939) var en verdensberømt østrigsk nervelæge og forfader til psykoanalysen. Han åbnede i 1886 sin private praksis som nervelæge og giftede sig samme år med Martha Barnays (1861-1951). Han har skrevet adskillige værker om psykologi, og er kendt for sine arbejde inden for dette fag; arbejde, der blandt andet omfatter ødipuskomplekset, den infantiles seksualitet og psykoser og neuroser. I 1938 drog Freud sammen med sin familie til England, hvor han levede sit sidste år.

 • af Guadalupe Nettel
  87,95 - 187,95 kr.

  Fra psykoanalytikerens briks ser en yngre kvinde tilbage på sin barndom. Hun blev født med en hvid skønhedsplet på øjets hornhinde – i en familie der var opsat på at korrigere denne skavank for enhver pris – og med klap for det ene øje udvikler hun et særligt blik for det, andre ikke ser. Hendes frigjorte forældre flytter hende frem og tilbage mellem Mexico City og en socialt belastet forstad i Sydfrankrig, og hun udsættes skiftevis for progressiv 70’er-pædagogik og konventionel pigeopdragelse. Oplevelsen af fremmedhed og følelsesmæssig isolation får hende til at forskanse sig og fremkalder bizarre møder med kakerlakker og lysegrønne larver. Men efterhånden som den voksne kvinde fortæller sin historie forvandler de smertefulde erfaringer sig til et nyt blik på verden. Kroppen jeg blev født i, er et fascinerende portræt af forfatteren som ung pige, af en af Latinamerikas mest markante unge forfattere. "Guadalupe Nettel er en mester i at synliggøre barnets magtesløse perspektiv." Politiken, 5 hjerter "Fremragende selvbiografisk fabel... Et smukt og mildt ironisk opgør med normalitetsbegrebet." Kristeligt Dagblad, 5 stjerner "Litteraturen har fået en ny stemme. (...) En mexicansk forfattersøster til danske Leonora Christina Skov og Katrine Marie Guldager og franske Delphine de Vigan." Weekendavisen Let og legende roman." Nordjyske, 4 stjerner

 • af C. G. Jung
  147,95 kr.

 • af Mladen Dolar
  268,94 kr.

  ”Mladen Dolars boger mærkværdigt underholdende, sådan som kun store intellektuelle fortællingerkan være det. Man opdager undervejs, at stemmen er et helt centralt filosofiskspørgsmål og en nøgle til genfortolkninger af etik, æstetik, politik ogmetafysik. Stemmen forener kroppen og sproget, ligesom koglekirtlen gjorde dethos Descartes, men med helt andre konsekvenser.” – Henrik Jøker Bjerre, filosof Hvad er en stemme fornoget? Noget, vi kan beundre for dens skønhed? Noget, der overbringer meningfra en person til en anden? Er stemmen den bro, der forbinder den enkelte medde andre, naturen med kulturen, kroppen med sprog? Er stemmen ligefremløftestang for vores tænkning? En stemme – ikke andet er både en teori om stemmen og enhæsblæsende tur op igennem idehistoriens hav af stemmer, fra de gamle grækeretil den lacanianske psykoanalyse, vidende og vittigt fortalt af Mladen Dolar, hvilketgør bogen interessant for alle, der beskæftiger sig med kommunikation,filosofi, psykoanalyse, tale, retorik eller sang. Mladen Dolar (født 1951) er slovensk filosof,psykoanalytiker, kulturteoretiker og film- og musikkritiker. Dolar tilhører densåkaldte slovenske skole, der også tæller Slavoj Žižek og Alenka Zupančič, der beggesom Dolar arbejder med Jacques Lacans ideer om psykoanalysen i forhold tilpopulærkulturen.

 • - Seks kapitler om teologi og psykoanalyse hos Kierkegaard, Kafka, Freud og Lacan
  af Mads Peter Karlsen
  88,95 - 177,95 kr.

  Med fokus på begreberne dødsdrift, arvesynd og næstekærlighed forsøger bogen gennem læsninger af Kierkegaard, Kafka, Freud og Lacan at indkredse en række paralleller imellem teologien og psykoanalysens menneskesyn og etik. DØDSDRIFT OG NÆSTEKÆLIGHED henvender sig derfor til alle, som interesserer sig for teologi og psykoanalyse, og i særdeleshed til enhver, der er optaget af forholdet mellem dem. Det er næppe nogen overdrivelse at sige, at indbyrdes mistro ofte har stået i vejen for en frugtbar udforskning af dette forhold. Bogen bidrager til den nuancering af græsefladerne mellem teologi og psykoanalyse, som blandt andre Eric L. Santner og Slavoj Žižek i de senere år har været repræsentanter for. Bogens sigte er at afsøge mulighederne for at bringe teologien og psykoanalysen i et gensidigt afklarende forhold, der kaster lys over deres fælles ‘eskatologiske’ og ‘revolutionerende’ træk, i stedet for at fokusere på de to traditioners tragiske og konservative elementer. Nøglen til at belyse disse træk er en genfortolkning af næstekærlighedsbuddet samt en læsning af psykoanalysens driftslære og den kristne lære om arvesynd, der accentuerer den menneskelige friheds tvetydighed. Bogen viser, at teologien og psykoanalysen deler den opfattelse, at der er et dialektisk forhold mellem frihed og kærlighed, således at mennesket på den ene side ved sin frihed binder kærligheden til sig selv på en sådan måde, at det samtidig fanger sig selv i denne selvkærlighed, og at det på den anden side kun er ved kærligheden, at mennesket kan forløses, og i kærligheden, at dets frihed fuldt ud realiseres.

 • af Aniela Jaffe
  437,95 kr.

  Aniela Jaffé presents thoughts and ruminations that Jung shared with her as they prepared Memories, Dreams, Reflections by C.G. Jung. These never-before-published revelations present a kaleidoscope of episodic, philosophical, humorous and enigmatic material, uniquely complementing and expanding on the widely acclaimed MDR."Jung allowed his thoughts to flow freely during our conversations, according to the situation and his interests of the moment. When speaking with me he was not hindered by intellectual considerations of possible criticism. It didn't concern him that his words and insights might require further thoughtful reflection before they could be deemed coherent or valid. If I managed to touch upon a point of interest, Jung did not just answer my question, but followed his train of thought further." - Aniela Jaffé, from the IntroductionThe historical commentary by Elena Fischli illuminates the biographical work with C.G. Jung on the basis of source material. How did the conversations and the notes of Aniela Jaffé come about? What was the nature of the relationship and collaboration between her and Jung? How did others deal with their work? And finally, who was this woman who was so candidly given such a glimpse into Jung's inner life?

 • - Troens arkitektur
  af Jordan B. Peterson
  407,95 kr.

  ”Jordan Petersons bog er en fremragende udvidelse af vores forståelse for menneskelig motivation. Han følger en vej, som tidligere er blevet anbefalet af mange videnskabsteoretikere, men samtidig en, der i praksis er så ekstraordinært krævende, at det sjældent bliver gjort ordentligt. Peterson sammenfatter research og akademisk litteratur i et spænd fra neurovidenskab til arkæologi. Han sammenstiller fund fra denne litteratur med tekster fra forfattere såsom Jung, Nietzsche, Dostojevskij og Solzjenitsyn. Der er kælet for detaljerne i bogen, som er fuld af refleksioner, eftertænksomhed, omhyggelige studier og en lidenskabelig trang til at forstå. Dette er et smukt værk.” —Sheldon H. White, studieleder ved afdeling for psykologi, Harvard University ”Jordan Petersons bog er unik … en genial ny sammenfatning af myternes mening og vores menneskelige behov for i fortællingens form at berette om de dybere strukturer af vores erfaringer med at krydse grænserne mellem det kendte og det ukendte i form af historier … ikke bare spændende for den almene læser, men også for enhver psykolog, der har tænkt over, hvordan de forskellige aspekter af, hvad vi ved om sindet, måske passer sammen.” —Keith Oatley, professor i anvendt kognitiv psykologi, University of Toronto ”Jordan Peterson trækker på studier af myter, litteratur og moderne neurovidenskab i sin beskrivelse af, hvordan mennesket har lært at leve med det farlige uopdagede – og endda transformerer dets trussel til mulighed. Han former omhyggeligt hver enkelt sætning og konstruerer et stærkt sammenhængende og fængslende argument.” —Philip James Stone, professor i psykologi, Harvard University Hvorfor har folk på forskellige steder og tider udviklet myter og historier med lignende symboler og meninger? Er grupper af folk med forskellige religioner og ideologiske trossystemer dømt til evig konflikt? Er videnskabens og religionens påstande virkelig uforenelige? Hvad kan der gøres for at mindske individets tilbøjelighed til gruppefremmanet ondskab? MENINGENS KORT behandler disse spørgsmål med en provokerende, ny hypotese, der udforsker forbindelsen mellem hvad moderne neuropsykologi fortæller os om hjernen og det, som ritualer, myter og religiøse historier længe har fortalt. Petersons ambitiøse interdisciplinære odyssé trækker på indsigter fra religionens verden, den kognitive videnskab og den jungianske tilgang til mytologi og fortællinger. MENINGENS KORT tilbyder en kritisk guide til både den arkaiske og den moderne tænknings rigdomme og uvurderlige indsigter i menneskelig motivation og følelsesliv. Bogen udgør det teoretiske grundlag for Petersons senere arbejder og udgives nu for første gang på dansk. Cover Design: John McHale Cover Art: Jordan B. Peterson: The Meaning of Music, 1989 Dr. Jordan B. Peterson er forfatter, psykolog, online-underviser, professor emeritus ved University of Toronto og vært for en populær podcast. Udover Meningens kort, har Peterson udgivet bestsellerne 12 regler for livet og Hinsides orden, som er solgt i mere end syv millioner eksemplarer på verdensplan.

 • af Maxine Mei-Fung Chung
  105,95 - 185,95 kr.

 • af Maxine Mei-Fung Chung
  155,95 kr.

  'A rich and intimate examination of female desire, Maxine's book is full of wisdom and insight. I cannot recommend it enough' Julia SamuelAfter thirty years of research, Sigmund Freud still felt the great unanswered question was: 'What does a woman want?' Fifteen years into her own journey as a psychotherapist, Maxine Mei-Fung Chung believes her collaboration with her patients holds the answers. Through the profound and moving stories of seven very different women, Maxine Mei-Fung Chung sheds light on our most fundamental needs and desires. From a young bride-to-be struggling to accept her sexuality, to a mother grappling with questions of identity and belonging, and a woman learning to heal after years of trauma, What Women Want is an electrifying and deeply intimate exploration into the inner lives of women.Based on hours of conversations between Maxine and her patients, this book lays bare our fears, hopes, secrets and capacity for healing. With great empathy and precision, What Women Want presents a fearless look into the depths of who we are, so that we can better understand each other and ourselves.To desire is an action. This extraordinary book liberates and empowers us to claim what we truly want.

 • af John A. OâEUR(TM)Neil
  632,95 kr.

  This second edition of the award-winning original text brings together in one volume the current thinking and conceptualizations on dissociation and the dissociative disorders.

 • af Erik Homburger Erikson
  342,95 kr.

  Erik H. Erikson is recognized as one of the world's leading figures in the field of psychoanalysis and human development. His ideas about the stages of development, the sources of identity, and the interdependence of individual growth and historical change revolutionized our understanding of the nature and course of psychological growth. Erikson, whose work first described the now familiar concepts of "identity crisis" and "life cycle," provided an unprecedented framework for considering the individual psyche within society and culture. Unveiling a dynamic process of psychological development, he emphasized the tendency toward growth and the integration of multiple influences-the biological, social, psychological, cultural, and historical. With writings from Erikson's entire career, including major work from Childhood and Society, Insight and Responsibility, Young Man Luther, and Gandhi's Truth, this invaluable reader charts the influence of Erikson's thinking in the areas of child psychology, development through the lifespan, leadership, and moral growth.

 • af Ole Vedfelt
  362,95 kr.

  Inspireret af C.G. Jungs psykoterapi og drømmetolkning beskrives den "moderne" mands psykologi, hans problemer med manderollen og muligheder for udvikling i en kultur på vej væk fra patriarkatet. Bogen tager således udgangspunkt i den moderne mands position i et samfund, hvor traditionelle kønsrollemønstre og forholdet mellem mænd og kvinder har ændret sig markant på få årtier. Gennem Jungs psykoanalytiske teorier, analyserer og diskuterer Ole Vedfelt de forskellige perspektiver af manderollen og giver sit bud på, hvad der sker med denne i vores kultur. "Det kvindelige i manden" er en spændende bog for alle, der interesserer sig for manderollens udvikling og kønnenes relation til hinanden. Bogen blev oprindeligt udgivet i 1985, men må siges at have fået en fornyet aktualitet i dag. "Ud over at give et billede af en bestemt mandstype og hans forvandling – der ikke blot er et hamskifte – er Det Kvindelige i Manden en glimrende beskrivelse af den jungianske analyse, der her næsten beskrives som en indre rejse til det ubevidste tur/retur." – Politiken, 1985 "Vedfelt gør en masse spændende og originale iagttagelser, bl.a. at der hos mange moderne mænd hersker ’for megen påstået accept af kvindens frigørelse’, og det skyldes den fortrængte og undertrykte ’anima’. At livet beror på det harmoniske samspil mellem kvindelige og mandlige kræfter redegør bogen glimrende for, og Vedfelt bruger Jungs psykologi på bedste vis." – Kristeligt Dagblad, 1985 "At bogen ud over at være interessant i sit tema også kan anbefales til anskaffelse er imidlertid ikke noget, der følger af sig selv. Dét følger af, at Ole Vedfelt dels har de faglige kvalifikationer i orden, dels er forfatter og magter at formulere sit interessante materiale i et klart og flydende dansk, der gør læsningen fængslende." – Fyens Stiftstidende, 1985idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlOle Vedfelt (f. 1941) er dansk psykoterapeut og forfatter. Han er oprindeligt uddannet tandlæge, men i 1968 uddannede han sig som jungiansk analytiker og har siden 1977 haft privat praksis som psykoterapeut med fokus på psykoanalytiske principper. Vedfelt er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og i 1980 var han en af hovedkræfterne bag stiftelsen af Jung Instituttet i København. I 1996 stiftede han sammen med sin kone, Lene Vedfelt, "Vedfelt Instituttet", der tilbyder professionelle kurser og uddannelser inden for psykoterapi. Vedfelt har desuden udgivet en lang række bøger og artikler om psykologiske og psykoterapeutiske emner, som af fagfolk er blevet anerkendt for deres omfattende viden, originale tænkning og høje faglige niveau.

 • - The Psychic Cost of Free Markets
  af Todd McGowan
  225,95 - 308,95 kr.

  Despite creating vast inequalities and propping up reactionary world regimes, capitalism has many passionate defenders-but not because of what it withholds from some and gives to others. Capitalism dominates, Todd McGowan argues, because it mimics the structure of our desire while hiding the trauma that the system inflicts upon it. People from all backgrounds enjoy what capitalism provides, but at the same time are told more and better is yet to come. Capitalism traps us through an incomplete satisfaction that compels us after the new, the better, and the more.Capitalism's parasitic relationship to our desires gives it the illusion of corresponding to our natural impulses, which is how capitalism's defenders characterize it. By understanding this psychic strategy, McGowan hopes to divest us of our addiction to capitalist enrichment and help us rediscover enjoyment as we actually experienced it. By locating it in the present, McGowan frees us from our attachment to a better future and the belief that capitalism is an essential outgrowth of human nature. From this perspective, our economic, social, and political worlds open up to real political change. Eloquent and enlivened by examples from film, television, consumer culture, and everyday life, Capitalism and Desire brings a new, psychoanalytically grounded approach to political and social theory.

 • - - et inversement.
  af Osvaldo Cariola
  257,95 kr.

  Actes de la sixième rencontre pour la psychanalyse. Marseille les 4, 5 et 6 juin 2022

 • af Silveer Niehaus
  172,95 - 248,95 kr.

 • af N. N.
  218,95 kr.

  A book for men and women from middle age to advanced years who have suddenly and unexpectedly become confronted with the huge effects that the male prostate can have on the body. It is a tale of what can happen to both men and women when the prostate transforms over time as the body changes, free of any of the minor or major taboos surrounding those involved.The book presents both a subjective and an objective account, from a female and a male perspective, of what the prostate is and of the physical, psychological and social effects that changes to the prostate can bring as one ages or reaches old age. The latest medical, psychotherapeutic and social measures available to help men with prostate issues and their partners are discussed. It also addresses the therapeutic taboos that have previously prevented us from attempting a systemic approach to the physical, psychological and social transformation that men and women undergo when they reach middle age and beyond.

 • af Sheila Speck
  842,95 kr.

  The clinic of adoption allows for particularly fruitful reflection in different aspects, but above all because it focuses on the process of filiation itself. This book allows us to reflect on the adoption of older children from families that have been deprived of family power, highlighting the dynamics involved in moving on from the previous deprivation, in other words, the images of the family of origin and their influence in the context of the new family.

 • af Sigmund Freud
  142,95 - 252,95 kr.

 • af Sigmund Freud
  142,95 - 217,95 kr.

 • af Sigmund Freud
  252,95 - 372,95 kr.

 • af Otto Rank
  197,95 - 359,95 kr.

  ""The Significance of Psychoanalysis for the Mental Sciences"" is a seminal work by the Austrian psychoanalyst Otto Rank, first published in 1916. In this book, Rank argues that psychoanalysis is not only a valuable tool for understanding the human psyche, but also has broader implications for the study of the mind and human behavior.Rank begins by outlining the basic principles of psychoanalysis, including the role of the unconscious, the importance of early childhood experiences, and the significance of sexuality in human development. He then goes on to explore the relationship between psychoanalysis and other fields, such as philosophy, sociology, and biology. One of the key arguments of the book is that psychoanalysis offers a unique perspective on human behavior that cannot be fully captured by other disciplines. Rank contends that psychoanalysis provides a deeper understanding of the motivations and desires that underlie human actions, and can shed light on phenomena such as creativity, religion, and social organization.Throughout the book, Rank draws on a wide range of examples and case studies to illustrate his points, and engages with the work of other prominent thinkers in the field, such as Sigmund Freud and Carl Jung. Overall, ""The Significance of Psychoanalysis for the Mental Sciences"" is a groundbreaking work that helped to establish psychoanalysis as a legitimate field of study and opened up new avenues for research into the human mind and behavior.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 • af Janet Malcolm
  162,95 kr.

  From the author of In the Freud Archives and The Journalist and the Murderer comes an intensive look at the practice of psychoanalysis through interviews with "Aaron Green," a Freudian analyst in New York City. Malcolm is accessible and lucid in describing the history of psychoanalysis and its development in the United States. It provides rare insight into the contradictory world of psychoanalytic training and treatment and a foundation for our understanding of psychiatry and mental health. "Janet Malcom has managed somehow to peer into the reticent, reclusive world of psychoanalysis and to report to us, with remarkable fidelity, what she has seen. When I began reading I thought condescendingly, 'She will get the facts right, and everything else wrong.' She does get the facts right, but far more pressive, she has been able to capture and convey the claustral atmosphere of the profession. Her book is journalism become art." -Joseph Andelson, The New York Times Book Review

 • af Hattie B Myers
  412,95 - 417,95 kr.

 • af Hattie B Myers
  412,95 kr.

 • af Sigmund Freud
  197,95 kr.

  A General Introduction to Psychoanalysis is a book written by Sigmund Freud, the father of psychoanalysis. First published in 1910, it is a comprehensive guide for anyone who wants to learn about the basics of psychoanalysis. The book is divided into five parts, each of which focuses on a different aspect of psychoanalysis.The first part of the book explains the development of psychoanalysis, including its origins and how it has evolved over time. The second part focuses on the unconscious mind and how it influences our thoughts, emotions, and behavior. The third part delves into the theory of dreams and how they can be used to uncover unconscious desires and conflicts.The fourth part of the book discusses the different stages of psychosexual development, which is a central concept in Freud's theory of personality. Finally, the fifth part of the book explores the different methods of psychoanalysis and how they can be used to treat various psychological disorders.A General Introduction to Psychoanalysis is a valuable resource for anyone who wants to understand the basics of psychoanalysis and the role it plays in our understanding of the human mind.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.