Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Politiske partier

Her finder du spændende bøger om Politiske partier. Nedenfor er et flot udvalg af over 594 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Anonym
  91,95 - 247,95 kr.

  DEN HEMMELIGE SOCIALDEMOKRAT er en insider-beretning om kliker og kammeratskab i landets store arbejderparti. En bog fuld af sandheder og sejlivede rygter, forfattet af et anonymt medlem af Socialdemokratiets folketingsgruppe, der med humor og bid gør status over sit parti efter ni år med Helle Thorning-Schmidt."Til festen efter kommunalvalget var regeringen kun repræsenteret af statsministeren og den nye forsvarsminister Nicolai Wammen, der havde smurt mundlæderet med vaseline og fortsatte sin charmeoffensiv over for Helle i håbet om at presse sig selv og sine nærmeste længere op i partihierarkiet. Men Wammens indbydende hvisken rungede i den mennesketomme sal. Aftenen var en regulær ydmygelse, og vi få, der var mødt frem, fik ubehagelige mindelser om valget i 2005, hvor Lykketoft blev ladt alene med hele partiets fiasko. Resten af partitoppen havde endnu en gang demonstreret, hvor stærkt sammenholdet var i nederlagets stund. Var det en slags generalprøve på sidste akt i dramaet om Helles afgang, vi var vidner til?"

 • af Jonas Nyrup, Peter Mogensen & Michael Kristiansen
  118,95 - 247,95 kr.

  Peter Mogensen og Michael Kristiansen er ikke mindst kendt for deres ugentlige optrædener i det populære program “Tirsdagsanalysen” på TV2 News.Begge har været politisk rådgiver for en statsminister, henholdsvis Poul Nyrup Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen, og deres indsigt i det inderste maskinrum på Christiansborg er formidabel.Nu lukker de to insidere for første gang op til hele maskinrummet, fortæller om egne erfaringer, sejre og knap så heldige øjeblikke – og giver deres personlige gennemgang af de seneste 40 år i dansk politik. Med karakteristikker af både statsministre og vigtige oppositionsledere.Mogensen og Kristiansen er ikke altid enige i deres vurderinger, og det bidrager til bogens underholdende dynamik.Fra maskinrummet er endvidere fyldt med statistik, forudsigelser, forklaringer af politiske begreber og meget mere, hvilket også gør bogen til en slags håndbog i dansk politik.Bogen er skrevet i samarbejde med forfatter og journalist Jonas Nyrup. 

 • - 50 års socialdemokratisk udlændingepolitik
  af Mattias Tesfaye
  43,94 - 236,95 kr.

  Mattias Tesfaye, folketingsmedlem for Socialdemokratiet og forfatter, fortæller i Velkommen Mustafa historien om 50 års socialdemokratisk udlændingepolitik. Han inddrager omfattende arkivresearch og har interviewet politikere fra partiets stridende fløje og vestegnsborgmestre m.fl. Ligesom magtkampe, der har fået partimedlemmer til at smække med døren og forlade partiet, lægges frem.

 • - Ikke så konservativ, så det gør noget
  af John Wagner
  118,95 - 247,95 kr.

  POUL SCHLÜTER, den længstsiddende danske statsminister siden 2. verdenskrig og Det konservative Folkepartis største parlamentariker, gør status over sine 75 år som konservativ.Han fortæller om succeser og fiaskoer. Hvad var det, han gjorde, når det virkelig gik godt? Og når det gik galt? Hvad er det for en konservatisme, han identificerer sig med – og gerne ser, at Det konservative Folkeparti udfolder i dansk politik i fremtiden? Og hvad vil han gerne huskes for? På vej mod de 90 år er Schlüter stadig skarp som i sine velmagtsdage, uanset om det gælder Socialdemokratiet i opposition i 1980’erne, forholdet til Venstres ledere, Tamilsagen eller – aktuelt – Brexit, regeringens mange spindoktorer og sin ottende efterfølger som konservativ partileder, Søren Pape Poulsen.

 • - Et politisk portræt
  af Thomas Larsen
  118,95 - 247,95 kr.

  Gennem fem generationer har Mette Frederiksens familie været socialdemokrater, og hun kan følge partiets historie fra strejker og arbejdskampe til de store folkelige og politiske gennembrud gennem sin egen families historie. Socialdemokratiet er hendes dna. Men det er også fortællingen om Mette Frederiksens rolle i Socialdemokratiet. Hvordan hun som 27-årig blev opfordret af Mogens Lykketoft til at efterfølge ham som formand efter valget i 2005 – og sagde nej. Om at stå klar med ministerliste og regeringsprogram i 2014, da alle troede, at Helle Thorning-Schmidt ville få en toppost i EU. At blive valgt i 2015 uden modkandidater som den oplagte efterfølger. I bogen fortæller hun for første gang om de erfaringer hun høstede fra regeringssamarbejdet S/SF/R i perioden 2011-2015. Endelig er det historien om en socialdemokratisk partiformand, der er konfronteret med sværere udfordringer end forgængerne i en tid, hvor globalisering, teknologi, indvandring og ulighed får vælgere til at flygte fra de gamle partier og flokkes om nye bevægelser.

 • - Hemmelig kommunistisk virksomhed i Skandinavien mellem to verdenskrige
  af Morten Møller, Niels Erik Rosenfeldt & Jesper Jørgensen
  117,95 - 247,95 kr.

  I tiden mellem de to verdenskrige spiller Skandinavien en hovedrolle for kommunistiske undergrundsaktiviteter med global rækkevidde. Med legale og illegale metoder dirigerer og kontrollerer magthaverne i Moskva den kamp, der skal udvide revolutionen i Rusland til intet mindre end en verdensrevolution Fra Københavns små lejligheder over Stockholms smalle gader til det vindblæste Nordnorge eksisterer en underverden af mænd og kvinder, søfolk og akademikere, der målrettet arbejder på at forsvare Sovjetunionen og realisere deres ideal om en anden verden. I et Europa i hastig forandring bliver de hvirvlet ind i en brutal kamp om kontinentets fremtid. Alt imens en ny katastrofe truer i horisonten.

 • - Det ideologiske opbrud i blå blok
  af Christian Egander Skov
  72,95 - 247,95 kr.

  Det borgerlige Danmark er i krise. Selv om det fortsat ligner dødt løb i dansk politik mellem rød og blå blok, dækker meningsmålingerne over en dybereliggende idémæssig krise i den borgerlige lejr.Blå blok har ikke formået at forny det borgerlige projekt i takt med de økonomiske, teknologiske og kulturelle ændringer, som globaliseringen har ført med sig. Det borgerlige projekt har i alt for høj grad handlet om at forsvare individet, men i dag er det fællesskabet og det kollektive, der er under pres. I denne postliberale virkelighed kæmper en splittet blå blok for at holde sig relevante.Har de borgerlige partier overladt fornyelsen af samfundet til teknokrater og socialdemokraterne og glemt, hvad det vil sige at være folkepartier? Findes der overhovedet en samlet borgerlig blok længere? Den konservative fritænker og historiker Christian Egander Skov konfronterer det borgerlige opbrud, afdækker den idémæssige krises historiske sammenhæng og giver sit bud på en borgerlig genrejsning.

 • - Mennesket, magten og faldet
  af Kristian Brårud Larsen & Kaare Hanghøj Johansen
  127,95 - 297,95 kr.

  Dramatisk insiderberetning Kristian Thulesen Dahl har i årtier været en af de mest magtfulde mennesker i Danmark. Men også en af de mest private politikere. Forfatterne tager læseren med helt ind i Kristians hemmelige rum på baggrund af fortrolige samtaler med nøglefigurer. Ind på barndommens drengeværelse og på ferie med familien. Inden for i det lukkede Dansk Folkeparti, hvor undersåtter bankes på plads. Og helt ind ved forhandlingsbordet, når formanden for Dansk Folkeparti lægger arm om magten. Se de hemmelige referater, regnskaber, mails og sms’er fra magtkampe bag facaden.Bogen er en nærgående og kritisk i skildringen af manden bag den friserede facade. Læseren får også et unikt indblik i dansk politik, hvor kongen af Dansk Folkeparti faldt fra magtens tinder.

 • - For an Alternative Hedonism
  af Kate Soper
  147,95 - 192,95 kr.

  An urgent and passionate plea for a new and ecologically sustainable vision of the good life.

 • af Rachel Maddow
  264,95 kr.

  "Traces the fight to preserve American democracy back to World War II, when a handful of committed public servants and brave private citizens thwarted far-right plotters trying to steer our nation toward an alliance with the Nazis. Inspired by her research for the hit podcast Ultra, Rachel Maddow charts the rise of a wild American strain of authoritarianism that has been alive on the far-right edge of our politics for the better part of a century"--

 • af Rory Carroll
  127,95 - 245,95 kr.

 • - Et partis storhed og fald
  af Jens Aagaard & Anders Agner Pedersen
  117,95 - 129,95 kr.

  Det Konservative Folkeparti er et parti i dyb krise. Partiet, der i 2015 fejrer 100 års jubilæum, er gået fra at være en magtfaktor til en miniput i dansk politik.Det engang så hæderkronede parti, der traditionelt har siddet med ved magtens bord og altid haft stærke ledere i spidsen, er i dag Folketingets mindste parti uden den store indflydelse.Spørgsmålet er, hvordan det kunne komme så vidt. Hvor­dan kan det være, at et parti, der under Poul Schlüters stor­hedstid havde massiv opbakning i befolkningen, i dag kun er et par procent fra spærregrænsen?Magtkampe, personlige intriger og politiske forsømmelser danner grobund for den krise, der for alvor kradser.Anders Agner Pedersen og Jens Aagaard fortæller i denne bog om nogle af de mest dramatiske begivenheder i den moderne konservative historie og trækker tråde rundt til flere af Danmarks nabolande, hvor konservatismen blomstrer. Samtidig giver fremtidens konservative stjerner her for første gang deres bud på, hvordan partiet kommer ud af krisen og genopstår. Vi kommer helt ind bag de konservative kulisser og får et unikt indblik i nogle af dansk politiks største dramaer i nyere tid – en historie, der er både overraskende og underbelyst. Med andre ord: Dette er historien om det konservative kollaps.”Man kigger på de otte mennesker i gruppen og tænker: ’Er det virkelig dem, der skal få det til at fungere?’ Jeg tror ikke, at der er nogen i den nuværende gruppe, der kan gøre par­tiet stærkt igen.”Anders Agner Pedersen (f. 1985) er uddannet journalist fra Danmarks Journalist­højskole og New York State University. Dækkede gennem flere år dansk politik, blandt andet for Altinget. Har boet, stude­ret og arbejdet i New York, Sydney og senest Amsterdam og har tidligere udgivet bøgerne ”Kennedybrødrene”, ”Da Spin Ero­brede Danmark”, ”Kennedys største taler – Fred til alle tider” og ”Fem år med Obama – Forandring, vi kunne tro på?” Han er til daglig redaktør på netmediet Kongressen.com, der beskæftiger sig med amerikansk politik.Jens Aagaard (f. 1963) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole med praktik på Ekstra Bladet. Dækkede i knap ti år dansk politik for Ekstra Bladet, heriblandt flere folketingsvalg, efterlønssagen og andre markante sager. Derefter ansat på Søndagsavisen, hvor han blandt andet dækkede dansk politik og skrev portræt­historier. Har tidligere udgivet bøgerne ”Da Spin Erobrede Danmark” og ”Fem år med Obama – Forandring, vi kunne tro på?” Han er til daglig journalist på netmediet Kongressen.com

 • - Danmarks kommunistiske ungdom 1960-1990
  af Knud Holt Nielsen
  137,95 kr.

 • - Lokalt grønt lederskab
  af Johannes Lundsfryd Jensen
  161,95 - 192,95 kr.

  Den grønne omstilling er et helt konkret byggeprojekt, som er i fuld gang i Danmark lige nu. I Virkelighedsnært fortæller en række aktive socialdemokratiske borgmestre om, hvad de konkret gør for at lede deres område hen til en grønnere fremtid. Borgmestrene er nemlig klar til at gå forrest og lægge fundamentet til et grønnere samfund. Også selvom de ikke altid bliver populære på det.Bogen indeholder også konstruktive klimaindspark fra Danmarks Naturfredningsforening, Teknologirådet, Tegnestuen EFFEKT, Anders Eldrup og TV-kok og iværksætter Claus Meyer.

 • - Fem venstrefolk gør op med systemstaten
  af Morten Dahlin, Linea Søgaard-Lidell, Christoffer Lilleholt, mfl.
  122,95 - 218,94 kr.

  Fem unge Venstrefolk – dem som kommer til at tegne fremtidens Venstre – præsenterer deres bud på et borgerligt-liberalt samfund. De tager et opgør med fortidens politik – både de socialdemokratiske og de borgerlige regeringer – og fortæller, hvor det efter deres mening er gået galt for det borgerlige projekt. Deres hovedtese er, at politikerne har gjort folk til klienter i et system. Frie individer har deponeret deres selvstændighed hos staten. De problemer, som vores land står overfor, bliver ofte besvaret med mere stat, flere regler, mere indgriben. Den tankegang skaber ifølge forfatterne en såkaldt systemstat, der gør borgere til klienter, ødelægger fællesskabet, udvander folkestyret og svækker ansvarligheden. I bogen går de tilbage til Venstres rødder og finder der historiske eksempler på, hvordan man skaber stærkere borgere og et friere og mere ansvarsfuldt samfund.Med udgangspunkt i historien og i en kritik af denne systemstat tager de fat på de væsentligste nutidige samfundsudfordringer, der vedrører:sundhedden manglende sociale mobilitetklimaejendomsretuddannelsefællesskab og åndslivvelfærd For hvert af disse områder præsenterer de status på området og giver deres bud på visioner og konkrete løsninger. Samlet danner disse svar et bud på en fremtid for Danmark.

 • af Martin Lidegaard
  138,95 - 247,95 kr.

  Martin Lidegaard har den faste overbevisning, at vi kan beholde vores gode liv og levere både en planet og en velfærd videre, som vi kan være bekendt. Hvis vi vil.I denne bog giver han sine bud på konkrete løsninger og den fornyelse, som tidens store spørgsmål kræver. Område for område. Bundet sammen i en ny kontrakt mellem Danmarks generationer. For aldrig har vi som samfund mødt større trusler; teknologisk, sikkerhedspolitisk og i forhold til vores trivsel, klima og natur. Omvendt har vi aldrig haft større muligheder.Martin Lidegaard skrev for fem år siden "Lad os mødes på Midten" med en opfordring, som både Lars Løkke Rasmussen og Mette Frederiksen senere valgte at følge. Men den langsigtede tænkning og slagkraftige handling leverer hverken Danmarks nuværende regering eller rød og blå blok for den sags skyld.Derfor gør formanden for Radikale Venstres folketingsgruppe det klart, at midten skal være en politisk og nyskabende institution. Det kræver, at de gamle partier ikke bare er i stand til at forny den parlamentariske tradition, men også sig selv. For hvis vi blot forstår midten som et parlamentarisk kompromis, så dør den.Martin Lidegaard (f. 1966) er formand for den radikale folketingsgruppe, tidligere udenrigsminister og tidligere klima-, energi- og bygningsminister.Han er født og opvokset på Krogerup Højskole og uddannet cand.comm. fra RUC.Han har før og under sit politiske virke været informationschef i det private erhvervsliv, vicegeneraldirektør i Mellemfolkeligt Samvirke og medstifter og første formand for Danmarks grønne tænketank CONCITO og Det Politiske Akademi, der arbejder med at tiltrække flere og mere forskellige mennesker til politik.

 • af Kristoffer Bayer & Silas Marker
  187,95 kr.

  Alle snakker om det. Men hvad er det, vi taler om, når vi taler om folket? I Folket præsenterer filosofferne Kristoffer Bayer og Silas Marker, gennem tænkere som Platon, Hobbes og Rousseau, læseren for, hvordan der fra antikken og frem til i dag er blevet udkæmpet en voldsom kamp om fortællingen om folket. Bogens to forfatterne viser, hvordan der forsat kæmpes om begrebet og hvordan politikere og politiske bevægelser som Inger Støjberg, Men in black og nutidens højre- og venstrepopulisme bruger begrebet i dag til at skabe nye fortællinger om, hvem folket er – og hvem der ikke er en del af det.Folket henvender sig til alle, der godt kunne tænke sig, at få skærpet sit blik for de fælles træk i nutidens populistiske bevægelser og det liberale repræsentative demokrati. Og den demonstrerer hvordan spørgsmålene fra den politiske filosofiske tradition stadig kan være nøgle til at forstå vores samtid: Fra den antikke filosofi til traktor-demonstrationer og mink-sag, fra oplysningstidens politiske tænkere til Kaare Dybvad Beks og Alex Vanopslaghs facebookopslag.Mikkel Thorup, professor i idéhistorie ved Aarhus Universitet, skriver om bogen:"Folket er et dunkelt og magisk begreb, der får ting til at ske og andet til at forsvinde. Dette er den første bog, der går i dybt ned i begrebet, dets historie og logik, og forklarer, hvordan magien virker. I en tid fyldt med referencer til 'folket' er denne bog uomgængelig."

 • af Ron DeSantis
  165,95 - 245,95 kr.

 • af Sebastian Payne
  127,95 - 217,95 kr.

 • af Scott Galloway
  305,95 kr.

 • af Grey Anderson
  195,95 kr.

  Did NATO cause the crisis in Ukraine?

 • af Laura Raicovich
  127,95 - 174,95 kr.

 • af Vittorio (The University of Florence Mete
  479,95 - 1.762,95 kr.

 • af Georgia Kernell
  305,95 - 888,95 kr.

 • af Martin Lidegaard
  1.827,95 kr.

  Martin Lidegaard har den faste overbevisning, at vi kan beholde vores gode liv og levere både en planet og en velfærd videre, som vi kan være bekendt. Hvis vi vil. I denne bog giver han sine bud på konkrete løsninger og den fornyelse, som tidens store spørgsmål kræver. Område for område. Bundet sammen i en ny kontrakt mellem Danmarks generationer. For aldrig har vi som samfund mødt større trusler; teknologisk, sikkerhedspolitisk og i forhold til vores trivsel, klima og natur. Omvendt har vi aldrig haft større muligheder. Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af André Majors Akoa
  497,95 kr.

  In countries where political culture is a disease, or at the very least lacking, the roles of one side and the other are blurred. Here, it's hard to tell who's in power and who's on the opposing side. The practice in these countries is to turn one's back on politics if one feels that one's interests are at risk.What do we really call an opponent? What should their role be in Africa's new democracies? Their status? Are we heading for a confusion of roles and political classes?

 • af Khulkar Kholikulova
  989,95 kr.

  The study guide was compiled on the basis of the science program "History of Uzbekistan" registered by the Ministry of Higher and Secondary Special Education of the Republic of Uzbekistan on August 18, 2018 with number 4 and approved on August 25, 2022. In the manual, the achievements achieved in the economic, social and cultural spheres during the years of independence, as well as the new methodological, conceptual ideas and ideas of the President of the Republic of Uzbekistan Sh.M. Mirziyoev regarding the history of the independence period, are taken as a program, and it practical help for students to learn the history of the independence period of Uzbekistan and fully fulfill the hours allocated to it in the curriculum. The manual can be used by teachers, academic staff, students and pupils working at all levels of the educational system. The textbook was compiled on the basis of the curriculum "History of Uzbekistan", registered under No. 4 on August 18, 2022 and approved by the Ministry of Higher and Secondary Specialized Education of the Republic of Uzbekistan on August 25, 2022.

 • af Christian Echle
  518,95 - 1.764,95 kr.

  Looking at eight case studies of Asian democracies, the contributors to this volume analyze the role of political parties in stabilizing and institutionalizing democracies. An essential resource for students and scholars of Asian politics, especially those with a focus on comparative politics, political parties and institutions.

 • af Adam Hilton
  270,95 - 542,95 kr.

 • af Niamh Puirseil
  817,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.