Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Regional anatomi

Her finder du spændende bøger om Regional anatomi. Nedenfor er et flot udvalg af over 14 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jan Hejle, Finn Bojsen-Møller, Jørgen Tranum-Jensen & mfl.
  868,95 kr.

  Bevægeapparatets anatomi er en klassiker inden for anatomiske lærebøger. Den 13. udgave er en ny og opdateret udgave suppleret med helt nye og utroligt flotte og pædagogiske illustrationer. Lærebogen kombinerer den grundlæggende anatomi med både forebyggelse, undersøgelse, behandling, træning og genoptræning og er således den moderne lærebog for både læge-, idræts- og fysioterapeutstuderende. Elementer af embryologi, antropologi, sammenlignende anatomi, histologi og mekanisk fysik er medtaget i det omfang, det bidrager til forståelsen af struktur og funktion. Med bogen følger en elektronisk version, en i-bog, som du får adgang til via en unik e-nøgle, der er trykt forrest i bogen. i-bogen indeholder bl.a.: - Bogens fulde tekst og alle illustrationer i digital form - Egen digital notesbog til noter og opgaver - Mulighed for at markere i teksten - Mulighed for at se illustrationer i stor forstørrelse - Søgefunktion i tekst og noter - Videoklip med røntgenkinematografiske optagelser af de store led, arthropiske optagelser af skuldre og knæ, kliniske undersøgelser og optagelser af biologisk materialers og strukturers mekaniske egenskaber.

 • af Michell Kowal & Louise Pil
  397,95 kr.

  Atlas over bevægeapparatet er et overskueligt illustrativt opslagsværk for sundhedsprofessionelle, der dagligt arbejder med kroppen, samt for menigmand, der søger detaljeret viden om kroppen på en let tilgængelig måde.Bogen er bygget op af 6 overskuelige kapitler: Terminologi, Støttevæv, Knogler, Led, Ledbånd og Muskler. Hvert kapitel er bygget op af let forståelige og tilgængelige illustrationer med korte og præcise forklaringer.Alle navne står på dansk og latin. Latin, fordi det stadig i vid udstrækning benyttes af de fleste sundhedsfaglige faggrupper, og dansk, fordi der er det sprog, både behandler og menigmand bruger i hverdagen.Bogen kan med fordel benyttes af studerende og praktiserende inden for kropsterapi, fysioterapi, ergoterapi, massage, idræt og sygepleje. Den kan også være en hjælpende hånd for den medicinstuderende og den færdiguddannede læge.

 • - Arbejdsbog 1 - bevægeapparatets anatomi - kom godt fra start
  af Jan Hejle
  377,95 kr.

  Anatomi - Arbejdsbog 1 Denne er den første af i alt tre arbejdsbøger i bevægeapparatets anatomi. Arbejdsbøgerne udkommer i perioden august 2018 - januar 2019. Er målrettet undervisning i bevægeapparatet for medicinstuderende, og ved professionsbacheloruddannelserne til fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske og bacheloruddannelsen i idræt. Arbejdsbøgernes opbygning gør det muligt at udvælge det stof, der er relevant ved de enkelte uddannelser. Arbejdsbog 1 har fokus på Almen anatomi. Du får hurtigt styr på anatomisk terminologi - på de begreber der anvendes i den anatomiske beskrivelse og på kroppens inddeling. En kort oversigt over kroppens væv, skelettets inddeling og de enkelte knoglers placering og navne, og en vejledning i hvordan man beskriver kroppens led og muskler. Endelig til sidst en kort introduktion til hjerte, kredsløb og nervesystem. Arbejdsbogen har plads til korte noter, ligesom arbejdsbogens strukturlister og opgaver fungerer som hjælp til at få overblik over indlæringen. Jan Hejle Undervisningstandlæge, IOOS - Health - Aarhus Universitet. Underviser i anatomi, fysiologi og mikrobiologi. Mangeårig holdunderviser i makroskopisk anatomi ved medicinstudiet, Aarhus Universitet. samt lektor i anatomi ved Fysio- og ergoterapeutskolen i Aarhus. Illustrator af Bevægeapparatets Anatomi, Finn Bojsen-Møller, Jørgen Tranum-Jensen og Erik B. Simonsen, Munksgaard.

 • af Martin E. Matthiessen & Ole William Petersen
  253,95 - 312,95 kr.

  Regionær anatomi er en håndbog, der i kortfattet form gennemgår anatomien i kroppens forskellige regioner. Regionsbeskrivelse af hver legemsdel giver overskuelighed, fuldstændighed og systematik. Bogen er en af grundpillerne i de medicinstuderendes anatomiundervisning, og den er uundværlig i forbindelse med dissektionskursus. Denne 5. udgave indeholder 56 nytegnede illustrationer, der alle gengives i farver og med benævnelser på de relevante strukturer. Teksten er gennemrevideret i overensstemmelse med de gældende nomenklaturregler, og bogen fremstår som en moderne lærebog, der i kraft af de mange og detaljerede illustrationer er uundværlig på de medicinstuderendes kurser i dissektion.

 • - Arbejdsbog 1 - bevægeapparatets anatomi
  af Jan Hejle
  487,95 kr.

  Arbejdsbog 1 i Bevægeapparatets Anatomi -Bog 1 af en serie på 3 i Bevægeapparatets AnatomiBog 1 med focus på Almen anatomi, Skulderens og armens anatomi, samt overfladiske brystmuskler og rygmuskler.Er målrettet undervisning i bevægeapparatet for medicinstuderende, tandlægestuderende,bacheloruddannelserne fysioterapeut- ergoterapeut, sygeplejerske, tandplejer, samt idræt. Arbejdsbøgernes opbygning gør det muligt at udvælge det stof, der er relevant ved de enkelte uddannelser.

 • af David Kocemba, Charlotte Lott Dreiø Carlsen & Johanne Elmbæk Kassow
  387,95 kr.

  Kompendium i makroskopisk anatomi – hovedet, halsen og de indre organer er en håndsrækning til den studerende, som skal i gang med anatomien. De klassiske lærebøger indeholder ofte mange detaljer, og det kan være overvældende. Dette kompendium er lavet for at bygge bro mellem den intetanende anatomistuderende og de detaljerede lærebøger. Her præsenteres anatomien overskueligt og pædagogisk trin for trin.Bogen er systematisk opbygget og gør brug af farvekoder i teksten, som henviser til strukturerne på illustrationerne. Desuden er teksten spækket med huskeregler, så den studerende er godt klædt på til eksamen. Kompendiet er skrevet ud fra og bygget op med de samme kapitler som Hovedets, halsens og de indre organers anatomi, 11. udgave (Jensen et al.)Kompendium i makroskopisk anatomi – hovedet, halsen og de indre organer henvender sig til medicin-, molekylær medicin- og tandlægestuderende.Se også Kompendium i makroskopisk anatomi – bevægeapparatet.

 • - Arbejdsbog 2 - bevægeapparatets anatomi
  af Jan Hejle
  487,95 kr.

  Anatomi - Bog 2Arbejdsbog 2 - en stor hjælp ved studiet og indlæring af kroppens anatomiMålrettet undervisning i bevægeapparatet for medicinstuderende, tandlægestuderende og ved professionsbacheloruddannelserne til fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske og bacheloruddannelsen i idræt.Emnerne for Arbejdsbog 2: Hvirvelsøjlen, Ben, Bækken, Bugvæg samt Dybe rygmuskler.

 • af Anne M. R. Agur & Arthur F. Dalley
  691,95 - 762,95 kr.

  For more than seventy years, Grant's Atlas of Anatomy has continually adapted to meet the needs of each generation of students, while maintaining the Grant's tradition of excellence. The meticulously updated Fourteenth Edition is a visually stunning reference that delivers the accuracy, pedagogy, and clinical relevance you've come to expect from this classic text, with new features that make it even more practical and user-friendly.

 • af N. N.
  535,95 kr.

 • af Edward C. Benzel, Stephen E. Jones, Michael P. Steinmetz, mfl.
  1.294,95 kr.

  First edition received a prestigious 2010 IBPA Benjamin Franklin Silver Award for excellence in publishingAn anatomical, patient-oriented approach to neurologic diagnosis from renowned neurosurgeonsDespite strides in advanced neuroimaging techniques, what remains constant in the practice of neurology and neurosurgery is the enduring value of observing and interpreting patient signs and symptoms at bedside. Authored by renowned neurosurgeons Cary D. Alberstone, Edward C. Benzel, Michael P. Steinmetz and distinguished colleagues, Anatomic Basis of Neurologic Diagnosis, Second Edition details neuroanatomy in an organized, thorough manner, tipping its hat to the art and science of neurologic diagnosis. Like the widely acclaimed first edition, the updated volume emphasizes a logical, patient-oriented approach to neurologic diagnosis, conspicuously absent from most standard neuroanatomy texts.New to this second edition are a portfolio of carefully curated MRI images and sections on neuroplasticity, peripheral nerve architecture, peripheral nerve injury and recovery, electrodiagnostic diagnosis of radiculopathy, tremor, deep brain stimulation targets (and side effects), autonomic disorders, altered states of consciousness, and spontaneous intracerebral hemorrhage. Two sophisticated new chapters address our current understanding of Memory and Neural Networks.Key Features:Clinically pertinent anatomy is described succinctly and in plain languageThe cardinal manifestations of regional nervous system disorders facilitate localization of lesionsLogical approaches to system-based complaints aid in differential diagnosisLearning objectives begin each chapter, graced by a variety of easy-to-grasp conceptual drawingsMRI images, new to this edition, enrich and amplify the textThe authors present a practical, reader-friendly, and patient-centric approach to diagnosing neurological disorders. Residents, fellows, and practitioners in neurology, neurosurgery, and neuroradiology, and those studying for board examinations, will enjoy reading this indispensable resource.

 • - Studiebog 1
  af Jan Hejle & John Chemnitz
  459,95 kr.

  Bevægeapparatet - Bog 1 - studiebogStudiebøgerne er særdeles velegnede til undervisningen i anatomi for læge- og tandlægestuderende, og vil når hele materialet foreligger dække curriculum inden for den makroskopiske anatomi. Meget velegnede til undervisningen på professionsbacheloruddannelserne til fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske og bacheloruddannelsen i idræt. Studiebøgerne har et højt fagligt niveau, med fokus på det visuelle - det er nemt at se de anatomiske strukturer på store illustrationer, og teksten kombineres med opgaver og mulighed for selv at indtegne.Studiebøgerne lægger op til, at der kan skrives noter - papiret er skrive/tegnevenligt. Emnerne for Bevægeapparatet - Studiebog 1:Anatomisk terminologi, Almen anatomi - Regionær anatomi -Brystkasse, Skulderbælte, Overfladiske ryg- og brystmuskler.Overekstremitet - skulder, arm og hånd.Studiebøgerne er Svanemærkede og trykt CO2 neutraliserede.

 • - Studiebog 2
  af Jan Hejle & John Chemnitz
  459,95 kr.

  Bevægeapparatet - Bog 2 - studiebogStudiebøgerne er særdeles velegnede til undervisningen i anatomi for læge- og tandlægestuderende, og vil når hele materialet foreligger dække curriculum inden for den makroskopiske anatomi. Meget velegnede til undervisningen på professionsbacheloruddannelserne til fysioterapeut, ergoterapeut, sygeplejerske og bacheloruddannelsen i idræt. Studiebøgerne har et højt fagligt niveau, med fokus på det visuelle - det er nemt at se de anatomiske strukturer på store illustrationer, og teksten kombineres med opgaver og mulighed for selv at indtegne.Studiebøgerne lægger op til, at der kan skrives noter - papiret er skrive/tegnevenligt. Emnerne for Bevægeapparatet - Studiebog 2:Hvirvelsøjle, Underekstremitet, Bækken, Bugvæg samt Dybe rygmuskler.Studiebøgerne er Svanemærkede og trykt CO2 neutraliserede.

 • af Anne M. R. Agur & Arthur F. Dalley II
  532,95 kr.

 • af Erich Blechschmidt
  517,95 kr.

  In seinen Schriften griff Blechschmidt das Thema der menschlichen Embryologie unter dem Gesichtspunkt biodynamischer Stoffwechselfelder konsequent auf und beschrieb es. Seine Aufmerksamkeit gilt der Frage: Wie entsteht die menschliche Form?Blechschmidt schrieb und veröffentlichte ausschließlich in deutscher Sprache. Dies geschah größtenteils durch einen zweisprachigen deutsch-englischen Band, der von Karger ("Die Entwicklungsstufen des Menschen vor der Geburt", 1960) herausgegeben wurde, und durch eine außergewöhnliche Zusammenarbeit mit seinem Mitautor RF Gasser ("Biokinetik und Biodynamik der menschlichen Differenzierung", 1978) ), dass seine Arbeit teilweise einem international englischsprachigen Publikum zugänglich gemacht wurde. "Die Anfänge des menschlichen Lebens" (1977) wurde in erster Linie für die breite Öffentlichkeit geschrieben, ist aber nicht mehr gedruckt.Die Veröffentlichung von Brian Freemans Übersetzung von "Die Ontogenetische Basis der menschlichen Anatomie" (2004) trug zu einem wachsenden Interesse an Blechschmidts Ideen bei. Langsam begannen Osteopathen, Strukturintegratoren, Schädelpraktiker und andere Therapeuten, seine Arbeit zu schätzen.Die oben genannten Bücher bieten sowohl einen allgemeinen als auch einen umfassenden Zugang zum von Blechschmidt beschriebenen morphologischen Kosmos, sind aber derzeit leider nur teilweise verfügbar. Es gibt jedoch eine Reihe unbemerkter wissenschaftlicher Artikel, die bereits ins Englische übersetzt wurden und einen detaillierteren und tieferen, spezifischen Einblick in dieses durchdachte Universum von Form und Gestalt bieten. Das Buch, das Sie hier haben, ist eine Zusammenstellung einiger dieser einzelnen Artikel.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.