Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Reumatologi

Her finder du spændende bøger om Reumatologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 62 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Reumatiske sygdomme, gigt.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Spis dig fra gigt, skader og andre plager i dine led
  af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf
  181,95 - 203,95 kr.

  Denne bog er godt nyt for 1,5 millioner danskere, der hver dag står med valget: smerter eller medicin. Nemlig de 700.000 danskere, der plages af gigt, og de ca. 800.000, der døjer med skader i deres led. Bogen er Danmarks første anti-inflammatoriske manual til, hvordan man holder sine led velsmurte og smertefri med helt naturlige midler. Især nem og lækker mad, der virkelig kan mærkes i leddene. Bag bogen står kost- og livstilsvejleder Martin Kreutzer, der tidligere har skrevet to bestsellere om anti- inflammatorisk kost. I årenes løb har Martin hjulpet hundredvis af mennesker med gigtsygdomme, der udspringer af inflammation, dvs. en kronisk betændelsestilstand, der giver ømme og stive led. Han har også fået skadede atleter på alle ambitionsniveauer tilbage på sporet igen med anti-inflammatorisk kost i kraftige doser. Gigt påvirker hver anden 40-årig og stort set alle over 60 år. Skader kan ramme i alle aldre, men bliver sværere at få bugt med, når man kommer op i årene. Men ny forskning viser, at mange ledproblemer kan dæmpes og holdes i bero, hvis man spiser en række helt bestemte madvarer – og skruer ned for andre. Bogen giver klar besked om, hvilke madvarer der mest effektivt sikrer kroppens frie bevægelighed og gør det let for læseren at nå op på de rette doser med nemme madopskrifter, der har den helt perfekte sammensætning. Opskrifterne, der har større anti-inflammatorisk helingskraft end alle tidligere bøger om inflammation, er komponeret af Simon Weisdorf, mad- og sundhedsentusiasten bag det nye, succes-site cookingclub.dk, der når ud til flere hundrede tusind danskere. Bogen giver også gode råd om, hvordan man gavner leddene maksimalt med forskellige former for træning og ved at tage hånd om udfordringer som stress og søvn.

 • - Spis dig sund og stærk - helt enkelt
  af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf
  203,95 kr.

  Den ultimative lynguide til anti-inflammatorisk kost - enklere end nogensinde.Få maksimal sundhed ud af en minimal indsats med denne bog, der gør anti-inflammatorisk kost tilgængelig for alle med en effektiv 4-ugers kickstart.Anti-inflammatorisk kost er vejen frem, hvis man vil give sin krop ekstra styrke til at tage kampen op mod alt fra gigt og hjerte-kar-sygdomme, eksem og overbelastningsskader til truende virus og bakterier. Interessen for at gøre kroppen maksimalt sund og robust med mad har vokset sig stærk gennem de seneste år, og coronakrisen har i den grad forstærket den.Ordet 'anti-inflammatorisk' kan godt klinge lidt nørdet, men heldigvis behøver det absolut ikke at være raketvidenskab at forebygge en lang række livsstilssygdomme på én gang ved hjælp af helt almindelig mad, siger forfatterne Martin Kreutzner og Simon Weisdorf. De var også makkerparret bag bestselleren Velsmurt og hører til sværvægterne blandt de anti-inflammatoriske formidelere og rådgivere.I deres nye bog har de haft som ambition at skrælle alt det svære ved metoden væk og gøre det helt ukompliceret at spise anti-inflammatorisk i en travl hverdag – både for folk, der har haft svært ved at holde sig selv til ilden, og for dem, der ikke har prøvet det før.Forfatterparret ved nemlig fra deres daglige kontakt med titusindvis af læsere, følgere og klienter, at alt for indviklede og krævende regler ikke holder i længden.Anti-infl ammatorisk topform på 4 uger er bygget op over fire uger, der trin for trin styrker læserens sundhed med masser af konkrete værktøjer: Nemme opskrift er til alle måltider Komplette indkøbslister med mad, der kan fås i almindelige supermarkeder Overskuelige madplaner uden madspild

 • af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf
  181,95 - 203,95 kr.

  Den antiinflammatoriske kost har vist sit værd mod talrige livsstilssygdomme. Nu kommer den i en ny version, der sætter kurs mod hjernen. Hvordan giver man sin hjerne det optimale brændstof? Hvilke mad- og drikkevarer kan være udslagsgivende for, at man får energi, overskud, glæde og gode ideer og kan holde koncentrationen og huske – selv når man har lynende travlt og er under pres? Nøglen til at frigive hjernens positive kræfter og opbygge et solidt bolværk over for alt det negative som fx stress hedder i høj grad antiinflammatorisk kost, her i en ny og lidt anderledes version med ekstra fokus på særlige råvarer og måltidsstrategier, der specifikt påvirker hjernen. Stadig flere mennesker rammes af sygdomme som stress, depression og demens, og der forskes i disse år intenst på området. Hvordan man bedst muligt forebygger disse sygdomme og omsætter den nyeste viden på området til helt almindelig hverdagsmad, er omdrejningspunktet i denne nye bog fra Martin Kreutzer og Simon Weisdorf, der er en opfølger til sidste års bestseller Velsmurt. Heldigvis behøver man ikke gå på jagt efter sjældne råvarer og ingredienser for at booste sin mentale sundhed. Langt de fleste hjernevenlige madvarer kan fås i et helt almindeligt supermarked. Bogen gennemgår de koststrategier og næringsstoffer, som forskerne anser for særlig vigtige i forhold til hjernen og er en lettilgængelig guide til de antiinflammatoriske kostprincipper. 68 fristende opskrifter, der rummer de rette mængder af alt det, en sund hjerne kan drømme om, gør det ekstra nemt at kaste sig ud i den sunde, hjernestyrkende kost.

 • af Martin Kreutzer
  181,95 - 229,95 kr.

  Makkerparret bag flere bestsellere om anti-inflammatorisk kost viser i deres nye bog vejen til, hvordan man én gang for alle kan opnå et vægttab og svælge i lækker mad.Den anti-inflammatoriske kost er med god grund berømmet for sine mange gode virkninger mod en lang række helbredsproblemer, f.eks. gigtsmerter, overbelastningsskader og hjerte-kar-syg[1]domme. Kombinationen af fede fisk, planteolier, nødder, grøntsager, frugt og andre råvarer går i et nærmest magisk samspil ind og understøtter kroppens immunforsvar og dæmper den tilstand af kronisk inflammation, som kan få mange skavanker til at blusse op.Derimod vil det være nyt for mange, at den anti-inflammatoriske kost også har et andet vigtigt potentiale: Den kan reducere ens fedtdepoter på sundeste vis. Især hvis man har et livmål i den høje ende, kan der ligge en kæmpestor anti-inflammatorisk gevinst i at smide nogle kilo, da mavefedt fungerer som en rugekasse for inflammation, der kan sprede sig til resten af kroppen.Tab sig sundere med anti-inflammatorisk kost forklarer, hvordan man får fuld glæde af de gode madvarers slankende egenskaber – uden at give køb på sundhed, mæthed og ikke mindst velsmag. Som læser bliver man klædt godt på til projektet med nogle få, vigtige retningslinjer for, hvordan måltiderne skal skrues sammen, et forslag til en kostplan – og 55 lækre opskrifter, der ikke bare giver anti-inflammatoriske superkræfter, men også en god og langvarig mæthed mellem måltiderne.Bogen indeholder desuden en udførlig guide til, hvordan man kan skrue endnu mere op for vægttabet og den anti-inflammatoriske virkning i kroppen ved at dyrke motion, ikke mindst ved at gå.

 • af Finn Elkjær Johannsen, Claus Manniche, Anne Voss, mfl.
  701,95 kr.

  Reumatologiens danske standardværkNyklassikeren Reumatologi foreligger nu i 4. udgave og har været igennem en omfattende revision. Foruden en ajourføring med den nyeste viden inden for feltet er bogen blevet endnu mere klinisk anvendelig med tilføjelse af: Fem nye tværgående kapitler, som hjælper læseren i den praktiske diagnostiske proces. De er opbygget ud fra fem kliniske problemstillinger: patienten med smerter i ét led, patienten med smerter i flere led, patienten med rygsmerter, patienten med bløddelssmerter og patienten med tegn på systemisk bindevævssygdom. Der er også tilføjet flere faktabokse til at give hurtigt overblik over de vigtigste elementer inden for hvert emne. Derudover er der tilføjet cases, der illustrerer de forskellige sygdommes typiske kliniske billeder og danner bro mellem teori og praksis.Reumatologi - 4. udgave henvender sig til læger og medicinstuderende, kiropraktorer, fysioterapeuter og andre faggrupper med interesse for reumatologi. Bogen anvendes i forbindelse med den reumatologiske speciallægeuddannelse og fungerer som opslagsværk for speciallæger i reumatologi, ortopædkirurgi og almen medicin.

 • af Maria Cuculiza
  244,95 kr.

  Medicinsk cannabis er snart dagligdag, også i Danmark.Cannabisforretningen vokser med uhørt kraft. 350 milliarder kroner ventes der at blive omsat for på verdensplan i 2025.Men der er stadig mange ubesvarede spørgsmål - om planten, om evidensen og om, hvem der skal tjene på de mange desperate, syge og smerteplagede, som håber, at de nu har fundet hjælp.I denne bog søger journalist og forfatter Maria Cuculiza at skabe overblik i junglen af følelsesfulde og udokumenterede påstande. Hun har skabt et unikt, journalistisk og evidensbaseret øjebliksbillede, så læger, sygeplejersker og andre behandlere, men ikke mindst patienter, pårørende og almindeligt sundhedsinteresserede kan træffe deres beslutninger på et mere oplyst grundlag.Bogens titel 'Sandhederne om medicinsk cannabis' er valgt, fordi der netop findes mange sandheder - og ikke bare én.Ideen til bogen opstod, da danske politikere valgte at give grønt lys til forsøg med denne medicin, hvis effekt og sikkerhed vi ifølge lægerne ikke har nok evidens for.'Sandhederne om medicinsk cannabis' er til alle dem, der ikke vil nøjes med den viden, man kan få på Facebook og af kendte menneskers personlige oplevelser.

 •  
  292,95 kr.

  The Sjoegren's Syndrome Handbook is the definitive guide for sufferers of Sjoegren's syndrome and is the only handbook developed by the Sjoegren's Syndrome Foundation. This useful book is designed to help Sjoegren's patients, and their caregivers, navigate the medical system, ask the right questions, and evaluate answers to get the best possible medical care.

 • af Christine Peoples
  938,95 kr.

  This book details the practice of telerheumatology. Telemedicine is defined as the delivery of healthcare and the exchange of healthcare information across distances. Following, telerheumatology is the delivery of rheumatology care through telemedicine. There exists an increasing demand from patients, caregivers, and healthcare systems for access to academic specialists through telemedicine. This has been the case for the past several years and the demand has only increased with the ongoing COVID-19 pandemic. There is currently a lack of rheumatologists in rural areas and that is expected to spread to a general lack by 2025. Telerheumatology offers an excellent and timely solution to fill these gaps and provide care.Telerheumatology care has been shown to be feasible and quite effective. The current COVID-19 pandemic has thrust the concept of telemedicine into the spotlight. However, not all telerheumatology care is the same and there exists many nuances and differences when examining telerheumatology care across the United States and the world. After comprehensively reviewing the origins of telerheumatology, this work defines in detail the current practice of telerheumatology, along with the specific impact of the COVID-19 pandemic and all applications of telerheumatology.  Expert authors also provide a detailed roadmap for providers to initiate, sustain, and grow a telerheumatology program. The book concludes by covering future directions of telerheumatology, including areas for expansion, improvement, and innovation.After reading this work, the editor and all the contributing authors hope that it will inspire, provoke thought and discussion, and lead to increased adaptation of providing telerheumatology care by rheumatologists and rheumatology providers.

 • af Tim Raine, Ian B. Wilkinson & Kate Wiles
  537,95 kr.

 • af Marco Garrido-Cumbrera, Victoria Navarro-Compán, Christine Bundy, mfl.
  358,95 - 441,95 kr.

 • af Lyubomir A. Dourmishev & Assen Lyubenov Dourmishev
  1.104,95 kr.

 • af George A. W. Bruyn
  731,95 kr.

  This book answers questions about the critical role of ultrasound in the management of patients with Sjogren's syndrome. It also covers developments rheumatologists can foresee in performing a biopsy of the parotid gland.Each chapter is authored by experts on this condition, emphasizing the extent of current understanding and dealing with unanswered challenges and pitfalls. Topics such as modern imaging techniques like ultrasound and MRI and their importance are given particular focus in this book; practitioners are increasingly using imaging techniques to refine diagnosis and guide clinical management. Additionally, as a significant emerging point of interest in the field, biopsy of the major salivary glands, particularly ultrasound-guided procedures, receives extra attention within the text. The book also includes a chapter that deals with future directions and will also review the challenges patients face with unmanaged Sjgren's syndrome.Comprehensive and concise, Sjgren's Syndrome and the Salivary Glands provides a balanced overview between the chapters and ensure homogeneity of the terminology.

 • af Mario Maas, Filip M. Vanhoenacker & Jan L. M. A. Gielen
  1.187,95 kr.

 • af Sébastien Lustig & Sam Oussedik
  880,95 kr.

 • af Qasim Akram & Subhasis Basu
  660,95 kr.

 • af L. Burn & J. K. Paterson
  1.728,95 - 2.153,95 kr.

 • af K. D. Rainsford
  1.473,95 - 1.983,95 kr.

 • af Helmtrud I. Roach, Felix Bronner & Mary C. Farach-Carson
  1.683,95 kr.

 • af Fernando Perez-Ruiz & Ana Maria Herrero-Beites
  524,95 kr.

  This handbook discusses developments and the future of gout treatment, which looks promising. ¿Gout has been a well-known disease for over 2000 years, and is the most common cause of joint inflammation in adult males. It has become apparent that no therapeutic target based on hyperuricemia outcome had been defined. Very few controlled trials were available to test the efficacy and safety of treatments, and no research on diagnosis and management had been done despite data showing that patients with gout were generally improperly treated even in the hands of specialists. In the last 10 years, good-quality evidence on gout impact and management has grown exponentially, renal transporters have been recently identified, and a number of new drugs have been approved or are under current development.

 • af J. R. Buscombe & P. H. Cox
  1.473,95 kr.

 • af H. A. Capell, T. J. Daymond & W. C. Dick
  707,95 kr.

 • af Barbara M. Ansell
  767,95 kr.

 • af Nidhi Sofat
  347,95 kr.

  A practical guide to the diagnosis and management of common rheumatic disorders, using real case histories.Alongside the development of national and international guidelines for the management of rheumatic disorders, there has been a huge growth in the availability of new therapies. This book summarises diagnosis and patient management based around the latest guidelines and expanded treatment options, including the scientific rationale upon which these treatments are based.To aid understanding, the book:features real case histories to illustrate the range of clinical presentations and how these can be managedcovers all common rheumatic disorders, from rheumatoid arthritis through crystal arthropathies to fibromyalgia and chronic pain conditionsincludes a dedicated chapter on paediatric rheumatologyprovides advice on physiotherapy including links to recommended video demonstrationsThe book is written for clinicians, nurses and physiotherapists working in musculoskeletal medicine, in addition to GPs, and doctors preparing for the Specialist Certificate Examination in rheumatology.

 • af Jukka K. Heinonen
  1.728,95 kr.

  Dr. Heinonen reviews and critically evaluates the scientific literature on the biological role of inorganic pyrophosphate (PPi ) published from 1940 to the end of 1999. He describes and classifies all known biochemical reactions that produce Ppi; describes and evaluates all published methods used in biological Ppi; and compiles and critically evaluates information on the concentration of PPi (with the conclusion that, contrary to common belief, PPi exists throughout the living world in rather high concentrations). Many reactions in which PPi is used as a biochemical energy source instead of ATP have been described in recent decades, especially in bacteria, protists, and plants. These reactions are evaluated from the bioenergetic and regulatory points of view. Also considered is the possible role of PPi as a source of biochemical energy in the primitive phases of life, before ATP. Data is presented on the regulatory role of PPi in living systems, such as activities of enzymes, fidelity of syntheses of macromolecules, and proliferation of cells. PPi may also regulate the formation and dissolution of bone as well as pathologic calcification of soft tissues and the formation of urinary stones. The formation of calcium pyrophosphate dihydrate crystals in the extracellular fluids of joints cause the disease called pseudogout. Biological Role of Inorganic Pyrophosphate book is a unique and invaluable source of references (about 1120) and summarized data for professionals who study or plan to study the role of PPi in living systems. Many different branches of science (biochemistry, microbiology, bioenergetics, plant physiology, parasitology, evolution, orthopedics, rheumatology) have involvement with PPi. This book sums up available knowledge in one place and will help scientists cross disciplinary boundaries.

 • - A Multimedia Guide to Clinical Rheumatology
  af Ray Armstrong
  6.791,95 kr.

 •  
  619,95 kr.

  This book explains the most significant advances in research and care and speculates as to what will be the future of rheumatology over the next decades, including challenges and lessons learned from past experiences in the field.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.