Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Farmakologi

Her finder du spændende bøger om Farmakologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 6.813 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Naturens lægeurter
  af Anemette Olesen
  97,95 kr.

  En populær titel i vor serie af små hvide bøger med stort indhold.En lægeurt er en plante, der kan lindre, forebygge eller måske endda kurere småskavanker i hverdagen, fx, hovedpine, forkølelse, gigt, småsår, el. lign. Mange planter indeholder vitaminer og stoffer, der kan gavne i det daglige. Den erfarne urteskribent Anemette Olesen øser her af sin viden om, hvad man kan bruge lægerurter til i dag. De urter, der er medtaget, kan med held dyrkes indendørs, i haven eller indsamles i naturen. Nogle af dem er også krydderurter, der samtidig kan give ekstra smag til maden. Kirsten Tind er mester for de smukke akvareller.

 • - Det gode kvindeliv med naturens medicin
  af Rikke Goerlich
  227,95 kr.

 • - i naturen, i haven, i køkkenet og på marken
  af Per Mølgaard
  157,95 kr.

  Mere end 100 nordiske plantearter er giftige. De indeholder stoffer, der kan skade ved hudkontakt eller hvis de spises af mennesker og husdyr. Giftige planter og plantestoffer findes overalt omkring os – og undertiden i den mad, vi spiser. Det er ”in” at spise naturens vilde planter og dermed vigtigt at sikre sig, at det man indsamler, ikke er giftigt. Heldigvis er dødelige forgiftninger sjældne, men giftige planter er til stor bekymring for mange. Derfor er det nødvendigt at kende planterne, så forveksling kan undgås. Mange planteforgiftninger er heldigvis ”falsk alarm” – men ét fejltrin er ét for meget. I denne grundbog er der i tegning og tekst lagt vægt på identifikation af de giftige planter. Bogen omtaler også, hvilke giftstoffer planterne indeholder, hvordan stofferne virker og forgiftningens symptomer. Desuden vejledes i, hvornår man skal søge hjælp hos læge eller på skadestue - samt giver anvisning på eventuel selvbehandling. Teksten krydres af interessante forgiftningshistorier ”fra det virkelige liv”: Hvad er giftig honning? Hvorfor dør heste af at græsse på strandengen? Kan man begå selvmord med stormhat? Hvad er krysantemum-allergi? Kan man overdosere med naturlægemidler? Findes ”det perfekte giftmord”? Forfatteren Per Mølgaard, botaniker, lektor, ph.d. ved det tidligere Farmaceutiske Fakultet, Københavns Universitet, har i mange år forsket og undervist i læge- og giftplanters indholdsstoffer. Botanisk tegner Kirsten Tind er mester for alle de vellignende og smukke plantetegninger. Bogen er udarbejdet i samarbejde med GIFTLINJEN. GIFTIGE PLANTER henvender sig til alle, der indsamler planter eller har småbørn. Den er også en uundværlig hjælp til dem, der professionelt har brug for viden om de giftige planter: læger, sygeplejersker, landmænd, kokke, dyrlæger, konsulenter, hesteejere, medarbejdere i daginstitutioner, skoler, grønne afdelinger, naturforvaltninger m.fl. Ca. 350 sider i stort format, indbundet, rigt illustreret Udkommer 29. august 2014

 • - dyrkning - anvendelse - have - helse
  af Anemette Olesen
  206,95 kr.

  De gamle lægeurter har længe været museumsobjekter, der fremvises i offentlige urte-anlæg, men i dag kan du også dyrke dem i din have, inddrage dem i din husholdning, anvende dem som naturmedicin uden at behøve at tænke for meget over bivirkninger. Gamle lægeurter er en bog, der fortæller om de første urter dyrket til lægebrug i Danmark. Bogen gennemgår dyrkning, høst og medicinhistorie på hver plante. Med Gamle lægeurter i hånden kan du lave din egen lille urtehave, og få indblik i en tid, der bliver ved at være nærværende i besindige betragtninger om et godt helbred. Anemette Olesen er forfatter til ca. 30 bøger om køkkenhave og brug af grøntsager og urter i køkkenet. Bl.a. Køkkenhave-Kogebogen og Marias planter. Hun er tidligere restauratør på sommerrestauranten Den Gamle Pavillon i Spøttrup. På baggrund af sin store erfaring med at dyrke og bruge havens krydderurter og de gamle grøntsagstyper, holder Anemette Olsen hvert år foredrag om urter og grønsager i hele landet, og er med mellemrum også vært for kombinerede have- og madkurser i sin egen have.

 • - Myndighedernes og medicinalindustriens attentater mod dit liv og helbred
  af Robby Curdorf
  207,95 kr.

 • af Anton Pottegård & Tore Bjerregaard Stage
  127,95 kr.

  En præcis og opslagsvenlig guide til brug af lægemidler i praksis – i ny og forbedret 2. udgave. "Praktisk farmakologi" henvender sig til den sundhedsprofessionelle, der har brug for et overblik over den praktiske brug af receptpligtige lægemidler og håndkøbslægemidler – særligt farmaceutstuderende og farmakonomer, men også hjemmesygeplejersker, medicinstuderende og læger. Denne 2. udgave er blevet grundigt opdateret og væsentlig forbedret med den nyeste viden og et væld af erfaringer fra klinisk praksis. Bogen indeholder kort og præcis information om de 100 mest solgte lægemiddelgrupper i Danmark. Bogen giver dig: lægemidlernes navne, hvilke sygdomme de bruges til at behandle, hvordan de virker, de vigtigste bivirkninger, særlige oplysninger. Bogen gennemgår desuden de 25 hyppigste problemer, som kan løses ved brug af håndkøbslægemidler, samt de vigtigste fakta om naturlægemidler, lægemiddelinteraktioner, receptlovgivningen og reglerne for tilskud til medicin.

 • - den samlede teoretiske og praktiske viden om Bachs blomster
  af Mechthild Scheffer
  296,95 kr.

  Mechthild Scheffers Bachs blomsterterapi – teori og praksis er nu kommet i en ny, revideret udgave. Bachs blomsterterapi er en blid helbredelsesmetode, som er kendt og skattet af tusinder af mennesker verden over. Den blev udviklet i begyndelsen af det 20. århundrede af den engelske læge Edward Bach, som mente at årsagen til alle sygdomme skal søges i sjælen. Gennem sit intuitive arbejde med vilde planter fandt dr. Bach frem til 38 blomster, som med deres lægende egenskaber dækker hele menneskets spektrum af ubalancer. Ved at indtage udtræk af disse blomster hjælper man organismen til at helbrede sig selv.Alle kan bruge Bachs blomsterterapi, og bogen giver udførlige anvisninger på, hvordan man udvælger og kombinerer de enkelte midler. Den henvender sig både til den, som blot vil behandle sig selv og sine nærmeste, til studerende og til professionelle behandlere.Mechthild Scheffer er naturlæge og har grundlagt Bach-institutterne i Tyskland, Østrig og Schweiz. Hun betragtes internationalt som den førende ekspert i Bachs blomsterterapi.

 • - Krydderurter og planter med medicinsk virkning
  af Anne McIntyre
  247,95 kr.

  Få mest muligt ud af dine vindueskarme, altan eller gårdhave - og dyrk alle de urter, du har brug for - og lav op til 40 vigtige naturmidler til at behandle en række kendte problemer. Lægeurter i krukker indeholder et omfattende katalog af de helbredelsesmæssige egenskaber hver plante indeholder - ligesom der medfølger ekspertrådgivning om alt fra planlægning, plantning og vedligeholdelse af din urtehave.Du får trin for trin-opskrifter til alt fra cremer til kompresser. Kort sagt - bogen giver dig svaret på. hvorfor helbredelse i hjemmet ikke nødvendigvis behøver at handle om dyre ingredienser. Læs også om et genialt opbevarings system, der giver dig mulighed for at dyrke alle de urter, du skal bruge. Inkluderet med hver remedie opskrift, får du forslag og anbefalinger til at behandle problemet, ligesom bogen giver oplysninger om vitamintilskud og livsstilsændringer.Med bogens anvisninger har du har alt, hvad du behøver for at holde dit naturlige apotek aktivt hele året rundt.

 • af Ulf Simonsen, Af: Kim Brøsen & Kim Peder Dalhoff
  1.130,95 kr.

  I 6. udgave af ”Basal og klinisk farmakologi” er der foretaget en gennemgribende revidering af alle bogens kapitler. Der er tilføjet nye test dig selv-spørgsmål i slutningen af hvert kapitel samt et resumé i begyndelsen af hvert kapitel. Desuden indeholder denne nyreviderede udgave af ”Basal og klinisk farmakologi” en stofliste over præparater, du skal kunne på uddannelsen. Der er lagt vægt på at formidle den nødvendige viden til brug for dem, som ønsker en aktuel og opdateret orientering om lægemidlers samfundsmæssige placering. Bogen har også fået et løft på layoutsiden: Alle figurer er nu i farver, og bogen kommer i et nyt stort format. Bogen består af tre dele. Del 1 giver en indføring i den basale farmakologi med en grundig omtale af lægemidlers farmakodynamik, farmakokinetik og receptorsystemer samt biologiske lægemidler. Del 2 er orienteret mod farmakoterapi og omhandler den organrelaterede specielle farmakologi. Del 3 drejer sig om den kliniske farmakologi.”Basal og klinisk farmakologi” er pensumdækkende ved landets fire sundhedsvidenskabelige fakulteter – den kan med fordel anskaffes tidligt og benyttes under hele medicinstudiet. Målgruppen også omfatter foruden medicinstuderende også studerende inden for human biologi, odontologi, farmaci, biomedicin, biomekanik, farmaceutisk kemi og lægemiddelvidenskab – for blot at nævne nogle. Bogen kan også benyttes af læger, farmaceuter og ansatte i industrien samt ved postgraduate kurser.

 • - Ved at lovgive mod sunde næringsstoffer vil staten tvinge os til at tage skadelig medicin
  af Robby Curdorf
  227,95 kr.

 • af Iben Lovring, Hanne Rasmussen, Stig Ejdrup Andersen, mfl.
  430,95 kr.

  FARMAKOLOGI OG SYGEPLEJE er en gennemrevideret udgave af den tidligere »Farmakologi, medicingivning og sygepleje«. Bogen anlægger et helhedssyn på lægemiddelhåndtering som en disciplin, der inkluderer viden om både sygepleje og farmakologi, og bogen er derfor udformet som en lærebog i såvel kernefaget sygepleje som redskabsfaget farmakologi.Bogen er inddelt i fire dele. Del 1 beskriver lægemidlets vej fra udvikling og markedsføring til anvendelse hos patienten samt den lovgivning, dette bygger på. Desuden beskrives basal farmakokinetik og -dynamik, interaktioner, bivirkninger, lægemidlers anvendelse i sygdomsbehandling, lægemiddeldosering og lægemidlers anvendelse til risikogrupper samt udfordringer i den tværsektorielle overgang. Del 2 omhandler den sygeplejefaglige indfaldsvinkel til lægemiddelhåndtering og er struktureret ud fra sygeplejerskens virksomhedsområder: at udføre, formidle, lede og udvikle sygeplejen. Del 3 gennemgår de lægemiddelgrupper, der anvendes hyppigt i primærsektoren og hospitalsvæsenet, og inkluderer desuden et kapitel om lægemiddelforgiftninger. Og del 4 forklarer forudsætninger for medicinregning, giver eksempler på regnemetoder og indeholder en række regneopgaver.FARMAKOLOGI OG SYGEPLEJE er målrettet undervisningen på sygeplejerskeuddannelsen og er også velegnet som opslagsværk i klinikken, da bogen er forsynet med et udførligt register, der gør det nemt at finde det, man søger.

 • af Susanne Løfgren
  227,95 kr.

  Bogen er en opslagsbog for forældre, der vil afbalancere deres børns (og eget) følelsesliv med naturlige remedier. Bogen er opdelt i 3 afsnit: Første del er introduktion til Bachsystemet, anden del er grundig gennemgang af de 38 Bachremedier og sidste del er fyldt med dagligdags situationer, som kan opleves i den moderne børnefamilie og med forslag til hvilke Bachremedier, man kan afprøve. Til sidst i bogen findes masser af links til hvordan, man får mere at vide. • Hvorfor det er vigtigt at behandle sindet, hvis man vil leve sundt • Hvordan du holder dig og selv og dit barn i psykisk balance • Søskendejalousi • Bange børn og voksne • Kræsenhed • Skilsmissebørn • Hysteri og trods • Teenagers • Få søvn og sexliv tilbage - børn ud af soveværelset • At overleve som forældre med Bach remedier • Dr. Bachs filosofi om sundhed • og meget andet spændende 182 sider, med masser af smukke fotos af Bachblomsterne. Forfatteren har 30 års erfaring dels som Bachterapeut dels som underviser og koordinator for Den Internationale Bachterapeutuddannelse i Skandinavien. Er desuden sygeplejerske og zoneterapeut og leder Casu (Center for Alternative Sundhedsuddannelser), der uddanner zoneterapeuter og Bachterapeuter.

 • - Et selvstudie i Dr. Bachs behandlingssystem
  af Susanne Løfgren
  267,95 kr.

  Velegnet til nye indenfor Bachs blomsterterapi og alle, der ønsker at blive i stand til at udvælge remedier til sig selv og de nærmeste. 182 sider spækket med eksempler på, hvordan man kan afbalancere sit følelsesliv på en naturlig måde. Bogens indhold svarer til Bachterapeutuddannelsens Trin 1 og er fyldt med selvstudie-materiale og øvelser. 182 sider. Illustreret. Forfatteren har 30 års erfaring dels som Bachterapeut dels som underviser og koordinator for Den Internationale Bachterapeutuddannelse i Skandinavien. Er desuden sygeplejerske og zoneterapeut og leder Casu (Center for Alternative Sundhedsuddannelser), der uddanner zoneterapeuter og Bachterapeuter.

 • - støt din hund med Bach blomsterremedier
  af Susanne Løfgren
  237,95 kr.

  En bog om alternativ, sikker, bivirkningsfri behandling/afbalancering af hunde, skrevet af den erfarne Bachterapeut Susanne Løfgren og superviseret af dyrlæge og Bachterapeut Emmilla Valentin. Bogen er baseret på erfaringer med det homøopatiske system, Bach Blomsterremedier, som bruges til at regulere følelsesmæssige problemer hos mennesker og dyr. Systemet har været brugt siden 1929, hvor det blev skabt af en engelsk læge, Edward Bach. Bogen er fyldt med almindeligt forekommende problemer med hundes adfærd og følelser og giver anvisninger på, hvordan man med Bachremedierne og evt. sammen med positiv adfærdstræning kan hjælpe sin hund. Mange hverdagssituationer med hunde behandles i bogen, bl.a.: Angste hunde Nyrårsfyrværkeri Træningsproblemer Usikre hunde Hvalpeproblemer Hunde der ikke kan være alene Brugshunde Hunde der trækker i snoren og meget mere.

 • af Annemarie Hellebek, Anne Marie Bak Jylling, Anne-Marie Gerdes, mfl.
  466,95 kr.

  Diagnostiske fag er en tværfaglig grundbog, som giver en systematisk introduktion til de parakliniske og diagnostiske fag. Fagene har på trods af de vidt forskellige emner mange berøringsflader og både fælles metoder og problemstillinger, og kapitlerne er så vidt muligt opbygget på en ensartet måde. Vinklen er praktisk og anvendelsesorienteret, og teksten suppleres af en række klinisk relevante og illustrative cases.De senere års hastige teknologiske udvikling har gjort de parakliniske og diagnostiske discipliner til en vigtig og nødvendig forudsætning for det kliniske arbejde. Diagnostiske fag giver, med den samlede indføring i alle fagene, en faglig baggrund for målrettet diagnostisk strategi. Bogen, som er en videreførelse af Basisbog i diagnostiske fag, er primært tænkt som en lærebog for medicinstuderende. Bogen har fokus på den viden, som alle basislæger bør være i besiddelse af, men andre ansatte i sundhedsvæsenet kan også med fordel læse bogen for at opnå indsigt i de forskellige specialer.

 • - en lærebog om de kinesiske lægeurter og deres virke
  af Michael Pontoppidan Lund
  1.151,95 kr.

 • af Anders Sørensen
  347,95 kr.

  At trappe ud af psykofarmaka – eller psykiatrisk medicin – er ofte en sværere og mere krævende proces, end man forventer. Det gælder fx antidepressiv medicin, benzodiazepiner, antipsykotika og stemningsstabiliserende midler. Bogen er vigtig læsning for alle, der skal igennem et udtrapningsforløb, og for professionelle, der arbejder med mennesker, der er i udtrapning. Men dens nyskabende tilgang til psykofarmaka og psykisk lidelse gør også, at bogen kan læses bredere af enhver med interesse for psykisk lidelse, psykiatri og medicinfri behandling.   Anders Sørensen, psykolog, ph.d. i psykiatri og mangeårig forsker i udtrapning af psykofarmaka, åbner for ny dialog om psykofarmaka og psykisk lidelse og forklarer den nyeste forskning på en fængende måde. Han giver et forskningsbaseret indblik i, hvordan psykofarmaka virker (og ikke virker), hvad psykisk lidelse er (og ikke er), og hvad der sker i hjernen og kroppen, når man trapper ned. Han peger på, at mange udtrapninger går galt, fordi de foregår for hurtigt – og uden at man får de nødvendige redskaber til at klare sig uden medicin som strategi. Bogen giver konkret og brugbar vejledning i, hvordan man trapper langsomt og sikkert ud, og hvordan man undervejs i processen tackler faldgruber og abstinenser som angst, følelsesmæssige udsving og fysiske symptomer. Men en stor del af bogen handler også om et ofte overset aspekt af udtrapning, nemlig hvordan man håndterer vanskelige følelser, tankemylder og andre psykiske udfordringer i et efterfølgende medicinfrit liv. Her trækker forfatteren på redskaber fra metakognitiv terapi, emotionsreguleringsterapi og traumeorienterede tilgange, som han videreudvikler til udtrapningsprocessen.

 • - The Urgent Threat of Hormone-Disrupting Chemicals to Our Health and Future . . . and What We Can Do About It
  af Trasande Leonardo Trasande
  155,95 kr.

  A leading voice in public health policy and top environmental medicine scientist reveals the alarming truth about how hormone-disrupting chemicals are affecting our daily livesand what we can do to protect ourselves and fight back.

 • af Professor David Nutt
  165,95 - 195,95 kr.

 • - Fortidens lægeurter
  af Gunvor Maria Juul
  97,95 kr.

  Klostrene dyrkede lægeurter og grøntsagerBogen rummer portrætter af en række vigtige klosterplanter, der har været brugt, og nogle som stadig bruges som lægeplanter. I Middelalderen ankom en sand hærskare af kristne munke og nonner til Norden fra Mellem- og Sydeuropa. Nogle af dem var vegetarer - noget meget nyt i tiden. Den vegetariske livsstil gjorde det naturligt for disse munke at dyrke velassorterede køkkenhaver. Selvforsyning med lægeplanter var også vigtigt. Klostrene drev hospitaler og havde brug for store mængder urter i god kvalitet. Der blev bygget over 100 klostre i Danmark, mange af dem havde lægeplantehaver. Desværre er ingen af disse kloster- eller herregårds-haver blevet bevaret for eftertiden. Men ved klostre og i lægeplantehaver kan man stadig se en lang række af de lægeplanter, som munke og nonner førte til Danmark. Nogle har endda overlevet som frø fra dengang. Forfatter Gunvor Maria Juul er madhistoriker og urtespecialist. Hun har nyskrevet bogen Danmarks første kogebog 1616 og er medforfatter på en række bøger om krydderurter. Hun har været rådgiver ved anlæggelsen af medicinhaven ved Science Museerne i Århus samt krydderurtehaven i Gråsten.

 • af Filip Søskov Davidovski & Casper Milde Khatib
  197,95 kr.

  Dette kompendium har til formål at give den bachelorstuderende overblik over den basale farmakologi og fungerer som et fyldestgørende alternativ til de store lærebøger. Kompendiet gennemgår på en læsevenlig, struktureret og dybdegående måde alle de mest eksamensrelevante informationer, så den studerende er bedst muligt rustet til at gå til eksamen. Forfatterne har ved udarbejdelsen af kompendiet nøje overvejet opstillingen og formidlingen af de vigtigste aspekter, så de er lette at indlære og memorere, og derfor indeholder kapitlerne f.eks. tabeller med oversigter over virkningsmekanismer, indikationer og bivirkninger. Gode huskeregler, regneeksempler og multiple choice-spørgsmål er desuden integreret for at give den studerende de bedste muligheder for at tilegne sig stoffet. Forfatterne har i processen forsøgt at inkludere de vigtigste hovedpunkter fra tidligere eksamenssæt samt de små detaljer, der vil kunne sikre den studerende et større overskud under eksamenslæsningen og en bedre præstation til eksamen.

 • - farmakokinetik og farmakodynamik
  af Kim Brøsen, Ulf Simonsen, Peter Carøe Lind & mfl.
  197,95 kr.

  OPGAVER I FARMAKOLOGIMed Opgavekompendium i farmakologi kan den studerende tilegne sig færdigheder inden for farmakokinetisk og farmakodynamisk beregning og beskrivelse.Kompendiet er overskueligt opbygget med i alt 69 forståelses- og regneopgaver, hvor den studerende kan teste sin viden om 1-kompartmentkinetik, 2-kompartmentkinetik, renal farmakokinetik og farmakodynamik. Der er udførlige og pædagogiske svar til alle opgaver, således at det er muligt at kontrollere egne beregninger efter. Endvidere findes en formelsamling, der indeholder alle formler, som er relevante for at løse de enkelte opgaver.Opgavesamlingen er primært rettet mod medicinstuderende på alle landets universiteter, idet opgavernes niveau er afstemt med, hvad der kan forventes til eksamen i basal farmakologi. Kompendiet kan også anvendes af studerende inden for f.eks. molekylær medicin, odontologi, farmaci og lignende studieretninger, der tilbyder kurser i basal farmakologi.Bogen er skrevet af Peter Carøe Lind, Kim Brøsen, Ulf Simonsen og Jesper Krogh Lauridsen.

 • af Michael Heinrich
  509,95 kr.

  Pharmacognosy, the science of nature-derived drugs, pharmaceuticals, and poisons, played a crucial role in the development of modern medicine, and now has an equally important place in healthcare all over the world. This wide scope ranges from traditional medicine systems and herbal and nutritional therapies, the preparation and use of highly standardised and clinically tested herbal medicines, to the production of potent drugs used only in a purified form. Natural sources mainly focus on plants, fungi and algae, but drug discovery of novel compounds and structures includes bacteria and even marine animals. Fundamentals of Pharmacognosy and Phytotherapy is a landmark textbook that covers this spectrum of medicinal plant use. Written by leading experts in this field, this book takes the reader through the history, identification, and quality assurance of plant-based medicines to their therapeutic properties, safety, and compatibility and interaction with prescribed drugs. Aimed at students of all healthcare professions, including pharmacy, medicine, nursing and complementary therapies, the comprehensively updated information in this textbook is also relevant to those companies and organisations concerned with the regulation and testing of herbal medicines (phytomedicines), other natural health products, nutraceuticals and dietary supplements. Introduces the concepts and scope of pharmacognosy Examines the scientific evidence of plant-based medicines for a range of health conditions Extended and updated referencing includes recent reviews, WHO and official documents (open access where available) for quick access to further scientific literature New to this edition Antimicrobial natural products: as antibiotics and antiseptics, and their potential as bacterial resistance modifiers Anticancer natural products: scope now includes their role in chemoprevention and associated anti-inflammatory mechanisms New chapter on pharmacovigilance for herbal medicines and related products Quality assurance and pharmacopoeial methods extended, with many new figures and examples Plant medicines of recent scientific interest (popularity, or notoriety) added throughout An enhanced eBook version is included with purchase. The eBook allows you to access all the text, figures, and references, with the ability to search, customise your content, make notes and highlights, and have content read aloud Antimicrobial natural products: as antibiotics and antiseptics, and their potential as bacterial resistance modifiers Anticancer natural products: scope now includes their role in chemoprevention and associated anti-inflammatory mechanisms New chapter on pharmacovigilance for herbal medicines and related products Quality assurance and pharmacopoeial methods extended, with many new figures and examples Plant medicines of recent scientific interest (popularity, or notoriety) added throughout

 • af Rachel Nuwer
  242,95 kr.

  I Feel Love: MDMA and the Quest for Connection in a Fractured World is a captivating and thought-provoking book by Rachel Nuwer. Published by Bloomsbury in 2023, this book delves into a contemporary topic that resonates with many in today's society. Nuwer, an accomplished author, takes readers on an enlightening journey, exploring the use of MDMA as a means of establishing deeper connections in our increasingly disconnected world. This book, falling under the genre of non-fiction, provides a unique perspective on the quest for connection and the role of substances like MDMA in this journey. Nuwer's insightful writing and thorough research make this a must-read. Published by the renowned publishing house, Bloomsbury, this book is a testament to the quality and depth of contemporary literature.

 • af Andrew (Reader in Clinical Pharmacology Hitchings
  223,95 kr.

  "The Top 100 Drugs combines the best elements of a students' textbook with those of a prescribers' manual. It gives equal weight to essential information on the science of pharmacology as well as the real-world practicalities of prescribing, all in an accessible and clear format. Written by leaders in the field of clinical pharmacology, this popular book has been fully revised and updated to include the drugs used today, including monoclonal antibodies and antiviral drugs for COVID-19. With common indications, mechanism of action, adverse effects, important interactions and a clinical tip for each drug as well as questions to test knowledge, this book is key to helping students understand everything they need to know about the drugs they are likely to use in practice."--Publisher marketing

 • - Orthomolekylær behandling af ubalancer og sygdomme
  af Tonny Lang
  144,95 - 303,95 kr.

  Nutrient terapi handler om alternativ og holistisk behandling med næringsstoffer. Forfatteren anbefaler et nyt syn på forebyggelse og sygdomsbehandling, ved at vi bliver bevidste om at kosten ofte mangler de livsvigtige næringsstoffer. Der stilles også spørgsmål ved, om de almindelige råd for anbefalet daglig tilførelse er forældet. I stedet burde vi indtage næringsstoffer og antioxidanter i større doser, der kaldes optimale daglige anbefalinger eller ODA. Bogen henvender sig til dem, som har interesse i kosttilskud, naturmedicin og holistisk behandling. Samt til alternative behandlere, der har brug for en opslagsbog med over 100 behandlingsforslag til daglige ubalancer og sygdomme. Der gives forslag til strategier og behandling, som de kan bruge i klinikken og i forhold til deres holistiske behandling af klienter.

 • af Alison L. Jones¤Paul I. Dargan
  124,95 kr.

 • - Uses of Botanicals
  af Mohd Kafeel Ahmad Ansari
  1.638,95 - 1.893,95 kr.

  Plant-based medicines and aromatics are increasingly in demand in the healthcare sector all over the globe, where they are used, not only for the treatment of various diseases, but also for maintaining good human health. Plants as Medicine and Aromatics: Uses of Botanicals reviews modern uses of ancient botanicals as medicine and aromatics, including chapters on both traditional usage to modern drug discovery development, as well as clinical research and development in ancient medicinal herbs.FeaturesAssesses the status of aromatics and medicinal plants as well as their modern uses.Elucidates the uses of plants within traditional culture practices for the prevention and treatment of diseases.Examines contemporary approaches being used to explore medicinal botany.A volume in the Exploring Medicinal Plants series, Plants as Medicine and Aromatics: Uses of Botanicals presents a comprehensive understanding in terms of modern uses of botanicals of medicinal and aromatic plants. It is useful to researchers, teachers, cultivators, students, and for those interested in herbal medicine.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.