Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Okkulte studier

Her finder du spændende bøger om Okkulte studier. Nedenfor er et flot udvalg af over 64 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Bruges kun til seriøse og akademiske værker.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (42)
 • (24)
 • (9)
Format
 • (40)
 • (11)
 • (11)
 • (9)
 • (7)
 • (4)
 • (2)
Sprog
 • (64)
Pris
DKK
Bedømmelse
 • (2)
 • (3)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
Serie
 • (39)
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (39)
 • (39)
 • (39)
 • (6)
 • (4)
 • (4)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • - Min rejse til Håbets Land
  af Anja Lóven & Julie Moestrup
  112,00 - 208,95 kr.

  Anja og de afrikanske heksebørn En ærlig og inspirerende biografi om nordjyden Anja, der forfulgte drømmen om at vie sit liv til at hjælpe heksebørn i Nigeria – og i dag er verdenskendt for sin hjælpeorganisation DINNødhjælp. ”Tatoveringerne afspejler det kaos, der har været igennem hele mit liv,” siger Anja Ringgren Lovén i denne åbenhjertige biografi, hvor hun for første gang løfter sløret for de op- og nedture, der har præget hendes liv. Fra opvæksten med en alkoholisk far til morens alt for tidlige død. Om årene med angst og spiseforstyrrelser og viljen til at vende tilbage til livet og realisere sin drøm om at hjælpe andre – og få succes med det. Hun blev med ét verdenskendt i 2016, da fotografiet af hende, der reddede en udmagret tre-årig dreng fra en landsby i Nigeria, gik viralt. Drengen, der fik navnet Hope, var anklaget for at være heks og var blevet udstødt og tortureret af både sin familie og landsbysamfundet. Anja Ringgren Lovén har bevist, at man med vilje og modet til at arbejde i et af verdens farligste lande kan give udsatte børn en tilværelse og uddannelse, de aldrig havde turde håbe på. 2012 blev et afgørende vendepunkt i Anjas liv. Efter at have set en britisk dokumentar om, hvordan heksebørn mishandles i Nigeria, valgte hun at opsige sit job i en tøjbutik i Aarhus, solgte alle sine ejendele, og med penge indsamlet i Danmark rejste hun til Nigeria for at hjælpe disse udstødte børn. Hun var på det tidspunkt i midten af trediverne, single og barnløs og mødte i Nigeria ikke kun sit kald, men også sin store kærlighed, hjælpearbejderen og juristen David Emmanuel Umem. I 2014 fik de sønnen David Junior og har i fællesskab etableret DINNødhjælp, der i dag driver børnecentret Land of Hope i det sydøstlige Nigeria, hvor de såkaldte heksebørn kan leve i trygge omgivelser. Anja har vundet adskillige priser for sit humanitære arbejde, og Dalai Lama har personligt vist hende sin anerkendelse. Heksebørnenes mor er en stærk fortælling om ikke blot at forfølge sine drømme, men også om de personlige omkostninger, det kræver.

 • - Beretninger om livet mellem livene
  af Michael Newton
  254,95 kr.

  Sjælerejser afdækker på forunderlig vis mysteriet om livet i den åndelige verden efter døden på jorden. Michael Newton har udviklet en særlig hypnoseteknik, som giver hans klienter adgang til de normalt skjulte erindringer om livet efter døden. 29 mennesker fortæller her under dyb hypnose forbløffende samstemmende detaljer om hvad der er hændt dem imellem deres tidligere inkarnationer på jorden. De fortæller om hvordan det føles at dø, om hvem der møder os lige efter døden, hvordan den åndelige verden opleves, hvor vi opholder os og hvad vi foretager os som sjæle og hvorfor vi vælger at komme tilbage i bestemte kroppe. Sjælerejser udvider vores verdensbillede og giver os mulighed for at møde dagligdagens personlige udfordringer med større accept, når vi begynder at ane de dybere årsager bag begivenhederne i vores eget liv.

 • af Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff
  73,95 - 270,95 kr.

  Spænd sikkerhedsselen, og tag med ud i Det Okkulte Danmark På denne tur mødes fortid og nutid i mystikken. Her samles øjenvidneberetninger og fakta med baggrundshistorier og sære fortællinger til en gåsehudsfremkaldende vejviser. Bogens 300 sider er sprængfyldt med spændende og uhyggelige oplevelser. I de mange kapitler lurer spøgelser, væsener, hvileløse sjæle, mirakler, grusomheder, grådighed, forheksede genstande, UFOer, ekkoer af mørke energier og… Man behøver ikke tro på det uforklarlige for at læse Det Okkulte Danmark. For virkeligheden overgår altid fantasien!

 • af J. E. Cirlot
  274,95 kr.

 • af Cyprianus ..
  123,95 kr.

  Hvis du ønsker at trænge til bunds i den hemmeligheds­fulde drømmever­den som bjergtager dig nat efter nat, da vil den store drømme- og spåbog der er udarbejdet på grundlag af den ældgamle Cyprianus, være dig en stor hjælp. Måske er du en forbenet materialist der ikke tror på andet mellem him­mel og jord end hvad du selv kan opfatte med dine sanser; men når du læser disse 4000 drømmebesvarelser, vil du gang paa gang støde på udtydninger der er så chokerende korrekte at din selvtillid vil blive rokket. Den gamle Cy­prianus indeholder også den verdensberømte sand­siger og mystiker, hofmedicus Michel Nostradamus’ hemmelighedsfulde bog, hvis sanddruhed netop er blevet bevist gennem den sidste verdenskrigs ud­vikling. Desuden indeholder bogen et ualmindelig interessant afsnit om spiritistiske eksperimenter samt et kapitel om varsler og deres betydning. Du vil bruge denne bog hver gang fremtiden har et budskab at bringe dig — et budskab som det måske gælder din lykke at forstå.

 • - over 40 hemmelige opskrifter på, hvordan du får held i kærlighed, arbejde og spil
  af Nicola de Pulford
  160,95 kr.

  Vil du gerne have lidt magi i hverdagen? Her får du 42 lokkende, eksotiske og erotiske magiske formler og opskrifter, der kan hjælpe dig i både dit arbejdsliv og dit kærlighedsliv.Bogen bygger på opskrifter og magiske formler fra forskellige tider og kulturer. Du får et glimt af magi fra oldtidens Ægypten, Babylon og Persien, fra Maya kulturen og de nordamerikanske indianerstammer. Du får endda druidernes ældgamle fortryllelser, charms, danse og magiske formler, der får dig til at se bedre ud og føle dig både bedre og stærkere. Glem datingsites! Brug magi til at finde og fange din udvalgte livspartner. Skaf dig af med uønskede personer i dit liv, opnå rigdom og berømmelse og beskyt dig mod uheld.Denne bog er din magiske genvej tilbage til det liv, du fortjener. Den rummer over 300 illustrationer - og er en virkelig god gaveide, der giver opmærksomhed og sjove - og interessante - diskussioner rundt om bordet!

 • af C. Jinarajadasa
  155,95 kr.

 • - praktiske anvendelser af gamle, visuelle symboler
  af Angeles Arrien
  338,95 kr.

  Denne højt berømmede tarotklassiker er oversat til alverdens sprog og rummer simpelt hen alt for den der vil arbejde seriøst og i dybden med tarotten.Bogen har masser af diagrammer og kortoplæg samt en mængde spændende og uundværlige værktøjer, og den giver en grundig tolkning af Aleister Crowleys smukke tarotkort som kan købes separat.

 • af Birgit Klein
  144,95 kr.

 • af Asger Lorentsen
  231,95 kr.

 • - Urter, klarsyn og medsøsteri
  af Sanne Gottlieb
  202,95 kr.

  ”At være hex er ikke noget, du bliver. Det er noget, du altid har været.”Smuk bog om den historiske heksefigur, den indre magi, der er medfødt hos kvinder, og hvordan man kan dyrke den i sin hverdag.Find ud af, hvilken type hex du bærer på indeni, og skab din egen hexepraksis ved hjælp af magiske redskaber, naturens urter, spells, sexmagi og månens cyklus.Før i tiden havde hver landsby sin kloge kone, der med planter eller hellige ritualer kunne helbrede sygdom eller give gode råd til at holde ulykker for døren. I 1200-tallet startede kirkens jagt på dem, der praktiserede trolddom og heksekunst, og heksen blev en frygtet figur.I dag brændes heksefiguren på bålet hvert år, men hendes magi lever i bedste velgående. Den findes overalt i hverdagen, og enhver, der er villig til at åbne sine sanser, kan benytte sig af den. Ved at tage hekseskikkelsen på sig dag, kan nutidens kvinder påkalde sig den magt, tusindvis af kvinder blev slået ihjel for under heksejagten. Magten til at helbrede, forbande og vælge sin egen vej.I Hex fortæller Sanne Gottlieb om sin egen vej til heksekunsten og viser dig, hvordan du selv kan komme i kontakt med dine medfødte kræfter og benytte dem i hverdagen. Men bogen er også en påmindelse om den undertrykkelse som hekse og andre fritænkende kvinder blev udsat for fortiden, og som trækker tråde til nutidens shaming af frie kvinder og piger.Sanne Gottlieb (1968) er journalist, radiovært, debattør og sygeplejerskestuderende. Hun debuterede i 2017 med romanen Sleep Stalker, efterfulgt af fagbogen Klimakteriesild fra 2019.

 • - En historisk roman
  af Søren Marquardt Frederiksen
  277,95 kr.

  Danmarks sidste hekseafbrænding i 1693Anne Palle var den sidste kvinde der blev brændt på bålet i Danmark. Ny historisk roman beskriver retssagen og hele forhistorien. Sagen i Nykøbing F. i 1693 var en af de største trolddomssager i Danmark, og de overleverede retsdokumenter, inklusive udførlige afhøringer, er en af vores mest omfattende kilder til datidens heksetro. Kongens sidste heks er en rå og realistisk skildring af den barske verden der skabte troen på hekse – og nødvendigheden af at udslette dem med ild. Historien Trolddomssagen startede med den unge, ulykkelige Ingeborg. Hun var gift med en gammel, hidsig skrædder, der tævede hende med sin krykke. Men hendes hjerte tilhørte skipperen Ole, der var gift med en tysk kvinde. Ingeborg og Ole lagde planer om, hvordan de kunne slippe af med deres ægtefæller. I deres nød opsøgte de den kloge kone Karen Gregers, der gav dem det ene utrolige trolddomsråd efter det andet. Da ingen af dem virkede, endte det unge kærestepar til sidst med at bruge rottekrudt. Giftmordene førte til anklager mod ni troldkvinder, deriblandt Anne Palle. Forfatteren Søren Marquardt Frederiksen er cand.mag. i litteraturvidenskab og forfatter til en række anmelderroste bøger om journalistik og retorik. Han har undervist på Københavns Universitet i 20 år og i en årrække arbejdet som kulturjournalist på bl.a. Kristeligt Dagblad, Ekstra Bladet og DR P1. Søren Marquardt Frederiksens debuterede som skønlitterær forfatter i 2016 med den historiske krimi Kongens By. Krimien blev rost for sin velresearchede og billedmættede skildring af hverdag og vold på Chr. IV’s tid. Kongens sidste heks er hans femte roman.

 • af David Grønlund
  217,95 kr.

  Ribe fremstår endnu den dag i dag som et af de centrale områder for hekseprocesser i Danmark. David Grønlunds bog om hekseprocesser og –afbrændinger i Ribe udkom i 1780 og baserer sig på de originale optegnelser fra 12 konkrete hekseprocesser i tiden mellem 1572-1652. Bogen giver et grusomt og spændende indblik i et af de mørkeste kapitler af danmarkshistorien og beretter blandt andet om en af de mest berømte hekseprocesser, nemlig sagen mod Maren Splids, som højesteret under foresæde af Christian IV dømte til døden efter grusom tortur i 1641.David Grønlund (1716-1784) var en dansk forfatter og retshistoriker, der er særligt kendt for bogen "Historisk efterretning om de i Ribe by for hekseri forfulgte og brændte mennesker", som baseret på tingbogsafskrifter fra Ribe dokumenterer 12 hekseprocesser og afbrændinger i Ribe i årene 1572-1652. Udover sit virke som forfatter og retshistoriker var David Grønlund præst i Darum og Bramming og blev senere provst i Gørding Herred.

 • af Dennis Gade Kofod
  315,95 kr.

  ”Læs aldrig bogen, når du er alene!” Litteratursiden.dk ”En gyserhistorie, der ikke bare er velskrevet, den er ganske enkelt begavet” Folkeskolen”Besat besætter, og det er højtlæsningslitteratur, når det er bedst og mest magisk” * * * * * Berlingske ”Besat er en fantastisk gyserhistorie og billedbog, som anbefales på det varmeste (!) til indskolingen, til brug derhjemme uden for sengetid og endelig til alle os andre, der kan nyde en gennemført billedbogsudgivelse hvor tekst, layout, billeder og format bare spiller sammen” Bogbotten.dkBesat er en besættende magisk (og dét i ordets aldeles bogstavelige betydning!) billedbog beregnet til højtlæsning for større og store børn. En fortælling om besættelse og kannibalisme, en selvrefererende bog der bliver levende for øjnene af beskueren. Skrevet med ført hånd af Dennis Gade Kofod, forfatter og ekspert i sammenhængen mellem horror, magi, folkemyter og sprog; grufuldt illustreret af Kristian Eskild Jensen, prisvindende illustrator uddannet i visuel kommunikation ved Kent Institute of Art Design, Maidstone, England

 • af Henrik Enemark
  102,95 - 157,95 kr.

  I mange eventyr er en heks en gammel kone,der bor alene langt ude i en skov.De fleste historier om hekse er bare fri fantasi.Men engang troede man, at nogle kvinder var hekse.At de var onde og havde magiske evner.Hvis en kvinde blev beskyldt for at være en heks,endte hun mange gange med at blive brændt på et bål.Læs mere om hekse og jagten på dem her i bogen.Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.Lix: 18

 • - En tryllebindende historie om hekse og andre magikere
  af Matt Ralphs
  222,95 kr.

  Indbydende og velfungerende børnefagbog, der er både underholdende og lærerig. Teksten er inddelt i korte og letforståelige bidder, der, i samspil med de flotte og farverige illustrationer, formidler emnet på en rigtig spændende måde.- LektørudtalelsenLad dig tryllebinde af heksenes magiske verden i denne illustrerede guide til heksekunstens historie.Lær alt om de forskellige hekse og de myter, legender og dens magi, der knytter sig til dem op gennem historien. Om alt fra tryllestave til tjenende ånder, og læs om livet og traditionerne hos forskellige magikere fra tidernes morgen frem til det 21. århundrede.Lige fra de ældste tider er hekse blevet betragtet som mægtige og mystiske, men var hekse gode eller onde? Og gik de alle sammen med spidse hatte?

 • af Margit Sandemo
  117,00 - 129,95 kr.

  Sol Angelika, Silje og Tengels plejedatter, er blevet tyve år og er parat til at rejse ud i den store verden. Først til København, siden til Sverige for at lede efter heksene dér. Endelig er hun fri – fri til at dyrke sine særlige evner, fri til at dyrke mørkets fyrste. Men Sol er ikke udelukkende optaget af det onde. Hun vil gå gennem ild og vand for sine nærmeste, til og med ofre sit eget liv ... Serien om Isfolket er en gribende krønike om kærlighed og overnaturlige kræfter og ikke mindst om kampen mellem det gode og det onde. Anmeldelse Bogen er godt skrevet, og især Sol beskrives så levende at man som læser kan leve sig meget ind i hendes situation og kun kan holde af hende. Liv synes jeg til gengæld portrætteres meget naiv, men alligevel ok i forhold til hvor begrænsede muligheder for oprør kvinder havde på den tid, hvor handlingen udspilles. Har du mod på en saga på 47 bind, så kan bøgerne varmt anbefales herfra. Dette er indtil videre min favoritbog i sagaen, men læs selv og bliv grebet af den urolige Sols skæbne og lysten til at følge isfolkets videre skæbne. * * * * * stjerner www.bogrummet.dk

 • - Venskab
  af Margit Sandemo
  117,00 - 159,95 kr.

  5. bind i Margit Sandemos fantastiske serie om Isfolket. Året er 1625. I Europa raser trediveårskrigen, og også Isfolkets unge mænd er involveret i den. Cecilie Meiden, Tengels barnebarn, er stadig ansat ved Christian IV´s hof. Kongens børn, især hendes yndlinge Anna Katrine og Leonora Christina, giver hende nok at bestille, mens kongen er draget i kring. Men Cecilie er kommet i uføre. Hun er blevet gravid - med en gift mand, som oven i købet er præst. Hendes gode ven, Alexander Paladin, står også foran en katastrofe. Rygerne siger, at han har begået en utilgivelig synd, som sædvanligvis straffes med døden ... Serien Isfolket er en gribende krønike om kærlighed og overnaturlige kræfter og ikke mindst om kampen mellem det gode og det onde.

 • - Den onde arv
  af Margit Sandemo
  129,95 - 159,95 kr.

  6. bind i Margit Sandemos fantastiske serie om Isfolket. Tarjei Lind af Isfolket havde lovet sin farfar Tengel at finde en værdig arvtager til Isfolkets hemmelige opskrifter. Tarjei beslutter sig for at give forrådet til Mattias, den snu Kolgrims halvbroder. Da dette, en sommerdag år 1633, kommer Korgrim for øre, slår hans ondskab ud i lys lue… Serien Isfolket er en gribende krønike om kærlighed og overnaturlige kræfter og ikke mindst om kampen mellem det gode og det onde.

 • af Margit Sandemo
  117,00 - 159,95 kr.

  Tristan Paladin var Isfolkets mest følsomme og dybt ulykkelige mand. Han havde meget lidt at leve for, indtil han mødte Hildegard, som blev slået og hundset med af sin mand, og som led af en livstruende sygdom. Ridderlig, som han var, ville Tristan hjælpe den stakkels kvinde. Og gennem hende fik han kendskab til en ond orden, som ofrede mennesker og, som planlagde at styrte kongen ...Dette er 14. bog i sagaen om Isfolket - om den onde Tengels efterkommere og deres pagt med djævelen.BOGRUMMET gav bogen 4 ud af 5 stjerner og skrev:"Ridderen" er endelig den længe ventede historie om Tristan. Den stakkels dreng som Gudrun Sortskov gjorde impotent og steril, som indtil nu har lidt alverdens sorger. Tristan er blevet drabant og tjener ved det danske hof. Han bor på Gabrielshus og er den sidste Paladin i den slægt. Altså forstået at der kun regnes med mandlige efterkommere, der bærer navnet videre gennem ægteskab og blodlinie. Tristan har en beundrerinde, som er fanget i et ulykkeligt ægteskab. Selve forbindelsen er kysk og fin, eftersom fyrstinden er meget syg, men der opstår et meget fint venskab mellem de to, efter Tristan med isfolkets lægelige kunnen, hjælper fyrstinden. For fyrstindens lille datter Martina på 12-13 år, er der dog tragedie i vente. Længe har hendes onkel opsøgt hende om natten, da han har pædofile tilbøjeligheder og eftersom hendes far ikke bryder sig om hende, hendes kammerpige er fordrukken og døv og hendes mor er dødssyg, er lille Martina prisgivet den meget ældre mand. Endnu har han ikke skændet hendes dyd, men det er snarere tilfældighedernes spil end andet. Onklen har nemlig bildt Martina ind at hvis hun sladrer om ham, vil bøddelen hente hendes mor for en indbildt forbrydelse.En dag kommer tjenestepigen ind til Martina og finder en tom seng og en masse blod og straks går eftersøgningen i gang. En eftersøgning der bliver taget endnu mere alvorligt eftersom den kongelige garde har opdaget et komplot mod kongen, planlagt af mænd med okkulte interesser. Der er en reel frygt for, at lille Martina er bortført, som et jomfruoffer.Der er meget mystik og okkultisme i denne bog, hvor det endelig afsløres, hvad kræfterne som de guløjede stadig besidder, skal bruges til. Samtidigt får vi opklaret lidt om Ulvhedins oprindelse og sted i verden. Jeg var meget imponeret over Sandemos beskrivelse af Tristan. Efter at have fokuseret meget på de lidenskabelige medlemmer af isfolket, er det forfriskende at læse om én, der vel næsten kan betegnes som kedelig, stillet i sammenligning.

 • af Margit Sandemo
  117,00 - 159,95 kr.

  Villemo kunne ikke glemme sin elskede Dominic, selv om familien gjorde alt for at holde dem fra hinanden. Da de endelig mødtes igen i Danmark, var længslen efter ham som en feber i hendes blod. Villemo forlod sin familie og fulgte efter Dominic ind i de sydsvenske skove, hvor de berygtede snaphaner gjorde kort proces med alle ukendte.Dette er 12. bog i sagaen om Isfolket - om den onde Tengels efterkommere og deres pagt med djævelen.Bogrummet giver LÆNGSEL fire ud af fem stjerner og skriver:I ”Længsel” følger vi endnu engang Villemo, men også lidt de andre af Isfolkets videre historie. Under Tancreds datter Lenes bryllup, i Danmark på Gabrielshus, med hendes svenske soldat Örjan Stege, møder alle af Isfolket op for at fejre foreningen af de to. Det betyder at Niklas og Irmelin som længe har efterstræbt hinanden mødes igen, kun for at konstatere at flammen stadig brænder og at Dominic og Villemo møder hinanden igen med samme resultat. De to par pålægges før mødet af deres forældre og slægtning, aldrig at give efter for fristelsen, som Tarald og Sunniva engang gjorde, fordi risikoen for at de vil få et barn der er ramt af forbandelsen er stor. Men det løfte giver alvorlige problemer, da Sverige går i krig med Danmark og Niklas og Irmelin fanges sammen i et skib mod Norge efter brylluppet er afløbet.Villemo er ikke med skibet, da hun ved en skæbnens tilfældighed, redder Dominic som er svenskfødt og kurer hos den svenske konge, da han havner i dansk arrest. Hun vælger derimod at tage med ham til Sverige for at være hos ham og det slår bagslag. Hun ender under dække som svensk soldat på vej gennem snaphanernes skove sammen med Dominic. Og snaphanerne er glade for at se de nye heste de kan få fat i, samt de ressourcer der medbringes. Problemet er bare at snaphanerne er svenskfjendtlige og da Villemo og Dominic rider under svensk flag og uniform, er de levende mål.Jeg skal lige love for at der er fuld fart på fortællingen her. Om end jeg gerne ville vide mere om både Tristan og Lenes liv, så håber jeg at det vil ske i en senere bog, for informationerne i denne bog handler ikke om dem. Igen er niveauet underlødigt, se selv overskriften, men det er tilgiveligt for en trofast læser af Isfolket som jeg.

 • af Margit Sandemo
  117,00 - 159,95 kr.

  Tre af Isfolkets slægt drog ud på den lange rejse nordpå til Isfolkets glemte dal. Det var den unge Dan Lind og hans to "ramte" slægtninge: Ingrid Lind og Ulvhedin Paladin, der begge var født med overnaturlige evner. Dans formål med turen var videnskabelig, mens de to andre ville have den mægtige trolddomsrod, som de mente, befandt sig der: Alrunen - også kaldet galgeblomsten, fordi man sagde, at den voksede på galgebakken Dette er 16. bog i sagaen om Isfolket - om den onde Tengels efterkommere og deres pagt med djævelen.BOGRUMMET skriver:I den nyeste generation af Isfolket findes blandt andet den unge Ingrid Lind af Isfolket, datter af Alv Lind af Isfolket og hans hustru. Som lille husker hun nedstammer hun fra Are, Silje og Tengels søn, og dernæst Brand, Andreas og Niklas og ikke at forglemme at hun også nedstammer fra Liv, Ares søster og dernæst Tarald, Mattias og Irmelin Meiden. Ingrid er ramt og har et meget tæt forhold til den eneste anden ramte i slægten Ulvhedin Paladin. Da hendes slægtning Dan Lind af Isfolket kommer til Norge for bl.a. at rejse til Isfolkets dal og prøve at finde ud af noget mere om Isfolkets forbandelse. Ingrid og Ulvhedin bliver straks fyr og flamme og da Ingrid stikker af med Isfolkets skat, drager Ulvhedin efter for at hente hende tilbage, men det ender med at de begge slår trop med Dan. En aften giver Dan de to ramte lov til at eksperimentere med ting fra Isfolkets skat. Ingrid vælger at lave en elskovsdrik som både hun og Dan drikker af... Ingen ved hvad Ulvhedin lavede eller hvad han skulle ude ved den klippe Kolgrim i sin tid begik selvmord fra. Som mange af jer der har læst bind 6: ”Den onde arv” nok husker, nåede Kolgrim kun at blive 14 år gammel. Men Kolgrim og Tarjeis død dengang stillede spørgsmålene:Hvad så de som kostede deres liv? og hvorfor døde Ulvhedin så ikke, hvis han var det samme sted som de var 80 år tidligere? At Ulvhedins opdagelser forblev hemmelige, skuffede mig lidt. Det, favoriseringen af Dan og Ingrid og den lange beskrivelse af Ingrids barndom trækker historien til tre stjerner. Og så er der bare næsten ingenting i Dans hustru Madeleine. Hun måtte godt have været lidt mere selvstændig, i stedet for beskrivelsen af den ydmyge, tapre, blide og kedelige hustru. Men ellers er historien rimelig god.

 • - Vestens glemte kulturarv
  af Pia Rose Böwadt & Mette Buchardt
  226,95 kr.

  Bogen belyser en række sider af denældre europæiske okkulte tradition, der blandt andet er et produkt afrenæssancen, oplysningstiden og kolonialisering, og viser, at det okkulte ognyreligiøsitet, som både har stået i modsætning til og påvirket kristendommen,hverken er så vestlig og så ny endda.Den gamlenyreligiøsitet. Vestens glemte kulturarv viser, at den såkaldte nyreligiøsebølge langt fra er noget, der hører vore dage til. Tværtimod belyserantologien, hvordan det fremmede, det okkulte, det mystiske, det vulgære ogpopulære altid har været en del af Danmark og Vesterlandets religiøsetraditioner.Den europæiske okkulte tradition er en gammelstørrelse, der i vid udstrækning har været med til at skabe det, der i dagforstås ved gedigen kristendom. Samtidig har den europæiske okkultisme spilleten rolle netop som den kristne traditions modsætning. En af konsekvenserne afkolonialiseringen af Afrika og Asien blev indoptagelsen og dermed omskabelsenaf religiøse traditioner fra fx den arabiske verden og det indiskesubkontinent. De mange vestlige fortolkninger af hinduismen og buddhismen er enakademisk kolonialisering, der har betydet nyskabelser af den teologiske ogfilosofiske tradition i dét, man normalt definerer som kristeligt, dansk ogvestlige. ”Det danske” og ”det vestlige” er knapt så dansk og vestligt endda.Den gamle nyreligiøsitet. Vestens glemtekulturarv rummer bidrag af seksten forfattere fra fagdiscipliner somlitteraturvidenskab, arkæologi, historie, religionsvidenskab, pædagogiskfilosofi og teologi.Antologien er velegnet til undervisning påseminariets linjefag kristendomskundskab/religion samt på universitetetsstudier i teologi og religionsvidenskab. Men enhver, der interesserer sig forkultur og religion, vil have glæde af at læse den.Bogen er redigeret af seminarielektorerne PiaRose Böwadt og Mette Buchardt.

 • af Alfred Lehmann
  67,95 kr.

  Spiritisterne hævder, at deres lære støtter sig på en vrimmel af tilfældige iagttagelser, der kan forfølges tilbage til menneskeslægtens barndom, og desuden i den nyere tid er bekræftet ved mange omhyggeligt gennemførte forsøg. Ved siden af disse direkte beviser er der også antydet et indirekte, bygget på slutninger ud fra visse historiske kendsgerninger. Et sådant bevismateriale kan ikke ret vel lades uænset, og det er dettes værd og betydning, der her prøves.

 • af Alfred Lehmann
  191,95 kr.

  I slutningen af 1800-tallet brød den spiritistiske bevægelse ud i Europa og Nordamerika. Selv anerkendte videnskabsmænd oplevede ting til de forskellige seancer, som fik dem til at tro på, at disse medier virkelig kunne kontakte de døde. Andre forskere og lægpersoner så til fra sidelinjen og forfærdedes over, at den overtro, de mente burde være uddød med darwinismen, igen fik tag i befolkningen. Psykologiprofessor Alfred Lehmanns bøger "Overtro og trolddom fra de ældste tider til vore dage" er et forsøg på at ryste verden til besindelse igen ved at indføre læseren i tidligere tiders overtro. Serien består af fire bøger, der handler om hver sit emne. Bøgerne kan læses både i forbindelse med hinanden og hver for sig. Tredje bog handler om den moderne spiritisme og okkultisme, som den udfoldede sig i slutningen af 1800-tallet. Alfred Lehmann (1858-1921) var en dansk psykolog og forfatter. Han arbejdede med eksperimental psykologi og forsøgte gennem en række forsøg at påvise, at psykologien var en lige så konkret videnskab som de eksakte naturvidenskaber. Han mente, mental energi kunne måles, og han opfandt selv apparater, der kunne måle anstrengelsen, som han kaldte P-energien. I 1902 blev Alfred Lehmann medlem af Videnskabernes Selskab og professor i psykologi. Alfred Lehmann udgav en lang række bøger om sine psykologiske studier og teorier samt bøger om folklore i et psykologisk perspektiv.

 • af Johannes E. Hohlenberg
  283,95 kr.

  ”Nostradamus er den første psykiske Forsker, idet vi hos ham, der selv var et enestaaende, klarsynet Medium, træffer en Beskrivelse af, hvorledes hans Visioner opstaar. De skyldes, siger han, dels Stjernernes fysiske Lys om Natten, naar han sad i Betragtning af dem paa sit tagløse Kammer med Sjælen tømt for verdslig Uro og passiv, dels Stjernernes magnetiske Udstraalinger (Fluidet, Astrallyset). Ved hans Fod stod et Kar fyldt med Vand, Fluidet blev derfra synligt som en lille Flamme. Han selv kom i Trance, saa da i Lyset Syner og hørte Stemmer, som førte hans Haand automatisk til Nedskrift. Han forstod ikke selv de Syner og de Ord, han saa, hørte og nedskrev, og som han om Dagen formede i Omskrivninger for at gøre dem utilgængelige for Menigmand og Gejstligheden." - Dr. phil. Konrad Simonsen

 • af Peter Eliot Juhl
  111,95 kr.

  Rundetårns symbolske arkitektur. Dets relation til Tycho Brahes skæbne og død. Om stedfortræderdrabet og den hornede gud. Et alternativ syn på nogle dunkle aspekter af danmarkshistorien. .

 • af Peter Eliot Juhl
  111,95 kr.

  Med mellemrum blusser interessen for den gamle leg med "ånden i glasset" op. I denne bog gives anvisninger til, hvordan ånden kan kontaktes risikofrit og med størst muligt udbytte. Der fortælles også om "ånde-bølgen" i Danmark i halvfemserne, og om spådomssystemets anvendelse gennem tiderne. Illustreret.

 • af Peter Eliot Juhl
  110,95 kr.

  NOSTRADAMUS regnes af mange for at være den største af alle seere og astrologer. I denne opsigtsvækkende bog redegør en fremtrædende dansk Nostradamus-forsker for første gang for de profetier, der handler om de næste 20 år. Det er overraskende og uhyggelige hændelser, der venter lige om hjørnet: atomkrig og neutronbomber, oversvømmelser og landsænkninger, ubådskrig og raketangreb, sult, tørke og epidemier, invasion fra rummet og Antikrists genkomst. Alt dette og meget mere skal verden gennemleve, før vi når frem til skæbneåret 2002.

 • af Birgit Klein
  257,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.