Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Det okkulte Danmark - Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff - E-bog

Bag om Det okkulte Danmark

Spænd sikkerhedsselen, og tag med ud i Det Okkulte Danmark På denne tur mødes fortid og nutid i mystikken. Her samles øjenvidneberetninger og fakta med baggrundshistorier og sære fortællinger til en gåsehudsfremkaldende vejviser. Bogens 300 sider er sprængfyldt med spændende og uhyggelige oplevelser. I de mange kapitler lurer spøgelser, væsener, hvileløse sjæle, mirakler, grusomheder, grådighed, forheksede genstande, UFOer, ekkoer af mørke energier og… Man behøver ikke tro på det uforklarlige for at læse Det Okkulte Danmark. For virkeligheden overgår altid fantasien!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702210712
 • Udgivet:
 • 17. Januar 2019
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Det okkulte Danmark

  Beskrivelse af Det okkulte Danmark

  Spænd sikkerhedsselen, og tag med ud i Det Okkulte Danmark                   På denne tur mødes fortid og nutid i mystikken. Her samles øjenvidneberetninger og fakta med baggrundshistorier og sære fortællinger til en gåsehudsfremkaldende vejviser. Bogens 300 sider er sprængfyldt med spændende og uhyggelige oplevelser. I de mange kapitler lurer spøgelser, væsener, hvileløse sjæle, mirakler, grusomheder, grådighed, forheksede genstande, UFOer, ekkoer af mørke energier og…                   Man behøver ikke tro på det uforklarlige for at læse Det Okkulte Danmark.                   For virkeligheden overgår altid fantasien!

  Forlagets beskrivelse af Det okkulte Danmark

  Spænd sikkerhedsselen, og tag med ud i Det Okkulte Danmark

                   

  På denne tur mødes fortid og nutid i mystikken. Her samles øjenvidneberetninger og fakta med baggrundshistorier og sære fortællinger til en gåsehudsfremkaldende vejviser. Bogens 300 sider er sprængfyldt med spændende og uhyggelige oplevelser. I de mange kapitler lurer spøgelser, væsener, hvileløse sjæle, mirakler, grusomheder, grådighed, forheksede genstande, UFOer, ekkoer af mørke energier og…

                   

  Man behøver ikke tro på det uforklarlige for at læse Det Okkulte Danmark.

                   

  For virkeligheden overgår altid fantasien!

  Brugerbedømmelser af Det okkulte Danmark

  • Inger J. 3. Juni 2020

   Har læst denne bog rigtig mange gange, den er utrolig spændende, og rigtig godt skrevet.


  Find lignende bøger
  Bogen Det okkulte Danmark findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.