Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mænds sundhed

Her finder du spændende bøger om Mænds sundhed. Nedenfor er et flot udvalg af over 202 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Andropause, prostata osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Stress rigtigt, sov bedre, yd mere og lev længere
  af Torkil Færø
  101,95 - 247,95 kr.

  Vil du vide, hvordan du kan opnå mere viljestyrke, energi og livskraft? Hvor meget motion, søvn og mad, du har brug for eller kan tolerere, og hvordan du kan forebygge alvorlig sygdom? Med Pulskuren og en pulsmåler eller smartphone som guide kan du opnå det hele!Pulskuren er både for dem, der er småsyge og trætte og gerne vil genvinde energien, og for dem, der er ved godt helbred, men som gerne vil opleve mere vitalitet og forbedre deres viljestyrke, udholdenhed, nærvær og glæde i hverdagen.Nøglen er variation i hjerterytmen eller HRV. Ved at lære dit nervesystem og din pulsat kende vil du forstå, hvad der dræner dig for kræfter og gør dig syg, og hvad der omvendt giver dig energi, viljestyrke og vitalitet. Du vil sove bedre, føle dig mere frisk og glad og være mere til stede i nuet. Og så vil du have meget bedre forudsætninger for at leve et sundt og aktivt liv langt ind i alderdommen.Denne bog tager dig med på en rejse gennem dit nervesystem, og du vil garanteret blive overrasket undervejs. Torkil Færø er alment praktiserende læge og akutlæge, dokumentarfilmskaber, forfatter, fotograf og globetrotter. Han har arbejdet som læge i over 25 år og haft titusindvis af konsultationer, hvorigennem han har opnået en unik indsigt i de sygdomme, som påvirker os.

 • - En bog om lavt stofskifte
  af Helle Sydendal
  277,95 kr.

  Mange mange mennesker stresser rundt for at tabe sig, få mere energi og overkomme hverdagen. Men de har aldrig haft en chance. Mange har nemlig lavt stofskifte, som nærmest er en folkesygdom, der giver mange, mange ubehagelige symptomer. Første udgave af bogen fik sat fokus på denne oversete sygdom, og retningslinjerne for behandling af lavt stofskifte er ændret. Denne 3. udgave af bogen er opdateret i 2023.Har du lavt stofskifte? Tager du på, selvom du spiser, hvad du plejer? Taber du dig ikke, selvom du går på slankekur? Har du svært ved at koncentrere dig og huske ting? Kan du falde i søvn, bare du sætter dig ned? Fryser du? Bliver du forpustet af at gå op ad tre trappetrin? Er det nærmest umuligt for dig at dyrke motion? Får du ofte krampe i benene? Se hele testen i bogen - eller på bogens hjemmeside:www.lavtstofskifte.info. Har du flere af disse symptomer? Så er du måske én af de mange tusinde danskere, der går rundt med ubehandlet lavt stofskifte. Er du allerede i behandling for lavt stofskifte, men har du stadig symptomer?Desværre er der ikke den store fokus på lavt stofskifte hos alle praktiserende læger. Derfor overser de let sygdommen eller giver en utilstrækkelig og forkert behandling. Du kan ikke gøre for, at du får lavt stofskifte. Lavt stofskifte skyldes ikke livsstil, men derimod at skjoldbruskkirtlen producerer for få stofskiftehormoner. Ikke en eneste celle i kroppen fungerer normalt, når kroppen er i underskud af stofskiftehormoner. Derfor er symptomerne så mange og forskellige. Med den rette behandling kan lavt stofskifte behandles, så du slipper for symptomer. Læs bogen - den kan ændre dit liv. Det kan lavt stofskifte betyde for dig:Unge kvinder: Inden lavt stofskifte har vist sig ved andre symptomer, kan sygdommen være årsag til, at man ikke kan blive gravid og til alvorlige problemer i graviditeten.Kvinder og mænd: Lavt stofskifte kan være årsag til, at man tager på, selvom man ikke spiser mere, end man plejer. Udover det, kan det også være årsag til træthed, udkørthed, stress og tendens til depression. Men også: forstoppelse, hjerteproblemer, krampe i benene, ondt i muskler og led kan skyldes lavt stofskifte. Ældre: Symptomerne på lavt stofskifte kan desuden forveksles med demens.

 • af Henrik Dilling
  147,95 - 227,95 kr.

  Du sidder dér med din skål med grøn salat: iceberg, ruccola, agurk og tomat. Nu får jeg masser af vitaminer og mineraler, tænker du. Men nej! Det gør du faktisk ikke! En uhyggelig stor del af konventionelt dyrkede grøntsager indeholder i dag stort set INGEN vitaminer og INGEN mineraler.For at leve sundt og styre uden om diverse sygdomme er det derfor vigtigtigere i dag end nogensinde før at være bevidst om, hvor og hvordan du får dine vitaminer og mineraler. Det er ikke længere nok bare at spise grøntsager. Der skal mere fokus på, hvor dine madvarer kommer fra og hvordan du tilbereder dem.Hvor mange af os ved i virkeligheden helt præcist, hvilke vitaminer og mineraler kroppen har brug for, for at alt spiller optimalt? I Lev sundt med vitaminer og mineraler bliver du taget ved hånden og guidet gennem din krops behov. Bogen indeholder• tests, hvor du kan tjekke din egen krops tilstand• råd om, hvad du skal spise, og hvordan du skal tilberede din mad for at få de vitaminer og mineraler, du har brug for• anvisninger på, hvordan du forebygger både alm. dagligdags sygdomme og de store livsstilssygdomme• grundig gennemgang af alle vitaminer, mineraler, fedtstoffer og antioxidanterDet handler om råvarer og tilberedning af mad, men også om din livsstil og livsnødvendige kosttilskud. OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

 • af Søren Lange & Mette Bender
  138,95 - 147,95 kr.

  En nem og overskuelig guide til en bedre bakteriebalance i tarmene. Du får over 40 opskrifter på dejlig mad, der indeholder masser af præbiotika og en lynkur, som på bare fire dage forbedrer din tarmflora markant.En god bakteriebalance er nemlig uhyr vigtig for dit helbred. Den har betydning for humør, immunforsvar, forbrænding og vægttab. Og du fremmer en god god bakteriekultur ved at spise mad, der indeholder store mængder præbiotika. Præbiotika er en slags fibre, der findes i bestemte madvarer. I denne bog kan du læse meget mere om både præbiotika, bakteriebalance og råvarer, som er rige på præbiotika.Søren Lange er ernæringsrådgiver og Mette Bender er videnskabsjournalist.

 • - Et nyt liv med diabetes 2
  af Kristian Ditlev Jensen
  118,95 - 167,95 kr.

  I Kristian Ditlev Jensens bog Sukkerchok beskriver han, hvordan han som 45-årig fik et chok, da han stillet diagnosen diabetes type 2. Hele hans liv væltede, men det hele så hurtigt meget lysere ud, da han opdagede, at popcorn faktisk er et fuldkornsprodukt, og at det var den bagte kartoffel og ikke den store, fede bøf, han skulle holde igen med. Flere og flere danskere får type 2-diabetes. Men det behøver ikke at være Jordens undergang. Forfatter og sognepræst Kristian Ditlev Jensen, som selv er ramt af sygdommen, fortæller i denne letlæste bog om, hvordan tilværelsen sagtens kan fortsætte – endda fuld af livsnydelse og med masser af madglæde. Fra at være indlæggelsesparat spiste og drak forfatteren sig ud af sin sukkersyge. Ikke ved at undgå alt det lækre, men tværtimod ved at spise sådan, som man gjorde i gamle dage. Det er først nu, at forskningen er ved at få hold på, at folk med sukkersyge faktisk skal spise på en radikalt anderledes måde, end man har troet tidligere – en måde, som de fleste sjovt nok ofte tror er usund. Bogen er fuld af overraskende tips, ideer og life hacks til dig som lige har fået konstateret sukkersyge.

 • af Anjana Sheth
  107,95 kr.

  SILDENAFIL belongs to the group of medicines called phosphodiesterase type-5 (PDE 5) inhibitors primarily used to treat erectile dysfunction (impotence) in adult men. Additionally, SILDENAFIL may also be used to treat pulmonary arterial hypertension (high blood pressure in the lungs) in adults to improve the ability to exercise and to slow down clinical worsening.SILDENAFIL works by relaxing the blood vessels in the penis, thereby allowing the blood to flow into the penis when the person is sexually excited. Thus, SILDENAFIL helps treat erectile dysfunction. SILDENAFIL relaxes the blood vessels, increases the blood supply to the lungs and reduces the workload of the heart. Thereby, treating pulmonary hypertension.Erectile dysfunction (sometimes called impotence) means that you cannot get or maintain a proper erection. There are several causes, the most common being due to a narrowing of the arteries that take blood to the penis.Sildenafil works by preventing the action of a chemical in your body, called phosphodiesterase type-5. This helps to widen (relax) blood vessels and improves the flow of blood to the penis following sexual stimulation. This helps to maintain an erection.GRAB YOUR COPY TODAY BY SCROLLING UP AND CLICKING BUY NOW TO GET YOUR COPY NOW IN ONE CLICK

 • - Bliv tryg og sikker i rollen som far
  af Nick Allentoft m.fl
  167,95 kr.

  Bliv tryg i din rolle som far“Fremragende” og “Bogen enhver far bør læse” skrev anmeldere om første udgave. Dette er den opdaterede anden udgave. En oplagt gave både til babyshower, til far på barsel, når graviditeten skal fejres eller fra de nybagte bedsteforældre til deres unge. Læs om erfaringer med barsel, parforholdet og tillidssnoren. Bliv inspireret af syv ledetråde for din opdragelse, de tre cirkler for dannelse og ærlige historier fra seks forskellige fædre og en medmor med stærke far værdier. Forskningen er med den far, der vælger at være nærværende. "Alle vinder," skriver Center for Børneliv i et kapitel, der gennemgår de senere års forskning om fædre. ”Bogen til far er ganske enkelt fremragende, en interessant blanding af debatbog og hjælp til at være en god far på det helt jordnære plan,” skrev Tom Ekeroth om første udgave. “Den adresserer både fars ofte uklare rolle i et samfund med opbrud i kønsrollerne, og kommer med helt konkrete hverdagseksempler og råd til, hvordan man kan agere i de mange situationer, som definerer relationerne og efterlader varige aftryk på dem, man er far for,” skrev forfatter Mikael Lindholm. Bogen er oplagt som gave til den nybagte far, og inspiration til den far, der har ambition om at være nærværende for sine børn. Med bidrag fra: Center for Børneliv om forskning i fædres betydningFar til fire og topleder Thomas TorpFar til to og pædagog Kim Them SimonsenFar på orlov og karrieremand Janus SandsgaardFar med moderne værdier Jesper Dalgaard PøhlerFar og fædregruppe-stifter Daniel Nygaard JensenFar og ekspert i daginstitutioner Andreas Rasch ChristensenMedmor og journalist Christina Gerion

 • - Slip for oppustet mave, inflammation og træthed
  af Mette Bender & Louise Rindel Gudbergsen
  118,95 - 207,95 kr.

  Suveræn fordøjelse giver dig en 6-ugers kur, der helbreder ubalancer og mærkbart forbedrer fordøjelsen og dit generelle velvære. Gennem ugerne vil du få mere energi og bedre humør. Efter de 6 uger vil du være godt i gang med at helbrede eventuelle tarmsygdomme og forebygge andre sygdomme.Bogen er inddelt i fire dele: Bogens første del klæder dig på til at forstå din fordøjelse ved at beskrive fordøjelsens mange trin og de problemer, der hyppigst opstår i fordøjelsens mange delfunktioner. Anden del er en test, der hjælper dig med at afklare, hvor i fordøjelsessystemet dine mavetarmproblemer kommer fra, og hvilke sammenhænge der er i forhold til kroppens øvrige funktioner. Bogens tredje del er selve kuren, der forvandler din fordøjelse, så du opnår optimal trivsel og suveræn fordøjelse. Fjerde del er opskrifter, gode råd, inspiration og eksempler på, hvordan du kan spise efter kurens anvisninger.Kuren eliminerer mad og kemi, der belaster. Den tilfører vigtig næring, genopretter tarmens mikrobiom og barrierefunktion og forbedrer kroppens samlede stressrespons og restitutionsevne, så du kan vågne hver morgen med følelsen af en stærk og smertefri krop.

 • af Karen Pallisgaard
  164,95 kr.

  Vi har alle brug for at være veloplagte og have det godt for at klare dagens opgaver. Men mange mennesker plages af fordøjelsesproblemer, tarmluft, forstoppelse, svag kernemuskulatur og alle de livsstilsskavanker, som det kan afføde. Nu er der hjælp at hente hos Karen Pallisgaard, som her har skrevet den første yogabog for maven. Bogen indeholder den mest nødvendige viden om, hvad mavegener kan skyldes, samt en masse øvelser, inspiration og livsstilstips, der begrænser disse gener og styrker maveområdet.

 • - En bog til manden som far
  af Svend Aage Madsen & Tobias Siiger Prentow
  130,95 - 167,95 kr.

  Det er en helt ny verden, der åbner sig, når man skal være far. Alle­rede før barnet bliver født, melder en række spørgsmål sig på banen, og små og store emner, man ikke før har skænket en tanke, rykker pludselig helt frem i bevidstheden.I Far for livet – en bog til manden som far kan fædre og kommende fædre finde svar. Bogen rummer fagligt funderede oplysninger, råd og valgmuligheder til dig, der ønsker saglig viden og klar information. Den kommer ind på emner som graviditet, fødselsforberedelse, mødet med sundhedsvæsenet, spædbarnet, tilknytning, at blive en familie, barsel, aktivitetsmuligheder, fødselsdepression og meget andet.Bogen er til den nysgerrige mand, der tager sin rolle som far al­vor­ligt og gerne vil lære mere om, hvordan man griber den an, og manden, der ønsker den bedst mulige relation til sit barn.Om forfatterneTobias Prentow er sociolog og projektleder i ’Far for livet – far på barsel’ og har lavet undersøgelser af fædres psykiske og fysiske trivsel, manderollen, mænds aktiviteter med børn m.v. Svend Aage Madsen er psykolog, ph.d. og for­ mand for Forum for Mænds Sundhed. Som forskningsleder har han stået i spidsen for Rigs­ hospitalets Fædreforskningsprogram i 25 år og skrevet bøger om mænd og forældreskab og mental trivsel.

 • - til dig, der er træt af at sove dårligt
  af Lis Lyngbjerg
  137,95 - 227,95 kr.

  Ligger du og roterer hver aften, før du langt om længe falder søvn? Eller vågner du med et pling klokken 3.33, hvorefter tankerne begynder at køre rundt? Bare rolig. Du kan komme til at sove godt igen. I Søvnkuren giver Lis Lyngbjerg, specialist i ledelse og stress, viden og redskaber, så du kan begynde at løse dit søvnproblem − allerede i dag. I bogen medvirker søvnlægen, søvn­profes­so­ren, stresslægen, motionsspecia­listen, diætisten, psykologen og sexologen. Find ud af, hvordan du kan styre søvnen med ro og regel­mæssig­hed, med lys og mørke, hvordan du håndterer over­belastning, stress og hvordan du kan bruge motion og kost. Hører du til dem, der er plaget af tankemylder, får du konkrete øvelser og gode råd til at finde stopknappen. Denne nye og gennemreviderede udgave indeholder blandt andet Lis Lyngbjergs erfaringer med og anbefalinger til at bruge søvn til at fore­bygge stress-relaterede sygemeldinger.

 • - en guide til en bedre hverdag
  af Annecatrine Borup
  277,95 kr.

  Hvert år rammes mindst 25.000 tusind danskere af en hjernerystelse, og omkring 15 procent af de ramte har fortsat følger ét år efter.“Hjernerystelse – en guide til en bedre hverdag” er en opslagsbog til dig med hjernerystelse – og til dine omgivelser. Her får du konkrete redskaber, øvelser og gode råd til, hvordan du tackler en hjernerystelse, og hvordan du kan komme i gang igen. Desuden får du beskrivelser af forskellige behandlingsformer samt fem cases med hjernerystelsesramte og forfatterens egne personlige oplevelser og erfaringer med hjernerystelse.

 • af Rikke Hørlykke & Marie-Louise Truelsen
  187,95 - 207,95 kr.

  Håndboldlegenden Rikke Hørlykke lever i dag af at gøre helt almindelige mennesker stærkere og sundere, så de kan leve det liv, de gerne vil, og have det godt hele livet. Her er hendes manual til, hvordan vi hver især finder den helt rigtige måde at træne på.Da Rikke Hørlykke sagde farvel til tophåndbolden, blev hun spurgt, hvad hendes nye drømmejob var, og hendes svar var, at det ikke fandtes. Men der tog hun fejl. For hun har skabt sit eget drømmejob som træner, inspirator og coach.”Jeg fandt ud af, at jeg har evnen til at motivere og inspirere andre, og det er en gave, man er forpligtet til at bruge,” fortæller hun.Så selv om de fleste nok stadig tænker på håndbold, når de hører Rikkes navn, eller på hendes frygtindgydende styrke og mod, når hun optræder i tv-føljetoner som f.eks. Korpset, har hun nu gennem otte år hjulpet ganske almindelige mennesker med at blive sundere og stærkere, og nogle af dem har hun også hjulpet med at tabe sig.Nu kommer bogen, der gør hendes sundhedsprincipper, træningsprogrammer og mentale værktøjer tilgængelige for alle uanset træningstilstand eller ambitionsniveau og viser, hvordan træningen sagtens kan fungere i en travl tilværelse.”Træning skal være simpelt, effektivt og overskueligt. Ellers får man det ikke altid gjort – og man får jo kun udbytte af den træning, der bliver lavet,” siger hun.Bogens programmer og øvelser kan enten trænes hjemme i stuen, i haven eller ude i naturen, og man skal hverken være bange for at kede sig eller for at dumme sig. ”Det er sjovt og udfordrende, men ikke svært,” lover Rikke, der nyder at flytte mennesker, både fysisk og mentalt.Bogen er blevet til i tæt samarbejde mellem Rikke og Marie-Louise Truelsen, journalist på Alt for Damerne.

 • af Weston A. Price
  167,95 - 387,95 kr.

  Bestseller med 23 oplag i USA.Weston A. Price (1870-1948) er blevet kaldt ”ernæringens Charles Darwin”, og er blandt fagfolk mest kendt for sine enestående rejseberetninger om naturfolk i hele verden. Hans dokumentation af hvad der skaber et stærkt helbred var forud for sin tid, og giver den dag i dag antageligvis stadig en fremragende referenceramme for menneskers sundhed. Fysisk degeneration opleves i dag i utallige afskygninger, både hos os selv, familie, venner og bekendte. Men hvad indebærer en god fysik egentlig? Og hvad betyder kosten for et stærkt helbred uden livsstilssygdomme? Naturfolks gode helbred er en kendt sag, og i 1930’erne besluttede den højt respekterede amerikanske tandlæge, Weston A. Price, sig for selv at få syn for sagen. Sammen med sin hustru rejste han ud i verden for at finde hemmeligheden. I stedet for at fokusere på sygdom undersøgte han sunde og raske mennesker, og udfordrede sig selv til at forstå, hvordan lige netop disse mennesker opnåede så forbløffende godt helbred. Svarene, han fandt, var overraskende set i forhold til de moderne opfattelser af, hvad der forstås ved korrekt ernæring: de forskellige naturfolk fik gennem deres kost en række livsnødvendige næringsstoffer, der gav dem styrke og immunitet mod sygdom, og denne bog beskriver deres nedarvede visdom nærmere. Med videnskabelige metoder konkluderede Dr. Price, at naturfolks opskrift på et sundt helbred i virkeligheden er den målestok, som moderne mennesker bør sammenligne deres levevis med - en tankevækkende og kontroversiel konklusion, dengang og nu. Weston Prices enestående rejsebeskrivelser med analyse og fortolkning af de naturlige principper for optimal ernæring foreligger nu på dansk.Forord af Globetrotter Jens Bjerre.

 • af Henrik Krogh
  118,94 - 387,95 kr.

  Når du er i battlemind …er du så fuld af energi, at du kan klare en lang nat med et barn med mellemørebetændelse, en hård dag med omstruktureringer på jobbet og en hel aften i selskab med en teenager midt i en hårkrise. Det er en tilstand, der kræver et ekstra gear eller to, ekstra gear som mange af os drømmer om at have, så vi kan klare hverdagens travlhed og stress med mod, motivation og arbejdsglæde. Men det er også i sådanne situationer, at vi i et stille øjeblik kan tænke: "Og hvor længe mon jeg kan holde til det her? "Henrik Krogh har beskæftiget sig med mennesker, der stortrives i verdens mest stressende, hårdeste og farligste job. Han har fundet ud af, at de har tre værktøjskasser til at klare deres udfordringer: En til hverdagens travlhed, en til perioder med stress og en til livet i BATTLEMIND. Med cases, viden om trivselstoffer i hjernen og en god portion humor fortæller Henrik Krogh, hvordan vi skifter til SAFEMIND, samler kræfter og bliver os selv igen. HENRIK KROGH er trivselsekspert, kropsterapeut og foredragsholder. Han formidler et alvorligt stof på en underholdende måde, så vi lærer af det, og er bl.a. kendt for at kunne begejstre vestjyder, der lige har spist. Henrik har 24 års professionel erfaring, har været rådgiver for bl.a. DR, SAS, Novo Nordisk, Hærens Operative Kommando og Coca Cola.

 • af Hellenius & Mai-Lis
  147,95 kr.

  Er du rigtig mand? Så kan du godt begynde at spise salater for at blive fysisk stærkere. Flere grøntsager på tallerkenen giver ikke blot en mindre livvidde og forhindrer blodpropper i hjertet. Ifølge videnskabelig forskning kan flere grøntsager på tallerkenen forlænge livet, øge muskelstyrken og reducere impotens problemer. Mad, som får dig til at have det godt og leve længere. Men salaten er så meget mere end tomat og agurk. Salater kan bestå af grøntsager, rodfrugter, bønner, nødder, fuldkorn og olivenolie til kød eller fisk.Igennem årtier har bogens forfatter, professor Mai-Lis Hellenius mødt tusinder af mænd som skulle ændre deres madvaner af hensyn til hjerte-kar-sygdomme. Erfaringer og gode råd er her opsamlet og fortalt så vi mænd forstår det - med gode råd, madinspiration og fortællinger.

 • - kan du ændre
  af Martin Bonde Mogensen & Jo Brand
  174,95 - 198,94 kr.

  DIN UNDERBEVIDSTHED ER DIT NYE VÆRKTØJ Vores bevidsthed er det, vi ved. Vores underbevidsthed er det, vi gør. Og det er underbevidstheden, der styrer, når du kører på uhensigtsmæssig autopilot. Kropsterapeuten Martin Bonde Mogensen mener selv (med et glimt i øjet), at her er bogen, det tager et år at læse. Hemmeligheden bag et bevidst liv i en sund krop er nemlig en gradvis omprogrammering af underbevidstheden. Uge for uge kan du langsomt ændre den. I Hvad kroppen plejer tager Martin Bonde Mogensen din underbevidsthed under kærlig behandling og viser, hvordan du med små skridt, tålmodighed og kropssamarbejde kan omlægge dit liv, så det varer ved. Martin Bonde Mogensen er stifter af B:A:M kropsterapi. I mere end 25 år har han arbejdet professionelt med folk, der gerne vil ændre en eller flere ting i deres liv. Nogle vil tabe sig, andre sove bedre om natten og have mere overskud i hverdagen. De fleste drømmer om det hele.

 • af Sat Bains
  255,95 kr.

  Heart-healthy recipes from celebrated chef Sat Bains, a two-star Michelin chef and heart attack survivor, with nutritional input from Dr Neil Williams, Senior Lecturer in Exercise Physiology and Nutrition at Nottingham Trent University.

 • - Livets lyksaligheder efter de 50
  af René Foli
  176,95 - 177,95 kr.

  Livet som midaldrende mand er bestemt ikke for sarte sjæle. Udfordringer som nattepisseri, iskiassmerter, sportsskader, briller med glidende overgang og begyndende rejsningsproblemer kræver så absolut sin mand.Det må Elvis og hans tre trofaste venner, Kesse, Krølle og Bo, sande på deres rejse ind i de voksnes rækker. Heldigvis har Elvis Conny ved sin side. Med sin skarpe tunge og præcise udmeldinger er hun, som Elvis udtrykker det, den fjerde statsmagt, men også en klippefast støtte. I en tid, hvor skilsmisser er en helt naturlig løsning på forbigående kriser i forholdet, kommer vi tæt på et ægteskab, der stadig emmer af kærlighed, om end tonen til tider er kontant.En sølvrævs bekendelser er en humoristisk fortælling om kunsten at blive en midaldrende mand med værdighed, men også om at finde ro i nogle af livets store erkendelser som fx en indædt afsky for rucola, uvilje mod yoga og forundring over kvinders overdrevne brug af emojis. En bog skrevet af en mand om mænd, men i høj grad også om forholdet mellem mænd og kvinder. Forfatter René Foli, som selv er i 50’erne, tegner et kærligt billede af Elvis, som man ikke kan undgå at holde af.Om forfatterRené Foli har gennem de sidste 25 år været topleder i uddannelsesverdenen. I en hverdag bestående af strategi, budgetter, personaleledelse og kvalitetssikring, har den personlige kunstneriske nysgerrighed og skabertrang været gemt langt væk. Men med udgivelsen af denne bog springer René Foli ud af ledelsesskabet og ind i bøgernes verden.E-bogen er lavet i fixed format

 • af Per Nørbo
  206,95 kr.

  Som følsom, sensitiv, sansestærk dreng eller mand kan du nemt komme til at føle dig forkert i den vestlige verdens machokultur. Denne bog stimulerer din evne til at reflektere over tilværelsen og flytter dit fokus, så du får øje på dine styrker. Så du kan flytte dig fra at føle dig forkert til at føle dig rigtig, fra at være skamfuld til at være stolt eller fra at have et stresset liv til at have et liv i balance.Der bliver brug for mænd som dig i fremtiden. Den nye tid efterspørger hele mennesker, som kan balancere det maskuline og det feminine. Som sansestærk mand har du med din veludviklede empati en særlig styrke, når du varetager rollen som partner, far, ven, leder eller medarbejder. Du er den nye tids mand.Når du læser denne bog, får du:- Indsigt i karaktertrækket ”sansestærk”.- En mands perspektiv – bogen er fyldt med personlige historier, som du kan spejle dig i.- Viden om vigtige emner inden for mental sundhed.- Konkrete værktøjer, som er nemme for dig at tage i brug.- Et alternativ til at være ”en rigtig mand”.Bogen er også relevant for dig, som har en generel interesse i det sansestærke personlighedstræk – måske er du forælder, bror eller søster, partner, ven eller kollega til en sansestærk dreng eller mand.

 • af Elizabeth Nebelong
  197,95 kr.

  Speedokuren er til dig, der gerne vil være strandklar i en fart. For du kan sagtens blive klar til at hoppe i badebukserne på 4 uger og tabe mellem 8 til 12 kilo. For at gøre det lettere at følge kuren, indeholder bogen både madplaner og indkøbslister til 4 uger. Opskrifterne er nemme at lave. De er baseret på enkle råvarer og har masser af smag. I bogen finder du både opskrifter på morgenmad, frokost, eftermiddagsmåltider og aftensmad. Kuren er baseret på Vægtkonsuleternes principper og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Der er fokus på sund og varieret kost, hvor dine måltider er sammensat med en energifordeling på ca 15-20% protein, 50-55% kulhydrat og højst 30% fedt.

 • - Stådreng uden blå piller og præstationsangst / Nyd uden pres og pis
  af Amanda Lagoni
  122,95 kr.

  Parterapeut og sexolog AMANDA LAGONI bryder tabuet og tavsheden om rejsning, nydelse og inkontinens. En stærk og fleksibel bækkenbund er vejen til øget livskvalitet. · Næsten halvdelen af alle kvinder og en tredjedel af alle mænd oplever at dryppe ufrivilligt· Lette øvelser for et bedre sexliv for ham og for hende I REJS DIG finder manden svar på, hvordan han kan opnå: · en stærk bækkenbund· en stærk rejsning· øget selvtillid gennem kontakt og kontrol med egen bund I ÅBN DIG finder kvinden svar på, hvordan hun kan opnå et større kendskab til de dele af sin krop, der spiller en stor rolle for hendes nydelse og for hendes livskvalitet: hendes køn og hendes bækkenbund. Især for mændene er inkontinens en ensom udfordring. Vejen frem er at bryde tabuet og tavsheden, for med den rette viden kan man selv udrette meget: Fysiske øvelser og indsigt i sammenhængen mellem krop og sind udgør værktøjskassen på vej mod en god kontakt mellem hoved og bund, et farvel til præstationsangst og et goddag til muligheden for at hoppe, løbe, hoste og nyse uden læk. REJS DIG og ÅBN DIG handler om at finde og følge lysten i kontakten til sin bund og sit køn. Målet er oplevelsen af tillid, forbindelse og en god portion kontrol, så en nær relation til en selv og ens seksuelle krop bliver noget naturligt, ja, en selvfølgelighed. AMANDA LAGONI er certificeret parterapeut og sexolog samt cand.musicae i rytmisk sang. Hun har drevet klinik for parterapi og sexologi i København siden 2011. Amanda Lagoni er aktiv foredragsholder, underviser, skribent, podcastvært og forfatter til bøgerne AT ELSKE ER IKKE EN FØLELSE (2021), LIDT OM LYST (2022) og VOKSENKÆRLIGHED I BØRNEFAMILIEN (2023).

 • af N. N.
  220,95 kr.

  A book for men and women from middle age to advanced years who have suddenly and unexpectedly become confronted with the huge effects that the male prostate can have on the body. It is a tale of what can happen to both men and women when the prostate transforms over time as the body changes, free of any of the minor or major taboos surrounding those involved.The book presents both a subjective and an objective account, from a female and a male perspective, of what the prostate is and of the physical, psychological and social effects that changes to the prostate can bring as one ages or reaches old age. The latest medical, psychotherapeutic and social measures available to help men with prostate issues and their partners are discussed. It also addresses the therapeutic taboos that have previously prevented us from attempting a systemic approach to the physical, psychological and social transformation that men and women undergo when they reach middle age and beyond.

 • af Tammy Farrell
  253,95 kr.

  A health handbook for working men that shows how small simple changes can be made to improve overall wellbeing.

 • af Thomas F Chappell Jr
  90,95 kr.

  In a world where erectile dysfunction silently affects men across all walks of life, Thomas Chappell Jr. bravely opens up about his personal journey in "The ED in Me." This candid exploration goes beyond the surface, breaking down stereotypes and shedding light on a topic that is often shrouded in silence.From the unexpected origins of Thomas's own struggle, triggered by a common medication, to the lingering aftermath that shattered his confidence, "The ED in Me" is a heartfelt account of resilience and self-discovery.But this book is more than just a personal narrative; it's a call to action. Thomas advocates for a change in the way men approach their emotional well-being. Breaking free from societal expectations that dictate silence, he emphasizes the importance of reaching out and sharing one's struggles. In a world that tells men to be providers and doers, Thomas asserts that true strength lies in being open about one's challenges.In a society where pressure builds like a dangerous pressure cooker, "The ED in Me" is a beacon of change, urging men to normalize discussions about their lives, including the often-overlooked topic of erectile dysfunction.

 • af Thomas Chappell
  164,95 kr.

  In a world where erectile dysfunction silently affects men across all walks of life, Thomas Chappell Jr. bravely opens up about his personal journey in "The ED in Me." This candid exploration goes beyond the surface, breaking down stereotypes and shedding light on a topic that is often shrouded in silence.From the unexpected origins of Thomas's own struggle, triggered by a common medication, to the lingering aftermath that shattered his confidence, "The ED in Me" is a heartfelt account of resilience and self-discovery.But this book is more than just a personal narrative; it's a call to action. Thomas advocates for a change in the way men approach their emotional well-being. Breaking free from societal expectations that dictate silence, he emphasizes the importance of reaching out and sharing one's struggles. In a world that tells men to be providers and doers, Thomas asserts that true strength lies in being open about one's challenges.In a society where pressure builds like a dangerous pressure cooker, "The ED in Me" is a beacon of change, urging men to normalize discussions about their lives, including the often-overlooked topic of erectile dysfunction.

 • af Kate Dee
  212,95 kr.

  Beauty's Hidden Peril: A Doctor's Guide to the Risks and Realities of Med SpasIn her groundbreaking book, Dr. Kate Dee pulls back the curtain on the often unregulated world of medical spas. With raw, compelling stories and expert insight, Dr. Dee reveals the alarming risks behind many of these popular beauty havens. From untrained practitioners to unapproved treatments, this eye-opening exposé delves into the hidden dangers that lie beneath the surface of the glossy med spa industry.Discover shocking accounts of botched procedures, the long-term impacts of improper care, and the loopholes in regulations that allow these risks to persist. Dr. Dee not only provides a critical look at the industry but also empowers readers by giving them the knowledge to make safe, informed decisions about their beauty treatments.This book is an essential read for anyone considering med spa services, offering a much-needed and expert perspective on the balance between beauty and health. Dr. Dee's passionate advocacy for patient safety makes Med Spa Mayhem a pivotal work in understanding and navigating the complex world of medical spas.

 • - En personlig guide til et godt liv med ADHD
  af Mikkel Bech
  247,95 kr.

  ADHD-hjernen kan føles som en otte-sporet motorvej; som at have en superhjerne, et ekstra gear. På den ene side kan man jonglere med adskillige tanker på samme tid, hurtigt udtænke kreative løsninger på problemer og handle spontant og impulsivt. På den anden side kan det føles helt uoverkommeligt at tage opvasken, svært at overholde sine aftaler eller at færdiggøre de ting, man har sat sig for. Min (u)perfekte hjerne – en personlig guide til et godt liv med ADHD er skrevet til voksne, der ligesom forfatteren lever med en krøllet hjerne. Bogen henvender sig også til pårørende og andre, der gerne vil blive klogere på livet med ADHD. Baseret på forfatterens egne erfaringer indeholder bogen den viden og de redskaber, han selv manglede, da han som 40-årig opdagede, at han havde levet i årtier med ADHD som blind passager. Bogen indeholder konkrete redskaber til at leve et godt og balanceret liv med ADHD. For eksempel strategier til at holde fokus og motivation for at komme i mål med de planlagte opgaver, at skabe struktur i hverdagen, herunder sin økonomi, samt at bruge sin energi uden at brænde ud – også i forhold til sex og relationer. Mikkel Bech er født i 1980 i Aarhus og er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Han har blandt andet arbejdet for DR, TV2 og flere danske TV-produktionsselskaber og som underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hans eventyrlyst har bragt ham på utallige rejser til seks af verdens kontinenter, og han har blandt andet boet i Australien og Sydafrika, hvor han læste Afrikastudier på University of Cape Town. Under sine ophold ude i verden har han sideløbende arbejdet som freelancejournalist for danske medier og organisationer, og i 2020 var han med til at stifte et frivilligt projekt for forældreløse børn i Tanzania. Mikkel Bech arbejder som freelance - journalist, formidler og foredragsholder om ADHD og mental sundhed.

 • af Barbara Keesling
  257,95 kr.

 • af Anna Miller
  243,95 kr.

  Embark on a transformative journey with Anna Miller in 'Healing Seeds: Transforming Health with Psyllium,' where she unveils the miraculous powers of psyllium seeds in revitalizing health. Plagued by persistent digestive woes and the shadows of irritable bowel syndrome, Anna's life was one of constant struggle and discomfort. But in these pages, she shares her groundbreaking discovery ¿ the humble psyllium seed. Witness her remarkable transformation, as she regains control over her health, experiencing newfound energy, regulated digestion, and an overall vitality. This compelling narrative is not just Anna's story; it's a beacon of hope for anyone seeking natural remedies to chronic health issues. 'Healing Seeds' is more than a personal account; it's a testament to the profound healing capabilities of nature, encouraging readers to embark on their own journey of health and rediscovery. Let Anna Miller guide you to a life of wellness and joy, proving that sometimes, the smallest seeds can yield the most significant changes.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.