Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Clairvoyance og forudviden

Her finder du spændende bøger om Clairvoyance og forudviden. Nedenfor er et flot udvalg af over 401 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Prækognition.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Clairvoyance, healing og spiritualitet i hverdagen
  af Rikke Rasmussen
  217,95 - 230,95 kr.

  Rikke Rasmussen er clairvoyant, spirituelt medie og healer, og hendes livsmission er at gøre den spirituelle verden tilgængelig for alle mennesker. Vi er nødt til at forbinde os til den åndelige verden, hvis vi for alvor skal finde os til rette i tilværelsen og inderligt mærke, hvor heldige vi er at være i live.Det handler om nærvær, samhørighed og medmenneskelighed og om alt det, vi ikke kan se, veje og måle, men som er akkurat lige så virkeligt, som vores fysiske verden.Alt er energi! Og vi er allesammen ved at tage et kvantespring ind i en ny tid, hvor vi vil gøre mere brug af intuitionen. Det spirituelle liv sætter fokus på glæden og det, at vi mennesker er sjælelige væsener, der har adgang til åndelige indsigter, som giver livet substans og meningsfylde.Luk øjnene og begynd at se – Rikke guider dig i Find ind til sjælens lys ind i en for mange endnu ukendt verden i, og hun lærer dig at kontakte dine egne evner til clairvoyance og healing.Denne bog er et første skridt i retningen af at begynde at leve mere i overensstemmelse med dig selv og den vej, du ønsker at gå i livet.Lær omIntuitionHealingClairvoyanceChakrasystemetEnergikroppenReinkarnationSjælekontakt og tegn fra den anden sideHvordan universet guider dig og meget mere …Rikke Rasmussen er en af Danmarks dygtigste clairvoyante, og hun kendt fra adskillige tv- og radioprogrammer og podcasts. Hun er dybt passioneret omkring arbejdet med klienter og med formidlingen af den åndelige indsigt, vi mennesker har brug for.Rikke har gennem mange år undervist og holdt udsolgte foredrag og klarsynsdemonstrationer, og hun har omkring halvandet års ventetid på en session i sin praksis.Privat lever hun med sin mand og deres tre børn nord for København

 • - Universets hemmelige sprog
  af Laura Lynne Jackson
  72,95 - 247,95 kr.

  Det anerkendte og certificerede medium Laura Lynne Jackson har lavet en guidebog til universets hemmelige sprog. Gennem en serie af rørende personlige beretninger, lærer Tegn fra oven os at opfange og forstå den myriade af spirituelle budskaber, der indgår i vores dagligdag. Forfatteren formidler en følelse af samhørighed og livsglæde. Selvom vores krop kun er her midlertidigt, så lever vores kærlighed videre. De læsere, der kæmper med tab, og som tror, det er muligt at kommunikere med afdøde, vil her finde trøst og styrke til at se hinsides smerten.

 • - når afdøde tager kontakt
  af 2018 Susan Nielsen & Mette Hill Lærkesen
  147,95 kr.

  Tegn fra den anden side er den enestående beretning om, hvordan vores afdøde stadig kan kommunikere med os. Mette mistede sin søn Christian, da han var bare 17 år gammel. Mette har haft den mest utrolige kontakt med Christian, siden han døde. Susan og Mette, som sammen har skrevet bogen, er begge clairvoyante og inddrager ligeledes andre helt unikke oplevelser om kontakt med afdøde. De giver endvidere en forklaring på, hvordan det er muligt stadig at være i kontakt med vores elskede afdøde. Fremfor alt giver de håb. De giver håb for alle os, som har mistet en eller flere personer, vi elskede. For tænk, hvis de virkelig stadig er her? Tænk, hvis vi bare ikke har opdaget de tegn, de har givet os? Uddrag af bogen Ørnen var det første tegn, og i dag er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var et tegn fra Christian. Det helt utrolige med den ørn var, at den kom hver dag i dagene efter hans død, og den dag, han skulle begraves, fløj den hen over bilen og fulgtes med os. Herefter forsvandt den, men hold nu fast. Så dukkede den op igen præcis juleaften og så præcis på Christians 18-års fødselsdag i januar og så igen på Joakims fødselsdag i juni og min fødselsdag i september. Helt forunderligt, og vildt utroligt.Om forfatterne Mette Hill Lærkesen er indehaver af og direktør i firmaet Magni. Hun er derudover clairvoyant og mor til Christian, som denne bog tager sit afsæt i. Susan Nielsen er intuitiv coach, clairvoyant og cand.mag. i kommunikation og pædagogik. Hun er forfatter til flere bøger inden for det spirituelle område. Se intucoach.dk.

 • af Amanda Schou
  195,95 - 230,95 kr.

  Mellem månerne er en guide til at genopdage årstiderne som vinduer eller portaler til simpel magi og stort nærvær. Fra den sitrende, modige og udadvendte energi, der møder os ved forårsjævndøgn og kulminerer i sommeren, til den store, langstrakte afsked og mørket igennem det dybe efterår og henover vinteren. Årstiderne minder os om at give plads til livets op- og nedture, og om at fejre alle følelsesmæssige tilstande, frem for at tro, at det altid skal være sommer og høj sol.Årstid for årstid, kapitel for kapitel, deler forfatteren gavmildt ud af de kalenderårets stemninger og af ritualer og praksisser, der kan efterlade dig blød, mild, nydende og forandret. Lær om de astrologiske arketyper, månefasernes meddelelser, ayurvedisk visdom og simple, kropsforankrende praksisser, der kan følge dig året rundt.Mellem månerne er en sanselig og poetisk ledsager til mere nærvær og forundring på alle de tidspunkter, der ikke lige er sensationelle, som fuldmåner eller højtider. Magien, omsorgen og den dybe forbindelse til livet udfolder sig nemlig i hverdagen, i mellemrummene og mellem månerne.Amanda Schou er en del af den yngre generation af astrologer, der insisterer på at tale astrologi på en anvendelig, uhøjtidelig og vedkommende måde. Denne bog forsøger at give de cirkulære, gentagende bevægelser, som også bor i astrologien, brugbare ben at gå på. Du behøver altså ikke vide noget særligt om hverken astrologi eller ayurveda, alkymi eller heksekunst for at være med her. Bogen er til dig, der mærker, at årets og livets årstider har en indvirkning på kroppen, og som ønsker at opholde dig med nærvær i både de solskinsrige og de regnfulde årstider.Amanda Schou, tidligere @maanemama på Instagram, er astrolog og ayurvedisk vejleder, og har egen praksis med sessioner og kurser, se mere på amandaschou.dk. Amanda er for nyligt blevet fast skribent af ugehoroskoper og kærlighedshoroskoper til ALT.dk. Amanda bor på Amager med partner og barn, og er i øvrigt uddannet yogalærer og cand. mag i kunsthistorie.

 • - Den store arkanas skjulte visdom
  af Sofie Golodnoff
  230,95 kr.

  Tarotmesteren Sofie Golodnoff trækker det det ultimative kvindekort i bunken: Heltindens. Kortet sætter en person fri til at vælge (sig) selv. Tarottens store arkana, de 22 trumfer, er sindbilleder på Heltindens rejse: en arketypisk vej til indsigt, transformation og selvrealisering, som er tilgængelig for enhver, der føler sig draget af kortenes visdom.Kortene bliver her læst som en mytopoetisk udviklingsrejse, der sætter heltinden fri til at vælge (sig) selv.HELTINDENS REJSE er til dig, der ønsker at forstå de eviggyldige og dybere dynamikker, som eksisterer under overfladen, universets lovmæssigheder – så du kan leve i overensstemmelse med dit hjertes inderstekald og vælge din egen vej i livet – det C.G. Jung benævnte individuation.Læs om kortenes kendetegn og symboler, deres største gaver og udfordringer på vejen til at blive hel, og mærk den omsorg og kærlighed, arketyperne hver især møder dig med.Lær også at udregne og forstå de 9 tarotkonstellationer, tarottens svar på astrologiens stjernetegn. Når du kender og forstår dit personligheds- sjæls- og læremesterkort kan en indre og ydre rejse begynde.

 • af Per Henrik Gullfoss
  240,95 kr.

  Per Henrik Gullfoss is one of Norway's most respected astrologers, and it is with incredible honor that we welcome the new and revised English translation of his book, The Complete Book of Spiritual Astrology, to the Crossed Crow Books family. In this book, Gullfoss introduces the signs, planets, elements, modalities, houses, and other components of one's astrological correspondences to help each reader realize their own path to spiritual fulfillment. Whether you are a beginner astrologer or have been studying for years, this book will widen your perception of the cosmological world around you.

 • af Christina Larsen
  166,95 kr.

  ”Den mørkegrå himmel trak sammen om Herrested. Ovenover alting svævede ravneneog holdt øje med den lille by. De ventede tålmodigt.”Den 24-årige Louise Jespersen forsvinder under en løbetur i Ravnholt skoven.Kort efter rystes den lille østfynske by Herrested af en række bizarre mord. Nyborg Politi og kriminalkommissær Lund må søge hjælp hos Marianne Lind, en ung officer med clairvoyante evner og et særdeles godt kendskab til de små landsbyers hemmeligheder.I sit forsøg på at finde Louise, bliver Marianne hvirvlet ind i de mystiske mord. At se det usete er en historie om hvad der foregår bag de nedrullede gardiner i et lille landsbysamfund.Om forfatterenChristina Larsen er sygeplejerske og har siden 1999 skrevet en række noveller og romaner. At se det usete er produktet af mange års passion for at skrive og den første i en planlagt serie af kriminalromaner om den clairvoyante Marianne Lind.

 • af Matt Fraser
  112,95 - 227,95 kr.

  From America’s top psychic medium and the author of When Heaven Calls comes a new book that unveils the secrets of the afterlife, the truth about heaven, and inspires “us with his comforting certainty that we never die” (Gloria Estefan).

 • af Theresa Cheung & Julia Mossbridge
  118,95 - 247,95 kr.

 • af Sofiia JoAnn Elkjær
  91,95 - 178,95 kr.

  Jeg er tit blevet overrasket over, de problemer, konflikter, og svære beslutninger som får mine klienter til at konsultere mig. Jeg har set dem alle som seriøse henvendelser, intet er for stort eller for småt.De konsultationer jeg har givet: Har jeg ofte tænkt, er det virkelig det der optager mine medmennesker. Så hold på hat og briller. Spørgsmålene, er alt mellem himmel og jord.Når jeg skal give en behandling så trækker jeg på alt min viden og hele den spirituelle erfaring jeg har gjort. Ved clairvoyantisk konsultation så er det jo helt klart at det er min skytsånd og mine engle der sammen med klientens skytsånd, der giver mig svarene.Under mit arbejde som alternativ behandler: så har jeg selvfølgelig trukket på mine evner og erfaringer som clairvoyant, healer, samtaleterapeut, numerologi, sjælsrejser og rensning af huse. Jeg har virkelig måtte trække på alle mine erfaringer også fra: mine foredrag, når jeg har holdt Home Party, fra undervisningssituationer og ikke mindst under private forhold. Jeg har, måtte trække på al min spirituel viden og erfaring som jeg har høstet som alternativ behandler.Jeg taler kun ud fra egen erfaring og spirituel indsigt. Mit mål med denne bog, er at få dig til at undersøge og bevise det hele for dig selv.Jeg vil ønske dig en dejlig og livsbekræftende tur her på jorden. Mine ønsker for dig er at du bruger dit liv på at udvikle dig spirituelt.Jeg håber at efter hånden som du udvikler dig, vil være indstillet på at arbejde for hele menneskeheden, så jordkloden vi skal gi vider, bliver et bedre sted, for de kommende generationer.God rejse gennem livetSofiia JoAnn ElkjærSilkeborg, Danmarks hjertechakra

 • af Luan Ferr
  177,95 kr.

  Dans la 'Théorie de l'Esprit Unique', nous explorons une vision révolutionnaire de la réalité, où l'univers et la conscience s'entrelacent dans un mouvement de création constante. Cette ¿uvre audacieuse propose que la réalité, telle que nous la percevons, est une projection de l'Esprit Unique - une conscience cosmique que beaucoup peuvent appeler Dieu, s'expérimentant à travers l'infinie diversité des formes. En dévoilant les mystères de cet esprit omniprésent, nous sommes invités à reconnaître notre rôle, non pas seulement en tant qu'observateurs passifs, mais en tant que créateurs actifs de notre propre réalité. À travers une combinaison fascinante de science, de spiritualité et de philosophie, la 'Théorie de l'Esprit Unique' nous défie de nous éveiller à notre pouvoir inné de changer non seulement notre perception de la réalité, mais la réalité elle-même. Ce n'est pas seulement un livre ; c'est un guide pour ceux qui cherchent à transformer leur existence et à découvrir le potentiel illimité de l'esprit humain connecté à la source de tout ce qui existe.

 • - Practical Studies In Psychometry, Thought Transference, Telepathy, And Allied Phenomena (1906)
  af James Coates
  323,95 - 325,95 kr.

  ""Seeing The Invisible"" is a book written by James Coates, first published in 1906. The book is a collection of practical studies and experiments on various psychic phenomena such as psychometry, thought transference, telepathy, and other allied phenomena. The author, James Coates, was a well-known psychic researcher and lecturer, who spent years investigating and experimenting with these phenomena. In this book, Coates presents a detailed analysis of psychometry, which is the ability to read the history of an object by touching it. He also explores thought transference, which is the ability to communicate thoughts or ideas from one person to another without any physical contact. The author also delves into telepathy, which is the ability to communicate mentally with another person, without the use of any physical senses. Throughout the book, Coates provides practical exercises and experiments that readers can try to develop their own psychic abilities. He also shares case studies and examples of people who have successfully developed their psychic abilities through these practices. Overall, ""Seeing The Invisible"" is a fascinating book for anyone interested in the field of psychic phenomena and the paranormal. It provides a comprehensive overview of various psychic abilities and offers practical guidance on how to develop these skills.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 • af Luan Ferr
  177,95 kr.

  En la "Teoría de la Mente Única", exploramos una visión revolucionaria de la realidad, donde el universo y la conciencia se entrelazan en un movimiento de constante creación. Esta obra audaz propone que la realidad, tal como la percibimos, es una proyección de la Mente Única - una conciencia cósmica que muchos podrían llamar Dios, experimentándose a sí misma a través de la infinita diversidad de formas. Al desvelar los misterios de esta mente omnipresente, se nos invita a reconocer nuestro papel, no como meros observadores, sino como creadores activos de nuestra propia realidad. A través de una combinación fascinante de ciencia, espiritualidad y filosofía, la "Teoría de la Mente Única" nos desafía a despertar a nuestro poder innato de cambiar no solo nuestra percepción de la realidad, sino la misma realidad. Este no es solo un libro; es una guía para aquellos que buscan transformar su existencia y descubrir el potencial ilimitado de la mente humana conectada a la fuente de todo lo que existe.

 • af Luan Ferr
  167,95 kr.

  In the "Theory of the Singular Mind," we explore a revolutionary view of reality, where the universe and consciousness intertwine in a constant movement of creation. This bold work proposes that reality, as we perceive it, is a projection of the Singular Mind - a cosmic consciousness that many might call God, experiencing itself through the infinite diversity of forms. By unraveling the mysteries of this omnipresent mind, we are invited to recognize our role, not as mere observers, but as active creators of our own reality. Through a fascinating combination of science, spirituality, and philosophy, the "Theory of the Singular Mind" challenges us to awaken to our innate power to change not only our perception of reality but reality itself. This is not just a book; it is a guide for those seeking to transform their existence and discover the limitless potential of the human mind connected to the source of all that exists.

 • af Daniel Foor
  167,95 kr.

  Guía para conectar con tus antepasados con el fin de sanar en lo personal, familiar y cultural

 • af Linda Star Wolf
  147,95 kr.

  A step-by-step guide to awakening to shamanic consciousness

 • af Uwe Vogelgesang
  271,95 - 329,95 kr.

 • af Connor Bran
  194,95 kr.

  Das Orakel ist eine mysteriöse und faszinierende Möglichkeit, in die Zukunft zu blicken. Nicht nur auserwählte Seherinnen und Seher haben Zugang zu dieser uralten Kunst und sind in der Lage, mit den Göttern zu kommunizieren, um wertvolle Erkenntnisse und Prophezeiungen zu erhalten. Mit diesem Orakel hast auch du diese Macht. Doch das Orakel ist nicht nur ein Werkzeug, um die Zukunft vorherzusagen - es bietet auch Rat und Anleitung für den persönlichen Lebensweg. Tauche ein in die Welt des Orakels und lass dich von ihm und den Göttern führen.

 • af Al G. Manning
  203,95 kr.

  Have you ever experienced déjà vu or had an uncanny dream that turned out to be prophetic? Have you ever made an unusual choice or decision that turned out to be correct and attributed it to a "gut feeling"? These events are actually manifestations of your extrasensory perception, or ESP. Now you can develop your dormant extrasensory perception and use it to attain personal achievement and lasting fulfillment. For forty years, Dr. Al G. Manning, a noted expert in the field of parapsychology, has been helping even the most skeptical people recognize their ESP, clear away blocks to extrasensory development, and use their psychic abilities to enrich every aspect of their lives. Dr. Manning's Helping Yourself with ESP gives you simple exercises and practical, down-to-earth advice that will show you how to: • Improve your health through spiritual healing• Set up a spiritual current that draws wealth to you• Create a dynamic, magnetic personality that attracts people to you• Sharpen your clairvoyant sight and hearing• Reach out to helpful "spirit guides" and "personal protectors"• Attain success and solve problems through concentration and meditation• Forge the psychic strength to face any crisis with confidence• Discover your true purpose in life Filled with inspiring stories of ordinary people changed forever by the positive force of their own psychic powers, Helping Yourself with ESP is your spiritual guide to finding within yourself the key to happiness, prosperity, and peace of mind.

 • af William James
  232,95 kr.

  "If you wish to upset the law that all crows are black, you mustn't seek to show that no crows are; it is enough if you prove one single crow to be white." William James (1842-1910) was a leading figure in Western psychology, philosophy, and psychical research. While there is an inextricable relationship between the various strands of James's work, his psychical research has been unfairly neglected in favor of classics such as The Principles of Psychology and The Varieties of Religious Experience. Read in light of one another, however, James's "mainstream" writings can be seen as efforts to make philosophical, metaphysical, and psychological sense of his psychical research. Mind Dust and White Crows bridges the illusory divide, placing James's widely accepted works on mystical experience, theories of the soul, immortality, and metaphysics alongside his key writings on mediumship, telepathy, possession and other areas of psychical research. The result is a more integrated picture of James's spiritually-minded writings, transcending the disciplinary stigmas so often imposed on them. Interestingly, some of James's ideas seem to align with current interpretations of the soul and extended consciousness as derived from quantum physics. This volume includes many rare articles, including material that has not been previously published in book form. Andreas Sommer's introduction - written especially for this volume - highlights the importance of James's work to the history and development of psychical research.

 • af V T Sreekumar
  337,95 kr.

  Embark on a mesmerizing journey into the enigmatic world that exists beyond the veil of the known. In "Ghosts: The Unseen Threads Connecting Past and Present," the supernatural comes to life as the ethereal threads weaving through the tapestry of human history are unravelled. This captivating exploration delves into the mysteries of the unseen, inviting readers to peer into the shadows where the past and present intertwine.Synopsis:Within the pages of this extraordinary book, the invisible becomes tangible, and the whispers of the supernatural echo through the corridors of time. "Ghosts" is not just a collection of spine-chilling tales; it is an in-depth investigation into the threads that connect our world to the ethereal realms.The narrative unfolds like a spectral tapestry, each chapter revealing a different facet of the supernatural. From the historical roots of ghost stories to the cutting-edge technology that seeks to unveil the unseen, this book is a comprehensive exploration of the paranormal, blending traditional wisdom with modern inquiry.Key Features:Historical Exploration: Uncover the haunting histories and forgotten tales that resonate through time. Historical narratives, cultural traditions, and significant events converge to shape the supernatural landscape.Ethereal Technology: Enter the digital age of ghost hunting with a detailed examination of the tools and gadgets that bridge the gap between the tangible and the ethereal. Explore the evolution of technology in paranormal investigations, from analogue cameras to artificial intelligence.Personal Experiences: Immerse yourself in first-hand accounts and personal experiences with the other side. Real-life encounters with ghosts, spirits, and unexplained phenomena offer a glimpse into the profound and often transformative impact of the supernatural on individuals.Spiritual Residue: Delve into the threads of unfinished business and spiritual residue that linger in haunted spaces. Unravel the emotional imprints and echoes of past events that continue to influence the present.Cultural Memory: Explore the impact of ghosts on cultural memory. From folklore and traditions to the preservation of haunted landscapes, witness how the supernatural weaves its way into the collective consciousness of societies across the globe.Mediumship and Communication: Peer into the psychic connection between the living and the dead. Uncover the secrets of mediumship and ghost communication, where the boundaries between this world and the next blur in a dance of ephemeral emissaries.Why Read "Ghosts"?"Ghosts: The Unseen Threads Connecting Past and Present" is not merely a book; it is an immersive journey into the heart of the supernatural. Whether you are a seasoned ghost enthusiast, a curious sceptic, or someone seeking a deeper understanding of the mysteries that transcend our everyday reality, this book offers a profound exploration of the unseen threads that connect us to the spectral realms.Prepare to be captivated by tales of the paranormal, enlightened by the intersection of technology and tradition, and moved by the human experiences that transcend the boundaries of the known. In "Ghosts," the unseen becomes visible, and the threads connecting past and present are illuminated with the flickering light of the otherworldly. Are you ready to step into the shadows and explore the ethereal tapestry that binds us all?

 • af V T Sreekumar
  392,95 kr.

  Embark on a riveting journey into the mysterious and unexplored realms of the human psyche with "Ghosts, ESP, and Beyond: Navigating the World of Parapsychology." This captivating book serves as your guide through the intricate landscapes of paranormal phenomena, from ghostly encounters to the untapped potentials of extrasensory perception (ESP). Expertly crafted by seasoned authors, this comprehensive exploration invites readers to navigate the enigmatic world of parapsychology, challenging preconceptions and unlocking the secrets that lie beyond the boundaries of ordinary perception. Whether you're a sceptic, a believer, or simply intrigued by the unknown, this book promises an immersive odyssey into the extraordinary. Join us as we peel back the layers of reality and venture into the uncharted territories where the seen and the unseen converge.

 • af Gali Lucy
  287,95 kr.

  Madame Lenormand was a psychic for over 40 years and gained much publicity and recognition in Europe for the advice she gave to Napoleon and his wife Josephine, the leaders of the French Revolution, and the French aristocrats. Upon her retirement from work, she returned to her hometown as a wealthy woman, even wealthier than the king of France. She never married and had no children. Upon the death of her sister, she adopted her children. After her death, she didn't leave behind detailed information on how to read her cards.Hence, in 2014 I decided to contact her, and received simple instructions regarding how to read them. I wrote this guidebook for half a year thanks to her permission to channel with her.The original Lenormand set of cards contains 36 cards. The Italian painter, Ciro Marchetti, added additional eight warning cards, from 37-44, which are not mandatory to use.Lenormand Tarot Deck Meaning is book #5 in the Gali Lucy Predictions Series:Book #1: Divine Creation. Book #2: The Aquarius Age. Book #3: The Future: Based on the Ages theory. Book #4: Messages from the Mystical Cards. Book #5: Lenormand Tarot Deck Meaning: A guidebook channeled through Anne-Marie Adelaide's spirit. Gali Lucy, Medium, Author, Singer, Composer, and Architecture Engineer, who channels with The Creation Entities since the age of six, using only her brain without additional tools. She is highly respected around the world for her astonishing accuracy in predicting the future, both on a personal and global level, using X-ray remote vision ability. She consults on a wide variety of topics around the world. All of her books were dictated to her through channeling.www.Gali4u.com

 • af Régis Dutheil
  172,95 kr.

  First English translation of the French cult classic L'Homme Superlumineux which offers a mind-blowing account of human consciousness and the nature of reality that will change the way readers see the world.The Superluminal Universe reveals, for the first time in English, the incredible insights of French quantum physicist Professor Régis Dutheil. Thanks to the development of particle accelerators, physicists are now able to propel particles (tachyons) at a speed close to that of light (300,000 km per second). At these extreme speeds, the laws that govern our universe no longer apply. Professor Dutheil's work has shown that the theory of relativity is not incompatible with that of tachyons, provided that we allow for the possibility of a double reality: that alongside our sub-luminous universe, which follows the law of time, is a superluminal universe. This second reality is another universe, complementary to and symmetrical with ours, governed by superluminal space-time in which light moves 300,000 km/s to infinity.In the superluminal universe, everything is instantaneous. It is possible to conceive of a superluminal being capable of moving from one end of space to the other. This parallel universe consists only of information and consciousness: all information (past, present, future) and the consciousness of all humanity. Professor Dutheil's thesis joins the intuitions of ancient philosophers with current quantum physics to blow our current notions of time, of past and present, of the nature of consciousness, of birth and death right out of the water.

 • af James Randi
  262,95 kr.

  James Randi leaves a towering legacy as an internationally known magician, escape artist, and devoted investigator of the paranormal, occult, and supernatural claims that have captured the thinking of the public for generations. From ESP and psychokinesis, psychic detectives, levitation, psychic surgery, and even UFOs and astrology, Randi dedicated his life to exposing frauds and swindlers. Forty years after the original publication of his landmark book, Flim-Flam! remains a classic, with insights that are still relevant today - and perhaps even more so. In this timeless and timely book, Randi famously explores and exposes outrageous deceptions that plague our minds and media. Unafraid to call researchers to account for their failures and impostures, Randi tells us that we have been badly served by scientists who have failed to follow the procedures required by their training and traditions. Mr. Randi provides readers with a compelling and convincing document that will startle and enlighten all who continue to seek out the truth.

 • af Silvia M. Wagner
  370,95 kr.

  "Lenis weise Botschaften" ist ein bewegendes Zeugnis der Tierkommunikation, aus den Augen von Leni - einem hochintelligenten Hund, der zu Lebzeiten alle Herzen im Sturm erobert hat. Dieses Buch nimmt dich mit auf eine emotionale Reise voller Weisheit, Heilung und Liebe, die das Band zwischen Mensch und Tier in neuem Licht zeigt.Im Herzen Jakartas geschrieben, erzählt dieses Buch von den letzten Tagen einer tiefen Freundschaft, die die Grenzen zwischen Zwei- und Vierbeinern überwindet. Die Autorin, eine erfahrene Tierkommunikatorin, teilt ihre ergreifenden Lektionen, die sie auf ihrem Weg mit Leni, einer einst misshandelten Hündin, lernte. Dieses Buch führt die Leser durch die komplexen Emotionen des Abschieds und der Heilung, illustriert durch Lenis unerschütterliche Lebensfreude und Weisheit.Jedes Kapitel enthüllt eine Facette von Lenis Persönlichkeit und ihrer erstaunlichen Fähigkeit, Freude auch in schwierigen Zeiten zu finden. Die Dialoge zwischen Silvia und Leni bieten tiefe Einblicke in die Praxis der Tierkommunikation, die nicht nur Trost in Zeiten des Verlusts, sondern auch wertvolle Erkenntnisse für das Leben mit Tieren bietet.

 • af Elio Endless
  392,95 kr.

  In the intricate dance of human connection, relationships often bloom amidst the complexities of emotions and aspirations. Yet, within this tapestry of shared experiences, a shadowy specter known as manipulation can stealthily creep in, casting a pall over the profound bonds we form.Manipulation, a potent force lurking within the heart of relationships, manifests in various guises, from overt coercion to subtle stratagems. It thrives on an imbalance of power, leaving its victims feeling diminished and powerless. Deception and emotional exploitation are its tools, weaving a web of confusion and doubt, blurring the lines between reality and fiction.Recognizing the signs of manipulation is crucial. Its presence taints the very essence of trust and honesty, eroding the foundations of any relationship. Yet, there is hope. Through open communication rooted in trust, setting boundaries, and embracing autonomy, individuals can shield their relationships from manipulation's corrosive touch. Seeking professional guidance, such as counseling, offers invaluable insights, paving the way for healing and growth.In the face of manipulation, resilience emerges from the depths of understanding, empathy, and mutual empowerment. Armed with awareness and fortified by transparency, trust, and self-assurance, relationships can transcend the manipulative forces that seek to dismantle them. It is in fostering a culture of respect and genuine connection that these bonds not only endure but thrive, resilient against the insidious grasp of manipulation.

 • af Michael Nostradamus
  177,95 - 337,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.