Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Clairvoyance og forudviden

Her finder du spændende bøger om Clairvoyance og forudviden. Nedenfor er et flot udvalg af over 75 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Prækognition.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Clairvoyance, healing og spiritualitet i hverdagen
  af Rikke Rasmussen
  195,95 - 218,94 kr.

  Rikke Rasmussen er clairvoyant, spirituelt medie og healer, og hendes livsmission er at gøre den spirituelle verden tilgængelig for alle mennesker. Vi er nødt til at forbinde os til den åndelige verden, hvis vi for alvor skal finde os til rette i tilværelsen og inderligt mærke, hvor heldige vi er at være i live.Det handler om nærvær, samhørighed og medmenneskelighed og om alt det, vi ikke kan se, veje og måle, men som er akkurat lige så virkeligt, som vores fysiske verden.Alt er energi! Og vi er allesammen ved at tage et kvantespring ind i en ny tid, hvor vi vil gøre mere brug af intuitionen. Det spirituelle liv sætter fokus på glæden og det, at vi mennesker er sjælelige væsener, der har adgang til åndelige indsigter, som giver livet substans og meningsfylde.Luk øjnene og begynd at se – Rikke guider dig i Find ind til sjælens lys ind i en for mange endnu ukendt verden i, og hun lærer dig at kontakte dine egne evner til clairvoyance og healing.Denne bog er et første skridt i retningen af at begynde at leve mere i overensstemmelse med dig selv og den vej, du ønsker at gå i livet.Lær omIntuitionHealingClairvoyanceChakrasystemetEnergikroppenReinkarnationSjælekontakt og tegn fra den anden sideHvordan universet guider dig og meget mere …Rikke Rasmussen er en af Danmarks dygtigste clairvoyante, og hun kendt fra adskillige tv- og radioprogrammer og podcasts. Hun er dybt passioneret omkring arbejdet med klienter og med formidlingen af den åndelige indsigt, vi mennesker har brug for.Rikke har gennem mange år undervist og holdt udsolgte foredrag og klarsynsdemonstrationer, og hun har omkring halvandet års ventetid på en session i sin praksis.Privat lever hun med sin mand og deres tre børn nord for København

 • - når afdøde tager kontakt
  af 2018 Susan Nielsen & Mette Hill Lærkesen
  121,95 kr.

  Tegn fra den anden side er den enestående beretning om, hvordan vores afdøde stadig kan kommunikere med os. Mette mistede sin søn Christian, da han var bare 17 år gammel. Mette har haft den mest utrolige kontakt med Christian, siden han døde. Susan og Mette, som sammen har skrevet bogen, er begge clairvoyante og inddrager ligeledes andre helt unikke oplevelser om kontakt med afdøde. De giver endvidere en forklaring på, hvordan det er muligt stadig at være i kontakt med vores elskede afdøde. Fremfor alt giver de håb. De giver håb for alle os, som har mistet en eller flere personer, vi elskede. For tænk, hvis de virkelig stadig er her? Tænk, hvis vi bare ikke har opdaget de tegn, de har givet os? Uddrag af bogen Ørnen var det første tegn, og i dag er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at det var et tegn fra Christian. Det helt utrolige med den ørn var, at den kom hver dag i dagene efter hans død, og den dag, han skulle begraves, fløj den hen over bilen og fulgtes med os. Herefter forsvandt den, men hold nu fast. Så dukkede den op igen præcis juleaften og så præcis på Christians 18-års fødselsdag i januar og så igen på Joakims fødselsdag i juni og min fødselsdag i september. Helt forunderligt, og vildt utroligt.Om forfatterne Mette Hill Lærkesen er indehaver af og direktør i firmaet Magni. Hun er derudover clairvoyant og mor til Christian, som denne bog tager sit afsæt i. Susan Nielsen er intuitiv coach, clairvoyant og cand.mag. i kommunikation og pædagogik. Hun er forfatter til flere bøger inden for det spirituelle område. Se intucoach.dk.

 • - Universets hemmelige sprog
  af Laura Lynne Jackson
  231,95 kr.

  Det anerkendte og certificerede medium Laura Lynne Jackson har lavet en guidebog til universets hemmelige sprog. Gennem en serie af rørende personlige beretninger, lærer Tegn fra oven os at opfange og forstå den myriade af spirituelle budskaber, der indgår i vores dagligdag. Forfatteren formidler en følelse af samhørighed og livsglæde. Selvom vores krop kun er her midlertidigt, så lever vores kærlighed videre. De læsere, der kæmper med tab, og som tror, det er muligt at kommunikere med afdøde, vil her finde trøst og styrke til at se hinsides smerten.

 • af Christina Larsen
  161,95 kr.

  ”Den mørkegrå himmel trak sammen om Herrested. Ovenover alting svævede ravneneog holdt øje med den lille by. De ventede tålmodigt.”Den 24-årige Louise Jespersen forsvinder under en løbetur i Ravnholt skoven.Kort efter rystes den lille østfynske by Herrested af en række bizarre mord. Nyborg Politi og kriminalkommissær Lund må søge hjælp hos Marianne Lind, en ung officer med clairvoyante evner og et særdeles godt kendskab til de små landsbyers hemmeligheder.I sit forsøg på at finde Louise, bliver Marianne hvirvlet ind i de mystiske mord. At se det usete er en historie om hvad der foregår bag de nedrullede gardiner i et lille landsbysamfund.Om forfatterenChristina Larsen er sygeplejerske og har siden 1999 skrevet en række noveller og romaner. At se det usete er produktet af mange års passion for at skrive og den første i en planlagt serie af kriminalromaner om den clairvoyante Marianne Lind.

 • - Sådan kan forudanelser ændre dit liv
  af Theresa Cheung & Julia Mossbridge
  231,95 kr.

  Nøglen til fremtiden er blevet til i samarbejde mellem en mystiker - bestsellerforfatteren Theresa Cheung - og en videnskabeligt orienteret forsker - neurologen Julia Mossbridge. Den er en underholdende og stimulerende vejledning i forudanelse, som har stærke argumenter for, at forudanelser er en realitet og den viser os, hvordan vi kan udvikle dem som en evne.

 • af Lunna Glavind
  91,95 - 128,95 kr.

  Denne bog handler om, hvordan du kan hjælpe din hest, hund eller kat med deres ’umulige’ adfærd, sygdomme, skader og skavanker ved at lytte og tage spejlet hjem til dig selv. Dyrene er nemlig ikke ’bare’ umulige og syge. De prøver at fortælle dig noget. Men hvad? Og hvordan?Det får du svar på i bogen her, hvor Lunna Glavind deler ud af sine erfaringer med egne og andres dyr gennem clairvoyance, healing og telepati. Hun taler nemlig med dyrene, og hun tør lytte.Du kan lære at gøre det samme. Det er nemlig naturlige og medfødte evner, vi alle har. Og hvis vi tør bruge dem, kan vi skabe det bedste liv for os selv og vores dyr.

 • af Matt Fraser
  97,95 - 192,95 kr.

  From America’s top psychic medium and the author of When Heaven Calls comes a new book that unveils the secrets of the afterlife, the truth about heaven, and inspires “us with his comforting certainty that we never die” (Gloria Estefan).

 • af Amanda Schou
  218,95 kr.

  Mellem månerne er en guide til at genopdage årstiderne som vinduer eller portaler til simpel magi og stort nærvær. Fra den sitrende, modige og udadvendte energi, der møder os ved forårsjævndøgn og kulminerer i sommeren, til den store, langstrakte afsked og mørket igennem det dybe efterår og henover vinteren. Årstiderne minder os om at give plads til livets op- og nedture, og om at fejre alle følelsesmæssige tilstande, frem for at tro, at det altid skal være sommer og høj sol.Årstid for årstid, kapitel for kapitel, deler forfatteren gavmildt ud af de kalenderårets stemninger og af ritualer og praksisser, der kan efterlade dig blød, mild, nydende og forandret. Lær om de astrologiske arketyper, månefasernes meddelelser, ayurvedisk visdom og simple, kropsforankrende praksisser, der kan følge dig året rundt.Mellem månerne er en sanselig og poetisk ledsager til mere nærvær og forundring på alle de tidspunkter, der ikke lige er sensationelle, som fuldmåner eller højtider. Magien, omsorgen og den dybe forbindelse til livet udfolder sig nemlig i hverdagen, i mellemrummene og mellem månerne.Amanda Schou er en del af den yngre generation af astrologer, der insisterer på at tale astrologi på en anvendelig, uhøjtidelig og vedkommende måde. Denne bog forsøger at give de cirkulære, gentagende bevægelser, som også bor i astrologien, brugbare ben at gå på. Du behøver altså ikke vide noget særligt om hverken astrologi eller ayurveda, alkymi eller heksekunst for at være med her. Bogen er til dig, der mærker, at årets og livets årstider har en indvirkning på kroppen, og som ønsker at opholde dig med nærvær i både de solskinsrige og de regnfulde årstider.Amanda Schou, tidligere @maanemama på Instagram, er astrolog og ayurvedisk vejleder, og har egen praksis med sessioner og kurser, se mere på amandaschou.dk. Amanda er for nyligt blevet fast skribent af ugehoroskoper og kærlighedshoroskoper til ALT.dk. Amanda bor på Amager med partner og barn, og er i øvrigt uddannet yogalærer og cand. mag i kunsthistorie.

 • af Hereward Carrington
  306,95 kr.

 • af Francis Bowes
  327,95 - 427,95 kr.

 • af Jacqueline Bruce
  167,95 - 228,95 kr.

 • af Melloney Richards
  187,95 - 267,95 kr.

 • af D. Scott Rogo
  258,95 kr.

 • af Connie Menger & Pierre Cocheril
  197,95 kr.

 • af Charles Henry Brent
  175,95 kr.

 • af Joan Miller
  237,95 kr.

 • af A. Victor Segno
  165,95 kr.

 • af Dennis Lee Wiltzer
  142,95 kr.

 • af Annie Besant
  152,95 kr.

 • af Paul Roberts
  131,95 - 284,95 kr.

 • af William Walker Atkinson
  209,95 - 283,95 kr.

 • af Henry Christmas
  362,95 kr.

 • af Charles Webster Leadbeater
  287,95 kr.

 • af Swami Panchadasi
  322,95 kr.

  This antiquarian book contains a comprehensive series of lessons on clairvoyance and other occult powers, including clairaudience, premonition and impressions, clairvoyant psychometry, clairvoyant crystal-gazing, distant clairvoyance, past clairvoyance, and many other allied branches. These accessible and novice-friendly lessons are highly recommended for those with a practical interest in clairvoyance, and constitute a great addition to collections of related literature. The chapters of this book include: ¿The Astral Senses¿, ¿Telepathy vs. Clairvoyance¿, ¿Telepathy Explained¿, ¿Scientific Telepathy¿, ¿Scientific Telepathy¿, ¿Mind-Reading and Beyond¿, ¿Clairvoyant Psychometry¿, ¿Clairvoyant Crystal-Gazing¿, etcetera. This vintage book is being republished in an affordable, modern edition - complete with a specially commissioned new biography of the author.

 • af Nakala M Akasie & Raymond N Fuller
  265,95 kr.

 • af Beverly A Zeimet
  265,95 kr.

  What really drives the human spirit? What is the heart, mind, body, spirit connection all about? The mind is more than the human brain. The human body is a highly technical piece of equipment that is far more complicated and advanced than any computer man has designed to date.Just like the hard drive of your computer that is programmed a certain way to perform specific actions so can the human brain be programmed in a similar way. This is often times referred to as brain washing. Memorizing and performing a same activity repeatedly also seats a program to run unconsciously without you having to put thought to it. These are referred to has habits or addictions. These become beliefs and those files are stored in the memory of your cells where they perform unattended and are triggered by emotions or feelings.All thought is magnetic, therefore once your program is created it has the ability to attach emotions and feelings that relate to said program thus increasing the programs ability to perform more intently. Talking with others who are experiencing similar emotions or feelings and you sympathize with them it triggers in your program those same emotions or feelings and that magnetism attaches there stuff to your stuff. This happens through conversations as well as when you watch a movie that triggers an emotional reaction.In the pages of The Power Formula this information is laid out specifically and broken down to where you can understand it easily and begin recognizing how your daily actions are ruling your performance. You will also be given a step-by-step program that will assist you in eliminating those programs that rule you and replace them with the new program that becomes your current truth.Your true identity begins to shine. The truth about who you really are is exposed. Build confidence, trust and love with who you are. Become an expression of your beliefs and walk your truth. Discover the simple steps that put you in charge of your life and the choices you make. Begin living the life you were destined to life. Your dreams and visions can become reality.This can only happen if you are ready to take action and responsibility for who you truly are. Be the change you want to see in the world around you. Become an expression of peace, harmony and unconditional love for all of humanity. Become one with the universe and open to allow the universe to be one with you.

 • af C. W. Leadbeater
  209,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.