Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger med ris, korn og kerner

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med ris, korn og kerner. Nedenfor er et flot udvalg af over 149 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Bønner, jordnødder, linser, soya.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Kirsten Skaarup
    237,95 kr.

    Ny bog om et skønt, grønt køkken bugnende af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. De animalske farsretter, som har stået på de danske borde gennem generationer, bliver nu slået af banen. Kirsten Skaarup har skabt delikate plantebaserede alternativer, der desuden kommer både kroppen og jordens klima til gode.Bogen er fuld af praktiske anvisninger og rummer alt om, hvordan man håndterer de enkelte fødevarer, om deres næringsindhold, om æggeerstatninger osv. Der er over 40 opskrifter på delle- og bøfretter og på traditionelle retter som forloren hare og boller i karry og over 25 opskrifter på postejer og pateer, på pålæg, sovse og salater.Opskrifterne kan naturligvis også bruges til den plantefars, som fås i supermarkedernes kølediske.

  • - Alt i én gryde – Din genvej til nem hverdagsmad
    af Mette Mølbak
    137,95 - 160,95 kr.

    Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking, hvor du i princippet bare skal have en god gryde, et godt skærebræt, en kniv og nogle gange også en skål. Men det meste andet køkkenudstyr kan du godt lade blive i skuffen. Det gør det nemmere at gå i køkkenet på en tirsdag, og samtidig bliver det en befrielse at finde ud af, hvor meget god mad der kan komme ud af enkle tilberedninger og basiskøkkenudstyr. Alle bogens opskrifter er lavet ud fra ideen om, at du skal have så lidt køkkenarbejde som muligt og så meget velsmag som muligt. Fx laks med kål og kikærter, der får selskab af ingefær, lime og koriander, eller krydrede kødboller af lam i indisk tomatsauce. Der er klassikere som boeuf bourgignon og osso buco og spændende og lette retter med fisk og grønt. Alt sammen med velsmagen i højsædet – og minimal arbejdsindsats. One pot cooking handler om at skære køkkenarbejdet ind til det allermest essentielle. At skære ned uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Ligesom vi i de her år downsizer vores bolig og skiller os af med overflødige ting, så handler one pot cooking også om, at vi ikke behøver at have kæmpe køkkener eller en kæmpe gastronomisk udstyrspakke for at lave god mad. Det gælder om at finde ind til det mest nødvendige og skære udnødvendige arbejdsgange fra. One pot cooking er også en hjælp til den, der gerne vil lave mad fra bunden, men kan synes, det er svært i en travl hverdag. Flere af bogens opskrifter er både billigere og hurtigere end at hente take away. Om forfatteren Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger.

  • af Malene Søgaard & Astrid Søgaard
    277,95 kr.

    Bælgfrugter er en kogebog fyldt med inspirerende opskrifter med danske linser, ærter og bønner. I bogen deler de to søstre Astrid og Malene Søgaard opskrifter på alt fra morgenmad, brød og kager til klassiske hverdagsretter samt mad til middagsgæsten.Kogebogen viser med dens smukke billeder af fotograf Ditte Ingemann og smagfulde opskrifter, hvordan man på en simpel måde kan spise flere bælgfrugter uden at gå på kompromis med smag og mæthed – og samtidig hjælpe den grønne omstilling på vej.Bælgplanter har nogle næsten magiske kvælstoffikserende rødder, som omdanner kvælstof fra luften til næring i jorden, så ved at inddrage bælgfrugter i sin daglige kost kan man både skrue op for egen sundhed og leve mere bæredygtigt til gavn for alle.Bogens forfattere ønsker at hjælpe alle læsere på vej til at sammensætte mættende og velsmagende måltider med flere bælgfrugter, uanset om man spiser plantebaseret eller ej.Derfor indeholder bogen opskrifter både til læseren, som udelukkende spiser planterige måltider, men også til dem, som gerne vil skrue op for andelen af grøntsager og bælgfrugter – men uden helt at undvære kød, æg og mælkeprodukter. ASTRID SØGAARD og MALENE SØGAARD står bag virksomheden Pure Dansk, som sammen med danske landmænd dyrker økologiske danske bønner, ærter og linser. De to søstre er opvokset på et landbrug, hvor ærter og hestebønner altid har været en naturlig del af afgrøderne, og med Pure Dansk og kogebogen Bælgfrugter arbejder de ihærdigt på at genintroducere danske bælgfrugter på vores allesammens tallerken som en del af hverdagsmaden.

  • - Klassiske opskrifter og fortællinger fra den danske madhistorie
    af Bettina Buhl
    147,95 kr.

    Denne madhistorie er måske den vigtigste, der kan skrives om det danske køkken. Siden slutningen af vikingetiden har rugen været danskernes mest værdifulde kornsort. Omkring 1850 ansås rugen for hovedfødemidlet for hele nationen.Bogen indeholder ud over rugens spændende Danmarkshistorie et stort udvalg af opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med rug. Spændende fra 1600-tallets højadelige køkkens indbagte vildtstege i rugmel over besættelsestidens smalhans til historien om det højtbelagte smørrebrød, der gjorde det danske køkken verdenskendt.Rugbrød kan med god ret kaldes for en gennemgående dansk signaturret, og fortællingen om rugens udvikling i det danske køkken er også en fortælling om op- og nedture i Danmarkshistorien. Rugens rolle har skiftet fra en mættende fødevare i 1800-tallet til et af de bedste bud på bæredygtig dansk mad i det 21. århundrede.

  • af Camilla Clevin
    137,95 kr.

    Da jeg boede i Milano for mange år siden, nød jeg at spise den gode, italienske mad, og min krop havde det godt med det. Det simple var altid i højsædet. Det gjaldt både ingredienser og udstyr til madlavningen, men på trods af det, var smagen altid i top. Antiinflammatorisk kost kan sagtens inkludere pasta .. med et lille twist. Skifter man de hvide pastaskruer ud med fuldkornspasta får man 4 gange så mange kostfibre. Derudover er der flere vitaminer og mineraler i fuldkornsprodukter. Du kan også finde pastatyper, der er lavet på ærter, linser, soyabønner og kikærter. De har godt med kostfibre og proteiner i sig. Så vær ikke bange for pastaen – som man naturligvis fylder godt med grøntsager på. ”Antiinflammatorisk italiensk mad" er simpelt, sundt og smager fantastisk.Gratis online læseprøve: https://issuu.com/jankjaer/docs/antimad_ita_l_sepr_ve

  • - Klassiske opskrifter og fortællinger fra den danske madhistorie
    af Bettina Buhl
    147,95 kr.

    Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet.Siden oldtiden har æblet været danskernes mest værdifulde frugt. Æblet har gennem historien fulgt danskerne i hverdagens serveringer og ikke mindst til livets gilder og årets højtider. Dyrkningen, høsten, opbevaringen af ”gemmeæblerne”og æblets anvendelse i madlavningen rummer spændende historier og for os idag brugbar viden.Bogen indeholder ud over æblets spændende danmarkshistorie et stort udvalg af opskrifter på brød, kager, desserter og middagsretter med æbler. Alle opskrifter er tilpasset nutiden og kan let fremstilles i et moderne køkken.Lige fra nybagte haveejere og folk med interesse for madlavning, æblemost og ciderproduktion til trendsætterne inden for den gastronomiske branche spores en stigende interesse og respekt for æbler. Det er berettiget at tale om en regulær renæssance for frugten af det træ, som gror mest talrigt i danskernes haver.

  • af Bill Leung
    294,95 kr.

    "The family behind the acclaimed blog The Woks of Life shares 100 of their favorite home-cooked and restaurant-style Chinese recipes. While briefly living on different continents, Judy, Bill, Sarah, and Kaitlin Leung created the beloved blog The Woks of Life to document their family's history and traditions through food. Now, in their first cookbook, they present an in-depth and unique approach to the Chinese table with stories and recipes from each family member: heritage dishes from Judy, who was born and raised in Shanghai; restaurant-inspired dishes from Bill, who comes from a long line of chefs and cooked with his father in Chinese restaurants in upstate New York and New Jersey; and trend-driven, easy weeknight and vegetable-forward recipes from their millennial daughters, Kaitlin and Sarah. With four multi-generational voices in one book, the Leungs share a wide range of dishes, from simple and approachable meals like Shortcut Dan Dan Noodles and Sesame Crusted Tofu to celebratory ones like Cantonese Roast Duck and a whole collection of dim sum favorites. Kicking off the book is a wonderfully comprehensive look at how to build your Chinese pantry and fridge, essential tools (including the all-important wok), and the low-down on game-changing Chinese cooking secrets like how to "velvet" meat to make it extra tender and juicy. Woven through these treasured techniques and recipes are never-before-seen family stories from China and their home in New Jersey. Featuring gorgeous full-color photography alongside the recipes, The Woks of Life offers advice and traditions that will deepen your knowledge and empower your culinary growth-whether you're new to Chinese cooking or you already dabble in bean paste and chili oil"--

  • - Kager, småkager, brød og måltider med det gode korn
    af Roger & Saul
    157,95 kr.

    Spelt - det sunde alternativ til hvede.Bogen Spelt er en fascinerende kogebog med et væld af opskrifter på kager, småkager, brød og hele måltider. Opskrifterne er alle lavet på basis af spelt, som med sin dybe nødeagtige smag, er anerkendt for sin fantastiske alsidighed. Fra brød og kager - fulde af smag, til skarpe, smuldrede kager, tærter og kiks, ris alternativer m.v., åbner spelt op for en helt ny verden af ​​bage og madlavnings muligheder. Prøv for eksempel et af de vidunderlige brød- eller hvad med en Marokkansk- "Lam Speltotto", eller den forrygende "sommer hindbær kage". Med flere næringsstoffer end moderne hvede er spelt også lettere at fordøje, ligesom det er kendt for at medvirke til forebyggelse og behandling af ​​forskellige lidelser og tilstande. Allerede de gamle romere kaldte den for deres “energi-korn”, da Spelt indeholder ekstra meget energi. Spelt indeholder mere protein, er nemmere at fordøje og har et bredere spektrum af næringsstoffer end moderne indavlede sorter af hvede. Endnu vigtigere, indeholder spelt de såkaldte plante lignaner (antioxidanter og phytoøstrogener), der menes at hjælpe mod en lang række forskellige sygdomme inklusive kræft, hjertesygdomme og astma.

  • af Casper André Lugg
    317,95 kr.

    Over the past century, bread became a fast-dough production commodity. But lately, there has been a movement to reclaim organic, whole, and slow bread. This is not just a revival or a moment of culinary fashion?sourdough, the oldest method of bread baking, has never been more relevant or popular.From creating a starter to baking and serving delicious loaves, Artisan Sourdough is a full-color illustrated guide that demystifies this traditional bread for the home baker. With an emphasis on local, heirloom, and ancient grains, Artisan Sourdough introduces the natural ingredients used in artisan baking, and offers clear step-by-step instructions and photographs that break down the process of making and maintaining a stable starter, ?setting the leaven,? and baking up the perfect base loaf. Fifteen no-fail whole-grain variations, including rye, emmer, spelt, and barley, ensure unique and hearty loaves, every time. Artisan Sourdough comes complete with cook's notes and a troubleshooting section to help you avoid soggy bottoms, overbaking, and other common problems. It is the perfect starter guide and indispensable resource for beginner and advanced bread bakers alike.

  • af Gizella Király
    325,95 kr.

    Üdvözöljük a "A Korszer¿ Forgálószakácskönyve"-ban, egy kulináris expedícióban a természet gazdagságának világába, ahol ünnepeljük a vad alapanyagok betakarításának és elkészítésének m¿vészetét a kortárs ízek számára. Ez a szakácskönyv útmutatót nyújt a takarmányból nyert ételek ízeinek, állagának és táplálkozási el¿nyeinek megismeréséhez, és elhozza a vad esszenciáját korszer¿ konyhájába. Csatlakozzon hozzánk egy olyan utazásra, amely újradefiniálja a kulináris tájat azáltal, hogy a hagyományos táplálékszerzés bölcsességét innovatív és ízletes receptekkel ötvözi.Képzeljen el egy konyhát, ahol a vadon él¿ ehet¿ ételek állnak a középpontban, és minden étel a szabadban fellelhet¿ változatos ízek történetét meséli el. "A korszer¿ takarmányozó szakácskönyve" nem csupán receptgy¿jtemény; az erd¿kben, mez¿kön és réteken elrejtett kincsek feltárása. Legyen szó tapasztalt takarmánykeres¿r¿l vagy valakir¿l, aki még nem ismeri a vadon él¿ ételek világát, ezek a receptek arra ösztönöznek, hogy beépítsék a természet gazdagságát a mindennapi étkezésekbe.A földes gombáktól a vibráló vadzöldekig és a virágos forrázatoktól a meglep¿ bogyós f¿zetekig minden recept a természet nyújtotta változatos és megszelídíthetetlen ízek ünnepe. Akár rusztikus vacsorát, kifinomult el¿ételt vagy frissít¿ italt készít, ez a szakácskönyv az Ön számára megfelel¿ forrás, amellyel kulináris élményeit a természet b¿ségével emelheti ki.alapanyagok szépségér¿l, frissességér¿l és szelídíthetetlen esszenciájáról tanúskodik . Gy¿jtsd össze kosaraidat, vegyél részt a kalandban, és vigyük a takarmányozás varázsát a korszer¿ asztalra a " A Korszer¿ Forgálószakácskönyve " segítségével.

  • af Jane Zahar
    325,95 kr.

    Selamat datang ke "Buku Masakan Pencari Makan Moden", sebuah ekspedisi masakan ke dunia kelimpahan alam semula jadi, tempat kami meraikan seni menuai dan menyediakan bahan-bahan liar untuk selera kontemporari. Buku masakan ini ialah panduan anda untuk menerima perisa, tekstur dan faedah pemakanan makanan yang dimakan, membawa intipati alam liar ke dapur moden anda. Sertai kami dalam perjalanan yang mentakrifkan semula landskap masakan dengan menggabungkan kebijaksanaan mencari makan tradisional dengan resipi yang inovatif dan lazat.Bayangkan dapur tempat makanan liar menjadi tumpuan utama, dan setiap hidangan menceritakan kisah pelbagai rasa yang terdapat di kawasan luar yang hebat. " Buku Masakan Pencari Makan Moden " bukan sekadar koleksi resipi; ia adalah penerokaan khazanah yang tersembunyi di dalam hutan, padang dan padang rumput. Sama ada anda seorang penternak yang berpengalaman atau orang yang baru dalam dunia makanan liar, resipi ini direka untuk memberi inspirasi kepada anda untuk memasukkan kelebihan alam semula jadi ke dalam makanan harian anda.Daripada kelazatan cendawan tanah kepada kehijauan liar yang meriah, dan daripada infusi bunga kepada ramuan beri yang mengejutkan, setiap resipi adalah perayaan kepelbagaian dan perisa liar yang disediakan oleh alam semula jadi. Sama ada anda sedang mencipta makan malam desa, pembuka selera yang halus atau minuman yang menyegarkan, buku masakan ini ialah sumber anda untuk meningkatkan pengalaman masakan anda dengan kelimpahan alam semula jadi.Sertai kami sambil kami menghayati semangat mencari makan, di mana setiap hidangan adalah bukti keindahan, kesegaran dan intipati bahan liar yang tidak dijinakkan . Jadi, kumpulkan bakul anda, sambut pengembaraan, dan mari bawa keajaiban mencari makanan ke meja moden dengan " Buku Masakan Pencari Makan Moden."

  • af Inga Zink
    341,95 kr.

  • af Mille Jonsson
    325,95 kr.

    Velkommen til "Den Moderne Fodrægers Kogebog", en kulinarisk ekspedition ind i naturens overflods verden, hvor vi hylder kunsten at høste og tilberede vilde ingredienser til nutidige ganer. Denne kogebog er din guide til at omfavne smage, teksturer og ernæringsmæssige fordele ved fodermad, hvilket bringer essensen af naturen til dit moderne køkken. Tag med os på en rejse, der omdefinerer det kulinariske landskab ved at kombinere traditionel fourageringsvisdom med innovative og lækre opskrifter.Forestil dig et køkken, hvor vilde spiselige retter er i centrum, og hver ret fortæller en historie om de forskellige smagsvarianter, der findes i det fri. " Den Moderne Fodrægers Kogebog " er ikke bare en samling af opskrifter; det er en udforskning af skattene gemt i skove, marker og enge. Uanset om du er en erfaren fodergænger eller en ny i verden af vilde fødevarer, er disse opskrifter lavet til at inspirere dig til at inkorporere naturens overflod i dine daglige måltider.Fra jordagtige svampe-glæder til levende vilde grøntsager og fra blomsterinfusioner til overraskende bærsammensætninger er hver opskrift en fejring af de mangfoldige og utæmmede smagsoplevelser, som naturen giver. Uanset om du laver en rustik middag, en raffineret appetitvækker eller en forfriskende drik, er denne kogebog din foretrukne ressource til at løfte dine kulinariske oplevelser med overfloden af den naturlige verden.Slut dig til os, mens vi omfavner ånden ved at føde, hvor hver ret er et vidnesbyrd om skønheden, friskheden og den utæmmede essens af vilde ingredienser . Så saml dine kurve, omfavn eventyret, og lad os bringe magien ved fouragering til det moderne bord med " Den Moderne Fodrægers Kogebog

  • af Ümran Akta¿
    322,95 kr.

    malzemeleri toplama ve haz¿rlama sanat¿n¿ kutlad¿¿¿m¿z, döan¿n bereketli dünyas¿na bir mutfak gezisi olan "Çädä Toplay¿c¿n¿n Yemek Kitab¿"na hö geldiniz . Bu yemek kitab¿, toplanm¿¿ g¿dalar¿n tatlar¿n¿, dokular¿n¿ ve besinsel faydalar¿n¿ benimsemek ve vah¿i döan¿n özünü çädä mutfä¿n¿za getirmek için rehberinizdir. Geleneksel yiyecek arama bilgeli¿ini yenilikçi ve lezzetli tariflerle birle¿tirerek mutfak ortam¿n¿ yeniden tan¿mlayan bir yolculu¿a bize kat¿l¿n.Yabani yenilebilir yiyeceklerin ön planda oldu¿u ve her yeme¿in aç¿k havada bulunan çe¿itli tatlar¿n hikayesini anlatt¿¿¿ bir mutfak hayal edin. "Çädä Toplay¿c¿n¿n Yemek Kitab¿" yaln¿zca bir yemek tarifleri koleksiyonu de¿ildir; ormanlarda, tarlalarda ve çay¿rlarda sakl¿ hazinelerin ke¿fi. ¿ster deneyimli bir toplay¿c¿ olun ister yabani yiyecekler dünyas¿nda yeni biri olun, bu tarifler size döan¿n bereketini günlük ö¿ünlerinize dahil etmeniz için ilham vermek üzere haz¿rland¿.Dünyevi mantar lezzetlerinden canl¿ yabani ye¿illiklere ve çiçek kar¿¿¿mlar¿ndan ¿ä¿rt¿c¿ meyve kar¿¿¿mlar¿na kadar her tarif, döan¿n sundu¿u çe¿itli ve evcille¿tirilmemi¿ tatlar¿n bir kutlamas¿d¿r. ¿ster rustik bir ak¿am yeme¿i, ister kaliteli bir meze ya da serinletici bir içecek haz¿rl¿yor olun, bu yemek kitab¿ mutfak deneyimlerinizi döal dünyan¿n bollu¿uyla zenginle¿tirmek için bävuracä¿n¿z kaynakt¿r.malzemelerin güzelli¿inin, tazeli¿inin ve evcille¿tirilmemi¿ özünün bir kan¿t¿ oldu¿u yiyecek arama ruhunu kucaklarken bize kat¿l¿n . O halde sepetlerinizi toplay¿n, maceray¿ kucaklay¿n ve " Çädä Toplay¿c¿n¿n Yemek Kitab¿ " ile toplay¿c¿l¿¿¿n büyüsünü çädä masaya tä¿yal¿m.

  • af Apolonia B¿aszczyk
    325,95 kr.

    Zapraszamy do ¿Ksi¿¿ki kucharskiej wspó¿czesnego zbieracza", kulinarnej wyprawy do ¿wiata bogactw natury, podczas której celebrujemy sztuk¿ zbierania i przygotowywania dzikich sk¿adników dla wspó¿czesnych podniebie¿. Ta ksi¿¿ka kucharska to przewodnik, który pomöe Ci wykorzystä smaki, konsystencj¿ i wartöci od¿ywcze ¿ywnöci paszowej, wnosz¿c esencj¿ dzikiej przyrody do Twojej nowoczesnej kuchni. Dö¿cz do nas w podró¿y, która na nowo definiuje kulinarny krajobraz, ¿¿cz¿c tradycyjn¿ m¿drö¿ ¿erowania z innowacyjnymi i pysznymi przepisami.Wyobrä sobie kuchni¿, w której centralne miejsce zajmuj¿ dzikie produkty spöywcze, a käde danie opowiada histori¿ ró¿norodnych smaków spotykanych na ¿wie¿ym powietrzu. ¿Ksi¿¿ka kucharska wspó¿czesnego zbieracza" to nie tylko zbiór przepisów; to eksploracja skarbów ukrytych w lasach, polach i ¿¿kach. Niezale¿nie od tego, czy jeste¿ döwiadczonym zbieraczem, czy kim¿ nowym w ¿wiecie dzikiej ¿ywnöci, te przepisy zostäy opracowane tak, aby zainspirowä Ci¿ do w¿¿czenia bogactw natury do codziennych posi¿ków.Od ziemistych przysmaków z grzybów po ¿ywe, dzikie warzywa, od naparów kwiatowych po zaskakuj¿ce mikstury z jagód - kädy przepis jest celebracj¿ ró¿norodnych i nieokie¿znanych smaków, które zapewnia natura. Niezale¿nie od tego, czy przygotowujesz rustykalny obiad, wyrafinowan¿ przystawk¿, czy orze¿wiaj¿cy napój, ta ksi¿¿ka kucharska to Twoje ¿ród¿o inspiracji, dzi¿ki któremu möesz wzbogaci¿ swoje kulinarne döwiadczenia dzi¿ki bogactwu ¿wiata przyrody.Dö¿cz do nas, gdy przyjmiemy ducha ¿erowania, gdzie käde danie jest ¿wiadectwem pi¿kna, ¿wie¿öci i nieokie¿znanej esencji dzikich sk¿adników . Zbierz wi¿c koszyki, prze¿yj przygod¿ i przenie¿ magi¿ ¿erowania na nowoczesny stó¿ dzi¿ki ¿Ksi¿¿ce kucharskiej wspó¿czesnego zbieracza".

  • af Peter Reinhart
    397,95 kr.

  • af Gisela Schütz
    219,95 - 332,95 kr.

  • af Kelly Johnson
    237,95 kr.

    Dive into the diverse and delectable world of grains with "70 Rice and Grain Recipes for Home," a cookbook that celebrates the timeless elegance and versatility of rice and its grainy companions. This culinary masterpiece invites you on a flavorful journey across continents, offering a collection of mouthwatering recipes that showcase the incredible diversity of grains and their ability to create harmonious, satisfying meals.Discover the art of perfecting the fluffy basmati, the nutty goodness of Spanish paella, and the comforting chewiness of classic fried rice. From traditional staples like salad, stir-fry, and skillet to innovative dishes that blend global flavors, this cookbook caters to both the novice home cook and the seasoned chef.Featuring over 60 recipes, "70 Rice and Grain Recipes for Home" introduces you to a spectrum of culinary delights, ranging from wholesome grain bowls and vibrant salads to hearty casseroles and aromatic biryanis. Each recipe is meticulously crafted to bring out the unique textures, aromas, and flavors of different grains, making every bite a symphony for your taste buds.

  • af Frida Krauß
    221,95 - 334,95 kr.

  • af Agnes Braun
    223,95 kr.

  • af Darius Link
    205,95 - 322,95 kr.

  • af Brandon Gilta
    147,95 kr.

    In this guide about Acne Diet Plan, you will read about: Acne types and causes Acne treatment and prevention Step-by-step guide to start the acne dietFoods to avoid and consumeSample recipes to try

  • af Mara Bauer
    268,95 - 361,95 kr.

  • af Isolde Schmidt
    324,95 - 417,95 kr.

  • af Samira Klein
    268,95 kr.

  • af Kailash Reddy
    382,95 kr.

    Rice husk ash (RHA) has gained significant attention as a potential reinforcement material in the development of metal matrix composites (MMCs). In particular, the combination of RHA with AA6061, an aluminum alloy, has shown promising results in enhancing the mechanical and thermal properties of the composite material.The incorporation of RHA in AA6061 composites offers numerous advantages. Firstly, RHA is an abundant and cost-effective agricultural waste product, making it an environmentally friendly and sustainable choice for composite reinforcement. Utilizing RHA as a reinforcement material helps in reducing the environmental impact associated with the disposal of rice husk waste.Secondly, the unique properties of RHA, such as high silica content, low density, and good thermal stability, contribute to improving the mechanical properties of AA6061 composites. The presence of RHA particles helps in increasing the hardness, tensile strength, and wear resistance of the composite material. Furthermore, the addition of RHA enhances the thermal conductivity and dimensional stability of the composites, making them suitable for applications requiring efficient heat transfer and minimal dimensional changes under varying conditions.The fabrication process of RHA-reinforced AA6061 composites involves techniques such as stir casting, powder metallurgy, or other appropriate methods. The control of processing parameters, such as RHA particle size, distribution, and volume fraction, plays a crucial role in determining the final properties of the composites.The potential applications of RHA-reinforced AA6061 composites are diverse. They can be used in industries such as automotive, aerospace, construction, and electronics, where lightweight materials with enhanced mechanical and thermal properties are in demand. These composites have shown promise in various applications, including structural components, heat sinks, electrical connectors, and automotive parts.In conclusion, the utilization of rice husk ash as a reinforcement material in AA6061 composites offers a sustainable solution for improving the mechanical and thermal properties of the material. The development and optimization of RHA-reinforced composites have the potential to contribute to the advancement of materials science and pave the way for eco-friendly and high-performance composite materials in various industries.

  • af Alessia Sofia Ferrari
    442,95 kr.

    Dive into the world of Mediterranean cuisine with "Mediterranean Risotto Delights," a cookbook that explores the rich and diverse flavors of the Mediterranean diet through the lens of creamy, comforting risottos. In this collection of mouthwatering recipes, you'll embark on a culinary journey that celebrates the perfect union of rice, fresh vegetables, aromatic herbs, and wholesome ingredients.Discover the art of creating sumptuous risotto dishes inspired by the Mediterranean's sun-kissed shores and vibrant cultures. From classic favorites like Risotto alla Milanese to inventive twists like Greek Lemon-Herb Risotto, this cookbook offers a tantalizing array of rice-based recipes that are both nutritious and indulgent.The Mediterranean diet has long been celebrated for its health benefits, and these risotto recipes are no exception. Each dish is carefully crafted to showcase the region's abundant produce, heart-healthy olive oil, and the soul-warming embrace of a well-cooked risotto. Whether you're a seasoned chef or just beginning your culinary adventure, "Mediterranean Risotto Delights" provides step-by-step instructions and tips to ensure your risotto creations are nothing short of spectacular.Elevate your dining experience with dishes that burst with Mediterranean flavors. With recipes suitable for both weeknight dinners and special occasions, this cookbook invites you to savor the essence of the Mediterranean diet, one creamy, satisfying risotto at a time. Embrace wholesome ingredients, vibrant colors, and unforgettable tastes on your path to a healthier and happier you. "Mediterranean Risotto Delights" is your passport to a culinary voyage that will nourish your body and delight your palate.

  • af Charu Singh
    240,95 - 333,95 kr.

  • af Melinda Braun
    326,95 - 419,95 kr.

  • af Sandra Struntz
    288,95 kr.

    Dieses Zuckerfreie Ernährung-Kochbuch ist voll von köstlichen, leicht zuzubereitenden Rezepten! Mit über 333+ Rezepten zur Auswahl, finden Sie in diesem Kochbuch bestimmt das, wonach Sie suchen...Eine zuckerfreie Diät ist eine Ernährungsweise, bei der der Verzehr von zugesetztem Zucker und Süßungsmitteln vermieden oder erheblich reduziert wird. Dazu gehört der Verzicht auf zuckerhaltige Lebensmittel und Getränke wie Saccharose, Fruktose und Maissirup mit hohem Fruktosegehalt.Ziel ist es, die Gesundheit zu fördern, indem das Risiko von Fettleibigkeit, Diabetes und Herzkrankheiten verringert wird, die mit übermäßigem Zuckerkonsum in Verbindung gebracht werden.1. Stattdessen fördert diese Art der Ernährung den Verzehr vollwertiger, unverarbeiteter Lebensmittel wie Obst, Gemüse, mageres Eiweiß und Vollkornprodukte als Quelle natürlicher Zucker und Kohlenhydrate.2. In diesem Buch wird erläutert, wie eine zuckerfreie oder zuckerarme Ernährung funktioniert, was man essen sollte und welche Vorteile sie bietet.Wichtig bei DiabetesDiabetes ist eine chronische Erkrankung, die mit einem erhöhten Glukosespiegel (Zucker) im Blut einhergeht. Dieser Zustand entsteht entweder durch die Unfähigkeit des Körpers, genügend Insulin zu produzieren (Typ-1-Diabetes), oder durch die unwirksame Verwendung von Insulin durch den Körper (Typ-2-Diabetes).Um Ihren Blutzuckerspiegel effektiv zu kontrollieren, kann Ihr Arzt Ihnen empfehlen, den Verzehr von zucker- und kohlenhydratreichen Lebensmitteln und Getränken zu reduzieren.Diabetikern kann geraten werden, den Verzehr von raffinierten Kohlenhydratquellen zu reduzieren, wie z. B.:¿ Weißer Reis¿ Tortillas¿ Brot aus Weißmehl¿ Nudeln¿ Stärkehaltiges Gemüse wie weiße Kartoffeln, Mais und Erbsen(mehr Informationen finden Sie im Buch)

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.