Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant

Her finder du spændende bøger om Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant. Nedenfor er et flot udvalg af over 41 bøger om emnet.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
  • (41)
  • (11)
Format
  • (21)
  • (15)
  • (10)
  • (4)
  • (1)
  • (1)
Sprog
  • (33)
  • (8)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (4)
  • (6)
  • (9)
  • (9)
  • (9)
Serie
  • (2)
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (6)
  • (5)
  • (4)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - bag hverdagsfavoritterne uden æg, mælk og smør
    af Maria Engbjerg
    240,95 kr.

    En grundbog i klassiske salte og søde bageopskrifter omarbejdet efter veganske principper. En nyklassiker til det moderne køkken.Maria Engbjerg, som står bag madbloggen Vanløse Blues, har altid været glad for at bage. Men for seks år siden, da hun blev veganer, ophørte den interesse – for hvordan skulle hun lave lækre pandekager, fødselsdagsboller og kanelsnegle helt uden brug af hverken mælk, smør eller æg?I dag har Maria genfundet glæden ved at bage. Og det viser sig, at det kan sagtens lade sig gøre at lave en vegansk chokoladekage med chokoladeglasur. En kage, der smager præcis som den, mormor lavede, og som får børnene til at slikke skålen ren. Den veganske kagebog er Marias bedste opskrifter, sødeste råd og mest uundværlige tips. Så du også kan bage alle de dejlige ting, du husker fra barndommen. På din egen måde.Uanset om du er veganer eller bare vil prøve noget nyt, kan du føle dig sikker på, at det, du putter ind i ovnen – det være sig brunsviger og hindbærsnitter eller pølsehorn og burgerboller – kommer ud igen og dufter og smager, som du havde drømt om. Klar til servering!Maria Engbjerg har i mere end 10 år skrevet om vegansk mad, og knap 50.000 følger med, når hun deler lige dele søde og grønne sager på sin Instagram @vanloseblues. Maria driver til daglig den veganske restaurant Flavour Bastards på Nørrebro i København.

  • af Frederikke Wærens
    202,95 kr.

    Første kagebog fra Danmarks kagedronning Frederikke Wærens, der har 230.000 følgere på Instagram!En overdådig tal-kage pyntet med bær, sølvstøv og sukkerpynt, en lækker chokoladepavlova eller hvad med en svampet flødebollekage? I BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine bedste opskrifter på skønne og velsmagende kager, der oser af hjemmebag og hygge. Præcis som du kender dem fra Frederikkes populære Instagramprofil @frederikkewaerens, er det overdådige kager, der er nemme at gå til og lavet af gode råvarer. For bagning handler ikke om præcision og svære teknikker, men om at skabe de skønneste kager, der gør alle livets særlige øjeblikke endnu mere specielle. Frederikke Wærens har gennem flere år drevet den største kage-Instagram i Danmark – dette er hendes første bog. Hun er kendt for sine legesyge og lækre kager, der tiltaler både børn, unge og voksne.

  • - Alle årstidens favoritter
    af Ditte Julie Jensen
    73,95 - 199,95 kr.

    For første gang deler den populære Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen ud af sit hjerteblod og udgiver en selvstændig kogebog med sine yndlingsopskrifter. I denne bog – som i Dittes liv generelt – er det årstiderne, der er den helt store inspirationskilde. Hver en lille tur ud i haven eller naturen kan inspirere Ditte til at bage. De friske ingredienser, de liflige dufte og de spiselige blomster titter frem overalt og nærmest tigger om at blive brugt. Og i koldere årstider eller perioder med mindre tid til selv at plukke og dyrke kan selv en tur i supermarkedet virke inspirerende. For også her er der masser af variation i udbuddet af råvarer, der er i sæson og ekstra gode netop nu – og dermed masser af grunde til at gå i køkkenet! For Ditte er det at bage blevet en slags ventil for kreative impulser og fantasifulde indfald, og hun ønsker at smitte sin læser med lysten til at udtrykke sig gennem det perfekte lærred, en kage udgør. I hendes verden er det altid tid til kage – og så er det op til humøret og anledningen, om man har lyst til at skrue op for ambitionerne og teknikkerne, eller man bare vil fokusere på den gode smag og det gode bagværk. Der skal være plads til det hele – året rundt.

  • af Annemette Voss
    165,95 kr.

    Alle spiser lagkage indimellem. Og alle bør selv lære at bage og lave lagkage. Bare lige til den ene særlige anledning om året – mindst! Det er magisk at se en lagkage pryde et kagebord, som kronen på værket. Og intet er bedre, end når man selv har haft en finger med i spillet i skabelsen af dette lille prydstykke på bordet. Lagkage handler først og fremmest om vidunderlig smag. Men derudover er der i bogen lagt særlig vægt på kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Simpelthen for at gøre det sjovt for dig, når du slår dig løs i dit eget køkken. Der er step by step-fotos og enkle forklaringer, der gør det muligt for selv den mest uerfarne køkkenaspirant at lave klassiske og enkle lagkager, såvel som mesterlige lagkager, der tager folk med storm. Bogen er inspireret af dansk, klassisk bagekunst og holder traditionelle dyder i hævd, samtidig med at bogen søger inspiration på moderne medier og pepper de traditionelle udtryk og smagsnoter op med vor tids nyklassiskere.Bogen er illustreret med smukke fotos taget af Maja Vase.

  • af Frederikke Legaard
    160,95 - 172,00 kr.

    Personlig kogebog med ung, varieret og uhøjtidelig mad og bagværk, der på én gang er kunstnerisk og helt nede på jorden.Kunstner og Bagedystvinder Frederikke Legaard blev landskendt for sine vilde kager og sin kunstneriske tilgang til konditorfaget, men at hun også kan lave sindssyg lækker mad, viser hun i dennekombinerede koge- og bagebog, som hun selv har skrevet, fotograferet og tegnet. Det hele hjemme i hendes eget bare fem kvadratmeter store køkken. Frederikke har lavet mad og egne opskrifter, siden hun var helt lille. Kogekunst er hendes samling af yndlingsretter, kager og desserter, krydret med personlige historier, skitser og gode tips. Hun beskriver bogen som et lille leksikon af små skatte, som hun håber, andre også vil kunne lide.Inspirationen til sin mad og kager finder Frederikke både ude og hjemme. Det er på udlandsophold i New York, hun har perfektioneret sine doughnuts, og i Hongkong hun har lært at lave verdens bedste dumplings, mens det er fra hendes mormor, hun har lært kunsten at bage.Bogen er delt op i en sød og en salt afdeling med underoverskrifter som Morgenbagværk, Kolde retter, Varme retter og Mine favoritter. Det er på en gang æstetisk og ukompliceret, for Frederikke kan og prioriterer begge dele. Der er eksempler på de fantastiske kager, der væltede Danmark, da hun var på skærmen under Bagedysten, men også helt simple opskrifter på hurtig og enkel aftensmad. Det hele ledsages af håndtegnede guides og step by step-tegninger.Bogen er det stensikre, ultimative bud på kogebogen til alle unge plus/minus 25.

  • af Annemette Voss Fridthjof
    137,95 kr.

    Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum.Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler.I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer.I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene.

  • af Frederikke Wærens
    107,00 kr.

    I SALTY BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine favoritopskrifter på bagværk fra det salte køkken.Her er vidunderlige foccacia, sprøde og luftige boller, brød til hjemmelavet fast food, pirogger, mini-madtærter og vandbakkelser med det lækreste fyld. Madpandekager, der er et hit på både frokost- og aftenbordet, og skønne panini og pizza, der smager af Italien. Det hele toppes med opskrifter på pestoer, aiolier og lækre toppings, der gør dit salte bagværk til favoritten derhjemme, til festen eller i picnickurven.Frederikke Wærens er influencer og forfatter til de to bestsellere Baking Moments og Sweet Baking Moments, der giver dig skønne og legende opskrifter på det dejligste bagværk fra det søde køkken.

  • - Snurrer, snegle og andet bagværk fra @frederikkewaerens
    af Frederikke Wærens
    202,95 kr.

    Frederikke Wærens er tilbage med en kagebog inspireret af de svenske snurrer, de danske snegle og alt det dejlige, man ellers kan bage med gærdej.Frederikke Wærens har gennem flere år drevet den største kage-Instagram i Danmark og har tidligere udgivet bestselleren Baking Momens. Hun er kendt for sine legesyge og lækre kager, der tiltaler både børn, unge og voksne.

  • af Ditte Julie Jensen
    199,95 kr.

    KAGEMINDER er Ditte Julies 40 fantastiske fortolkninger af klassiske danske kager, som der knytter sig et minde til. Nogle af minderne er hendes egne, andre kommer fra hendes læsere og så er der de kager, vi alle sammen har et forhold til. Ditte Julie har givet alle kagerne et løft til en ny og mere moderne udgave, så der kan skabes nye minder.Mine kageminder er med mig hver dag, og det er dem, der inspirerer mig til at bage. Når jeg dufter til en ingrediens, smager en kage eller går forbi kagevinduet hos bageren, minder det mig om begivenheder, mennesker og stemninger. De kager, jeg altid fik hos min morfar, de kager, som altid blev serveret til fødselsdagen eller den is, min far og jeg altid købte på vej hjem fra ridning. Det, synes jeg, er det allersmukkeste ved kager – og ved kageminder.

  • af Mette Blomsterberg
    181,95 kr.

    Fra maj til september deler naturen gavmildt ud af frugter og bær, som passer perfekt til sommerens bedste desserter og kager. Mette Blomsterberg giver her sin personlige fortolkning af den danske sommer og det søde gulds mange muligheder for at gå i køkkenet og bage. Blomsterbergs sommer beskæftiger sig med alle sæsonens velsmagende frugter, bær og urter: Fra forårets spæde rabarber til de mange skønne bær i de varme måneder – og til sensommerens intense slutspurt med æbler, pærer, brombær og havtorn. Med er selvfølgelig klassikere som jordbær, blomme, hyben og blåbær, men også dem, vi ofte glemmer, som stikkelsbær, solbær og hyldebær. De mere end 80 nye opskrifter på kager og desserter, saft, marmelader og sylt bringer alle havens bær i spil. Intet er glemt, for dybt i hjertet ligger sommeren gemt som en helt særlig sæson, og Mette Blomsterberg mindes og fortæller sin helt egen kage- og dessertfortælling. Bogen indeholder ikke bare opskrifter til den hurtige kage og dessert, men også de fineste små petit four-kreationer, portionsanrettede desserter perfekte til sommerens mange fester, lækre lagkager, moussekager med et flot snit og perfekte cheesecakes. Mette Blomsterberg deler generøst ud af konditorfagets hemmelige tips og tricks, så man kan gribe udfordringer som en farverig glaze og andre krævende, men spændende teknikker og processer. Nogle gange skal bær og frugter bruges friske, andre gange i en mousse eller kompot. Så hyggen ved at høste i rigelige mængder i haven og naturen er selvfølgelig også med. Det samme er gode råd til opbevaring og frys. På den måde kan bogen med fordel bruges hele året og give dejlige sommerminder, når naturens overskud rækker langt ind i de koldere måneder.

  • af Yotam Ottolenghi
    185,95 - 288,95 kr.

    Yotam Ottolenghi har kastet sig over det søde køkken i selskab med sin gode veninde Helen Goh. Ottolenghis har hentet inspiration fra en række forskellige kulinariske traditioner, så her er opskrifter på alt fra cheesecakes, kardemomme pavlova med friske figner til pana cotta og persiske kærllighedskager. Alle bogens opskrifter er lavet med Yotams sædvanlige kærlighed til friske ingredienser, eksotiske krydderier og komplekse smagssammensætninger.

  • - Bagværk til højtiden helt uden hvedestivelse
    af Theresa Vangsøe
    202,95 kr.

    Særligt i højtiderne kan det være svært at være den, der ikke kan tåle gluten. Det søde bagværk er en af de største juletraditioner, ikke bare at spise, men også at bage sammen i familien.Nu er der hjælp fra kogebogsforfatter Theresa Vangsøe til dem, der gerne vil både spise og bage med familien, men ikke kan være med på almindelig glutenholdig vis. Glutenfri jul er opskrifter på al det traditionelle bagværk, som kendetegner den søde juletid.Theresa Vangsøe har udviklet glutenfrie versioner af de klassiske opskrifter. Målet har således ikke været nye og eksotiske tilføjelser til julesortimentet – det dur ikke, hvis julegodterne pludselig smager af boghvede eller ris, men de skal smage, som de plejer, og Glutenfri jul er netop klassikere i glutenfri version.Processerne er enkle, og alle ingredienserne er stort set lige så nemme at få fingre i som en almindelig pose hvedemel.Glutenfri jul er Theresa Vangøes anden bagebog, og ligesom i den første, Ægte glutenfrit, er der netop tale om 100 % glutenfri opskrifter. Når man køber færdige produkter med stemplet “glutenfri”, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet “glutenfri”, men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker, er det selvfølgelig bedst at spise ægte glutenfrit – og det er, allergi eller ej, en større fornøjelse at vide, at man med god samvittighed kan sige ’ægte glutenfri’, samtidig med ’glædelig jul’.

  • af Claus Meyer
    93,95 - 277,95 kr.

    Meyers Kager er den søde søster til bestselleren Meyers Bageri. Bogen er skrevet til dig, der elsker kager og gerne vil videre med din bagning. Som altid når Claus Meyer er på spil, bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide, denne gang om kagebagningens råvarer,redskaber og grundprincipper.Glæd dig til at læse kagernes dragende historie, inden du kaster dig over bogens overvældende opbud af knasende sprøde, lokkende søde, behageligt bløde og ikke mindst fuldfede og smørgode opskrifter fra Meyers eget kageværksted.Claus Meyer har udviklet bogens opskrifter i samarbejde med kagekammeraten og chokoladeelskeren Morten Borup. Mortener til daglig tilknyttet Meyers Madhus som underviser, han er medstifter af Chokoladeselskabet og i det hele taget et ikon inden for kage- og dessertfremstilling.Læs mere om bagekurserne på meyersmadhus.dk."Som det forhåbentlig fremgår af bogens billeder og opskrifter, har vi ikke ønsket at lave en blærebog med snorlige komplicerede udstyrsstykker, men at vise dig de kager, vi selv elsker højest og som vi tror, du har størst glæde af at mestre."Claus Meyer OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  • af Micki Cheng
    165,95 kr.

    Danmarks hyggeligste kagebog, hvor både små og store bagere kan være med. Her er både nemme opskrifter på bl.a. brownies med Oreo og skumfiduser, små solbærtærter, doughnuts og cupcakes, som hele familien kan bage. Snickers- og bountytærter, lemon meringue pie, citronmåne, pærekage, rabarbercrumble og andre kager, som man hurtigt kan bikse sammen, når eftermiddagen bare skal være rigtig hyggelig. Små syndige desserter, som får tænderne til at løbe i vand. Og så er der selvfølgelig de overdådige lagkager med de lækreste mousser og cremer, som alle under sig selv at prøve at lave. For når Micki bager, skal det først og fremmest være hyggeligt.

  • - Bagning med børn
    af Ditte Julie Jensen
    117,00 - 162,95 kr.

    Bageeventyr af Ditte Julie indeholder 30 opskrifter på fantasifulde, sjove, farverige og festlige kager til børn.Når børn bager, er det med kaos, mel, krymmel og uorden over det hele, men der er også mange succes-oplevelser: at bage giver glæde indeni, også hos dem, der forkæles med kage.Bageeventyr er ikke kun for børn, men også for dig, som er nybegynder eller elsker at bage sjove, fantasifulde kager. Alle bogens opskrifter er enkle, gode og velsmagende. 

  • af Annemette Voss
    153,95 kr.

    Et væld af skønne ideer til kagepynt fra Annemette Voss, der altid har haft det sirlige håndværk og æstetikken som passion. Blomsterstilke sat ned i små rør, så kagen ligner en hel lille blomstermark, flotte farvede ’koraller’ eller sukkerspiraler i pastelfarver er alle eksempler herpå. Smagen af en kage er naturligvis lige så afgørende som pynten, og derfor er der i bogen også mange opskrifter på forskellige bunde, mousser, cremer, geléer og overtræk; eksempelvis konfektbund med lakrids, passionsfrugtmousse, kokoscreme eller choko-karamelganache. PYNTEBOGEN er en selvstændig opfølger til LAGKAGEBOGEN – alle mål passer sammen i begge bøger. Dermed kan opskrifterne frit kombineres, og der er rig lejlighed til at kreere smukt pyntede lag- og moussekager til særlige fejringer.

  • af Katrine Foged Thomsen
    178,95 kr.

    I KONDITORKAGER, ALLE KAN BAGE præsenterer konditor og dommer fra Den store bagedyst, Katrine Foged Thomsen, de mest populære konditorkager, som ikke er sværere at lave, end at selv de mindste kan være med til at bage, dekorere og nyde dem.Der er kendte og elskede klassikere som Jordbærkager, Tivolikager, Medaljer, Fuglereder og Kransekager. Men der er også moderne klassikere som Kajkager, Træstammer og en overdådig Banoffee pie med kiksebund, bananer og karamelcreme til den store fest. Flere af kagerne præsenteres også med en variant: Eksempelvis får Kajkager selskab af Andreakager, og Træstammer præsenteres også i et stilet stribet pastellook. Bogen indeholder i alt 25 opskrifter, der kan fremtrylles på blot en til to timer i familiens kagekøkken. Pynten er vigtig på en konditorkage og desuden noget af det, børn elsker at være med til. Katrine giver undervejs gode og enkle råd til at pynte med chokolade, marcipanroser, fine farver på overtræk og glasur og festligt og smukt drys.

  • af Emil Obel
    82,00 - 160,95 kr.

    Bagedyst-vinderen Emil Obel dækker op til fest og farver med smukke og kreative kager, der alle smager fantastisk, og som alle kan bage.Festlige og fantasifulde kageborde indeholder 40 skønne kager, der er perfekte at nyde i en hyggestund med venner og familie – eller overdådige at servere til den helt store begivenhed. Emil har taget udgangspunkt i otte forskellige festtemaer, hvortil han har skabt otte vilde kageborde med dertilhørende opskrifter. Temaerne spænder fra helt klassiske højtider som jul og påske til mere ekstravante temaer lige fra halloween til ’karneval’ og ’rokoko’. Hvert kapitel indeholder fem forskellige opskrifter på små og store kager – nogle er enkle at lave, andre er lidt mere komplicerede, men alle er skabt med Emils legendariske sans for både smagen og det færdige grafiske resultat. ”Jeg synes, det er sjovt, når kager kan fortælle en historie, og jeg har derfor gjort meget ud af, at både kagernes smag og udseende skal tage dig med ind i kagebordenes universer,” fortæller Emil. For eksempel kan man komme med til teselskab i ’Alice i Eventyrland’, hvor man både bliver budt på enkelt og lækkert hverdagsbagværk i form af klassiske britiske scones og vilde og mere tidskrævende kagekreationer som lagkagen ’Hjerter Dronning’.Nogle af kagerne er nyfortolkede klassikere, mens andre opskrifter er Emils egne opfindelser, som fx en nyudgave af hans mesterværk fra finalen i ’Den store bagedyst’ – en selvlysende og edderkoppebefængt lagkage til Halloween. Opskrifterne i bogen er for alle! Både dem, der elsker at bage, og som måske ønsker lidt udfordringer, og dem, der har brug for en mere enkelt tilgang med supplerende råd i form af tips og tricks til vejledning og teknikker. Selvom alle kagerne selvfølgelig også kan bages og nydes hver for sig, ønsker Emil med bogen at inspireretil at skabe fantastiske kageborde med kager, der er en oplevelse ud over det sædvanlige.

  • af Anne-Mette Juul Svensson
    149,95 - 179,95 kr.

    En kage er ikke bare en kage. Det er en sammensætning af ideer, tanker, smage og sanseindtryk samlet i et visuelt udtryk, og i Glazekager viser Anne-Mette Juul Svensson, hvordan du med en spejlblank glaze kan kreere dine egne små kunstværker, som alle står unikt med deres farver og indhold.Bogen følger dig gennem alle trin på vejen til at kunne glaze dine egne kager; lige fra ingredienser og temperaturer til konsistenser og indhold: kort sagt alt det, der skal til for at skabe de smukkeste glazekager.Bogen leverer desuden viden og læring om mulige fejltrin undervejs, så du altid kan slå op og lære af en glaze, der måske ikke lige blev, som du ønskede. Den byder velkommen i et univers af smukke, tilnærmelsesvist perfekte kager, men udfolder også et pyt-afsnit, hvor enhver kage kan ’reddes’ med strategisk pynt og ikke mindst kærlighed.Og selvom det handler om både viden, mod og passion, skal det først og fremmest være sjovt.Bogen er til alle, der har lyst til at bevæge sig ud på et glazeeventyr og kreere smukke, fantasifulde, lækre og farvestrålende kager, man kan spejle sig i – længe.Om forfatterAnne-Mette Juul Svensson er født i 1983 og har en kandidatgrad fra RUC i psykologi og sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Hun arbejder til daglig i Rigspolitiet. Anne-Mette er billedkunstner og passioneret og autodidakt kagenørd, der har googlet og instagrammet sig til viden og ikke mindst erfaring med moussekager, chokoladearbejde og i særdeleshed glazekager. Af og til holder Anne-Mette kurser hjemme hos sig selv i glaze. I dag er Anne-Mette bl.a. blogger for Callebaut Nordic.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Ditte Julie Jensen
    168,95 kr.

    Sommerdrømme emmer af sol og sommer. Alle opskrifter er forfinet med lethed, friskhed og kærlighed til årstidens bær og frugter. De er yderst elegante, farvefine, overraskende og velsmagende. Med bogens 31 opskrifter (heraf 12 glutenfrie) ved hånden kommer sommeren helt ind i både køkken og bagværk. En ting er, at bogens opskrifter for mig er lig med sommer og sommerfornemmelser, en anden ting er, at det har været vigtigt for mig at lege med mine forme i By Ditte Julie. Det har været vigtigt at skabe mest mulig inspiration. Jeg ønsker at vise, hvordan formene også kan anvendes og leges med. Det handler om, at du skal finde dit udtryk og slippe fantasien løs.

  • af Isabella Svensson
    152,95 - 210,95 kr.

    I min verden er der altid plads til søde sager, og for mig er det søde punktum prikken over i’et. Her får du 40 opskrifter, som er delt op i temaer, så du let kan finde den kage eller dessert, som passer til lige netop din søde tand. Er du mest til det sprøde, det bløde eller det iskolde? Måske er du blot på udkig efter en snack, når den søde sult melder sig? Der bliver leget med smage og konsistenser, og gamle klassikere bliver klædt fint på, så du kan imponere dine venner og bekendte med smukke lækkerier. Fælles for alle herlighederne er, at de smager af mere. Desuden kan du lære, step by step, at tage elegante og indbydende billeder af dine kreationer. Jeg giver dig mine bedste tips til at kreere en smuk fotobaggrund, finde de helt rigtige rekvisitter og skabe liv i dine billeder. Jeg har givet gamle klassikere nyt liv, udtænkt helt nye finurligheder, smeltet en masse chokolade, leget med forskellige former og farver og selvfølgelig drysset det hele med en omgang glimmer. Og hvis du, ligesom jeg, både har gemt en gammel dame og et lille legebarn inden i dig, så vil denne bog, forhåbentlig, kunne inspirere dig til at give dig i kast med en eller flere af disse opskrifter. Du er også velkommen til at bruge delelementer af opskrifterne eller blot kigge billeder. Det er helt op til dig. Jeg vil bare ønske dig god fornøjelse. Om forfatteren Isabella Svensson deltog i 2018 i TV 2 Fris madprogram Sukkerchok, hvor hun med sine 20 år var den yngste deltager. I dag deler hun aktivt smukke billeder af søde sager på sin Instagramprofil, hvor hun er kendt under navnet DanishDelights. Dette er hendes første opskriftsbog med 40 helt uimod­ståelige opskrifter.

  • - Helt uden mælk og gluten
    af Karina Villumsen
    117,00 - 159,95 kr.

    Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

  • - Tærter
    af Maja Vase
    153,95 kr.

    Med sin bogserie MAJAS CHOKOLADE erklærer Maja Vase sin kæmpestore kærlighed til chokolade. I anden bog byder hun på et væld af delikate tærter med nøje udvalgte smage, ekstrafine detaljer og konsistenser, der sidder lige i øjet. Små chokoladekunstværker, du overraskende nemt kan genskabe - og hjertens gerne må dele! #majaschokoladeMAJA VASE er inkarneret chokoladenørd, detaljeskarp kagekunstner, forfatter til fem kogebøger og kvinden bag den meget populære Instagramprofil @majachocolat med over 330.000 følgere.

  • - Klippe-klistre-idéer, opskrifter og lege til julemåneden
    af Alexander Steffensmeier
    136,95 kr.

    Nyd julen med Lotte. På bondegården elsker de at jule. Men der er sååååååå lang tid til jul ... heldigvis har Lotte og hendes venner mange og sjove idéer, der kan gøre ventetiden lidt kortere. Hver dag i december kan du lave noget spændende sammen med Lotte, hønsene, bondekonen, og alle de andre beboere på bondegården: Du kan fx bage lækre småkager, synge skønne julesange, lave fin julepynt og lære en masse om naturen og forskellige juleskikke.

  • - Hjemmelavet pynt, kostumer og kager til årets uhyggeligste aften
    af Emil Obel
    202,95 kr.

    Fra oktober måneds begyndelse er butikkerne fyldt med spindelvæv og gravsten, ved hoveddøre og havegange lyser sirligt udskårne græskar natten op, og om aftenen den 31. oktober vækkes de døde til live. Halloween har, siden det kom til Danmark i slutningen af 1990’erne, indtaget de danske hjem, og i dag er salget af græskar og halloweenkostumer langt større end salget af fastelavnstønder. Halloween er blevet uhyggeligt populært!I HALLOWEENBOGEN skaber Emil Obel sjove, nytænkende og inspirerende halloweenkager og bagværk, som alle kan bage. Samtidigt viser han dig, hvordan du selv kan lave vilde dekorationer og kostumer derhjemme, som både er langt flottere og billigere, end hvad du kan købe. Halloween er nemlig meget mere end de gængse kostumer og dekorationer, du finder i butikkerne, og bag de klassiske monstre findes mange vilde historier baseret på virkelige begivenheder.Bogen er inddelt i otte kapitler med hver sit halloweentema, som spænder fra hyggelige børnefester til grusomme voodoo-ritualer. Til hvert tema deler Emil opskrifter på både salte og søde lækkerier og drikke samt vejledninger til sjove kostumer og pynt, så du kan invitere til din egen vilde halloweenfest derhjemme.

  • af Tanja Dusy, Rose Marie Donhauser & Sabrina Sue Daniels
    226,95 kr.

  • af Letitia Clark
    242,95 kr.

    Verführerische italienische Desserts für Genießer*innen Lassen Sie sich mitnehmen zu den süßesten Seiten Italiens! Mit diesem italienischen Kochbuch teilt Kochbuch-Autorin Letitia Clark ihre Liebe für italienische Süßspeisen. Über 80 unwiderstehliche Rezepte sorgen für zuckersüße Glücksmomente - von köstlichen Mandel-Pfirsich-Keksen über Bomboloni in Zuckerkurste bis hin zu fantastischen Gelati-Kreationen. Stimmungsvolle Fotos und Anekdoten bringen die süße italienische Lebensfreude in Ihre Küche. Abwechslungsreiches italienisches Gebäck für kleine Alltagsfreuden Ob fruchtig, nussig, schokoladig oder cremig - der Facettenreichtum italienischer Süßigkeiten ist außergewöhnlich. Letitia Clark hat sich von den besten süßen Spezialitäten verschiedener italienischer Regionen inspirieren lassen und einfache Rezepte kreiert, die für unverwechselbare Genussmomente sorgen. Von Kleingebäck über Kuchen und Torten bis hin zu Desserts, Hefeteigen und Eis - dieses Buch präsentiert die gesamte Bandbreite italienischen Süßspeisen-Welt. . Über 80 süße Rezepte: Von einer sommerlichen karamellisierten Zitrus-Tarte über Klassiker wie Cantuccini und Biscotti bis hin zu zahlreichen Gelati-Variationen und der bekannten Cassata - jedes Rezept ist authentisch im Geschmack, aber mit einem köstlichen, modernen Twist versehen. . Interessantes Hintergrundwissen: In persönlichen Geschichten und Anekdoten der auf Sardinien lebenden Autorin erfahren Sie Wissenswertes zu den Zutaten und Ursprüngen bekannter klassischer Süßspeisen. . Atmosphärische Bilder: Wunderschöne Fotografien zeigen das authentische la Dolce Vita Italiens von seiner schönsten Seite. Zelebrieren Sie die süßen Seiten des Lebens im Stil Italiens! Dieses Buch ist eine wundervolle Hommage an die köstlichsten italienischen Dolci.

  • af Marit Hovland
    202,95 kr.

    I Peberkager viser Marit Holland, at en klassisk peberkagedej kan bruges på uendelig mange måder, så du på forskellig vis kan skabe den helt rigtige julestemning.Peberkager med karamelfyld vil med sikkerhed glæde både store og små. Eller hvad med at bage peberkagedejen i et vaffeljern og lave små juledesserter? Vil du lave spiseligt julepynt, er mulighederne uendelige. Pynt de klassiske peberkager, og fremstil små julemænd, juletræer, stjerner, julekugler og meget andet, der kan pynte rundtom i huset eller på træet. Her er der masser af inspiration til netop denne hyggelige klassiske julesyssel.Bogen indeholder opskrifter på peberkager, der er hurtige og nemme at bage, samt peberkager, man med fordel kan bruge tid på og hygge sig med, så detaljerne og pynten bliver helt rigtig. Med andre ord er der noget for enhver (jule)smag.

  • af Caroline Bretherton
    242,95 kr.

    Das ultimative Backbuch für Anfänger*innen  Ob der würzige Duft von frisch gebackenem Brot oder das buttrig-zarte Aroma von liebevoll gefertigten Keksen - dieses grandiose Backbuch führt Sie in die Welt der Backkunst ein. Zahlreiche Fotos und einfache Schritt-für-Schritt-Anleitungen zu den Grundtechniken begleiten durch 250 Backrezepte - vom saftigen Rüblikuchen mit Frischkäseguss über die fluffige Biskuitrolle bis zum herzhaften Roggenbrot mit Haselnüssen.Das Standardwerk für herzhafte und süße Back-Klassiker aus aller Welt  Beim verführerischen Duft von frisch Gebackenem paart sich Vorfreude mit Glücksgefühl. Dieses Backbuch zeigt Ihnen mit ausführlichen Anleitungen und inspirierenden Food-Fotografien, wie Sie kulinarische Leckereien zaubern, denen keiner widerstehen kann.. 250 internationale Backrezepte: Von süßen Klassikern wie Schwarzwälder Kirschtorte, britischen Scones oder französischen Macarons bis zu herzhaftem Gebäck wie glänzenden Brezeln, herzhafter Quiche oder knuspriger Tarte - mit dieser vielfältigen Rezeptauswahl wird es garantiert nicht langweilig in der Backstube. . Leicht verständliche Schritt-für-Schritt-Erklärungen erleichtern den Einstieg in die Backwelt und erklären die wichtigsten Grundtechniken. So lernen Sie beispielsweise, wie man einen Strudelteig und Baguette selbst backen kann. . Zahlreiche Profitipps stellen sicher, dass die Backkreationen optimal gelingen. Abwechslungsreiches Backwerk für jede Gelegenheit - diese charmante Backschule präsentiert Ihnen das 1x1 des Backens!

  • af Jaqueline Butler
    220,95 kr.

    Die international gefeierte Zuckerkünstlerin Jacqueline Butler hat einen einzigartigen Stil der Tortendekoration mit Zuckerblumen entwickelt, den sie ausführlich in diesem wunderschön illustrierten Buch erklärt.Durch über 600 hochwertige Fotos erfährst Du, wie 18 stilisierte Blumen aus Zuckermassen in verschiedenen Blütenphasen sowie Knospen und Blättern mit einer frischen, modernen Farbpalette kreiert werden. Jacqueline zeigt auch, wie kunstvolle Arrangements für Hochzeits- und Festtagstorten geschaffen werden, darunter auch das Dekorieren auf einzelnen und mehrstöckigen Torten sowie vorgefertigte Topper und Torten-Dummies.Inspirierend und praxisorientiert - mit diesem kreativen Buch mit Schritt-für-Schritt-Anleitungen setzt Jaqueline Butler einen neuen Maßstab der Zuckerblumen-Kunst für die kommenden Jahre.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.