Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Brætspil

Her finder du spændende bøger om Brætspil. Nedenfor er et flot udvalg af over 368 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Oluf Falkenberg Nielsen & Mette Juel Bojsen-Møller
  257,95 kr.

  Anatomi og fysiologi – 400 quizspørgsmål kan understøtte en aktiv og motiverende læring. Du kan quizze alene eller i en gruppe med andre studerende. Spørgsmålene kan også bruges til eksamensforberedelse. Niveauet svarer til sygeplejerskeuddannelsen, og spørgsmålene er opdelt i otte kategorier, som dækker de centrale organers opbygning og vigtigste funktioner.Anatomi og fysiologi – 400 quizspørgsmål er udviklet til brætspillet Questio, som skal købes særskilt. Men du kan også spille uden brætspillet. Her giver et korrekt svar 1 point, og der er 2 point, hvis du svarer korrekt på spørgsmålene med en gul stjerne.Spørgsmålene er udviklet af Oluf Falkenberg Nielsen og Mette Juel Bojsen-Møller, som er forfattere til Anatomi og fysiologi – Hånden på hjertet. Begge er cand.scient fra Københavns Universitet. Oluf Falkenberg Nielsen er lektor ved University College Sjælland, og Mette Juel Bojsen-Møller er lektor ved Professionshøjskolen Metropol.

 • af Sigurd Barrett & Eskild Dohn
  192,95 kr.

  Sigurds naturvidenskab på spil er en fascinerende bog skrevet af den velkendte forfatter Sigurd Barrett. Udgivet i 2021, tager denne bog læseren med på en spændende rejse ind i naturvidenskabens verden. Genren er informativ og lærerig, og bogen er perfekt til dem, der er nysgerrige og ønsker at vide mere om naturvidenskab. Sigurd Barrett formår at gøre komplekse emner forståelige og engagerende, og hans passion for emnet skinner igennem på hver side. Udgivet af Politikens Forlag, er 'Sigurds naturvidenskab på spil' en must-read for alle naturvidenskab entusiaster. Denne bog er ikke kun en kilde til viden, men også en kilde til inspiration, der opfordrer læseren til at udforske og stille spørgsmål.

 • af Arne Lykke Viborg & Annette Walsøe Torup
  257,95 kr.

  Sygdomslære– 400 quizspørgsmål kan understøtte en aktiv og motiverende læring. Du kan quizze alene eller i en gruppe med andre studerende. Spørgsmålene kan også bruges til eksamensforberedelse. Niveauet svarer til sygeplejerskeuddannelsen, og spørgsmålene er opdelt i otte kategorier efter organsystemerne og dækker viden om de vigtigste sygdomme.Sygdomslære – 400 quizspørgsmål er til brætspillet Questio, som skal købes særskilt. Men du kan også spille uden brætspillet. Her giver et korrekt svar 1 point, og der er 2 point, hvis du svarer korrekt på spørgsmålene med en gul stjerne.Spørgsmålene er udviklet af Annette Walsøe Torup og Arne Lykke Viborg, som begge er lektorer ved sygeplejerskeuddannelsen, Professionshøjskolen Metropol.

 • af Jussi Adler-Olsen
  197,95 kr.

  Vanvid er et nervepirrende og medrivende spil baseret på Afdeling Q-universet, hvor I bestemmer forløbet og alt står på spil. I Vanvid styrer I efterforskerne Carl Mørck, Assad, Rose og Gordon gennem en uges opklaring. Mørck og Afdeling Q dykker ned i et mørkt kapitel af Københavns historie, som igen ser dagens lys, da en psykiater meldes savnet på Vesterbro.Vanvid er et samarbejdsspil, som tager udgangspunkt i Jussi Adler-Olsens krimithrillerserie om Afdeling Q. Det er ikke nødvendigt at have læst bøgerne, og spillet indeholder ingen afsløringer af handling i tidligere eller senere bøger. I dette spil samarbejder deltagere om at opklare en henlagt sag. I har seks dage. Lykkes det, vinder I spillet. Historien begynder mandag morgen og slutter senest lørdag aften.Kan I nå at løse gåden, inden tiden rinder ud?

 • af Sigurd Barrett
  192,95 kr.

  Her er Sigurds lille skole på spil, hvor børnene via sjove regnestykker og finurlige sætninger kan lege sig til læring – og mor og far kan få baghjul i atlasspillet, hvis de ikke skynder sig at finde de rigtige brikker.Sigurds lille skole spil indeholder Det lille regnespil, Atlasspil, og Ordspil – 3 spil i en æske og timevis af sjov læring.Mål: 42x32x5 cm

 • af Jan Løfberg
  424,95 - 746,95 kr.

  Denne eksklusive bog er første bind i det ultimative trebindsværk om den danske skakstormester Bent Larsen (1935-2010). Biografien, der er rigt illustreret med tidstypiske fotos, tager hånd om både mennesket og skakspilleren Bent Larsen. Bind 1 er også den fascinerende beretning om hans skakkarriere helt fra drengeårene i Holstebro til gennembruddet som kandidat til verdensmesterskabet i skak. Bent Larsen har rigt bidraget med kommentarer og noter til sine skakpartier. Udover det rent skaklige giver værket et nyt, anderledes og mangefacetteret billede af mennesket bag skakbrikkerne. Flere end 50 personer i ind- og udland er blevet interviewet. Hver især har bidraget med materiale: anekdoter, partier og private fotografier. Der er beskrivelser af Bent Larsens barndom, skolegang, gymnasietid og fritidsliv. Sigtekornet rettes også mod det eksistentielle valg, som den ingeniørstuderende skakspiller stod over for, inden brætspillet endte som vinder.

 • af Michael Enggaard
  72,95 - 237,95 kr.

  Frank er midt i et liv, der aldrig er kommet i gang. Han passer sit værksted på Enghavevej og en hemmelig elskerinde, men da hans far kommer til skade i en ulykke, overfører ansigtsløse kriminelle en gæld til ham. Frank går på opdagelse i farens liv og finder ud af, at hans eget indeholder mere, end han havde forestillet sig. Ellen renser sår og sorterer medicin i Vesterbros lejligheder, men hun er ude af trit med sig selv. Ofte vågner hendes sind før kroppen, og hun bliver hjemsøgt af et dødt barn og den mand, hun flygtede fra. Mødet med en ny patient åbner muligheden for at slippe af med dæmonerne. Svækling er en varmhjertet, humoristisk og fandenivoldsk roman om at tage livtag med tilværelsen efter at have dukket sig for længe. Michael Enggaard (f. 1971) er journalistuddannet og har arbejdet på Jyllands-Postens kulturredaktion siden 2000. Han skriver primært om dansk film, men har boksning som en særlig niche og udgav i 2010 den anmelderroste biografi Kessler. Han er opvokset i Hvidovre og Frederikshavn, men har boet på Vesterbro i 20 år. Svækling er hans debut som skønlitterær forfatter.

 • af Garry Kasparov
  98,94 kr.

  Kasparov var som skakspiller kendt for sin selvsikre, aggressive, angribende stil. I 'Livet er et skakspil' viser han, hvordan denne tilgang også kan bruges i livets kampe. Bogen indkredser, hvordan man både kan få succes som skakspiller og som menneske, hvis man forstår at lægge den rette strategi og evner at tænke taktisk. Kasparov peger på, hvordan den rette kombination af talent, forberedelse og engagement kan realisere menneskers potentiale og skabe vindere. Undervejs fortæller Kasparov indsigtsfulde og underholdende anekdoter om skakhistoriens store mestre og om de bedste krigsstrateger i historien som Napoleon og Bismarck. Og vi hører desuden om erhvervslivets strategiske kampe mellem fx Microsoft og Apple. Kasparovs politiske kamp mod sin nye ærkerival præsident Putin, som han udfordrede til præsidentposten ved valget i 2008, spiller en stor rolle i den sidste del af bogen. ”Jeg plejede at angribe, fordi det var det eneste, jeg kendte til. Nu angriber jeg, fordi jeg ved, at det er det, der fungerer bedst. Mine nye erfaringer inden for det politiske felt har ikke ændret denne vurdering.” (– fra bogen)

 • af Dan H. Andersen & Svend B. Hamann
  332,95 kr.

  ”Hamann” er den international skakmester Svend B. Hamanns egen beretning om sin lange og spændende karriere. Sammen med historikeren Dan H. Andersen er han gået på jagt i arkiverne, har udvalgt en lang række af sine bedste partier og garneret dem med gode historier og portrætter af store skakpersonligheder i ind- og udland. Mange af de udvalgte partier har verdensmester Magnus Carlsens træner og sekundant Peter Heine Nielsen kommenteret udførligt. Det var især på den internationale scene, at Hamann præsterede på et niveau, hvor hans danske kolleger ikke kunne følge med. Hamann havde et åbningsrepertoire, der matchede de udenlandske stormestres. I både midtspil og slutspil kombinerede han en indsigt, strategisk forståelse og vedholdenhed, som i Danmark kun blev overgået af stormester Bent Larsen. I en periode på næsten 20 år var Hamann derfor Danmarks næstbedste skakspiller. I flere år rangerede han blandt verdens 100 bedste skakspillere. Hamann besejrede Bent Larsen to gange, mens Larsen tilhørte den absolutte verdenstop. Han slog velrenommerede stormestre som Jan Timman, Ulf Andersson, Miroslav Filip, Wolfgang Unzicker og Florin Gheorghiu, ligesom han spillede remis mod eksverdensmesteren Mikhail Tal, VM-finalisten Viktor Kortjnoj samt adskillige andre VM-kandidater. Under en turnering i Israel blev Hamann gode venner med den senere verdensmester Bobby Fischer. Han inviterede amerikaneren til at kigge forbi, hvis han var i Danmark. Hamann havde ikke regnet med at høre fra Fischer, men et par måneder senere ringede telefonen: ”Hallo. It’s Bobby!” Den forrygende historie om Fischers besøg i Hamanns hjem er et af bogens højdepunkter. Svend B. Hamann blev ingeniør og fik en succesfuld karriere inden for IT, men hans skakliv førte ham vidt omkring, og ”Hamann” er en fængslende fortælling om en gylden periode i skak fra en af deltagerne på 1. række.

 • - Skakverdensmestre siden 1922
  af Peter Dürrfeld
  126,95 - 142,95 kr.

  <div><i>”Tænk, hvis menneskeheden kunne have afgjort alle stridigheder ved et ternetbræt med 64 felter og ikke på en slagmark med utallige dødsfald og ufatteligelidelser til følge. Set i det perspektiv er skakspillets verdensmestre ikke blottankens kæmpere i en afgrænset og nørdet verden, men bannerførere for en drøm om fredens logik i stedet for krigens vanvid.” </i></div><div><b>- Fra forordet</b></div><div><br /></div><div>For 50 år siden, midt under den kolde krig, fandt ”århundredets match” sted mellem den regerende verdensmester, sovjetiske Boris Spassky, og udfordreren Bobby Fisher fra USA. Fishers sejr betød et markant skifte i en ubrudt række af sovjetiske verdensmestre.</div><div><br /></div><div>I bogen portrætterer mangeårig skakskribent ved Dagbladet Information, Peter Dürrfeld, de sidste hundrede års verdensmestre i skak. Skak er et demokratisk spil for alle, og spillets historie er fuld af originale personligheder, storpolitik, poesi, genialetræk, snyd og uforudsigelighed.</div><div><br /></div><div><b>Peter Dürrfeld </b>(f. 1942) er skak- og musikanmelder, oversætter og forfatter til en række bøger, bl.a. <i>Den lille Mozart</i> (2005), <i>Operaguide</i> (2007) <i>Hjertet har altid det sidste ord </i>(2014) og senest <i>Hele brættet rundt</i> (2021).</div><div><br /></div><div><b><u>Anmeldelser:</u></b></div><div><br /></div><div>"Poetisk sprog og skønne anekdoter" - <b>Berlingske</b></div><div><br /></div><div>"Man er i godt selskab med Dürrfeld" - <b>Politiken</b></div><div><br /></div><div>"En vigtig og underholdende bog" - <b>Lektørudtalelse</b></div>

 • af Jennifer Shahade
  107,95 - 195,95 kr.

 • af Sergei Tiviakov
  244,95 kr.

  Sergei Tiviakov was unbeaten for a consecutive 110 professional chess games as a grandmaster, a record that has only been broken by World Champion Magnus Carlsen. Who better to teach you rock-solid chess strategy than Tiviakov. He was born in Russia and trained in the famous Russian chess school. In his first book, he explains everything he knows about the fundament of chess strategy: pawn structures.If chess players trust that their knowledge of opening theory and tactics is enough to survive in tournament play, they are mistaken. Once you settle down for your game and the first moves have been played, you will need a deeper understanding of the middlegame. And one of the most challenging questions is: how to navigate different pawn structures?Sergei Tiviakov gives you all the answers in this first volume of his highly instructive series on chess strategy. 'Tivi' is famous for his deep chess knowledge and rock-solid positional play. He has gathered a rich collection of strategic lessons he has been teaching worldwide, drawing mainly from his personal experience. The examples and exercises will improve your chess significantly and are suitable for any reader from club player to grandmaster level.

 • af Jesus de la Villa
  294,95 kr.

  The good news about endgames is:there are relatively few endings you should know by heartonce you know these endings, that's it. Your knowledge never goes out of date!The bad news is that, all the same, the endgame technique of most players is deficient. Modern time-controls make matters worse: there is simply not enough time to delve deep into the position.Jesus de la Vila debunks the myth that endgame theory is complex and he teaches you to steer the game into a position you are familiar with.This book contains only those endgames that:¯ show up most frequently¯ are easy to learn¯ contain ideas that are useful in more difficult positions.Your performance will improve dramatically because this book brings you:¯ simple rules¯ detailed and lively explanations¯ many diagrams¯ clear summaries of the most important themes¯ dozens of tests.

 • af Editors of Ulysses Press
  253,95 kr.

  Embark on a culinary adventure with the first-ever official CATAN® cookbook–the perfect companion to your next game night.Welcome, adventurers! The hexes of CATAN lie before you. The promise of abundant resources, development cards, and victory points are close at hand. But all good Catanians need a good meal before they can build strong settlements and grand cities. With CATAN® - The Official Cookbook, fans of Klaus Teuber’s iconic game can now fuel up while road building and negotiating trades. From snack-worthy appetizers to feast-level entrees, this cookbook includes fun and easy-to-make recipes inspired by the game like: Over-Knight Oats Chicken under a Brick Ear of Plenty Corn Dip Robber’s Discard Delight Rocky Road Cookies Desert (Prickly Pear) Margaritas And more! Packed with beautiful photos, iconic artwork, and fan references, this book is the perfect gift for longtime Catanians or beginning gamers. Gather your friends, family, and fellow explorers and bring your favorite game to life through food. Cook. Eat. Play.

 • af Andon Rangelov
  118,95 kr.

  This book contains 100 chess puzzles and their solutions. The book is appropriate for Intermediate and Advanced Players. Please keep in mind that these are do-it-yourself exercises. Use "look inside" for additional details.Try to find the best move that leads to checkmate, stalemate, or material advantage in all exercises (all answers are at the end of the book).

 • af Ian Livingstone
  296,95 kr.

  From the founders of Warhammer—the full color, highly illustrated story of legendary gaming store Games Workshop From the back of a van to the London Stock Exchange... Since 1975, Games Workshop has been the cornerstone of the UK, with a gaming store in nearly every town and city. They are best known for creating Warhammer but their story, and their origins, are full of nerd-tastic lore and legendary moments. From launching Dungeons and Dragons in the back of their van (and then securing rights to sell it through the whole of Europe) to creating the Fighting Fantasy series, co-founders Ian Livingstone and Steve Jackson tell their remarkable story for the first time in Dice Men. Dice Men is not just the story of an iconic store, but tells of the birth of an industry, one that has changed gaming forever—in full color, and highly illustrated with early memorabilia that will thrill fans.

 • af Jeremy Silman
  77,95 kr.

  Seit mehr als 100 Jahren raten die besten Schachspieler und Trainer ihren Schülern, das Endspiel zu studieren. Jetzt gibt es ein revolutionäres Endspielbuch für Spieler aller Spielstärken.Silmans Endspielkurs: Vom Anfänger zum Meister des berühmten Autors und Spielers Jeremy Silman ist das einzige Endspielbuch, das Sie auf dem Weg vom Anfänger zum starken Turnierspieler bis zum Meister brauchen.Silmans Buch spricht seine Leser direkt und persönlich an und verrät Schachspielern alles, was sie auf ihrem jeweiligen Spielstärkeniveau über das Endspiel wissen müssen. Auf diesem Wissen bauen die nachfolgenden Phasen der Entwicklung auf. Zu Beginn, auf Anfängerniveau, werden alle grundlegenden Matts klar und sorgfältig erklärt.Danach werden die grundlegenden Bausteine des Endspielwissens aufstrebender und erfahrener Turnierspieler detailliert untersucht. Und schließlich werden feinere Endspielgeheimnisse, die auf Konzepten und nicht auf Auswendiglernen beruhen, leicht verständlich dargestellt.Die grundlegenden Schlüssel für fundiertes Endspieltraining - Opposition, die Lucena- und Philidor-Stellungen, Katz und Maus, Trébuchet, Fuchs im Hühnerstall, Triangulation, das Bauen einer Box, das Quadrat des Bauern, seitliche Umgehung, das Prinzip zweier Schwächen - sind wichtig.Aber genauso wichtig ist eine Liebe zum Endspiel, die am Ende des Buches zu ihrem Recht kommt: mit einer Untersuchung taktischer Motive im Endspiel, Dominierung von Leichtfiguren und einem Blick auf die fünf größten Endspielkönner aller Zeiten - Dinge, die Schachfans aller Spielstärken Freude machen.

 • af Cyrus Lakdawala
  185,95 kr.

  This book examines all aspects of the highly complex Sveshnikov Variation and provides the reader with well-researched, fresh, and innovative analysis.

 • - The Official, Comprehensive Wordlist for Scrabble (TM)
  af Collins Dictionaries
  127,95 - 195,95 kr.

  Endorsed by WESPA for use in Tournament & Club play from 1st September 2015, the latest official wordlist contains all 276, 663 words. Nearly every Scrabble (TM) player has been involved in a dispute over which words are acceptable. Now you can settle all those squabbles with this wordlist from Collins - the authority on Scrabble.

 • af Thorkild Hanghøj m.fl.
  77,95 kr.

  Spil og spildynamikker har til alle tider fascineret mennesker. Spil skaber engagement gennem leg, hvor alle kan være deltagere. Spil har klare mål og regler, hvor man kan fejle – og prøve igen. Et godt spil indeholder interessante udfordringer og muligheder for selv at træffe valg. Alt sammen er kendetegn, som også kan genfindes i den gode undervisning. Der kan ligge og tillægges mange meningsfulde former for faglighed i et godt spil. Temanummeret introducerer til feltet i både et alment- og fagdidaktisk perspektiv.

 • af James Vigus
  155,95 kr.

  James Vigus examines the most important and instructive Pirc games in recent years. This book is packed with key new ideas and critical analysis.

 • af Kevin Goh Wei Ming
  195,95 kr.

  International Master Kevin Goh Wei Ming examines the most theoretically important and instructive games of recent years in the popular 6 Bg5 Sicilian Najdorf, highlighting the main developments and novelties for both sides.

 • af Cyrus Lakdawala
  195,95 kr.

  Lakdawala examines Botvinnik's renowned skills in attack, defence, counter-attack, exploiting imbalances, accumulating advantages and his legendary endgame play.

 • af Jason Engle
  177,95 - 332,95 kr.

  The deepest caves and hidden passages of the notorious subterranean Darklands hold as many great treasures as they do formidable dangers, such as monster lairs, fungus-filled tunnels, treacherous underground rivers, and molten hot magma! This line of gaming maps provides ready-to-use and captivatingly detailed fantasy set pieces for the busy Game Master. The next time your players delve into the deepest chambers carved within the planet's crust, these maps have you covered. With Pathifnder Flip-Mat: Darklands Dangers Multi-Pack, you'll be ready the next time your players delve into the depths of the world! This set includes two flip mats, each measuring 24" x 30" unfolded, and 8" x 10" folded. A Flip-Mat's coated surface can handle any dry erase, wet erase, or even permanent marker. Usable by experienced GMs and novices alike, Pathfinder Flip-Mats fit perfectly into any Game Master's arsenal!

 • af Govert Westerveld
  486,95 kr.

  He tenido el gran privilegio de poder seguir los logros de un amigo de la infancia, Harm Wiersma, y posteriormente nos encontramos en España en la etapa de adultos. Él fue 6 veces campeón mundial y es el ejemplo perfecto de lo que se puede lograr con las cualidades del juego de damas en los negocios, la política, la academia y nuestra carrera social. En ese sentido, se encuentra en un nivel superior a Ton Sijbrands, que se enfoca únicamente en el juego. Por otro lado, Wiersma no solo fue jugador, sino también hombre de negocios e incluso fue miembro del parlamento en La Haya de un partido político. En las conversaciones que tuve con él, la palabra "impulso" siempre salía a relucir.Intentaré presentar las cualidades que se mejoran al jugar a las damas, y son muchas. Ambos hemos sido capaces de aprovechar estas cualidades en nuestra carrera social. Al tratar estos atributos, el nombre de Wiersma aparece muchas veces. Espero que esta primera parte sea un estímulo para los jóvenes jugadores de damas y ajedrez.

 • af David Palin
  106,95 - 167,95 kr.

 • af Govert Westerveld
  485,95 kr.

  Tive o grande privilégio de acompanhar as realizações de um amigo de infância, Harm Wiersma, e nos reencontramos mais tarde na Espanha. Ele foi campeão mundial por seis vezes e é o exemplo perfeito do que se pode alcançar com as habilidades do jogo de damas no mundo dos negócios, na política, no mundo acadêmico e em nossa carreira social. Nesse sentido, ele está em um nível mais elevado do que Ton Sijbrands, que apenas se dedica ao jogo. Wiersma, por outro lado, não era apenas jogador, mas também empresário e até membro do parlamento em Haia por um partido político. Nas conversas que tive com ele, a palavra "determinação" sempre surgia.Vou tentar retratar as habilidades que são aprimoradas no jogo de damas, e são muitas. Ambos fomos capazes de aplicar essas habilidades em nossas carreiras sociais. Ao abordar essas habilidades, o nome de Wiersma surge muitas vezes. Espero que esta primeira parte sirva como estímulo para os jovens jogadores de damas e xadrez.

 • af Keene D. Raymond
  254,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.