Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Broderier

Her finder du spændende bøger om Broderier. Nedenfor er et flot udvalg af over 101 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Korssting, andre broderiteknikker, billedvævning osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Natasja Hjerrild Rosenquist
  217,95 - 237,95 kr.

  Giv dit tøj nyt liv med broderi og lær smuk og praktisk ”visible mending”, som skjuler småhuller og får tøjet til at holde sig smukt længere. At brodere er som at tegne med tråd – let, legende og frit.En introduktion til broderi og visible mending. I bogen gennemgås en række basis broderisting, som klæder dig på til at lave dine første broderier. Du finder også en masse tips, som er gode at kende, inden du går i gang, og et helt afsnit med inspiration til motiver og anvisninger til, hvordan du kan gøre dem efter. Bogen er lavet til begynderniveau, så alle kan være med, også dig som er øvet, da der er masser af inspiration og ideér til motiver. Med LILLE KLODE har Natasja Hjerrild Rosenquist skabt et kreativt og æstetisk univers med udgangspunkt i at vejlede, inspirere og opmuntre til at genoptage gamle håndværkstraditioner. På sin instagram profil og ved hendes ofte udsolgte broderikurser giver Natasja tøj og tekstiler nyt liv med broderi. Hun bruger også den populære teknik visible mending, hvor du, ved hjælp af broderi, dækker pletter eller lapper huller og dermed forlænger levetiden på tøj og tekstiler. Det er både godt for klimaet og pengepungen, og så inviterer det til fordybelse, ro og mentalt velvære.Natasjas mission er at inspirere til at give tøjet længere levetid. Og vise at broderi og lapninger kan være smukke og moderne. Det er både værdifuldt og enormt meningsfuldt.LILLE KLODE kan bruges af alle: Begynderen lærer det basale, mens den øvede kan hente inspiration og ideer til motiver.

 • - en grundbog i broderi
  af Trine Andresen
  297,95 kr.

  Grundbogen i broderi fortæller dig alt det, du har brug for at vide om broderietsgrundlæggende genrer og teknikker. Du får en gennemgang af redskaber,materialer og metoder inden for både hånd- og maskinbroderi. Samtidig giverbogen en masse inspiration til nye anvendelser af broderi, herunder broderedebluser, tasker og tehætter, hvordan du broderer med perler, pailetter og spejle,laver applikationer, udtrækningssyninger og meget mere. Du får også envejledning i, hvordan du selv designer mønstre og overfører dem til stof. Bogen er skrevet af Trine Andresen, som er Lektor i broderi og kulturfag påuddannelsen til professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidlingved Håndarbejdets Fremme. Nina Berg, som er uddannet på HFS og har egettekstilfirma, har designet og broderet bogens projekter.

 • - de første sting
  af Lizzi Damgaard
  43,94 - 205,95 kr.

  Lær at brodere med forsting, kontursting, heksesting, tungesting, franske knuder og kædesting. Bogen vejleder i hvert enkelt sting og kommer med forslag til, hvad du kan brodere, fx en tehætte med tungesting eller et indkøbsnet med kædesting. Måske endda sy din egen nålebog med plads til broderinålene. Du lærer, hvordan du overfører dit eget mønster til stoffet og får tips til værktøj og materialer samt hvordan du vasker og vedligeholder det, du har broderet.

 • af Warunee Bolstad
  220,95 kr.

  Bliv inspireret til at reducere tøjforbruget på en kreativ og fin måde med få teknikker og enkle sting!Warunee Bolstad står bag populære Plystre (@plystreknitwear), der har mere end 64.000 følgere på Instagram. I bogen "Moderne broderi på strik og tøj" viser hun, hvordan du enkelt kan puste nyt liv i din garderobe ved at brodere på nyt og gammelt tøj. Med 15 broderimønstre for både nybegyndere og mere erfarne er denne bog et godt udgangspunkt for at skabe en unik og bæredygtig garderobe med personligt præg.I bogen finder du også Warunees smukke og enkle signaturopskrifter på sweatre, cardigans og tilbehør samlet i en bog for første gang. Derudover får du en række helt nye strikkeopskrifter til hverdagsgarderoben. Måske finder du din nye favoritsweater her?

 • af Trine Runge Jessen
  247,95 kr.

  Broderistens badass broderier er den broderibog, du bare skal eje, hvis du godt gider at stikke med nåle og have en hyggelig hobby, men ikke orker at brodere yndige blomster, degenererede kattekillinger, trælse nevøer eller egern med seler og hat.I denne bog får du nogle helt særlige og sære motiver udvalgt af broderisten, Trine Runge Jessen, selv, hvilket blandt andet indebærer en flot broderet version af den mundrette ed ”Forpulet lort”, en enkelt tartelet, John Mogensens kontrafej, et Bjarne Liller-pladecover, en enarmet tyveknægt, et nyttigt cigaretæsel og tændstikæsker med broderier på toppen. Bogen er krydret med farverige anekdoter og kulørte historier, som trækker tråde til Trine Runge Jessens opvækst med en sømandskokfar med hang til øl og bandeord og tråde til broderistens egen hang til at frekventere brune værtshus, lytte til dansktopmusik og spise mormormad.Der er både meget nemme, mellem og rigtigt krævende motiver at kaste sig over, og der er grundige mønstre og vejledninger til hvert motiv samt en samling af broderistens bedste tips og tricks, som både nybegyndere og øvede kan have glæde af.

 • af Louise Lerche Johansen
  149,95 - 209,95 kr.

  Elsker du at brodere, men mangler ny inspiration, så er denne bog lige noget for dig. Der skal ofte ikke meget til for at fremstille personlige og sjove dekorationer. Med nål og tråd kan man simpelthen skabe de mest fantastiske broderier, og med udgangspunkt i de frie sting giver denne bog dig et bredt udvalg af ideer hertil. Lad skaberglæden og broderilysten indfinde sig – kun fantasien sætter grænser. I bogen finder du både stingforklaringer samt monteringsforslag til alle viste idéforslag. Om forfatteren Louise Lerche brænder for broderi og har broderet siden barnsben. Hun er uddannet med en professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling og underviser både børn og voksne i broderi. Louise Lerche har tidligere udgivet broderibøgerne Skal vi være pennevenner og Broderi - med juledrys.

 • - En uundværlig opslagsbog for den syglade
  af Grete Petersen
  177,95 kr.

  Sting og sømme fra alverdens lande samlet under ét. Forsting, korssting, fladsyning, spansk kontursøm, richelieubroderi, hardangersyning, slavisksøm, franske knuder, gamle, danske hvide syninger samt patchwork og quiltning.  En klassiker for den syglade.

 • - Reparér, forny og genbrug dit yndlingstøj
  af Arounna Khounnoraj
  247,95 kr.

  Som modsvar til tidens brug og smid væk-kultur opfordrer Visible mending til at fatte nålen og genopdage glemte teknikker og glæden ved at reparere.Vi har alle et par højt skattede jeans eller et par yndlingssokker, vi griber ud efter igen og igen – og det uanset hvor slaskede og slidte de måtte blive. Visible mending er propfyldt med inspiration til, hvordan du kan give elskede beklædningsgenstande nyt liv, reparere slitager og forny glemte skatte.Trin for trin-vejledninger afmystificerer reparationsteknikkerne, som kan bruges til at give tøjet i bunden af garderoben et friskt, moderne udtryk, mens bogens projekter giver konkrete forslag til, hvordan du kan reparere, forny og genbruge dit yndlingstøj – fra lapning af jeans og stopning af strømper til bloktryk og overfarvning, der kan maskere pletter.

 • - japansk broderi
  af Elise Nilsson
  247,95 kr.

  Sashiko-broderi er populært som aldrig før. Denne gamle broderiteknik stammer oprindeligt fra Japan, hvor man dengang brugte metoden til at forstærke eller reparere tøj med.I dag er det sin helt egen form for broderi, der er kendetegnet ved sit smukke, simple og elegante udtryk, vi kender fra alt japansk design.Sashiko-broderi er en rolig og meditativ form for håndværk, der gavner både krop og sjæl. I en tid, hvor alt går stærkt, kan sashiko være en kærkommen kontrast, hvor man tillader, at arbejdet tager sin tid.

 • - den ultimative grundbog
  af Susan Briscoe
  277,95 kr.

  Kogin er en gammel japansk broderiteknik, der oprindeligt havde til formål at isolere og reparere tøj. I dag bruges kogin-broderi som dekoration. Teknikken er en variant af den populære japanske broderiteknik sashiko, men til forskel herfra er kogin talt broderi, ligesom korssting.I Kogin-broderi – den ultimative grundbog har Susan Briscoe, der er ekspert i japansk broderi, samlet over 230 mønsterdiagrammer sammen med gode råd om redskaber og materialer samt trin for trin-vejledninger, så alle kan alle dykke ned i den rige kogin-tradition.Diagrammerne ledsages af 12 projekter, som illustrerer, hvordan man kan bruge den traditionelle teknik til at lave projekter, som passer ind i et moderne liv. Lav fx dit eget telefonetui, pudebetræk samt små knapper, brocher og hårpynt, eller brug det omfattende mønsterbibliotek til at designe dine egne unikke kogin-skatte.Susan Briscoe er også forfatteren bag Sashikobroderi – den ultimative grundbog.

 • af Louise Lerche Johansen
  157,95 kr.

  Juletiden nærmer sig, og hvad er hyggeligere end at sætte sig i lænestolen og fordybe sig i broderiets mange muligheder? Denne bog henvender sig til jer brodøser, som ønsker ny inspiration til broderiets anvendelsesmuligheder, hvor omdrejningspunktet er julehygge, hjemmelavede gaveideer og julepynt. Tænd stearinlysene, tråd nålen og broder julen ind. Om forfatteren Louise Lerche brænder for broderi og har broderet siden barnsben. Hun er uddannet med en professionsbachelor i tekstildesign, -håndværk og formidling og underviser både børn og voksne i broderi. Louise Lerche har tidligere udgivet broderibogen Skal vi være pennevenner?.

 • af Kerstin Neumüller
  145,95 kr.

  Simple Weave opens up the world of weaving beyond gigantic looms and inaccessible patterns with 15 weaving projects and four tool projects to make. Learn to make beautiful things with tools small enough to fit in your pocket.

 • af Noriko Tsuchihashi
  157,95 kr.

  "In Modern Japanese Embroidery Stitches, Japanese textile maven Noriko Tsuchihashi presents over 100 bold, textural motifs to stitch with thread, ribbon, beads and buttons using familiar stitches as well as a few lesser-known ones. Her detailed instructions and lovely suggestions on how to combine and display the finished pieces will inspire you!"--Amazon.com.

 • af Carina Olsson
  342,95 kr.

 • af Alice Fox
  226,95 kr.

  Textile artist Alice Fox shows how to work with found, foraged, gathered and grown materials to create fabulous textile pieces that are inspired by, and made from, nature. She encourages crafters to be open minded and experimental, using local (and sometimes) unconventional materials, working with the seasons and learning what materials are available at different times of year to ground artists in natural cycles and integrate creative activity with a strong sense of place and character.

 • - Transform Fabric with Improvisational Embroidery
  af Laura Wasilowski
  195,95 kr.

 • af S Fordham
  81,95 kr.

  This fabulously cool collection of cross-stitch brings together quirky modern styles and traditional techniques. Suitable for beginners, and as a source of inspiration for experienced cross-stitchers, designs and projects will appeal to both men and women alike.

 • - Being Hints, Suggestions, and Notes for the Use of Teachers in Dealing with the Difficulties in the Needlework Schedule (1883)
  af Kate Stanley
  180,95 - 294,95 kr.

  This scarce antiquarian book is a selection from Kessinger Publishing's Legacy Reprint Series. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment to protecting, preserving, and promoting the world's literature. Kessinger Publishing is the place to find hundreds of thousands of rare and hard-to-find books with something of interest for everyone!

 • af Valerie Lloyd
  147,95 kr.

 • af Joanne Soroka
  197,95 kr.

 • af Hope Brasfield
  187,95 kr.

  Discover the creative satisfaction and stress-relieving benefits of embroidery while stitching fun, modern, vibrant designs such as flowers, plants, animals, landscapes, and celestial scenes. Beginning a new creative pursuit can be intimidating, but Satisfying Stitches takes all the guesswork and fear out of getting started with techniques designed to boost confidence and providerelaxation. This easy-to-follow, photo-illustrated guide includes a review of the basic and inexpensive supplies needed to get started, foundational techniques, and step-by-step instructions for creating a variety of stitches. As your skills and confidence grow, you will find that stitches that may look advanced are quite simple, and you'll be able to easily add dimension and texture to your designs. The exclusive embroidery designs include a wide variety of motifs and patterns, such as houseplants, florals, mushrooms, butterflies, fish, landscapes, and sunsets, in a variety of color palettes. The projects are divided into three levels to match your confidence, skill level,andtime. While most beginner books don't go beyond a couple of easy stitches, Satisfying Stitches takes the opposite approach, incorporating stitches that pack a big ';wow' factor but are quite easy, such as fern stitch, wheatear stitch, thistle flowers, and woven wheel roses. Author Hope Brasfield offers tons of encouragement to beginners and beyond. You'll learn to embrace imperfection, slow down, and enjoy the process. You will also discover, as Hope did, that embroidery offers much more than a creative outlet. Focusing on something that requires imagination, handwork, and concentration can help reduce stress and promote relaxation.Satisfying Stitches features: A wide range of attractive embroidery stitches that can be used to create any embroidery designs 18 original embroidery designs for popular motifs Detailed step-by-step instructions with clear photographs Troubleshooting tips and tricks throughout the book So much more than pretty patterns, Satisfying Stitches offers an exciting opportunity to gain new skills, become a more confident creative, ditch the smart phone, and de-stress.

 • af Laurie Lico Albanese
  112,95 - 165,95 kr.

 • af Zera Meyer
  256,95 - 297,95 kr.

 • af Kathy Cardiff
  189,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.