Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Blomsterdekoration

Her finder du spændende bøger om Blomsterdekoration. Nedenfor er et flot udvalg af over 142 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Claus Dalby
  257,95 kr.

  Claus Dalby er ikke blot kendt som havemand, men binder også de skønneste buketter. Han sammensætter blomster med udsøgte farver og varierende former. En fryd for øjet! I bogen viser Claus, hvordan han anvender blomster fra både haven og blomsterhandleren. Undervejs inviteres læserne med i haven, hvor blomsterkunstneren høster af årstidernes vækster og fortæller om dem. Bogens udvalg er stort og spænder fra enkle opstillinger med forholdsvis få blomster til den store overdådighed. Billederne er tænkt som inspiration, og en del af modellerne er desuden vist trin for trin.

 • - Blomsterbondens dyrk-selv guide
  af Rikke Lentz
  197,95 - 230,95 kr.

  Gennem sæsonerne følger vi blomsterbonde Rikke Lentz og hendes arbejde med at dyrke øko­logiske blomster ved den økologiske gård Mangholm i Nordsjælland. Vi følger, hvordan Rikke fremtryller magiske buketter af de første forårsblomster, som skyder op af den stadig kølige jord i maj, og videre gennem den frodige og gavmilde sommer med et sandt blomsterorgie, helt indtil sæsonen går på hæld i oktober. Bogen er til dig, der gerne vil lave en økologisk skærehave, men også til dig, der bare nyder at kigge på lækre billeder af smukke og betagende blomster. Emnerne er: - Hvordan du selv kan dyrke blomster efter økologiske principper. - Dyrkning af sommerblomster og stauder til overdådige buketter. - Frøsåning, spiring, brug af soilblocker, udplantning og høst. - Essentiel pleje af jorden for at få et frodigt udbytte. - Hvilke blomster der passer sammen i bedet – og i buketterne. - Guide til buketbinding og blomsteropsatser uden brug af plastikfyldt oasis. Rikkes budskab er, at vi skal passe bedre på jordens ressourcer og dyreliv, og vi skal handle lokalt med et minimum af transport og derved mindske vores CO2-aftryk. Især budskabet om at undgå kontakt med unødige giftstoffer er det direkte formål med at skrive en bog om økologisk blomsterdyrkning. Det er de små skridt i den rigtige retning mod en større bevidsthed om, hvad vi selv kan bidrage med for et sundere og grønnere miljø, så vi kan passe på naturen, alle insekterne, os selv og vores drikkevand. Om forfatterneRikke Lentz er selvlært økologisk blomsterbonde og har siden 2017 dyrket blomster fuldtid. Rikke er uddannet socialrådgiver med en kandidatgrad i socialt entreprenørskab, og hendes økologiske blomsterhave rummer derfor et socialt element og fun- gerer som samlingssted for dem, der er interesserede i at lære mere om blomsterdyrkning og mærke naturens helende kræfter på egen krop. Tina Brok Hansen er freelance fotograf og skribent og har fulgt Rikke Lentz gennem 3 år i hendes fascinerende blomstermarker. Gennem de seneste 6 år har Tina leve- ret adskillige artikler til danske magasiner med fokus på økologi og et bæredygtigt liv. Tina har endvidere fotograferet til flere kogebøger.

 • af Lars Jon
  137,95 - 207,95 kr.

  En krans i blomster og materialer fra naturen er et af de ældste blomster-kunsthåndværk. Du bruger den måske selv mest til jul på døren eller til adventskransen – eller når der skal lægges noget smukt på en grav hos dem, du mindes. Men kransen kan du lige så godt binde eller dekorere, når du skal dække bordet til gæsterne, når du vil have noget af den dejlige natur på som smykke i håret eller om håndleddet som armbånd, eller når du vil hænge noget smukt på væggen. Kransen er en form, som øjet kan lide at kigge på, og den symboliserer året, livet og det uendelige. I bogen Krans viser floristen Lars Jon 25 inspirerende og overraskende idéer til, hvordan du kan bruge kranse, når du dekorerer med blomster og naturens materialer. Det er ikke svært – i bogen lærer du enkle teknikker fx til at tørre og presse blomster samt til at binde og dekorere kranse. Og du lærer at få øje på alle de sjove og fine steder omkring os, der fortjener den smukkeste krans. Andet bind i Lars Jons triologi om de tre grundlæggende blomsterteknikker: Buket, Krans og Dekoration. Lars Jon er ejer af flere blomsterbutikker, og afholder workshops mm.

 • - Idéer til udsmykning med tørrede blomster
  af Dorthe Kvist
  205,95 kr.

  Hvad er perfection? Og på hvilket stadie er en blomst allersmukkest? Ligesom i den smukke natur, er alt ikke på sit højeste hele tiden, forfald er en del af den naturlige cyklus, og skønhed findes i alle stadier. Arbejdet med tørrede blomster er en måde at hylde naturens skønhed og forfald.Med denne bog om tørrede blomster vil vi vise, at blomster også har et liv efter døden. Som en forlængelse af den bæredygtige tankegang kan man også recycle blomster. Tørrede blomster er en måde at spare på resurserne, at genbruge, og at gøre op med ”brug og smid væk kulturen”.Bogen gennemgår tips til, hvilke blomster der kan tørres, hvor de kommer fra i naturen, haven, eller fra fremmede lande, hvor meget man må samle i naturen samt metoder til at tørre og gemme dem. Her er også masser af inspiration til, hvad man stiller op med blomsterne i dekorationer, kranse, terrarier, buketter og kunstneriske installationer, alle med DIY-vejledninger.Tørrede blomster kan være både dramatiske, elegante, mystiske og ikke mindst smukke og i særdeleshed poetiske.Dorthe Kvist er selvstændig havedesigner, stylist, blogger, forfatter og ejer af Meltdesignstudio. Hun er kendt fra flere TVprogrammer på tv2 fri og Go´morgen Danmark, er forfatter til bøgerne ”Bliv ven med din have” og ”Byhaven, kål, kartofler og kærlighed” samt ”Sådan skaber du RUM i din have”. Udover at designe og indrette uderum for private, boligforeninger og firmaer, holder hun foredrag, workshops, udvikler haveprodukter og skriver i diverse medier, alt sammen om have og uderum.

 • af Tina Krøyer
  197,95 kr.

  Crepepapirblomster kan være farverige og fantasifulde. Kæmpestore og uden sidestykke. De kan være mikrosmå og undselige, og så kan de være så naturtro, at det kan være svært at se forskel mellem en rigtig version og papirversionen.Uanset om du ønsker et hurtigt resultat, eller du hellere vil nørde med små og langsommelige detaljer, er der mulighed for det med crepepapirblomster.Denne bog om crepepapirblomster giver dig en grundig indføring i, hvilke materialer du skal bruge. Den giver en omhyggelig gennemgang af forskellige teknikker og opskrifter på konkrete blomster med skabeloner og vejledninger. På svære steder er vejledningen suppleret med små film.Desuden får du masser af inspiration til at arbejde videre med crepepapirblomsterne. Når først du har styr på de basale teknikker, er der nemlig næsten ingen grænser for herlighederne.Forfatteren Tina Krøyer er uddannet industriel designer i tøjbranchen og har arbejdet med kreativitet og formgivning hele sit liv. Hun har desuden 15 års erfaring med undervisning i kreative fag, og bogen er derfor opbygget så den er let at gå til for begynderen, bliver mere og mere avanceret, og også giver ny inspiration til den erfarne.

 • af Tina Krøyer
  237,95 kr.

  Er du også vild med de vidunderlige crepepapirblomster? I denne bog tager Tina Krøyer dig med til næste niveau af blomsterfremstillingen, med flere teknikker og forrygende indfarvninger. En perlerække af nye blomstervejledninger lægger op til mange dejlige timer med crepepapir, saks og lim. Teknikkerne er mere udfordrende, og igen er der lagt op til, at du bliver dus med metoderne og derefter kan kaste dig ud i egne eksperimenter. Bogen er rigt illustreret med tegninger og fotos. - Understøttet af QR-koder, som fører til videoer, du kan se på din smartphone. Blomsterne der er beskrevet i bogen, er kendte klassikere. Fælles for dem er, at de alle kan komme i mange farvespraglede udgaver, og det fører til anden del af bogen, som tager dig med i en kavalkade af indfarvningsmetoder, som gør dine blomster endnu mere spændende og sjove at lave. Metoderne varierer mellem små farvetilføjelser med kunstnerartikler, til total farvemanipulation af papiret. Og så kan det hele mixes på kryds og tværs, og give dine blomster stor personlighed og WOW-effekt.

 • af Claus Dalby
  246,95 kr.

  I sit vinteropvarmede drivhus tager Claus Dalby forskud på foråret. Herinde spirer løgvækster i krukker og skåle, men de stadig sover i haven. Forårsstemningen stiger i takt med alle de skønne buketter, Claus Dalby binder. Mens den populære havemand venter på havens store flor, bruger han blomster fra Grønttorvet, blomsterhandleren og naturens vilde hegn. Bogen beskriver og giver ideer til et væld af buketter og stillebener, og blomsterne præsenteres på udsøgt vis i vaser, kander og andre former for kunsthåndværk og loppefund. Med smittende entusiasme giver Claus Dalby inspiration og brugbare tips til en rigdom af skønhed! Bogen er den anden i en serie om årstiderne. Den første hed ´Claus Dalbys jul´.

 • af Claus Dalby
  88,94 kr.

  Med udgangspunkt i glasserien Old English, skabt af Claus Dalby i samarbejde med Holmegaard, viser den populære og alsidige blomsterelsker, hvordan man året rundt kan binde de smukkeste buketter. Det er slet ikke så svært ... 'Havebuketter' ynder Claus Dalby at kalde sine kreationer, og de fleste blomster er da også plukket i havemandens egen have. I ydersæsonen suppleres dog med bundtvarer fra blomsterhandleren.

 • af Renate Rosenmeier
  167,95 kr.

  Slip fantasien løs og skab dine egne kreationer af naturens gratis materialer. Renate Rosenmeier inspirerer med masser af smukke dekorationer, du selv kan lave året rundt. Hun byder på rå romantik, der skaber sanselighed i ethvert hjem. Bogen giver dig indsigt i, hvordan du får det bedste ud af naturens materialer: indsamling, tørring, opsætning, sammensætning m.v. Alle fire årstider gemmer på interessante grene, blomster, knopper, blade, rødder, strå og kogler. Gå på opdagelse og lad fantasien og kreativiteten få frit løb. De smukkeste materialer er ganske gratis og lige uden for døren. Sans naturen og tag den med hjem. Renate Rosenmeier er blomsterbinder og har i mange år arbejdet som kreativ stylist og skribent for forskellige magasiner, hun har haft egen blomsterbutik, holder jævnligt kurser i blomsterbinderi og fungerer som mentor for andre selvstændige. Naturens skatte sætter hendes hjerne på kreativt arbejde, og hun brænder for at inspirere andre med sine kreationer.

 • af Thilde Maria Haukohl Kristensen
  308,95 kr.

  Poppykalas og de magiske blomster er en fortryllende bog skrevet af Thilde Maria Haukohl Kristensen. Denne bog, udgivet af Gyldendal i 2023, tager læserne med på en magisk rejse gennem en verden af blomster. Hvert kapitel er fyldt med farverige beskrivelser og levende fortællinger, der vil holde dig fast fra start til slut. Genren er en blanding af eventyr og fantasy, der gør det til en perfekt læsning for dem, der elsker at drømme og udforske nye verdener. Thilde Maria Haukohl Kristensens evne til at skabe unikke og mindeværdige karakterer er virkelig bemærkelsesværdig. Dette er en bog, du vil ønske at genlæse igen og igen. Takket være Gyldendal for at bringe denne fantastiske bog til verden.

 • - Natur og kunst på Rungstedlund
  af Steen Eiler Rasmussen, Sven-Ingvar Andersson, Frans Lasson & mfl.
  214,95 kr.

  Ny udgave af Karen Blixens blomster, der længe har været udsolgt.Karen Blixen var en sand blomsterdekoratør. Hun elskede at lave overdådige kompositioner med blomster, grene, ukrudt, frugter og kålblade m.m. i vaser, terriner, opsatser og skåle. Hun kunne bruge timer, nogle gange dage på at arrangere dem. Når blomsterdekorationen var færdig, kom hendes nabo, arkitekturprofessor Steen Eiler Rasmussen, og fotograferede. Det er hans illustrationer, der ledsager bogens essays om Blixens dekorationer. Og det er også en bog, der dokumenterer hendes kunst på dette område.

 • af Tina Krøyer
  252,95 kr.

  Masser af crepepapirblomster fra grøftekanten. De er ofte små. De har tit lange stilke for at nå op til lyset. De er der bare lige pludselig og så er det sommer igen.I Tina Krøyers tredje bog om at lave crepepapirblomster tager hun kærligt fat i 16 af de mest elskede vækster fra grøftekantens flora (og også et par af de knap så elskede).Blåhat, smørblomst, rødkløver og snerle er selvfølgelig med, men der er også blevet plads til den evigt insisterende mælkebøtte, den vilde gulerod, den høje, stolte brændenælde og mange flere.Vejledningerne har som altid masser af tegninger, beskrivelser og videoer. Timevis af skøn fordybelse venter dig, mens din helt egen grøftekantsbuket vokser frem. Sideløbende med vejledningerne har Tina Krøyer fået fortalt grøftekantsminder fra en række blomsterelskere. Mens crepepapirblomsterne vokser frem, husker historierne os på, at verden går videre og at de følelser som blomsterne kan vække, er værd at holde fast i.

 • - Blomsterbondens buket- og vaseguide
  af Rikke Lentz
  269,95 kr.

  Har du nogensinde tænkt over, hvor forskelligt en buket blomster kan tage sig ud, alt efter hvilken vase den sættes i? Økologi i vasen dykker ned i den forunderlige verden af blomstervaser med udgangspunkt i dansk design. Den inspirerer til leg, ikke blot med farvesammensætninger og kombinationen af forskellige blomster, men i høj grad også med det udtryk, som vasen tilføjer.Rikke Lentz er økologisk blomsterbonde og giver gode og overskuelige råd om såning og dyrkning af blomster i egen have. Med den økologiske dyrkningsmetode passer vi godt på omgivelserne og dyrker vores blomster i pagt med naturen.Der lægges op til, at du stornyder danske blomster i sæson. Lige fra april til oktober og såvel ude i haven som indenfor, hvor du kan nyde dine hjemmedyrkede blomster i dine yndlingsvaser.Økologi i vasen er krydret med et utal af smukke fotos på usædvanlige locations.Om forfatterRikke Lentz er selvlært økologisk blomsterbonde og har siden 2017 dyrket blomster fuldtid. Rikke er uddannet socialrådgiver med en kandidatgrad i socialt entreprenørskab, og hendes økologiske blomsterhave rummer derfor et socialt element og fungerer som samlingssted for dem, der er interesserede i at lære mere om blomsterdyrkning og mærke naturens helende kræfter på egen krop.E-bogen er lavet i fixed format

 • af Blomster til festlige dage
  247,95 kr.

  BORDDEKORATIONER · BUKETTER · DØRPYNT · BRUDEBUKETTER · FESTSANGE”BLOMSTER til festlige dage” er en inspirationsbog til dig, der ikke kan forestille dig en fest uden blomster.Her får du et potpourri af blomsterpynt og festsange til alle livets fester.Forfatteren håber at kunne inspirere dig og smitte dig med sin blomsterglæde.

 • - En guide til 15 blomster, farver og styling
  af Sine Finne Frandsen & Sara Finne Frandsen
  177,95 kr.

  Lær at lave dine egne, smukke papirblomster af crepepapir, bliv inspireret til flotte farvesammensætninger, og få kreative ideer til, hvordan du styler dine blomster.Almeja Space er kendt for deres smukke og unikke papirblomster, som lyser op og løfter blomsterpynt og -styling til et højere niveau. Denne gennemillustrerede bog præsenterer 15 vidt forskellige blomster, som spænder fra en helt enkel valmue til en imponerende papegøjeblomst. Blomsterne har varierende sværhedsgrad, og du lærer, hvordan du laver dem, tilpasser og udvikler dem, så de passer til lige præcis din setting.Udover de 15 trin for trin-guides får du en overskuelig guide til materialer og teknikker, en grundig indføring i, hvordan du skaber dine egne flotte farveuniverser og masser af ideer til, hvordan du bruger dine blomster kreativt i dit hjem, til fest eller i buketter. Der er skabeloner i bogen, som du kan kopiere og bruge igen og igen.

 • af Lennie Larkin
  394,95 kr.

  "With practical, step-by-step instructions and on-the-ground examples at every scale, Flower Farming for Profit is a comprehensive, beautiful guide to achieving profitability as a cut flower farmer. When Lennie Larkin set out to become a flower farmer, she found all sorts of resources about growing flowers but a scarcity of reliable information on how to build a profitable cut flower business. How do you create efficient systems and adequately value your own time and effort through your pricing? When and how should you consider scaling up your farm? How can you make doing what you love support you financially? In Flower Farming for Profit, Larkin answers these questions-and many, many more. With instructive lessons and savvy business tips from her own and other successful farms around the world, she explores: -The diverse challenges of both wholesale and retail sales channels, from florists and farm stands to farmers markets -Streamlining weddings for the farmer-florist, from communications to floral design -Efficient recordkeeping and bookkeeping -Steps for conducting your own cost-of-production analysis -Marketing and growth strategies -Business planning, goal setting, and making financial projections -Crop planning based on local climatic conditions, market demand, and sales projections The cut flower industry continues to experience wild growth. To successfully do what they love while expanding the market for sustainably produced flowers, new and experienced farmers alike must deliberately step back from the field and into the office. Flower Farming for Profit is a one-of-a-kind guide to creating the type of numbers-driven business that will allow individual farms to prosper and local flower economies to thrive"--

 • af Lisa Mason Ziegler
  215,95 kr.

  Newport News, VA

 • af Lucy Hunter
  344,95 kr.

  In her second book, Lucy Hunter invites us to join her on a personal journey to the places and spaces that she loves best, and which inspire her work as a floral artist and garden designer.

 • af Selina Lake
  195,95 - 245,95 kr.

 • af Maria Gabriela Salazar
  383,95 kr.

  Bring beauty in the form of nature into your home and your lifestyle, no matter where you live, through artful floral arrangements, as well as indoor and outdoor flowering plants.

 • - Kranse og blomsterdekorationer
  af Johanna Vireaho & Annabelle Antas
  205,95 kr.

  Holder du af juletiden og juleforberedelserne? Er du vild med hyacinter, deres fine knopper og berusende duft? Og ønsker du at skabe en skøn julestemning med mos, gran, kogler, løgplanter og lys? Hvis ja, så er Grøn jul – kranse og blomsterdekorationer lige noget for dig. Denne nordiske julebog er fyldt med skønne ideer til smukke, hjemmelavede kranse, blomsterdekorationer og buketter, som kan bringe glæde hele julemåneden. Derudover kan du læse om årstidens planter og finde viden om, hvordan du passer dem bedst og får dem til at holde længe. Alt dette er illustreret i smukke fotos, som gør Grøn jul – kranse og blomsterdekorationer til noget helt specielt – en bog, du kan tage frem år efter år. Finske Johanna Vireaho har skrevet bogen, mens Annabelle Antas har fotograferet.

 • - 20 evighedsbuketter, du selv kan lave
  af Angela Maynard
  267,95 kr.

  Lær at beherske det gamle håndværk at tørre og sammensætte tørrede blomster, planter og græsser, og skab dine egne moderne evighedsbuketter. Følg de enkle vejledninger for at skabe bogens betagende buketter, eller tilpas dem efter egne ønsker.Uanset om du vil nytænke uanselige blomsterstande til en korsagebuket, du kan gemme, eller friske dit interiør op med overdådige blomsterarrangementer, kan du ved hjælp af denne bog nyde dine yndlingsblomster året rundt og opdage skønheden ved holdbare og bæredygtige buketter.ANGELA MAYNARD har elsket planter, lige siden hun som lille pige udforskede Londons parker. Hun afholder workshops for brands som Toastand the Crafts Council, hvor formålet er at lære deltagerne at anvende mindfulness i hverdagen og styrke forbindelsen til naturen ved at lave buketter og kranse af tørrede blomster eller dyrke byhaver. Hun laver også guidede ture i naturen året rundt. Derudover har Angela Maynard skrevet artikler for The Financial Times, The Telegraph, Living etc, Homes & Gardens med flere.

 • - Fresh, Foraged & Dried Floral Arrangements
  af Terri Chandler & Katie Smyth
  165,95 kr.

  20 stylish and modern floral arrangements for all occasions.

 • - Ideer til forårs- og påskedekorationer
  af SUSANNE & Peter Bilde Fogh
  48,95 kr.

  Susanne Bilde Fogh inspirerer til at lave smukke forårs- og påskedekorationer – Mange af de materialer der anvendes, kan du finde i haven eller naturen, og kombineret med ting fra blomsterhandleren, er du godt i gang. Susanne er kendt for at lave dekorationer til Kongehuset, når der skal være fest på slottet. Peter Bilde Fogh har fotograferet de mange fine gør-det-selv dekorationer.

 • - Blomster der holder evigt
  af Lis Trasborg Christensen & Bettina Trasborg
  327,95 kr.

 • af BLOOM's GmbH
  372,95 kr.

 • af Quynh Nguyen
  213,95 kr.

  Learn how to craft a blossoming garden of vibrant crepe paper flowers with 30+ detailed tutorials from master artist Quynh NguyenDelve into the enchanting art of lifelike floral design with The New Art of Paper Flowers. Whether you're a novice looking to discover a gratifying new hobby or a seasoned crafter seeking inspiration, this all-inclusive handbook will equip you to cultivate lush, long-lasting blooms using colorful crepe paper.What You'll Find Inside:Over 30 detailed flower tutorials with step-by-step instructions and photos: roses, dahlias, peonies, and moreComplete materials and tools listUnique ways to use your floral creations from bouquets, to home decor, to wearable flowers, to sculptural artGuidance for flower artists of any skill level from beginner-friendly techniques to tips that take your craft to the next levelJourney through every stage of the artistic process—from choosing materials to mastering the intricate techniques that breathe life into your arrangements. With Nguyen's detailed guidance and striking photography, let your creativity flourish as you bring more handmade beauty into your life and home.

 • af BLOOM's GmbH
  467,95 kr.

  Das Profi-Magazin für die Floristik-BrancheZweimal im Jahr präsentiert BLOOM's VIEW die wichtigsten kreativen Entwicklungen für die florale Branche. Dazu inspirierende Floristikideen für den Geschäftsalltag. Zusätzlich erscheinen die zwei Specials BLOOM's VIEW WEDDING und BLOOM's VIEW TRAUER zu den für den Floristen wichtigsten Themenbereichen.BLOOM's VIEW 1/2023 (No. 17)Florales Gestalten lebt von Ideen. Mit dem vorhandenen Blumensortiment immer wieder neue Gestaltungen zu schaffen, die Menschen begeistern, sind die tagtäglichen Herausforderungen. Wie gut, dass zum einen durch jährliche sich verändernde Trends, aber auch durch weitergezüchtete Blumen- und Pflanzenarten, -sorten und neue Produkte ideengebende Anstöße hinzukommen. Das erfrischt, belebt und bringt Innovation - und diese braucht unsere Branche! Die Ausgabe 1/2024 von BLOOM's View widmet sich wieder schwerpunktmäßig den Trends 2024 in der Floristik.Es sind auch die internationalen Begegnungen der Kreativen, die unsere Branche beleben, wie der vor kurzem wieder stattgefundene Fleurop-Interflora World Cup der FloristInnen!Von solchen Events, wo die Besten der Besten zusammen kommen, wo sich nationale Designs einem internationalen Publikum präsentieren, gehen motivierende und anregende Impulse aus! Wir stellen die internationalen Designer und besonders den neuen Weltmeister der Floristen - Nicolaus Peters aus Berlin - ausführlich im Porträt vor.Titelthemen:- Nikolaus Peters: Weltmeister der Floristen- Internationale Designer, präsentiert im Porträt- Das neue Grün: Osterfloristik mit Esprit- Die BLOOM's Trends 2024

 • af Johnny Dixon
  212,95 kr.

  Comprenda mejor la floriografía y conozca el significado, la magia y los mitos que se esconden tras los distintos tipos de flores.¿Se ha preguntado alguna vez qué es la floriografía?¿Siente curiosidad por la historia de la floriografía?¿Le interesa conocer las flores de su mes de nacimiento?¿Quiere aprender a crear el ramo perfecto?El mundo de la floriografía es rico y vasto. Las flores son algo más que plantas bellas y perfumadas para contemplar y disfrutar. Cada una tiene su propio significado, historia y lenguaje. Si quiere crear un ramo que exprese sus sentimientos, aprenda lo que cada flor intenta decir.En este libro:Aprenda por qué se utiliza actualmente la floriografíaDescubra el significado de las floresDescubra cómo las culturas antiguas adoptaron la floriografíaDescubra el origen y la historia de la floriografíaDescubra los mitos y símbolos de los distintos tipos de floresConozca el significado de los distintos colores de las floresAprende a expresar tu amor y gratitud con un ramo de floresAprende a desear buena suerte a alguien con un ramo de floresAprende a celebrar las buenas noticias de alguien con un ramo de floresAmplíe sus conocimientos de floriografía y aprenda toda la información necesaria para hablar el lenguaje de las flores. Este libro contiene datos e instrucciones que le guiarán en su inmersión en el mundo de la floriografía.Haga clic ahora en el botón "Añadir a la cesta" para convertirse en un experto en flores.

 • af Jutta Nowak
  322,95 kr.

  Mehr als 60 blumige Stylingtipps vom ProfiDas Buch Flowers in Style ist eine inspirierende Quelle für alle BlumenliebhaberInnen und Design-Enthusiasten, die ihr Zuhause mit ästhetischen Blumenarrangements verschönern möchten. Es bietet eine reichhaltige Sammlung an Ideen undTechniken, um das Wohnambiente auf stilvolle Weise zu bereichern. Dabei legt Jutta Nowak, gelernte Floristin und Stylistin, besonderen Wert auf Farbharmonien und Strukturbalance, um eine angenehme Atmosphäre im Wohnraum zu schaffen.Ihre Gestaltungen bieten eine breite Palette an Stilen: von klassisch und zeitlos bis hin zu modern und minimalistisch. Das Werk ist sowohl eine Inspirationsquelle als auch ein praktischer Leitfaden für AnfängerInnen und erfahrene Blumenarrangeure. Es zeigt, wie Blumen das Ambiente im Wohnraum aufwerten können und wie durch die geschickte Verwendung von Farben und Strukturen ein eigener Stil entwickelt werden kann.- 55 Inspirationen von der Floral-Designerin für Design-Ästheten und anspruchsvolle FloristInnen- Stilvolle Gestaltungen im Einklang mit Strukturen und Farben- Style-Guide mit ausführlichen Informationen zuTechniken, Materialien und Gestaltungsweisen

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.