Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rejsebøger og rejseguides: Museer, historiske steder, gallerier osv.

Her finder du spændende bøger om Rejsebøger og rejseguides: Museer, historiske steder, gallerier osv.. Nedenfor er et flot udvalg af over 161 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - På tur i Danmark fra Skagen til Gedser
  af Jørgen Hansen
  248,95 - 289,95 kr.

  De skønneste køreoplevelserBILTURE I DANMARK er en praktisk guide til spændende og naturskønne køreture i hele landet. Bogen gennemgår de bedste bilture fordelt på alle landsdelene med beskrivelse af de naturmæssige og kulturhistoriske seværdigheder undervejs – lige fra smukke landskaber, over parker, kirker og herregårde, til hyggelige byer. Desuden viser bogen vej til oplevelser særligt for børn.90 af de allerbedste køreture fordelt over hele landetTurene er af en halv eller en hel dags varighedGode kort over alle turene med seværdighederne plottet indMarkering af gode rastepladser på ruterneForslag til gode oplevelser for børnefamilierBogen er ideel for alle, der holder af ferie i DanmarkBogen er skrevet af Jørgen Hansen, som har arbejdet med dansk turisme i mange år. Han er manden bag Margueritruten og forfatter til en lang række bøger om seværdigheder i Danmark.

 • af Maria Wittendorff
  149,95 - 177,95 kr.

  Marrakech er et af de allermest populære rejsemål i tiden – hver eneste dag året rundt ankommer hundredevis af turister fra alle egne af kloden til ”den røde by” for foden af Atlasbjergene, og danskerne er mere end godt repræsenteret. Interessen for Marrakech har oplevet et enormt boom inden for de seneste 5 år, og tendensen ser ud til at fortsætte. Det er ikke så underligt, for denne by har simpelthen det hele: utallige historiske og kulturelle seværdigheder, en rig og raffineret madkultur, smukt udført håndværk, sublime dekorative detaljer samt en helt særegen stemning i byens små, smalle gader og stræder – for bare at nævne noget af det, der kan opleves her. I november 2017 udkom forfatterens første bog om Marrakech med stor succes: Marrakech – smag, steder og stemning. Efter at have erfaret, at mange rejsende på trods af bogens størrelse har medbragt den til Marrakech og har brugt den som guide, imødekommer hun dette behov ved at skrive en ny udgave i et mere handy format, som gør det nemmere at have den med på rejsen. Det har samtidig givet muligheden for at udvide indholdet betragteligt, så bogen nu er det tætteste, man kommer på en komplet guide til Marrakech – personligt oplevet og indlevende fortalt. Den første af sin art på dansk – og på andre sprog i øvrigt. Bogens emner inkl. masser af fakta og gode tips: Historie & kultur • Seværdigheder & museer • Cafeer & restauranter • Riads & arkitektur • Parker • Kulturhuse & gallerier • Hammam • Håndværk & shopping • Souk & markeder • Praktisk information Om forfatteren Maria Wittendorff er exam.art. i arabisk og mange- årig skribent og redaktør på magasiner og bøger. Hun har i 30 år rejst i Nordafrika og er drevet af mødet mellem kulturer, forståelsen af historiens cirkler og nysgerrigheden efter at udfordre og udvide sin egen begrebsverden.

 • af Sissel-Jo Gazan
  160,95 - 172,95 kr.

  Da forfatteren Sissel-Jo Gazan i 2005 flyttede til Berlin med sin lille datter i bæreselen og en uskrevet roman på cirka syv sider i tasken, var det for at komme sig oven på en forlist kærlighed. Her 14 år senere bor hun stadig i byen, nu med sine tre børn og en stribe bestsellerromaner bag sig. I 2015 udgav Sissel-Jo Gazan storbyguiden Vi elsker Berlin, og nu, hvor der er gået fire år, er det tid til en helt opdateret udgave med nye spændende restauranter, frisører, butikker, cocktailbarer, gallerier, loppemarkeder, museer, veganercafeer, parker og hvad der ellers er værd at opdage i Berlin. I bogen portrætterer Sissel-Jo Gazan seks af sine berlinervenner, som deler deres yndlingssteder i byen. I denne nye udgave har Sissel-Jo Gazans 17-årige datter, Lola Gazan, bidraget med en række tips og ideer til oplevelser i det Berlin, hun kender og elsker. Lolas tips gør bogen ekstra velegnet til familier, der rejser sammen med deres store børn.

 • af Janne Vestergaard
  291,95 kr.

  ”Bornholm, Bornholm, Bornholm – Kysten rundt” er en stor, smuk coffee table bog fyldt med skønne fotos fra Bornholm. Bogen er på 300 sider og viser i 240 billeder, udvalgte steder langs kysten, primært natursteder, men selvfølgelig også skønne bornholmske byer. De store kendte attraktioner er med, men også de mindre og knap så kendte. Bogen kan bruges som inspiration til at besøge nogle af de mange skønne steder, der er på Bornholm uanset om man er i bil, bus eller på cykel- eller vandretur. Drømmer du om Bornholm, er denne bog helt perfekt ligesom bogen er den perfekte gave til ham/hende, der elsker Bornholm

 • - En jordomsejlerbog. Beretninger fra fjerne have samt en indre rejse
   
  253,95 kr.

  Vinni og Carsten skipper deres karrierer, sælger deres bolig og ejendele, alt sammen for at realisere deres livsdrøm om at sejle jorden rundt. De stævner ud den 29. maj 2016. I en detaljeret og fængende beskrivelse fortæller de om deres eventyr og om livet som langturssejler. Forfatterne er åbne og ærlige i deres fortællinger og giver dermed ikke et glansbillede, men et virkeligt billede af deres nye hverdag. Bogen er ikke kun en rejsebeskrivelse, men også en fortælling om deres ’indre rejse’, hvor de opdager nye sider hos sig selv. Deres stresset hverdag med stramme tidsskemaer udskiftes med en livsstil, hvor dagene flyder sammen. Langt fra deres vante dagligdag møder de udfordringer i fremmede omgivelser og på faretruende oceaner.Bogen beskriver rejsens første etape fra København over Atlanten op langs USA og videre til Panamakanalen. Med Kronborg om bagbord henvender sig til såvel landkrabber som sejlere. Uddrag af bogen Carsten beordrer mig ud i stævnen af Capri for at tage en video af indsejlingen. Jeg tænder for kameraet og prøver at beskrive denne oplevelse. Jeg kan mærke klumpen i min hals og må kæmpe for at mine tåre ikke får frit løb. Jeg kan selv høre gråden i min stemme, mens jeg taler på videoen. Da jeg flytter kameraet mod bagbord og får øje på ’den lille grønne dame’ (The Statue of Liberty) bryder jeg sammen og græder, mens jeg filmer. Det er så overvældende for mig at være kommet her til på egen køl. Det er helt uvirkeligt for mig. Om forfatteren Vinni Breuning (f. 1959) uddannet sygeplejerske, har været hospitalsdirektør gennem 14 år, først på Privathospitalet Hamlet og senere i Region Sjælland. Carsten Breuning (f. 1952) i Danmark, men opvokset i USA og senere bosat i Danmark. Uddannet BBA og har været administrerende direktør i såvel danske som amerikanske selskaber.

 •  
  819,95 kr.

  Conservation of Easel Paintings, 2nd edition provides a much-anticipated update to the previous edition, which has come to be known internationally as an invaluable and comprehensive text on the history, philosophy and methods of the treatment of easel paintings.

 • - På dansk ved Erik Worm og Carsten Weber-Nielsen
  af Pausanias
  373,95 kr.

  Pausanias på dansk – komplet for første gangHelligdomme, templer, ritualer, gude- og atletstatuer – historie, natur, religion og myter – indviklede mytologiske fortællinger og gudernes erotiske eskapader – evindelige krige mellem byernes magtfulde familier, glorværdige sejre og forsmædelige nederlag, svig og bedrag – alt går hånd i hånd, når Pausanias har ordet.Pausanias blev født i den vestlige græske del af Tyrkiet i begyndelsen af 2. årh. e.Kr., mens den græskvenlige Hadrian var kejser i det vidtstrakte Romerrige, og han døde under kejser Marcus Aurelius. Han begynder sin beskrivelse ved Kap Sunion i Attika og tager os med på en tur gennem det klassiske frie Grækenlands vigtigste områder. Hans hensigt er at skildre ‘alt det græske’ fra storhedstiden, 600- til 300-tallet f.Kr. Det gælder især det, han kan opsøge og se med egne øjne, men også det han kan læse sig til eller får fortalt undervejs.Udgangspunktet er således Attika med Athen, grækernes toneangivende by. Derfra går turen videre – ikke straks til den vigtige by Theben i Boiotien eller til den store Apollonhelligdom i Delfi – men først til Peloponnes, som behandles grundigt. Overalt beskrives levn fra denne storhedstid – templer, gravmæler og storslåede vægmalerier samt de utallige statuer af sejrende atleter opstillet i den store Zeushelligdom i Olympia.Pausanias’ værk bliver på denne måde en af vores bedste kilder til både historie, religion og kunst i klassisk græsk tid.

 • - Sønderjylland
  af Kenneth Jensen
  127,95 kr.

  Bogen "48 fortællinger, dejlige steder og gratis glæder" er en skøn lille bog, hvor vi går på opdagelse i det sønderjyske.Du kan benytte den som en turistguide, så du let kan finde en gratis seværdighed i nærheden, uanset hvor i Sønderjylland du befinder dig. Seværdighederne er som nævnt gratis og omhyggeligt udvalgt, så der er lidt for enhver smag.Vi besøger mange forskellige steder, alt fra skøn natur til gamle bygninger og historiske mindesmærker. Mange af stederne er ikke beskrevet i de almindelige turistguider, men glemte steder, små perler, som forfatteren har valgt at lade genopdage.I bogen genfortælles gamle fortællinger, som ellers er gået i glemmebogen. 48 gode fortællinger, nogle historiske, nogle spændende og andre sjove. Alle har tilknytning til de steder, du kan besøge, de er korte og gør, at stederne bliver spændende for hele familien.

 • - eine vollständige Fototur
  af grønlunds
  116,95 kr.

  Over 330 imponerende fotos og en spændende tekst ligger til grund for denne bogsucces. Bogen indeholder et specialafsnit med oversigt over byens museer, lidt om den danske madkultur, Danish design, Øresundsregionen. Fås i 8 sprogudgaver.

 • af Diana Loxley, Kirsty Seymour-Ure & Marek Walisiewicz
  297,95 kr.

  Take a guided tour through history and discover the most precious, iconic, and celebrated objects ever created.Revered, admired, and protected - every country and culture has certain artefacts that are prized above all others. Cultural Treasures of the World brings together more than 200 of these objects, exploring the fascinating and unique stories behind each of them.From the Bust of Nefertiti to the Benin Bronzes, and the Altamira cave paintings to Van Gogh's Sunflowers, these artefacts and artworks are revered for their beauty, artistry, or historical significance - and often all three at once. Discover how and why they were created, unravel the hidden meanings and symbolism they contain, and learn about the cultural legacy they have left behind.So what are you waiting for? Dive into this awe-inspiring history of art book to explore: - An immersive "visual tour" approach, combining stunning photography with accessible text and annotation- Feature boxes on cultural influences, symbolism, and technique offer additional context- Covers a wide range of regions, periods, and media - including sculpture, painting, jewellery, tapestry, rock art, documents, sacred objects, and moreA treasure trove of human creativity that offers a fresh and unforgettable new perspective on civilisations and societies, Cultural Treasures of the World is the perfect gift for gallery- and museum-lovers, and armchair travellers everywhere. Doubling up as a great coffee table book, Cultural Treasures of the World combines stunning photography with detailed annotation to highlight key elements of technique, artistry, and symbolism, making this museum in a book perfect for anyone with an interest in art, history and culture alike.

 • - A full photographic tour
  af Per Eilstrup/Mikkel Grønlund
  129,95 kr.

  Over 375 billeder fra hele Danmark. Kongefamilien, Grønland, Færøerne, slottene, landskaberne, byerne og alle de andre seværdigheder samlet på 128 sider i paperback indbinding. Findes i seks sprogudgaver. En oplagt gave ved udenlandsbesøg og til værtsfamilien. Vægt 590 gr.

 • - Guía fotográfica completa
  af grønlunds
  116,95 kr.

  Omkring 375 billeder fra hele Danmark. Kongefamilien, Grønland, Færøerne, slottene, landskaberne, byerne og alle de andre seværdigheder samlet på 128 sider i paperback indbinding. Findes i seks sprogudgaver. En oplagt gave ved udenlandsbesøg og til værtsfamilien. Vægt 590 gr.

 • - Europe
  af DK Eyewitness
  155,95 - 198,95 kr.

  The DK Eyewitness Europe Travel Guide is your indispensable guide to this beautiful part of the world. The fully updated guide includes unique cutaways, floorplans and reconstructions of the must-see sites, plus street-by-street maps of all the fascinating cities and towns. The new-look guide is also packed with photographs and illustrations leading you straight to the best attractions on offer. The uniquely visual DK Eyewitness Travel Guide will help you to discover everything region by region; from local festivals and markets to day trips around the countryside. Detailed listings will guide you to the best hotels, restaurants, bars and shops for all budgets, whilst detailed practical information will help you to get around, whether by train, bus or car. Plus, DK's excellent insider tips and essential local information will help you explore every corner of Europe effortlessly. DK Eyewitness Europe Travel Guide - showing you what others only tell you.Now available in PDF format.

 • af Linda Nielsen
  118,95 - 514,95 kr.

  "Mit Berlin" er ikke en rejsebog som de fleste kender, såsom serien 'Turen går til...', der efter Rejseskribentens mening kun handler om restauranter, shopping og overnatningsmuligheder. Ikke fordi det er forkert med den slags bøger, men det er bare ikke det Rejseskribenten går efter. Rejseskribenten ønsker at 'mærke' Berlin, få historien ind under huden. For hvis der er noget Berlin er fuld af, så er det historie. 2019 er netop et historisk år, det er nemlig 30 år siden Berlinmuren væltede, og DDR forsvandt og Berlin blev til en samlet by igen efter 28 år, 2 måneder og 28 dage med en mur der skilte byen i to. "Mit Berlin" er en god blanding af historie, både den kendte og den mere ukendte, oplevelser og skønne fotografier. Læs blandt andet historien om Kaptajn von Köpenick og find ud af hvilke bygninger der gemmer sig bag øgenavnene Tele-Aspargesen, Elefanttoilettet, Den Gravide Østers, Den Hule Tand, Pudderdåsen, Læbestiften, Big Benz og Guld-Else. Det og meget mere i "Mit Berlin". "Mit Berlin" udkom første gang i 2017, kun som e-bog (ISBN 978-87-998543-2-5), men kommer nu i en ny opdateret version.

 • af Rejseskribenten
  94,95 - 374,95 kr.

  Wolfgangsee er beliggende i det naturskønne Salzkammergut i hjertet af Østrig. Langs den smaragdgrønne sø finder man byerne Sankt Wolfgang, Strobl og Sankt Gilgen. Fra Wolfgangsee er der ikke langt til kejserbyen Bad Ischl, som i mange år var stedet, hvor kejser Franz Joseph og kejserinde Sisi opholdte sig i sommermånederne. Selvom Bad Ischl ikke har direkte adgang til Wolfgangsee, så er denne by også kommet med i denne bog. Wolfgangsee indbyder til aktiv ferie, men hvis man er mere til ro og fred, er dette også muligt. Wolfgangsee gemmer på mange historier, og det gør denne bog også. Hvad har eksempelvis operetten 'Im Weißen Rößl am Wolfgangsee' til fælles med den danske film 'Sommer i Tyrol'? Ja, det må man læse denne bog for at finde ud af. 'Wolfgangsee - et stykke af paradis' er Rejseskribentens fjerde rejsebog. Rejseskribenten er tidligere rejseleder, der har en passion for fotografi og gode, gerne ukendte, historier, der fortælles med et glimt i øjet. Rejseskribenten elsker at rejse, primært, i Tyskland og Østrig.

 • - un itineraire photographique complet
  af grønlunds
  116,95 kr.

  Omkring 375 billeder fra hele Danmark. Kongefamilien, Grønland, Færøerne, slottene, landskaberne, byerne og alle de andre seværdigheder samlet på 128 sider i paperback indbinding. Findes i seks sprogudgaver. En oplagt gave ved udenlandsbesøg og til værtsfamilien. Vægt 590 gr.

 • - Een volledige fotoreis
  af grønlunds
  88,95 kr.

  Over 330 imponerende fotos og en spændende tekst ligger til grund for denne bogsucces. Bogen indeholder et specialafsnit med oversigt over byens museer, lidt om den danske madkultur, Danish design, Øresundsregionen. Bogen leveres inkl. multimedia DVD med højtopløste billeder, kort film om Danmark samt udvalgte sange fra cd´en med danske ""Northern Lights"". Fås i 8 sprogudgaver.

 • af Fodor's Travel Guides
  198,95 kr.

  INSPIRATIONAL AND INFORMATIONAL: A comprehensive list and guide to EVERYTHING you have been dreaming about doing plus carefully researched under-the-radar gems that you should not missFocused, well-written listings answer the What, Why, When, Where, and How, while also offering insider tips on what not to miss and best tours to take"Best of" Lists visually engage the reader and help a traveler plan their bucket list by theme, from best hikes, best historic sites, and best festivals to best family-friendly adventures, best roadside attractions, and moreA feature on odd and unique state laws and regional what to watch, read, and listen to recommendations make interesting fodder along the way and help build anticipationRecommendations for what to eat and drink in each region as well as best regional road trip suggestionsRegional Snapshots share local insights on what you need to know before you go, seasonal concerns to keep in mind, as well as local events and useful regional contactsTOURISM TRENDS: A Longwoods International travel sentiment survey found that about half of Americans are planning only short trips by road in 2020The COVID-19 pandemic in 2020 caused a steep drop-off in tourism to many destinations, but interest in domestic U.S. travel (especially to destinations that can be reached by car) increased in mid-2020 and surveys have shown that this likely to increase further in 2021 once a wider group of Americans is vaccinated.USER FRIENDLY DESIGN!Photo filled features illustrate the top things to do across the countryVisually focused with more color and images including more full and half-page images throughout New front coverhas eye-catching full-bleed images with key selling points on the frontNew back cover is fully-redesignedThemed experiences fill a full chapter in the front of bookGreat Itineraries fill a full chapter with myriad ways to plan your trip across AmericaRegional chapters are filled with iconic and unique picks all organized by state -- making it easy to plan longer trips built around individual Bucket List items CURATED AND CURRENT:Focused coverage on only the best places so travelers can make the most out of their limited time.Carefully vetted recommendations by our local writers in the area. CONCISE:Short reviews hit the sweet spot of informational and inspirational.Please see additional key selling points in the book main description

 • - historie, kultur og natur
  af Alba Granizio
  138,95 - 257,95 kr.

  Guiden ledsager dig i oplevelsen og udforskningen af Napoli, en fængslende by, der er blevet ved med at fascinere sine besøgende i århundreder. En omfattende præsentation, med optegnelser om de fremmeste herskere fra de mange dynastier som regerede dér, introducerer dig til en forståelse af historien om denne by, som var hovedstaden i et kongerige i århundreder. Forsiden prydes af et storslået gavlmaleri forestillende San Gennaro, Napolis skytshelgen. Et kunstværk du næppe vil kunne undgå at lægge mærke til, når du går rundt i byen. På de ti ture kommer du vidt omkring videnskab, miljø og traditioner. De følgende 16 kapitler om landskab og yderligere kulturel indsigt, guider dig til fuldt ud at nyde dit ophold i Napoli, og inspirerer dig til at vende tilbage af nysgerrighed for videre fordybelse i byens utallige facetter.Bogen illustreres med over 200 farvebilleder og bykort til hver turisttur. En simpel tilgang til at opdage Napoli, en fascinerende by, der kan besøges i enhver årstid, og som overrasker og tilfredsstiller enhver type rejsende med sine mange aspekter. Kort sagt en guide i tusind farver, der passer til dig, der elsker kultur og aldrig bliver træt af at lære.

 • af Stephen Platten
  309,95 kr.

  Northumberland, one of the most sparsely-populated counties in England, with unique features like the Holy Island of Lindisfarne and Hadrian's Wall, was also a crucible of European civilization and remains a treasury of culture. Giving birth to railways worldwide through George Stephenson, it saw the beginnings of hydraulics, hydro-electricity and turbines and, with Joseph Swan, witnessed the earliest light from electric incandescent lamps; it was a laboratory of invention.Northumberland has, however, changed dramatically over the course of the last century: deep coal-mining, shipbuilding and much heavy engineering have gone, but new industries have flowered. So, the largest man-made lake in northwest Europe, lying within the largest man-made forest is set within the north west of the county, bringing water in abundance and supporting entirely new leisure and tourist activities. The lower Tyne has been transformed both architecturally, and culturally.This unique guide to England's most northern county explores the land, the people, the flora and fauna alongside its architecture and history. A gazetteer takes readers to Northumberland's towns and cities - Newcastle, Hexham, and Berwick-upon-Tweed, but also to villages, hamlets, castles, beaches, churchyards, great houses, ruined abbeys, and vast wild open countryside. Among the places visited are the castles at Warkworth, Bamburgh, Dunstanburgh and Alnwick, the Farne Islands and the remote valleys of Allendale and the South Tyne, battle sites at Heavenfield, Otterburn and Flodden, alongside Vanbrugh's final triumphant Palladian mansion at Seaton Delaval.Fully illustrated with more than 240 photographs, this guidebook invites travellers and locals alike to explore the unique features and the true character of Northumberland.

 • af Linda Nielsen
  150,95 - 256,95 kr.

  Rejseskribenten rejser til... Wiens bydele er den anden bog i Rejseskribentens nye rejsebogsserie om Wien. Bogen handler om Wiens 23 bydele, som i Wien kaldes for Bezirke eller Hieb på wienerdialekt, samt om de mange kvarterer, som på wienerdialekt kaldes for Grätzl. 23 bydele med hver deres historie, som alligevel er flettet sammen på kryds og tværs. Bogen indeholder også seværdigheder, for hvad er en bog om 23 bydele uden at fortælle, hvad man kan opleve der. Bogen rummer, ikke mindst, de gode, de sørgelige, de hårrejsende samt de beretninger/historier, hvor man bagefter sidder med følelsen af... okay... det havde jeg så ikke lige troet... eller hvor man trækker lidt på smilebåndet... for ja, hvad er en rejsebog uden en røverhistorie eller to. Historier der gennem mange århundreder har skabt en helt unik hovedstad. En hovedstad der rummer mere end Stephansdom, Riesenrad, Apfelstrudl og Sachertorte.

 • af Emily Marsh
  366,95 - 1.467,95 kr.

 • af Roberto (CNR-ICVBC Milano Bugini & Luisa (CNR-ICVBC Folli
  1.345,95 kr.

 • af Jacqueline Lee
  366,95 - 1.467,95 kr.

 • af Radko Tino, Katarina Vizarova, Frantisek Krcma, mfl.
  525,95 - 1.009,95 kr.

 • af Flavia (University College London) Frigeri & Kristian (University of Copenhagen) Handberg
  476,95 - 1.467,95 kr.

 • af Barbara Woolsey
  118,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.