Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Småbørn: størrelser, former og mønstre

Her finder du spændende bøger om Småbørn: størrelser, former og mønstre. Nedenfor er et flot udvalg af over 351 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 •  
  127,95 kr.

  Farverige foto af letgenkendelige ting gør det sjovt og nemt for den lille at lære nye ord. Tal med dit barn om dyr, mad og legetøj, og lad den lille placere brikkerne ved de rigtige foto.Indeholder både bog og sjove puslebrikker.

 • - papbog med ikke-permanent pen og spiralryg
   
  97,95 kr.

  BOG MED SPIRALRYG FULD AF SIMPLE OPGAVER TIL DE MINDSTE – MED PEN, DER KAN TØRRES BORTDenne skriv og visk ud-bog er fuld af sjove opgaver, som barnet kan øve sig på igen og igen. Hyg jer med at skrive, tegne, regne og tælle. Lær klokken, og leg med former og farver. Nu bliver det sjovt at lære!

 •  
  147,95 kr.

  Mine første 100 - bokssæt er et fantastisk sæt af fem lærerige bøger, der er designet til at være en introduktion til læring for de yngste læsere. Udgivet af Alvilda i 2018, har disse bøger ingen angivet forfatter, hvilket bidrager til deres universelle appel. Bøgerne er fyldt med farverige illustrationer og enkle, letforståelige ord, der gør læring til en leg. Hver bog fokuserer på forskellige emner, såsom tal, farver, former og mere, hvilket giver børnene en bred vifte af viden at bygge på. Dette sæt er en fantastisk gave til små børn, der er ivrige efter at begynde at lære. Alvilda har gjort et fantastisk stykke arbejde med at skabe disse bøger, og de er sikker på at blive en favorit i mange hjem.

 • - papbog med ikke-permanent pen og spiralryg
   
  97,95 kr.

  BOG MED SPIRALRYG MED SIMPLE OPGAVER – MED PEN, DER KAN TØRRES BORT.De simple øvelser, sjove opgaver og flotte billeder, der skal færdiggøres, gør det sjovt for dit barn at øve sin finmotorik og forbedre sin skriveteknik.

 • af Astrid Lindgren
  117,95 kr.

  Det er sjovt at være tingfindere, synes Pippi og hendes venner! Kan du hjælpe dem?Bogen er fyldt med spændende opgaver, hvor du skal tælle legetøj eller finde farver og figurer – og måske kan du også finde Hr. Nilsson?En opgavebog med solide pap-sider til mange timers underholdning for de mindste.

 •  
  108,95 kr.

  Flotte, farvestrålende fotos på tykke og holdbare brikker gør det sjovt for de mindste at lære om dyr. Tal med dit barn om dyrenes navne og udseende, og lad det placere brikkerne ved de rigtige billeder.

 • af Tabitha Paige
  145,95 kr.

  This high-contrast baby book features beautiful black-and-white fine art that is specially designed for a baby's visual development. Plus, the accordion-style format means the book stands upright, making it the perfect tummy time book!Infants have limited capabilities with vision upon birth and respond well to high-contrast images, which is why this black-and-white contrast book is perfect for their young and growing minds. This beautiful accordion-style board book provides developmentally appropriate visual stimuli for your baby’s visual development, while exposing them to life-like imagery that can grow with them and expand their vocabulary. Each animal painting was designed by Tabitha Paige, artist, speech pathologist, and author of the best-selling series Our Little Adventures.This book is meant to be functional for your baby's many different learning needs as well as versatile for any space. The unique accordion-style format is perfect for tummy time, allowing your child to unfold the pages and stare and play with them, either with you or on their own, making it one of the best baby books you can get for your infant. Beware, though: it's not toddler-proof! If tiny hands manage to turn it into a delightful chaos of flash cards, consider it an unintended bonus feature for early learning adventures!

 • af Eric Hill
  127,95 kr.

  Den første bog om farver, former, tal og modsætninger. Leg med, når Plet og vennerne gårpå opdagelse og lærer en masse undervejs. En sjov papbog fuld af flapper og overraskelser til de mindste.Fra ca. 18 måneder.

 • af Ingela P. Arrhenius & Ingela
  122,95 kr.

  Lær om modsætninger, former, tal og farver i denne skønne papbog. Hvert opslag gemmer på flapper og pop op-effekter, så der er masser at gå på opdagelse i for små hænder.Bogen er illustreret af den svenske illustrator Ingela Arrhenius, som bl.a. er kendt for sin populære papbogsserie med filtflapper samt plakater og interiør til børneværelset.Fra ca. 3 år

 • - 199
   
  134,95 kr.

  I den populære papbogs-serie 199 kan du i 199 DINOSAURER OG ANDRE FORHISTORISKE DYR lære om de fascinerende dyr, der levede i en fjern fortid.Både enorme pattedyr, stærke rovdyr og små, hurtige dinosaurer.Andre titler i 199-serien:199 ting i naturen199 store maskiner199 ting på bondegården199 ting på vejen199 flag199 smådyr

 • - Spring ud i tal og former
  af Lotte Salling
  136,95 - 257,95 kr.

  I Tal-atlet lærer du tal og former at kende med hele kroppen! Hvert tal og form vises med en lille remse og ideer til, hvordan man kan forme det med sin krop. På den måde arbejder det sproglige og det kropslige sammen i et optimalt møde mellem alle sanser. Tal og former kan også dannes af flere børn sammen, så det bliver en endnu sjovere og social aktivitet at lære nye tal og former at kende.Bogen er farverigt og underholdende illustreret af Dina Gellert.Bogen er en opfølger til Alfabet-atlet.Fra 4 år

 •  
  88,94 kr.

  Med de flotte billeder og holdbare puslespilsbrikker er denne bog en god introduktion til farver for de mindste. Tal om farverne, og lad barnet træne sin finmotorik ved at placere brikkerne i de rigtige huller.Indeholder både bog og sjove puslebrikker.

 • af Ingela P. Arrhenius
  122,95 kr.

  Løft flapperne, og bliv klogere på dyr fra hele verden. Med de flotte pop op-effekter og spændende fakta fungerer dette dyreatlas som den perfekte introduktion til dyreriget – selv for de mindste læsere.Fra ca. 3 år.

 •  
  147,95 kr.

  Er du tosset med biler? Drømmer du om maskiner? Så tag med på tur gennem denne bog, og opdag hundredvis af ting med hjul. Så er der afgang!Gør dig klar til at læse om kæmpestore dæk, drønhurtige biler, neonfarvede lastbiler, og læs en masse sjove facts om køretøjer. Gå på opdagelse i bogen, og find utallige spændende detaljer om køretøjer på hver eneste side. Det er en perfekt bog, som bilglade læsere kan nyde igen og igen.

 • af Georgette
  127,95 kr.

  Hr. Herman er meget stolt af sit skæg, som får ham til at se så vigtig ud. Men en dag vil hans skæg ud at se verden. En poetisk billedbog med føle-elementer og masser af humor, læring og læseglæde. Barnet kan føle sig frem til skægget på siden, da det er blødt som velour. Forældreguide: Perfekt til sprogstimulering og dialogisk læsning. Lad barnet finde hr. Hermans skæg ved at føle sig frem til det bløde føle- element på siden. Tal om farver, former og tæl alt, hvad der kan tælles. Tal om følelser. Alvorlig, glad, ked af det. Brug illustrationerne til at fortælle historier ud fra .Fra ca. 12 måneder. Trykt på certificeret pap fra bæredygtigt skovbrug.

 •  
  127,95 kr.

  De farvestrålende billeder og holdbare brikker gør det sjovt for de mindste at lære om biler, både og andre ting, der kan køre, sejle og flyve. Tal om navne og farver, og lad den lille øve sin finmotorik ved at placere brikkerne i de rigtige huller.

 • - Wipe & Clean
   
  77,95 kr.

  Denne bog indeholder masser af prik til prik-opgaver, som alle sammen er udviklet til at hjælpe børnene med at bruge et skriveredskab og give dem mulighed for at øve sig i at tælle.Siderne er laminerede og kan bruges igen og igen.

 • af Ruth Symons
  126,95 kr.

  Dyr findes i alle former og størrelser, og de har mange forskellige egenskaber: enorme øjne, nydelige næser, utrolige ører, herlige haler, prægtig pansring, uhyrlige horn og sjove svømmefødder.Lær om dyrenes utrolige særpræg og egenskaber i denne smukke og farvestrålende bog, der rummer en helt ny tilgang til dyrenes vidunderlige verden for de mindste.

 •  
  117,95 kr.

  Et farverigt træ puslespil for de mindste. Dette knoppuslespil er designet i en sød bilformet træramme og formet som de søde karakterer fra Gurli Gris. De børnevenlige træhåndtag/knopper hjælper de små spillere med at placere de farverige Gurli Gris brikker i spilverdenen. Puslespillet træner børnenes motoriske og kunstneriske færdigheder og farverne fremmer kreativiteten.Når vi lægger puslespil, bruger vi begge hjernehalvdele, da vi både skal visualisere/forestille os, hvordan puslespillet skal se ud og samtidig finde op og ned på brikkerne og dermed få hele puslespillet til at gå op.Der er mange fordele ved at lægge puslespil heriblandt udvikling af barnets øje-hånd koordination, grovmotorikken, finmotorik, farve genkendelse, figur forståelse, hukommelse, problemløsning, tålmodighed, sociale færdigheder og afslapning og fordybelse. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.Velegnet til børn i alderen 3+ år

 • af Peter Goes
  157,95 kr.

  "Visuelt fremragende!"- Serieland.dk✶✶✶✶✶"Anbefales til hele familien"- kshdkboeger♥♥♥♥"Find med Finn henvender sig til stort set alle aldersgrupper. Der er en herlig detaljerigdom, der både kan bruges til indlæring af nye ord og mere konkrete færdigheder hos de større læsere."- Bognørden.dk Har du fundet Holger? Så find med Finn! I Find med Finns eventyrlige labyrintunivers, der er befolket af søuhyrer, hekse, drager, magiske frøer og talende sten, skal læseren hjælpe drengen Finn med at finde – finde ting og væsner, finde rundt og til sidst finde hjem.Finn bliver vækket midt om natten af et kæmpe spektakel, da de lumske drillepinde slipper løs, og han må nu, sammen med sin hund Sep, afsted på jagt efter dem. Hvert opslag byder på nye labyrinter og nye ting at lede efter for at hjælpe Finn og Sep videre på deres rejse. Bogen emmer af Peter Goes‘ tegneglæde, og på alle opslag er der nye ting at finde og masser af detaljer at fordybe sig i. Alle aldersgrupper kan hjælpe Finn med at finde.Om forfatter og illustrator:Peter Goes (f. 1968) bor i Belgien, hvor han arbejder som illustrator. Han er uddannet på Royal Academy of Fine Arts (KASK) in Ghent. På dansk er han tidligere udkommet med Tidslinjen – verdenshistorien i én lang tegning.Anmelderne skrev om Tidslinjen: “Fremragende (...) elegant (...) Stor grafisk præcision (...) øjet kan fortabe sig i massevis af visuelle detaljer” - Information ✶✶✶✶✶ - Nordjyske ✶✶✶✶✶✶ "Tidslinjen er et glimrende eksempel på, hvad en vellykket bog kan: inspirere, gøre os klogere og samle unge og ældre til en dialog." - pædagogen.dk "Hvert enkelt opslag i Tidslinjen er “sit eget komplette kunstværk.” - Fyens Stiftstidende

 • af Mac Barnett
  237,95 kr.

  Det her er en bog om Firkant. Det er også en bog om Firkants ven, Cirkel.Det er også en bog om Firkant, der vil lave noget perfekt, som Cirkel er.Men det er svært at skabe noget, der er helt perfekt.Fra makkerparret Jon Klasse og Mac Barnett, hjernerne bag bl.a. de grafiske genistreger Svend og Valdemar graver et hul, og for nylig bogen Trekant, hvor vi første gang mødte Firkant og hans drillesyge vej Trekant.

 •  
  47,95 kr.

  Farverigt aktivitetshæfte, hvor børnene kan lære om allerførste tal, mens de tegner og maler med Pingu og vennerne. Bogens opgaver giver god underholdning og let læring til børn, der elsker Pingu.

 •  
  47,95 kr.

  Aktivitetshæfte hvor specielt piger kan løse sjove opgaver med Bella, Sara og deres magiske venner. Bogens indhold giver god underholdning og sjov læring til alle piger, der elsker søde heste, magiske enhjørringe og Bella Sara.

 •  
  47,95 kr.

  Sjovt aktivitetshæfte hvor børnene kan løse simple opgaver med Thomas og vennerne. Bogens indhold giver god underholdning og let læring til børn, der elsker Thomas og alle hans venner på øen Sodor.

 • - fra Anna Bauers mønstersamling
  af Anna Bauer
  247,95 kr.

  Her er noget for alle. I denne bog finder du mere end 1250 mønstre i form af bogstaver, tal, enkelte mønstre, overfladedækkende mønstre og kanter. Her er simpelthen noget for enhver smag.Du kan strikke, brodere, lægge perleplader, mosaikker eller hækle efter dem.Svenske Anna Bauer, der har udgivet mange strikkebøger – blandt andet om hønsestrik – giver derudover konkrete tips om farvelægning af mønstrene. ANNA BAUER er tekstilkunstner med en kandidatgrad i tekstilkunst. Udover strik har Anna Bauer broderi, tryk, kostumer og forskellige typer kunstundervisningsmaterialer på repertoiret. Hun har tidligere udgivet Hønsestrik – en kærlighedshistorie og Hønsestrik til alle tider.

 • af Jacques Garin
  90,95 kr.

  "Baby's First Tennis Book" is an engaging and visually stimulating black and white baby book designed to captivate the curiosity of young minds. This unique book is specifically crafted to introduce infants to the world of tennis through high contrast images, fostering early reading skills and visual development.Featuring captivating illustrations in bold black and white, this book is meticulously designed to capture the attention of babies during their early stages of visual perception. The high contrast images of balls, racquets and tennis-related objects provide a mesmerizing experience, encouraging babies to explore and observe the world around them.As babies engage with the captivating visuals, they develop their cognitive skills, pattern recognition, and visual tracking abilities. This book's carefully chosen black and white images provide the perfect stimuli for their growing minds, stimulating their visual cortex and fostering neural connections.

 • af Jacques Garin
  90,95 kr.

  "Baby's First Baseball Book" is an engaging and visually stimulating black and white baby book designed to captivate the curiosity of young minds. This unique book is specifically crafted to introduce infants to the world of baseball through high contrast images, fostering early reading skills and visual development.Featuring captivating illustrations in bold black and white, this book is meticulously designed to capture the attention of babies during their early stages of visual perception. The high contrast images of balls, bats and baseball-related objects provide a mesmerizing experience, encouraging babies to explore and observe the world around them.As babies engage with the captivating visuals, they develop their cognitive skills, pattern recognition, and visual tracking abilities. This book's carefully chosen black and white images provide the perfect stimuli for their growing minds, stimulating their visual cortex and fostering neural connections.

 • af Suse MacDonald
  97,95 kr.

 • af M Borhan
  112,95 kr.

  "When newborns enter the world, their ability to distinguish colors is limited compared to older babies. However, research indicates that even in the first days of life, babies can perceive 'high-contrast black-and-white shapes and patterns.' This high contrast baby book - with delightful introduction focuses on simple fruit objects in a baby's environment, featuring friendly high contrast baby book or call them - black and white baby book -text and bold, basic high contrast; black and white- patterns to provide a crucial 'high-contrast experience' for the development of young eyes, simply with high contrast; black and white- pictures.Introducing the high contrast; black and white -'Baby Book, ' a perfect board book tailored for infants just beginning to explore and learn with- high contrast baby toys for newborn - about their surroundings.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.