Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Find med Finn - Bog

Bag om Find med Finn

"Visuelt fremragende!" - Serieland.dk ✶✶✶✶✶ "Anbefales til hele familien" - kshdkboeger ♥♥♥♥ "Find med Finn henvender sig til stort set alle aldersgrupper. Der er en herlig detaljerigdom, der både kan bruges til indlæring af nye ord og mere konkrete færdigheder hos de større læsere." - Bognørden.dk Har du fundet Holger? Så find med Finn! I Find med Finns eventyrlige labyrintunivers, der er befolket af søuhyrer, hekse, drager, magiske frøer og talende sten, skal læseren hjælpe drengen Finn med at finde – finde ting og væsner, finde rundt og til sidst finde hjem.Finn bliver vækket midt om natten af et kæmpe spektakel, da de lumske drillepinde slipper løs, og han må nu, sammen med sin hund Sep, afsted på jagt efter dem. Hvert opslag byder på nye labyrinter og nye ting at lede efter for at hjælpe Finn og Sep videre på deres rejse. Bogen emmer af Peter Goes‘ tegneglæde, og på alle opslag er der nye ting at finde og masser af detaljer at fordybe sig i. Alle aldersgrupper kan hjælpe Finn med at finde. Om forfatter og illustrator: Peter Goes (f. 1968) bor i Belgien, hvor han arbejder som illustrator. Han er uddannet på Royal Academy of Fine Arts (KASK) in Ghent. På dansk er han tidligere udkommet med Tidslinjen – verdenshistorien i én lang tegning. Anmelderne skrev om Tidslinjen: “Fremragende (...) elegant (...) Stor grafisk præcision (...) øjet kan fortabe sig i massevis af visuelle detaljer” - Information ✶✶✶✶✶ - Nordjyske ✶✶✶✶✶✶ "Tidslinjen er et glimrende eksempel på, hvad en vellykket bog kan: inspirere, gøre os klogere og samle unge og ældre til en dialog." - pædagogen.dk "Hvert enkelt opslag i Tidslinjen er “sit eget komplette kunstværk.” - Fyens Stiftstidende

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788791611834
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 32
 • Udgivet:
 • 30. August 2019
 • Udgave:
 • 1
 • 2-4 hverdage.
 • 1. Februar 2022

På lager

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Find med Finn
"Visuelt fremragende!"
- Serieland.dk

✶✶✶✶✶
"Anbefales til hele familien"
- kshdkboeger

♥♥♥♥
"Find med Finn henvender sig til stort set alle aldersgrupper. Der er en herlig detaljerigdom, der både kan bruges til indlæring af nye ord og mere konkrete færdigheder hos de større læsere."
- Bognørden.dk

Har du fundet Holger? Så find med Finn!

I Find med Finns eventyrlige labyrintunivers, der er befolket af søuhyrer, hekse, drager, magiske frøer og talende sten, skal læseren hjælpe drengen Finn med at finde – finde ting og væsner, finde rundt og til sidst finde hjem.Finn bliver vækket midt om natten af et kæmpe spektakel, da de lumske drillepinde slipper løs, og han må nu, sammen med sin hund Sep, afsted på jagt efter dem. Hvert opslag byder på nye labyrinter og nye ting at lede efter for at hjælpe Finn og Sep videre på deres rejse. Bogen emmer af Peter Goes‘ tegneglæde, og på alle opslag er der nye ting at finde og masser af detaljer at fordybe sig i. Alle aldersgrupper kan hjælpe Finn med at finde.

Om forfatter og illustrator:
Peter Goes (f. 1968) bor i Belgien, hvor han arbejder som illustrator. Han er uddannet på Royal Academy of Fine Arts (KASK) in Ghent. På dansk er han tidligere udkommet med Tidslinjen – verdenshistorien i én lang tegning.

Anmelderne skrev om Tidslinjen:

“Fremragende (...) elegant (...) Stor grafisk præcision (...) øjet kan fortabe sig i massevis af visuelle detaljer”

- Information

✶✶✶✶✶

- Nordjyske

✶✶✶✶✶✶

"Tidslinjen er et glimrende eksempel på, hvad en vellykket bog kan: inspirere, gøre os klogere og samle unge og ældre til en dialog."

- pædagogen.dk

"Hvert enkelt opslag i Tidslinjen er “sit eget komplette kunstværk.”

- Fyens Stiftstidende
Brugerbedømmelser af Find med Finn


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.