Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: verdensrummet, stjerner og solsystemet

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: verdensrummet, stjerner og solsystemet. Nedenfor er et flot udvalg af over 818 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Stjernekort, universet, rumforskning, planeter osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Alt hvad du gerne vil vide om Big Bang, universet, galakser, rumrejser og rumvæsner
  af Lars Henrik Aagaard
  192,95 kr.

  NedtællingSpænd dig godt fast i rumskibet. For nu er der lift off til en forrygende opdagelsesrejse mellem stjerner, planeter, galakser og hele vejen ud til verdens ende. Eller i hvert fald så tæt på, vi kan komme. Undervejs får du klare svar på de største spørgsmål, du overhovedet kan stille om universet: Hvordan begyndte det hele? Er der andre universer end vores? Hvor stort er universet? Hvad er et sort hul? Hvor mange stjerner, planeter og galakser er der? Findes der andre kloge væsner end os? Går Jorden under? Forsvinder universet til sidst? Illustrereret med masser af farvefotos. Lars Henrik Aagaard er videnskabsjournalist og quizmaster på avisen Berlingske. Han er desuden forfatter til flere populærvidenskabelige bøger, ikke mindst bestsellerne Hvor langt er der til verdens ende? og Hvad er månen lavet af?

 • af Raman Prinja
  127,95 kr.

  Tag på en rejse hen over nattehimlen og lær at forstå de forskellige stjernemønstre.Rejs til Månen, Solen, planeterne og endnu længere ud i universet via de flotte fotografier, fascinerende fakta, sjove aktiviteter og en guide til stjernehop.Hvad venter du på? Der er et helt univers at udforske!

 • - Noter om livet på planeten Jorden
  af Oliver Jeffers
  63,94 - 147,95 kr.

  Velkommen til planeten Jorden. Det kan være et forvirrende sted, især hvis du lige er ankommet. Dit hoved vil være fyldt med spørgsmål, så lad os se nærmere på vores planet og hvordan vi lever på den.En ganske særlig billedbog af mesteren Oliver Jeffers, som skabte bogen til sin egen nyfødte søn. Den perfekte dåbsgave.Fra ca. 2 år

 • - Alt hvad du gerne vil vide om livet, mennesker, klima, vulkaner, og jordens indre
  af Lars Henrik Aagaard
  247,95 kr.

  Hvorfor er der bjerge og have?Kommer vi virkelig fra aberne? Hvordan var Jorden på dinosaurernes tid?Hvorfor er der jordskælv og vulkanudbrud?Hvad bliver Jordens og menneskets skæbne? Pak rygsækken og husk bjergstøvler og dykkerdragt, for nu skal du på opdagelsesrejse på din utrolige planet. Du rejser helt tilbage til Jordens vilde fødsel og videre ned i ur-havet, hvor livet blev tændt. Du vil opleve, hvordan dinosaurerne dør, og mennesker opstår, og du kommer til at klatre op på de højeste bjerge, ned i glødende vulkaner og helt ind til Jordens hede kerne. Undervejs får du svar på alle dine spørgsmål om kloden lige under dine fødder - den tredje planet fra Solen. Bogen er fyldt med flotte billeder.Lars Henrik Aagaard er videnskabsjournalist på avisen Berlingske og forfatter til flere populærvidenskabelige bøger, blandt andet de roste bestsellere "Hvor langt er der til verdens ende?", "Hvad er Månen lavet af?" og "Rejsen til rummet". Udgives i samarbejde med Berlingske Media

 • - Alt det du vil vide om jorden og universet
  af Zara
  137,95 kr.

  Bogen om jorden og universet, der bør være på alle børneværelser …og hos alle med interesse om vores jord og universet. MIN GIGASTORE BOG OM JORDEN OG UNIVERSET indeholder mere end 140 forskellige opslag.En eksplosion af viden om vores planet, vores solsystem og det store univers.Bogen er delt op afsnit, og kan bruges som et opslagværk. BegyndelsenPlanter og dyrVores verdenVores solsystemHinsides vores solsystemTeknologi i rummetBogen indeholder faktabokse og test til hver side.

 • af Kristian Gintberg
  Stream i AppenFysisk bog

  Mennesket har gennem de sidste mange tusind år altid været optaget af at udforske nyt land. Derfor har vi efterhånden kortlagt det meste af Jorden, men for omkring 60 år siden åbnede en ny verden sig. Da fløj det første menneske ud i rummet, og en helt ny type opdagelsesrejsende så dagens lys. Astronauterne. Astronauter sejler ikke til nye kontinenter i store sejlskibe. I stedet rejser de med raketter tusindvis af kilometer ud i rummet for at finde ud af, hvem vi er, og hvor vi kommer fra.På vores rumrejse i Kristian på sporet af rummet skal vi lande på Månen og bosætte os på Mars. Vi skal se nærmere på hemmelige spionsatellitter og drikke sved for at overleve. Vi skal redde Jorden fra en kæmpeasteroide, rejse i tiden og smage på den underligste rummad.Kristian på sporet af rummet er nummer to selvstændige bog i en helt ny faktaserie for børn, hvor Kristian Gintberg tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor har Kristian taget sin rygsæk på og drager ud i rummet med sit kamera om halsen og sin nysgerrighed som rejseledsager for udforske de fremmede planeter og finde ud af, om der lever nogle rumvæsner, vi slet ikke kender.Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.Kristian Gintberg (f. 1988) er tekstforfatter, tv-vært og sangskriver. Han startede sin tv-karriere i 2011 som medvært på DRs børneprogram Lille Nørd og har siden været vært på det meget populære Ramajetterne og Ramasjang Mysteriet, ligesom han er en fast del af sommerens Cirkus Summarum.

  Stream i AppenFysisk bog
 • af Chris Wormell & Raman Prinja
  355,95 kr.

  Velkommen til planeternes museum! Her kan du finde en række udstillinger af kosmiske fænomener, fra Solen og Solsystemet til stjernernes livscyklus, Mælkevejen og universet som helhed. Tag en tur gennem museets udstillinger, når som helst du vil – det er altid åbent! Ledsaget af oplysende tekst indeholder kapitlerne smukke illustrationer af en lang række himmellegemer og fænomener i rummet, og du kan lære om alle de fascinerende ting, der får universet til at fungere.

 • af Jill Murphy
  97,95 kr.

  A picture book classic from the author of Peace at Last

 • - Astrologi for børn
  af Liz Greene
  147,95 kr.

 • - Ud i naturen
   
  88,94 kr.

  - Ud i naturenUdforsk nattehimlen med sjovefakta og aktiviteter.Opdag hvordan månen virker, som om den skifter form, hvad Saturns ringe er lavet af, og hvad en solformørkelse er.Nattehimlen er proppet med information, sjoveaktiviteter og ideer til projekter, som er perfekt tilden unge naturforsker.I samme serie findes Skoven, Vejret, fugle, Stranden og Insekter og edderkopper

 •  
  50,95 kr.

  Det siges, at fantasien overgår virkeligheden... Men kan du kende forskel på, hvad der er hvad? Fup eller fakta om rummet indeholder over 200 mærkværdige og spændende fakta om rummet, som du kan teste dig selv og dine venner i. Bagest i bogen finder du alle de rigtige svar. Der er til flere timers underholdning til dig og dine venner! Faglig konsulent: Astrofysiker Michael Linden-VørnleTre andre sjove titler i serien: Fup eller fakta om kroppen, Gåder og meget mere, Jokes og meget mere.

 • af Caroline Bingham
  127,95 kr.

  Følg med i den teknologiske udvikling, som har gjort rumfart muligt og få en forklaring på de mange begreber, som stjerner, planeter, asteroider, kometer, galakser, sorte huller, big bang og meget mere. Følg astronauten på arbejde og få indblik i, hvor besværligt hans og hendes arbejdsdag er. Til sidst er der naturligvis en gennemgang af mange af stjernebillederne, så du selv kan lære at finde dem på himlen om aftenen og natten. Bogen giver også bud på fremtiden, kan vi rejse til andre verdener, og hvordan? Findes der liv derude?

 • af Michael Linden-Vørnle
  117,95 kr.

  Tag med på en kosmisk rejse ud i rummet og tilbage igen!Læs om, hvordan universet opstod, hvordan stjerner bliver født og dør, om rumrejser og jagten på liv i rummet.Bogen indeholder fantastiske fotos fra rummet af planeter, stjerner, galakser, raketter, rumsonder og meget mere - samt korte, forklarende tekster til hvert billede.Rummet - en kosmisk rejse er en spændende og overskuelig billedfagbog om rummet - og rejsen derud og hjem igen.Skrevet af astrofysiker Michael Linden-Vørnle.Omslaget kan tages af og foldes ud til en flot rum-plakat!To andre titler i serien: Traktoren og Dinosaurer

 • af Caryl Hart
  124,95 - 207,95 kr.

  Lad os ta’ ud til de fjerne PLANETER. En rejse på mange millioner af meter. Med bil, bus og tog bliver det ikke let. Så er det da heldigt – vi har en RAKET!“På tur til planeterne” er den perfekte billedbog til alle med astronaut-drømme! Så følg med i den lille raket, når en pige og hendes hund tager på en drømmerejse ud i rummet. Undervejs får du masser af spændende viden om alle planeterne i vores solsystem.“På tur til planeterne” er en børnebog skrevet på rim, der både egner sig til højtlæsning og til selvlæsning for øvede læsere i indskolingen.

 •  
  137,95 kr.

  Tag af sted på en fantastisk rejse gennem universet! Besøg alle planeterne i Solsystemet og spænd så sikkerhedsselen til en tur videre ud i rummet, forbi vores nærmeste stjerner og ud til fjerne galakser, mystiske stjernetåger og enorme sorte huller. Hvor mange stjerner er der i Mælkevejen? Findes der liv på exoplaneter? Hvad er et sort hul?Find svarene på disse spørgsmål og mange flere, mens du rejser fra Jorden ud i det uendelige univers.Bogen er oversat og bearbejdet af astrofysiker Michael Linden-Vørnle.

 •  
  147,95 kr.

  Tag på opdagelse i rummet med denne spændende Løft flappen-bog.Bogen er sjov at gå på opdagelse i og indeholder en masse information og fakta om rummet, lige fra stjerner, planeter og galakser til livet på en rumstation.

 • - Udforsk solens hemmeligheder og planeterne omkring den
   
  165,95 kr.

  Denne utrolige guide til solsytemet inviterer børnene til en fantastisk rejse ud i rummet. Bogen er fyldt med vidunderlige illustrationer, fotos og fascinerende informationer Med de smukke illustrationer af kunstneren Dawn Cooper, kombineret med nye, helt opdaterede billeder fra rumagenturerne NASA og ESA, informationstabeller og diagrammer, er denne bog en fantastisk introduktion til rummet for unge læsere.8+

 • af Annabel Savery
  127,95 kr.

  Rejs ud i rummet med astronauterne Ida og Andreas, og lær alt om vores solsystem! Læs historien, og lav derefter din helt egen uro med solen og alle otte planeter. Du skal hverken bruge lim eller saks, og uroen er nem at samle. Derefter kan du hænge solsystemet op på dit værelse!

 • af Daniel Wallace
  123,94 kr.

  "Can you find these droids before the Stormtroopers do? Search for R2-D2, C-3PO, BB-8, and more of your favorite Star Wars droids in this interactive search-and-find with locations from across the Skywalker Saga. The Stormtroopers are looking for droids, and your mission is to find R2-D2, C-3PO, BB-8, and other Star Wars droids and characters as they journey throughout the galaxy in this interactive search-and-find. With nine scenes from Naboo, Hoth, Exegol, and other locations from across the Skywalker Saga, this book is full of non-stop fun for every Star Wars fan. Four additional activities are also included."-- provided by publisher.

 • af Dean Regas
  152,95 - 297,95 kr.

 • af Richard Maurer
  152,95 kr.

  A stunning middle grade nonfiction that sheds new light on the events and people that made the Apollo program so remarkable. Only now is it becoming clear just how exceptional and unrepeatable Apollo was. At its height, it employed almost half a million people, many working seven days a week and each determined that "it will not fail because of me."Beginning with fighter pilots in World War II, Maurer traces the origins of the Apollo program to a few exceptional soldiers, a Nazi engineer, and a young eager man who would become president.Packed with adventure, new stories about familiar people, and undeniable danger, Destination Moon takes an unflinching look at a tumultuous time in American history, told expertly by nonfiction author Richard Maurer.

 • af Mauri Kunnas
  101,95 kr.

  I Kunnas velkendte humoristiske stil - fuld af skøre og fantasifuldeindfald - berettes om en skoleklasse på ekskursion i rummeti 2030. Klassens rumfartøj lander på hver planet i solsystemet,og læreren forklarer om størrelse, tyngdekraft, vind - ogtemperaturforhold mv.Da klassen returnerer til jorden, bliver det tydeligt for alle,hvor vigtigt det er, at vi passer på Jorden, så det stadig ermuligt for mennesker og dyr at leve her.En sjov, omfattende og lærerig tekst om rummet.Fantasifuld, men også lærerig til oplæsning fra 6-7 åreller selvlæsning fra 10-12 år.

 • - På rejse i det ukendte
  af Klaus Aarsleff
  226,95 kr.

  Som globetrotter og tidligere formand for Eventyrernes Klub har Klaus Aarsleff i mere end et kvart århundrede foretaget ekspeditioner Jorden rundt for at undersøge mysterier, myter og fortidsgåder fra de ældste kulturer.I sin nye bog rejser Klaus Aarsleff længere væk end nogensinde før og går i clinch med verdensrummets største mysterier. Han beretter om de nyeste og ældste nærkontaktoplevelser og mest uforklarlige ufo-observationer, han rejser til ufo-kultens arnesteder og fortæller om kvæglemlæstelser, sælsomme rum-objekter og budskaber til og fra universets dybder. Og han kigger videnskaben i kortene og fremlægger forskernes chokerende og dristige teorier om fremmede livsformers udseende og universets sande natur.Første oplag af bogen er vedlagt en DVD med sensationelt film- og fotomateriale, blandt andet fra Skandinavisk UFO Informations arkiver. Meget af materialet har aldrig tidligere været offentliggjort.

 • - lær at læse nattehimlen stjerne for stjerne
  af Robin Kerrod
  127,95 kr.

  Alle stjernetosser kan være med her. Bogen fokuserer på de stjerner, planeter, stjernebilleder og andre himmellegemer, som kan ses med det blotte øje eller en almindelig håndholdt kikkert. Du behøver ikke noget særligt udstyr andet end evnen til at være vågen, når det er mørkt.Bag i bogen er der et drejeligt stjernekort, som viser himmelen på et hvert tidspunkt hele året rundt. Stjernekortet er tilpasset vore breddegrader.

 • af Hanne Korvig
  80,95 - 187,95 kr.

  Hvor gammel er Solen? Er det rart at få sol-stik? Og hvor er der sol hele natten? Det kan du læse om her i bogen.Du kan også læse om mørke i Grønland og om at få stærke knogler af sol.Og du kan lære, hvordan du laver ild med en lup.

 • af Katrine Skovgaard Rasmussen & Tina Ibsen
  144,95 kr.

  0

 • af David Long
  178,95 kr.

  From a hot air balloon to holidays on the moon, award-winning David Long captures the astonishing true stories of advances in aviation. From the Wright Brothers' twelve seconds aloft to the Moon landings less than a lifetime later, the story of aviation is not just a series of astonishing advances made at breathtaking speed.

 • af Sigurd Barrett
  195,95 kr.

  Hvad er rummet? Hvor stort er det? Hvor kommer det fra? Og hvad ved vi om det? Den folkekære Sigurd Barrett, hvis bogsalg har rundet 1 million eksemplarer, tager i sin seneste udgivelse børn og voksne med ud i rummet.I samarbejde med DTU Space og andre førende rumforskere har Sigurd Barrett skrevet denne fascinerende bog om rummet og rumfart. Få historien om planeterne i vores solsystem, om Solen og Månen, om stjernerne, om galakserne og om hele det utrolige univers, vi er en del af.Hvad er en komet? Hvad er en asteroide? Og hvordan gik det til, da man første gang landede på Månen?I 16 kapitler fortæller Sigurd på sin vanlige finurlige måde om det store uendelige rum, og hvordan vi mennesker gennem tiderne har udforsket det. Kom med på en eventyrlig rejse ud i det eventyrlige univers, og syng med på de 16 nye sange, som Sigurd Barrett og Eskild Dohn har skrevet til kapitlerne.I bogen findes QR koder til sangene og også til 16 helt nye film, hvor Sigurd og ”Einstein” fortæller børn og voksne om rummet og viser nogle af de fantastiske billeder og film, der gennem tiderne er optaget i rummet. Bogen er rigt illustreret af Jørgen Eivind Hansen og henvender sig til alle nysgerrige læsere mellem 5 og 100 år

 • af Jayme Sandberg
  137,95 - 227,95 kr.

  Through a tale of celestial friendship, Total Solar Eclipse: A Stellar Friendship Story explores the awe-inspiring phenomenon of a total solar eclipse and the unexpected ways we shine together. Sunis seriously out of sorts about the upcoming total solar eclipse. Will Earthlings go blind watching it? What will they think when Sun's dependable light suddenly vanishes in the middle of the day? How could Moon betray their stellar friendship? When totality finally arrives and Moon completely hides our brightest star from millions of Earthlings in its shadow, no one is more surprised than Sun to find Moon helped it shine in a totally different way. Bonus materials in the back of the book include a glossary, a special note about solar viewing safety, and an eclipse memory page.

 • af Candido Bretto
  139,95 - 269,95 kr.

  Where do stars land when they fall from the sky?Who helps them up when they can't fly?One little, brown boy with a really keen eye!It has been nine months since Marcus became the galaxy's new falling star repairman. When a star named Daniel falls from the sky, Marcus discovers there is more to fixing Daniel than what meets the eye. Join Daniel and the other fallen stars in Marcus's care as they learn an important lesson about friendship and inclusion in an unexpected way!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.