Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sigurd fortæller om rummet - Sigurd Barrett - Bog

Bag om Sigurd fortæller om rummet

Hvad er rummet? Hvor stort er det? Hvor kommer det fra? Og hvad ved vi om det? Den folkekære Sigurd Barrett, hvis bogsalg har rundet 1 million eksemplarer, tager i sin seneste udgivelse børn og voksne med ud i rummet. I samarbejde med DTU Space og andre førende rumforskere har Sigurd Barrett skrevet denne fascinerende bog om rummet og rumfart. Få historien om planeterne i vores solsystem, om Solen og Månen, om stjernerne, om galakserne og om hele det utrolige univers, vi er en del af. Hvad er en komet? Hvad er en asteroide? Og hvordan gik det til, da man første gang landede på Månen? I 16 kapitler fortæller Sigurd på sin vanlige finurlige måde om det store uendelige rum, og hvordan vi mennesker gennem tiderne har udforsket det. Kom med på en eventyrlig rejse ud i det eventyrlige univers, og syng med på de 16 nye sange, som Sigurd Barrett og Eskild Dohn har skrevet til kapitlerne. I bogen findes QR koder til sangene og også til 16 helt nye film, hvor Sigurd og ”Einstein” fortæller børn og voksne om rummet og viser nogle af de fantastiske billeder og film, der gennem tiderne er optaget i rummet. Bogen er rigt illustreret af Jørgen Eivind Hansen og henvender sig til alle nysgerrige læsere mellem 5 og 100 år

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740082647
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 272
 • Udgivet:
 • 1. November 2024
 • Udgave:
 • 1
Leveringstid: 1-2 hverdage efter udgivelsesdato
Forventet levering: 1. November 2024

Beskrivelse af Sigurd fortæller om rummet

Hvad er rummet? Hvor stort er det? Hvor kommer det fra? Og hvad ved vi om det? Den folkekære Sigurd Barrett, hvis bogsalg har rundet 1 million eksemplarer, tager i sin seneste udgivelse børn og voksne med ud i rummet.

I samarbejde med DTU Space og andre førende rumforskere har Sigurd Barrett skrevet denne fascinerende bog om rummet og rumfart. Få historien om planeterne i vores solsystem, om Solen og Månen, om stjernerne, om galakserne og om hele det utrolige univers, vi er en del af.

Hvad er en komet? Hvad er en asteroide? Og hvordan gik det til, da man første gang landede på Månen?

I 16 kapitler fortæller Sigurd på sin vanlige finurlige måde om det store uendelige rum, og hvordan vi mennesker gennem tiderne har udforsket det. Kom med på en eventyrlig rejse ud i det eventyrlige univers, og syng med på de 16 nye sange, som Sigurd Barrett og Eskild Dohn har skrevet til kapitlerne.

I bogen findes QR koder til sangene og også til 16 helt nye film, hvor Sigurd og ”Einstein” fortæller børn og voksne om rummet og viser nogle af de fantastiske billeder og film, der gennem tiderne er optaget i rummet. Bogen er rigt illustreret af Jørgen Eivind Hansen og henvender sig til alle nysgerrige læsere mellem 5 og 100 år

Brugerbedømmelser af Sigurd fortæller om rummetGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.