Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Undervisningsmidler: naturvidenskab: generelt

Her finder du spændende bøger om Undervisningsmidler: naturvidenskab: generelt. Nedenfor er et flot udvalg af over 2.105 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Carol Vorderman
    167,95 kr.

    Kniber det med at huske alle formler, forbindelser og begreber inden for biologi, kemi og fysik? Når Newtons lov, det periodiske system, fotosyntese, astronomi og alt det andet naturvidenskabelige stof, som vi forældre gerne vil hjælpe med at forklare, bliver en del af skolearbejdet – så er bogen her lige noget for dig. Hjælp dit barn med biologi, kemi og fysik har en ny, inspirerende visuel tilgang til stoffet, farverige diagrammer og trin-for-trin-forklaringer, som gør det nemmere end nogensinde at forstå og følge med i både biologi, kemi og fysik. Bogen dækker de tre naturvidenskabelige områder og giver med en enkel og pædagogisk tilgang til fagene barn og forælder mulighed for at arbejde sammen om at forstå selv det mest indviklede naturvidenskabelige stof. Bogen er det ultimative opslagsværk, som giver barn som voksen hjælp og støtte til lektierne – samt større forståelse for og indsigt i de tre naturvidenskabelige fag. Findes også som HJÆLP DIT BARN MED MATEMATIK.

  • af Esben Christiansen
    142,95 kr.

    Hvad er forskellen nu lige på neutroner, protoner og elektroner? Og hvordan var det egentlig med Ohms lov? Med bogen her kan du pudse dine kundskaber af, så du kan hjælpe dine børn med lektierne.Bogen er en selvhjælpsbog for forældre, der gerne vil bistå deres børn med fysik og kemi på folkeskoleniveau. Den kan også bruges af eleverne selv i lektiehjælpsværkstedet på skolen. Eller af dem, der bare gerne vil have opfrisket deres viden om de to fag på et grundlæggende niveau.Bogen er bygget op som et opslagsværk, hvor man via registret bagerst finder det begreb, man har brug for at vide noget mere om. Nogle gange får man ikke alt forklaret i opslaget, men vil blive henvist til andre opslag, hvor der findes en yderligere uddybning.Forfatteren gennemgår kortfattet og instruktivt de områder, som eleverne bliver præsenteret for i folkeskolen efter de Forenklede Fælles Mål fra 2014. Bogens hovedkapitler er:Fælles naturfaglige områderKemi – grundlagetUorganisk kemiOrganisk kemiFysik – grundlagetEnergiElektricitetMagnetismeBølgerRadiaktivitetAstronomiEsben Christiansen underviser i fysik/kemi i folkeskolen og har de seneste ti år ført adskillige niendeklasser op til afgangs­prøven, ligesom han er en erfaren censor.

  • af Sigurd Barrett
    187,95 - 197,95 kr.

    Hvad ved vi om vores verden, og hvorfor er det så vigtigt, at vi lærer at passe på planeten? Hvordan blev Jorden dannet? Hvad var Big Bang? Hvordan opstod livet på Jorden? Hvorfor skinner Solen? Og hvordan kan det være, at en blyant falder ned på gulvet, hvis man giver slip på den?Med tilhørende sange, film, brætspil og aktivitetsbog tager Sigurd os med på en rejse, som både fører os ud i rummet, rundt i verden, ind i menneskekroppen og ud i naturen. Sigurd Barrett har arbejdet intenst de sidste par år sammen med guitaristen og komponisten Eskild Dohn, og med hjælp fra dygtige fagkonsulenter fra store dele af den videnskabelige verden er det lykkedes at skabe et unikt bogværk, som fortæller om naturvidenskab på en måde, så hele familien kan være med. Vi skal både høre om Jordens opståen, om solsystemet, om dinosaurer og om videnskabsmænd, der gør store opdagelser – ind imellem helt tilfældigt. Om naturlove, om rumrejser, om sorte huller, om stjerner, om kroppen og om klimaet.Målgruppen er 5-100 år, og der er sange og film til hvert enkelt af bogens 16 kapitler, som alle nemt kan tilgås på mobiltelefonen via de fortrykte QR-koder.Hele bogen er gennemillustreret med Jørgen Eivind-Hansens vidunderlige, informative og sjove tegninger.

  • af Sigurd Barrett & Eskild Dohn
    192,95 kr.

    Sigurds naturvidenskab på spil er en fascinerende bog skrevet af den velkendte forfatter Sigurd Barrett. Udgivet i 2021, tager denne bog læseren med på en spændende rejse ind i naturvidenskabens verden. Genren er informativ og lærerig, og bogen er perfekt til dem, der er nysgerrige og ønsker at vide mere om naturvidenskab. Sigurd Barrett formår at gøre komplekse emner forståelige og engagerende, og hans passion for emnet skinner igennem på hver side. Udgivet af Politikens Forlag, er 'Sigurds naturvidenskab på spil' en must-read for alle naturvidenskab entusiaster. Denne bog er ikke kun en kilde til viden, men også en kilde til inspiration, der opfordrer læseren til at udforske og stille spørgsmål.

  • af Hans Birger Jensen, Kim Bruun, Søren Munthe & mfl.
    547,95 kr.

    -

  • - original version i dansk oversættelse
    af Charles Darwin
    243,95 kr.

    Charles Darwins banebrydende værk som ligger til grund for al biologisk evolutionsteori. Når man læser Darwins bog, forbavses man over hans alsidighed, viden og kombinationsevne. Han er naturhistoriker af det helt store format og så kendte han store dele af jorden". Få andre bøger har skabt en sådan storm af kontroverser som Arternes Oprindelse. Darwins teori om, at arter stammer fra andre arter ved en gradvis evolutionær proces – og at gennemsnitsniveauet for hver art øges ud fra grundtanken om at – kun den bedst egnede overlever (”the survival of the fittest”), hvilket fik debatten til at tage nye højder. Den senere accept af Darwins teorier, revolutionerede det videnskabens forløb. Darwins bidrag til den moderne videnskab, er altafgørende for, hvordan vi ser verden i dag - og næsten umulig at evaluere. Arternes oprindelse bør læses af alle med interesse indenfor biologi og for verdens evolution. Ligesom bogen har bidraget til heftig debat og fortolkning indenfor områder som filosofi og teologi. Bogen regnes for det vigtigste bidrag til biologien i videnskabens historie.Den originale version af Darwins "Arternes Oprindelse" udgives af Paludans Forlag, hvor bogen indgår i serien blandt klassiske historiske værker.

  • - Lær atomerne i dine omgivelser at kende
    af Mike Barfield
    219,95 kr.

    Stort set ALT I UNIVERSET er sammensat af blot 92 GRUNDSTOFFER!Følg den store videnskabsdetektiv SHERLOCK OHMS, mens han udforsker alt om grundstofferne i denne kloge, sjove og lærerige bog.Masser af overraskende og spændende viden om, hvad dine omgivelser består af. Sjove tegneserier, som viser de geniale videnskabsmænd, der opdagede hver enkelt grundstof. Nemme og spændene videnskabelige eksperimenter, du selv kan udføre.En prisvindende introduktion til det periodiske system med masser af vidunderlige illustrationer.En flot og indbydende bog om et svært emne. Den virker meget grundig i sin formidling, og illustrationerne og de sjove fakta-bokse gør emnet forståeligt og interessant. Kan også bruges som opslagsværk.Bøger som formidler naturvidenskabelige emner, kan vi ikke få nok af.- LektørudtalelsenDen fedeste bog!- Johan Olsen

  • af Preben Hartmann-Petersen
    259,95 kr.

    Tabelsamlingen består af tabeller over ca. 500 uorganiske og 370 organiske stoffers fysiske egenskaber samt ca. 80 andre tabeller med praktiske oplysninger.

  • - Økologi og økotoksikologi
    af Kirsten Selchau, Vagn Juhl Larsen, Thomas Skadhede & mfl.
    307,95 kr.

    Biologiens ABc er en dobbeltbog på 240 sider med 317 illustrationer. Den indeholder bøgerne: "Økologi og økotoksikologi" samt "Biokemi". Dertil er udgivet en CD-rom med alle 317 illustrationer i Power Point. Bogen er til mellem- og højt-niveau i gymnasiet, men specielt økologidelen kan læses af alle, som er interesseret i naturen og biologiske sammenhænge.

  • af Michael Enggaard
    27,95 - 207,95 kr.

    Frank er midt i et liv, der aldrig er kommet i gang. Han passer sit værksted på Enghavevej og en hemmelig elskerinde, men da hans far kommer til skade i en ulykke, overfører ansigtsløse kriminelle en gæld til ham. Frank går på opdagelse i farens liv og finder ud af, at hans eget indeholder mere, end han havde forestillet sig. Ellen renser sår og sorterer medicin i Vesterbros lejligheder, men hun er ude af trit med sig selv. Ofte vågner hendes sind før kroppen, og hun bliver hjemsøgt af et dødt barn og den mand, hun flygtede fra. Mødet med en ny patient åbner muligheden for at slippe af med dæmonerne. Svækling er en varmhjertet, humoristisk og fandenivoldsk roman om at tage livtag med tilværelsen efter at have dukket sig for længe. Michael Enggaard (f. 1971) er journalistuddannet og har arbejdet på Jyllands-Postens kulturredaktion siden 2000. Han skriver primært om dansk film, men har boksning som en særlig niche og udgav i 2010 den anmelderroste biografi Kessler. Han er opvokset i Hvidovre og Frederikshavn, men har boet på Vesterbro i 20 år. Svækling er hans debut som skønlitterær forfatter.

  • af Henning Henriksen & Erik Pawlik
    1.057,95 kr.

    Bogen om grundstofferne er rigt illustreret, og den er skrevet i et sprog som almindelige mennesker kan forstå. En interesseret skoleelev kan læse bogen, men også en videnskabeligt uddannet voksen vil få udbytte af den. Bogen indeholder de nyeste forskningsresultater og de mest moderne anvendelser m.m. - det hele beskrevet uden brug af indforstået fagterminologi.Ved at læse bogens beskrivelse af et grundstof får man det vigtigste at vide om netop dette grundstof. Det kan være teknologi, geologi, kosmologi, medicin, miljø, forskning, kulturhistorie m.m. Man får også at vide, på hvilken måde det enkelte grundstof er noget særligt. Det kan være det tungeste, farligste, dyreste osv. Derudover er bogen fyldt med interessante og tankevækkende billeder og oplysninger, som man husker, når bogen er lukket.

  •  
    127,95 kr.

    Flot plakat ca. 70 x 100 cm

  • af Asbjørn Petersen & Birgit Sandermann Justesen
    557,95 kr.

    Mennesket og naturvidenskaben - Grundbog til NF er et nyt læremiddel til naturvidenskabelig faggruppe (NF) på hf. Bogen indeholder en række tværfaglige kapitler med fællesfaglige emner, som perspektiverer og viser anvendelser af de tre fag i samspil. Desuden er der for hvert af de tre fag, biologi, geografi og kemi, et kapitel med fagstof. Sidste del er et værktøjskapitel med bl.a. tabelsamlinger og et metodeafsnit om rapportskrivning, laboratorie- og feltarbejde, tværfagligt samarbejde m.m. Kombinationen af fællesfaglige emner og fagspecifikt stof giver eleverne viden og tværfaglig begrebsforståelse for biologi, geografi og kemi. De fællesfaglige emner klæder eleverne på til at se helheder og sammenhænge mellem fagene og giver en forståelse for relationerne mellem naturvidenskab, teknologi og samfund. De fællesfaglige emner er: AFFALD - Hvem tager skraldet? ARKTIS - Hvorfor forandrer det sig? ENERGI - Er der nok til alle? LEVEVILKÅR - Kan det gode liv måles? MAD - Er der nok af det? RÅSTOFFER - Hvad bruger vi dem til?

  • af Jan Møller, Claus Jessen, Morten Brydensholt, mfl.
    817,95 kr.

    Orbit B stx følger eleverne fra de starter på B-niveau. Den forudsætter altså ikke, at de inden har gennemgået Orbit C stx eller en anden C-niveau-bog. Bogen møder eleverne, hvor de er. Ganske langsomt, men systematisk, øger teksten forventningerne til elevernes selvstændighed, modenhed og abstraktionsevne. Indhold:IntroduktionEnergiBølgerLydLysElektricitetElektromagnetisk strålingBohrs atommodelRejsen til planeterneMekanikKernefysik – stråling og radioaktivitetRejsen til stjernerne Til alle kapitler hører en lang række eksempler og opgaver.

  • af Troels Gollander
    62,95 kr.

    Supplerende træningshæfte til fysik/kemi. Masser af sjov og varieret træning. Gratis adgang til digital udgave.

  •  
    57,95 kr.

    SKOLEKLAR LEKTIEHJÆLPER er en serie indlæringsbøger for børn i indskolingsalderen, 5-10 år. I indskolingsårene skal der læres meget, og sjove opgavebøger styrker indlæringslysten og giver bedre forståelse for de ting, som barnet skal lære i skolen.Denne bog indeholder opgaver indenfor faget Natur & Teknologi - og omhandler dyregrupper, fødekæden, menneskekroppen, planter, kredsløb og meget mere.Bogen er illustreret med sjove tegninger og indeholder skoleskema, årstidshjul og mere end 100 klistermærker.

  • af Knud Jakobsen, Kjeld Hansen, Jørgen Jensen, mfl.
    712,95 kr.

    Dansk feltflora er den mest omfattende danske flora og rummer en oversigt over den botaniske formlære, bestemmelsesnøgler til familier, slægter og arter samt et opdateret kort over botaniske distrikter.

  • - Grundbog C
    af Henning Henriksen & Erik Both
    427,95 kr.

    Fysik og kemi fortæller om naturen -  fra det mindste til det størsteFysik og kemi fortæller om stjernerne og Solsystemet, om luft og vand, ja helt ind i atomernes verden vil faget føre dig. Fysik og kemi fortæller ikke kun om det fjerne, men også om det nære. I denne bog kan du bl.a. læse om:   hvordan en plasmaskærm virker  nanopartikler  nitratbomben  hvordan kemikerne gør dig til Spiderman den perfekte sportsdrik hvorfor vindruer og blod smager sødt metaldetektorer hvorfor alt guld er skabt i stjerneeksplosioner hvordan salt redder liv  sorte hullerFysik og kemi er et naturvidenskabeligt fag. Spørger du naturen, får du et svar. Og man spørger naturen ved at lave eksperimenter. Resultatet af et eksperiment afslører tit grundlæggende forhold i naturen, de såkaldte naturlove. KOSMOS indeholder mange eksperimenter, som du kan foretage. Fysik- og kemisystemet KOSMOS er til undervisningen i fysik/kemi i 7.- 9. klasse. Systemet består af tre grundbøger, tre kopimapper, tre lærervejledninger og en hjemmeside www.kosmos.gyldendal.dk.

  • af Henry Nørgaard & Niels Elbrønd Hansen
    347,95 kr.

    Har du styr på din FYSIK? kan give dig sikkerhed i at beherske de vigtigste begreber og love inden for fysik. Bogen er forsynet med fuldt gennemregnede eksempler inden for en lang række af de fysiske emner, du møder i ungdomsuddannelserne, STX og HTX.Ved hjælp af farver vises det, hvilke matematiske operationer, der er anvendt ved løsningen af eksemplerne. Det gælder både de målte talstørrelser og deres enheder. Eksemplerne er suppleret med en lang række opgaver, så du kan foretage dine egne beregninger. Har du styr på din FYSIK? er forsynet med en facitliste, så det er muligt nemt og hurtigt at kontrollere, om du har løst opgaverne rigtigt.Bogen indeholder stof inden for disse faglige områder:Grundlæggende værktøjerTermisk energiElektricitetBølgerMekanikAtomfysikKernefysikAstronomiDesuden er der et kapitel om opgaveløsning og databehandling.Har du styr på din FYSIK? er en hjælp, du kan have ved hånden, når du arbejder med fysik. Den er nem at slå op i, når du er i tvivl. Og den er nem at bruge til at opnå fortrolighed med fysikkens grundlæggende begreber.

  • af H. Mygind, O. Vesterlund Nielsen & V. Axelsen
    287,95 kr.

    2.-udgaven af Basiskemi C har samme opbygning som 1.-udgaven, og de to udgaver kan benyttes parallelt, hvis man er opmærksom på de mindre ændringer, der er tilføjet i 2.-udgaven.Navngivningen af kemiske stoffer følger anbefalingerne fra Kemisk Forenings Nomenklaturudvalg. Siden Basiskemi C udkom i 2010, har fagkonsulenten i kemi blandt andet udsendt nye anbefalinger for navngivning af ionforbindelser. Disse anbefalinger er i denne 2.-udgave anvendt i kapitel 2 om ioner og ionforbindelser. Kapitel 8 afsluttes med en kort introduktion til de navngivningsregler, hvor der indgår oxidationstal. Desuden har denne nye udgave delvist fået nyt billedmateriale og nye tegninger. Bogen er produceret til brug i ungdomsuddannelsernes undervisning i kemi på C-niveau, men vil også kunne anvendes i grundskolens overbygning som optakt til ungdomsuddannelsernes videre forløb samt til genopfriskning af begreberne på de videregående uddannelser.

  • af Troels Gollander & Per Buskov
    62,95 kr.

    Supplerende træningshæfte til biologi. Masser af sjov og varieret træning. Gratis adgang til digital udgave.

  • af Kasper Grosman Michelsen
    587,95 kr.

    En verden af fysik C giver en systematisk introduktion til faget fysik og dets metoder. Bogen er rettet imod undervisningen i fysik C og naturvidenskabeligt grundforløb i de gymnasiale uddannelser efter 2017-reformen.Bogen indeholder en generel introduktion til fysik samt afgrænsede kapitler med hver deres emneområde:Introduktion til fysikEnergiBølger, lyd og lysAtomfysikUniversetTil hvert emne er der eksempler på løsning af konkrete problemer, og der er opgaver til eleverne. Opgaverne har progression fra simple til mere komplicerede problemstillinger. Der er facitliste til de fleste opgaver.Hvert kapitel indeholder temaafsnit, der sætter teorien i relation til naturen, kulturen eller samfundet. Temaafsnittene kan inddrages i undervisningen eller fungere som afsæt for tværfagligt arbejde. Eksempler på temaer er nordlys, energiforsyning, bæredygtighed og strengeinstrumenters fysik.

  • af Henning Troelsen, Kirsten Selchau & Vagn Juhl Larsen
    542,95 kr.

    Gyldendals minilex Biologi er en opslagsbog beregnet for alle ungdomsuddannelser samt alle naturinteresserede. I forhold til 1. udgave er bogen udvidet fra 3000 til 3860 artikler, og antallet af appendikser er mere end fordoblet - fra 30 til 68.Artiklerne indeholder en forklaring på de mest almindelige biologiske fagtermer inden for biokemi, fysiologi, genetik, evolution, botanik, zoologi og økologi.Appendikserne uddyber grundlæggende biologiske emner, bidrager med overblik over komplicerede biologiske emneområder samt rummer tabeller med data til arbejde med biologiske problemstillinger.

  • - Det levende som system. En syntese
    af Fritjof Capra & Pier Luigi Luisi
    280,95 - 354,95 kr.

    I denne bog tager Capra og Luisi et opgør med en af videnskabens grundantagelser – at verden er som én stor maskine, vi kan splitte i stumper og stykker. Siden den videnskabelige revolution, hvor denne mekanistiske verdens- og livsforståelse blev grundlagt, har vi forsømt at erkende livet på kloden som ét sammenvævet system. Med det systemiske syn på liv følger en dyb økologisk bevidsthed og en sans for den fundamentale gensidige afhængighed, der er mellem alle fænomener i verden. Det gamle adskillelsesparadigme er ved at falde fra hinanden, og det giver håb om en ny og bedre fremtid. Selvom bogen primært er skrevet til studerende, henvender den sig også til alle, der er interesseret i en forståelse af den nye systemiske livsopfattelse og dennes betydning for en bred række fagligheder – fra politik og filosofi til medicin, psykologi og biologi. FRITJOF CAPRA er stifter af Center for Ecoliteracy i Berkeley, Californien. Han er fysiker og systemteoretiker og har beskæftiget sig med en systematisk undersøgelse af videnskabens filosofiske og sociale implikationer i de sidste 35 år. PIER LUIGI LUISI er professor i biokemi ved universitetet i Rom. Han er kemiker og stod bag de interdisciplinære Cortona-uger, og han beskæftiger sig med eksperimentelle og filosofiske aspekter ved livets oprindelse.

  • af Peter Norrild & Christina Frausing Binau
    284,95 kr.

    Guide til Fælles Mål i naturfag hjælper læreren og alle naturfagsinteresserede til at forstå de nye Fælles Mål med kompetenceområder, målpar, tegn på læring, undervisningsaktiviteter og evaluering. Bogen er rigt illustreret og visuelt opbygget. Der er undervisningseksempler og et kapitel om overgangen fra natur/teknologi til de tre naturfag i overbygningen.

  • - Grundbog B
    af Henning Henriksen & Erik Both
    389,95 kr.

    Fysik og kemi fortæller om naturen - fra det mindste til det størsteFysik og kemi fortæller om stjernerne og Solsystemet, om luft og vand, ja helt ind i atomernes verden vil faget føre dig. Fysik og kemi fortæller ikke kun om det fjerne, men også om det nære. I denne bog kan du bl.a. læse om:   Jorden kan blive ramt af en stor asteroide fuglene der har et indbygget kompas hvor vi får energien fra, når olien og kullene slipper op at der findes "lys", der ikke kan ses  at det er luften i klassen, der får elever til at gabe  guld og andre metaller hvorfor det smager surt, når man har kastet op farlige stoffer at hullet i ozonlaget er farligt for digFysik og kemi er et naturvidenskabeligt fag. Spørger du naturen, får du et svar. Og man spørger naturen ved at lave eksperimenter. Resultatet af et eksperiment afslører tit grundlæggende forhold i naturen, de såkaldte naturlove. KOSMOS indeholder mange eksperimenter, som du kan foretage. Fysik- og kemisystemet KOSMOS er til undervisningen i fysik/kemi i 7-9. klasse. Systemet består af tre grundbøger, tre kopimapper, tre lærervejledninger og en hjemmeside www.kosmos.gyldendal.dk.

  • af Kim Bruun
    667,95 kr.

    Gymnasie BIOS, Grundbog 1 dækker kernestoffet på C-niveau. Men bogen dækker også de emner fra B- og A-niveau, der naturligt ligger i forlængelse af C-niveauets delemner. Bogen indarbejder bl.a. emnerne bioteknologi, sundhed og sygdom samt bæredygtighed. Gymnasie BIOS, Grundbog 1 tager udgangspunkt i det, eleverne har lært i grundskolen og opfrisker deres viden.Bogen er bygget op med korte fagligt solide tekster sat op i overskuelige opslag. Hvert kapitel afsluttes med opgaver på flere niveauer, som lægger op til selvstændigt arbejde.Bøgerne er bygget op over emner, der passer med fx samfundsfag, matematik eller kemi. Systemet lægger op til samarbejde, både hvor biologi sætter dagsordenen, og hvor biologi er det underordnede fag.

  • - Arbejdsbog natur/teknik til 5. klasse
    af Carl Jørgen Veje & Dorthe L. Christensen
    19,95 kr.

  • af Poul Kristensen, Ulla Hjøllund Linderoth, Asbjørn Petersen & mfl.
    313,95 kr.

    I Xplore På tværs kan 7., 8. og 9. klasse gennemføre tæt samarbejde i naturfagene ved hjælp af otte forløb til de fællesfaglige fokusområder. Læremidlet understøtter elevernes naturfaglige kompetencer fra Forenklede Fælles Mål (undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation). Samtidig bliver elever og lærer klædt godt på til at planlægge og gennemføre den nye fælles naturfagsprøve.Elevbogen indeholder otte forløb, hvoraf de første seks er de fællesfaglige fokusområder fra læseplanerne, og to er ekstra: Fremtidens bæredygtige produktion, Bæredygtig energiforsyning, Drikkevand - nu og i morgen, Udledning af stoffer, Stråling fra omgivelserne, Teknologi og sundhed i hverdagen, Katastrofer - frygt og håb, og Liv i Universet.Xplore På tværs er et supplement til naturfagssystemerne Xplore. Hvert fællesfaglige forløb indeholder forslag til, hvor eleverne kan finde faglig fordybelse i de tre fagsystemer Xplore til biologi, fysik/kemi og geografi i 7., 8. og 9. klasse. Læremidlet kan også bruges i sammenhæng med andre naturfagssystemer.Tilhørende elevhæfte og lærerhåndbogTil Xplore På tværs hører også et elevhæfte med opgaver og en lærervejledning.Fagportal med digitale udvidelser:Fagportalen Xplore På tværs indeholder og bygger videre på stoffet fra bøgerne og indeholder et stort udvalg af digitale ressourcer. Læs mere og bestil adgang på www.goforlag.dk.

  • af Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen & Helle Houkjær
    532,95 kr.

    PULS 4 lærervejledning er til systemet PULS. Lærervejledningen indeholder en guide til grundbogen, en tekst om teknologi, en udførlig oversigt med de enkelte færdigheds- og vidensmål i forhold til de enkelte kapitler, en side-til-side vejledning samt hjælp til de enkelte kopiark.Der er nu kommet fire nye forfattere: Per Buskov, Iben Dalgaard, Mari-Ann Skovlund Jensen og Helle Houkjær. Derudover er der kommet ny tegner Line Rom Lange, der tidligere har tegnet til fx Multi i matematik.I 4. klasse grundbogen er der 8 kapitler: Europa, Landbrug, Luft, Vejret, Skoven, Elektrisk strøm, Jorden i rummet og Kroppen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.