Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Undervisningsmidler: fysik

Her finder du spændende bøger om Undervisningsmidler: fysik. Nedenfor er et flot udvalg af over 64 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Grundbog C
  af Henning Henriksen & Erik Both
  360,95 kr.

  Fysik og kemi fortæller om naturen -  fra det mindste til det størsteFysik og kemi fortæller om stjernerne og Solsystemet, om luft og vand, ja helt ind i atomernes verden vil faget føre dig. Fysik og kemi fortæller ikke kun om det fjerne, men også om det nære. I denne bog kan du bl.a. læse om:   hvordan en plasmaskærm virker  nanopartikler  nitratbomben  hvordan kemikerne gør dig til Spiderman den perfekte sportsdrik hvorfor vindruer og blod smager sødt metaldetektorer hvorfor alt guld er skabt i stjerneeksplosioner hvordan salt redder liv  sorte hullerFysik og kemi er et naturvidenskabeligt fag. Spørger du naturen, får du et svar. Og man spørger naturen ved at lave eksperimenter. Resultatet af et eksperiment afslører tit grundlæggende forhold i naturen, de såkaldte naturlove. KOSMOS indeholder mange eksperimenter, som du kan foretage. Fysik- og kemisystemet KOSMOS er til undervisningen i fysik/kemi i 7.- 9. klasse. Systemet består af tre grundbøger, tre kopimapper, tre lærervejledninger og en hjemmeside www.kosmos.gyldendal.dk.

 • af Henry Nørgaard & Niels Elbrønd Hansen
  304,95 kr.

  Har du styr på din FYSIK? kan give dig sikkerhed i at beherske de vigtigste begreber og love inden for fysik. Bogen er forsynet med fuldt gennemregnede eksempler inden for en lang række af de fysiske emner, du møder i ungdomsuddannelserne, STX og HTX.Ved hjælp af farver vises det, hvilke matematiske operationer, der er anvendt ved løsningen af eksemplerne. Det gælder både de målte talstørrelser og deres enheder. Eksemplerne er suppleret med en lang række opgaver, så du kan foretage dine egne beregninger. Har du styr på din FYSIK? er forsynet med en facitliste, så det er muligt nemt og hurtigt at kontrollere, om du har løst opgaverne rigtigt.Bogen indeholder stof inden for disse faglige områder: Grundlæggende værktøjer Termisk energi Elektricitet Bølger Mekanik Atomfysik Kernefysik AstronomiDesuden er der et kapitel om opgaveløsning og databehandling.Har du styr på din FYSIK? er en hjælp, du kan have ved hånden, når du arbejder med fysik. Den er nem at slå op i, når du er i tvivl. Og den er nem at bruge til at opnå fortrolighed med fysikkens grundlæggende begreber.

 • af Troels Gollander
  59,95 kr.

  Supplerende træningshæfte til fysik/kemi. Masser af sjov og varieret træning. Gratis adgang til digital udgave.

 • - Grundbog B
  af Henning Henriksen & Erik Both
  360,95 kr.

  Fysik og kemi fortæller om naturen - fra det mindste til det størsteFysik og kemi fortæller om stjernerne og Solsystemet, om luft og vand, ja helt ind i atomernes verden vil faget føre dig. Fysik og kemi fortæller ikke kun om det fjerne, men også om det nære. I denne bog kan du bl.a. læse om:   Jorden kan blive ramt af en stor asteroide fuglene der har et indbygget kompas hvor vi får energien fra, når olien og kullene slipper op at der findes "lys", der ikke kan ses  at det er luften i klassen, der får elever til at gabe  guld og andre metaller hvorfor det smager surt, når man har kastet op farlige stoffer at hullet i ozonlaget er farligt for digFysik og kemi er et naturvidenskabeligt fag. Spørger du naturen, får du et svar. Og man spørger naturen ved at lave eksperimenter. Resultatet af et eksperiment afslører tit grundlæggende forhold i naturen, de såkaldte naturlove. KOSMOS indeholder mange eksperimenter, som du kan foretage. Fysik- og kemisystemet KOSMOS er til undervisningen i fysik/kemi i 7-9. klasse. Systemet består af tre grundbøger, tre kopimapper, tre lærervejledninger og en hjemmeside www.kosmos.gyldendal.dk.

 • af Poul Kristensen, Ulla Hjøllund Linderoth, Asbjørn Petersen & mfl.
  314,95 kr.

  I Xplore På tværs kan 7., 8. og 9. klasse gennemføre tæt samarbejde i naturfagene ved hjælp af otte forløb til de fællesfaglige fokusområder. Læremidlet understøtter elevernes naturfaglige kompetencer fra Forenklede Fælles Mål (undersøgelse, modellering, perspektivering og kommunikation). Samtidig bliver elever og lærer klædt godt på til at planlægge og gennemføre den nye fælles naturfagsprøve.Elevbogen indeholder otte forløb, hvoraf de første seks er de fællesfaglige fokusområder fra læseplanerne, og to er ekstra: Fremtidens bæredygtige produktion, Bæredygtig energiforsyning, Drikkevand - nu og i morgen, Udledning af stoffer, Stråling fra omgivelserne, Teknologi og sundhed i hverdagen, Katastrofer - frygt og håb, og Liv i Universet.Xplore På tværs er et supplement til naturfagssystemerne Xplore. Hvert fællesfaglige forløb indeholder forslag til, hvor eleverne kan finde faglig fordybelse i de tre fagsystemer Xplore til biologi, fysik/kemi og geografi i 7., 8. og 9. klasse. Læremidlet kan også bruges i sammenhæng med andre naturfagssystemer.Tilhørende elevhæfte og lærerhåndbogTil Xplore På tværs hører også et elevhæfte med opgaver og en lærervejledning.Fagportal med digitale udvidelser:Fagportalen Xplore På tværs indeholder og bygger videre på stoffet fra bøgerne og indeholder et stort udvalg af digitale ressourcer. Læs mere og bestil adgang på www.goforlag.dk.

 • - Grundbog A
  af Henning Henriksen, Nina Troelsgaard Jensen & Erik Both
  360,95 kr.

  Fysik og kemi fortæller om naturen - fra det mindste til det størsteFysik og kemi fortæller om stjernerne og Solsystemet, om luft og vand, ja helt ind i atomernes verden vil faget føre dig. Fysik og kemi fortæller ikke kun om det fjerne, men også om det nære. I denne bog kan du bl.a. læse om:   hvordan man måler afstanden til Månen de stoffer, der er i en cola brandslukning hvordan man finder vej ved hjælp af GPS-systemet den danske pige der satte verdensrekord i en brintbil diamanter hvorfor balloner kan stige til vejrsFysik og kemi er et naturvidenskabeligt fag. Spørger du naturen, får du et svar. Og man spørger naturen ved at lave eksperimenter. Resultatet af et eksperiment afslører tit grundlæggende forhold i naturen, de såkaldte naturlove. KOSMOS indeholder mange eksperimenter, som du kan foretage. Fysik- og kemisystemet KOSMOS er til undervisningen i fysik/kemi i 7-9. klasse. Systemet består af tre grundbøger, tre kopimapper, tre lærervejledninger og en hjemmeside www.kosmos.gyldendal.dk.

 • - Kopimappe C
  af Henning Henriksen & Erik Both
  1.342,95 kr.

  Denne kopimappe indeholder øvelser, eksperimenter, projekter og opgaver til Kosmos C Kopimappen indeholder praktiske og teoretiske øvelser som alle knytter sig direkte til Kosmos Grundbog C. Hver øvelse indeholder materialeliste, hvor der med et ikon er angivet, om der skal anvendes sikkerhedsbriller, forklæde og udsugning ved øvelsen. Projekterne har flere frihedsgrader end øvelserne og træner eleverne i selv at opstille forsøg og hente informationer. Kopimappen indeholder også blandede opgaver, hvor eleverne skal udføre beregninger og bruge den teori de har lært. Kopimappen indeholder desuden svarark til grundbogens Prøv dig selv sider. Hvert kapitel afsluttes med en Tip 15.

 • - Arbejdshæfte
  af Poul Thomsen, Ejvind Flensted-Jensen & Henning Henriksen
  92,95 kr.

  Boligens opvarmning er det sjette emnehæfte med tilhørende arbejdshæfte og lærervejledning i serien Ny fysik/kemi, som tilsammen dækker det stof, der ifølge de nye læseplaner skal gennemarbejdes i 7. - 9. klasse.Ny fysik/kemi omfatter i alt 9 hæfter. De forskellige emner er valgt på en sådan måde, at de lægger op til anvendelse af forskellige undervisningsformer, som alle har det til fælles, at der lægges stor vægt på elevernes aktive medvirken gennem forskellige former for laboratorieaktiviteter.Endvidere indeholder systemet indlæringsforstærkende aktiviteter som undervisningsprogrammer, tip trettenopgaver og tests.Hæfterne udformes som selvstændige enheder, så der i stor udstrækning er valgfrihed med hensyn til undervisningsrækkefølgen.

 • af Rajeev Raghuram
  399,95 - 485,95 kr.

 • af Bold Kids
  237,95 kr.

 • af Bold Kids
  235,95 kr.

 • af Hiten Yadav
  207,95 kr.

 • af Bo Paulsen, Hans Birger Jensen, Jørgen Mogensen & mfl.
  382,95 - 473,95 kr.

  Lægemiddelkemi beskriver lægemidlernes udvikling og virkningsmekanismer. Eksempelvis er psykofarmaka, antihistaminer, bedøvelsesmidler, smertemedicin, vitaminer og mineraler behandlet. Derudover beskæftiger bogen sig også med kontrollen af lægemidler og lægemiddelmarkedet.Udgivelsen indeholder en lang række opgaver og ikke mindst øvelsesvejledninger, som kan anvendes i den daglige undervisning eller til eksperimentelt arbejde knyttet til større skriftlige opgaver i kemi.Bogen er først og fremmest beregnet på undervisningen i kemi på gymnasiet og hf, men vil også kunne bruges i andre sammenhænge, fx biologi og fysik.

 •  
  127,95 kr.

  So unterhaltsam können Naturwissenschaften im Alltag sein Biologie, Physik und Chemie sind nur langweilige MINT-Schulfächer? Ganz im Gegenteil, denn Naturwissenschaft begegnet uns überall! Nur dank der Biologie können wir in die Vergangenheit unserer Erde blicken oder etwa Viren bekämpfen, mit Radarwellen lassen sich Flugzeuge orten und mit Hilfe von Anästhetika Operationen durchführen. Mit anschaulichen Erklärungen und Anwendungsbeispielen sowie farbigen Diagrammen und Illustrationen werden auch komplexe Themen aus der Welt der Forscher*innen und Wissenschaftler*innen leicht verständlich erklärt. So erhalten Kids ab 10 Jahren einen spielerischen Zugang zum Universum der Naturwissenschaften.Bio, Chemie und Physik lernen kinderleicht gemacht Wozu brauche ich überhaupt Naturwissenschaften? Diese Frage liegt wohl einigen Schüler*innen auf der Zunge. Dieses außergewöhnliche Kinderbuch hat mehr als nur eine überzeugende Antwort parat. Ob Physik bei der Wettervorhersage, Chemie in der Brotdose oder Biologie beim Fußballspielen - verständliche Texte, coole Retro-Illustrationen und Grafiken stellen auf unterhaltsame und kindgerechte Art und Weise die wichtigsten naturwissenschaftlichen Errungenschaften aus allen Bereichen des Lebens vor: . Spannende und alltagsnahe Wissenschaft für Kinder. Von Mendel über Darwin bis Röntgen: eine Geschichte der wichtigsten Entdeckungen und die Köpfe dahinter. Klare Grafiken und einfache Erklärungen machen auch komplexe Themen schrittweise verständlich. Mit vielen farbenfrohen Abbildungen und Illustrationen im coolen Retro-Look. Praktische Anregungen zum Ausprobieren vertiefen das gelernte Wissen in der PraxisDie Welt durch die Augen der Naturwissenschaftler*innen erleben! Dieses kurzweilige Sachbuch macht Wissenschaft für Kinder zum unterhaltsamen Leseerlebnis.

 • af Sara Rodewald & Emily Rodewald
  288,95 kr.

  Nomi is a girl explorer with an amazing imagination. Nomi and her stuffed bunny and best friend, Brave, imagine themselves taking a rocketship to see each planet up close. "Nomi & Brave" is a brand that inlcudes, art work, posters, and even fabric for nursery bedding and decor. The illustrations are designed to excite little girls with beautiful colors and whimsical, floral designs. Nomi & Brave hopes to expose girls as early as birth to science. Let's teach our girls to be brave explorers.

 • af Sand Sheff
  230,95 - 290,95 kr.

 • af Rocco V. Feravolo
  234,95 kr.

 • af Sara Rodewald & Emily Rodewald
  234,95 kr.

 • af Bold Kids
  225,95 - 260,95 kr.

 • af Marissa Moss
  151,95 kr.

 • af Patricia Topp
  127,95 kr.

 • - Matematik, fysik og kemi på alle niveauer
  af Ebbe Michelsen & Sarujan Ranganathan
  185,95 kr.

  "BasisFormler og tabeller" er beregnet til undervisningen i matematik, fysik og kemi i ungdomsuddannelserne (stx). Formlerne dækker for alle tre fags vedkommende pensum i læreplanerne.Formler og tabeller præsenteres overskueligt med tydelige og mange illustrationer, og et meget detaljeret register gør det nemt at finde den rigtige formel eller den rigtige definition af et begreb. Bogen kan anvendes både i den daglige undervisning og ved eksamen.Samlingen er udarbejdet af Ebbe Michelsen og Sarujan Ranganathan, der begge brænder for naturvidenskab. Hensigten har været at skabe netop den overskuelige formelsamling, de selv savnede på ungdomsuddannelsen.

 • - En temabog til Kemi C
  af Jens Toft Ravn Pedersen
  279,95 kr.

  Besøg Mars handler om, hvad der ud fra en kemisk synsvinkel vil skulle til, for at mennesker kan rejse til og (over)leve på Mars. Det drejer sig fx om rumraketternes brændstof, om energi-, ilt-, vand- og fødevareproduktion på overfladen af Mars, og om flere andre nødvendige processer, som fx CO2-rensning af den luft, de besøgende indånder. Undervejs bringes velkendte, kemiske begreber i spil, såsom molekylers opbygning, intermolekylære kræfter, afstemning af reaktionsskemaer og mængdeberegninger. Udgivelsen er tænkt som et spændende, tematisk supplement til grundbøgerne i kemi, hvor eleverne kan se de forskellige kemiske begreber anvendt i praksis. Besøg Mars henvender sig til kemi C

 • af Giles Sparrow, John Farndon, Colin Stuart, mfl.
  161,95 kr.

  Umfassendes Weltall-Buch mit grafischen Erklärungen Wie groß ist das Universum? Wie lange würde die Reise zum nächsten Stern dauern? Was passierte vor dem Urknall? In diesem wissenschaftlich fundierten Weltraum-Buch finden Sie klare Antworten rund um große astronomische Fragen. Übersichtliche Infografiken visualisieren die komplexen Phänomene unseres Planetensystems - von Dunkler Materie bis zur Suche nach Außerirdischen. Dazu erfahren Sie Wissenswertes über Whirlpoolgalaxien, Antimaterie und vieles mehr.Der Weltraum und seine Planeten im Überblick  Werfen Sie mit diesem eindrucksvollen Weltall-Buch der Erfolgsreihe #dkinfografik einen weiten Blick in das Sonnensystem! Anschauliche Infografiken und leicht verständliche Erläuterungen beleuchten die Sterne im Universum mit klaren Fakten - basierend auf den neuesten wissenschaftlichen Erkenntnissen aus den letzten Weltraummissionen und Beobachtungen der modernsten Teleskope. Sie lernen Pulsare von Quasaren zu unterscheiden und bekommen spannende Einblicke in die Besonderheiten des Weltalls - ob schwarze Löcher, Sternhaufen oder Galaxienkollisionen. Den Weltraum erforschen in 5 großen Kapiteln . Blick ins All. Das Sonnensystem. Sterne . Galaxien und das Universum. Raumfahrt Astronomie für Anfänger*innen - eine visuelle Entdeckungsreise zu den beeindruckendsten Sternen und Phänomenen des Universums mit #dkinfografik.

 • af Emily Dodd
  87,95 kr.

  "Superchecker!" gibt es auch bei Toggo Radio Wissen für Kinder - richtig cool verpackt: Was ist Energie und welche Formen davon gibt es? Welche erneuerbaren Energiequellen können wir nutzen? Was musst du essen, um Energie zu tanken? Dieses Wissensbuch für Kinder der DK Sachbuchreihe "Superchecker!" liefert Antworten auf die wichtigsten Fragen rund um das vielfältige und schulrelevante Physik-Thema Energie! Hier gibt's Wissen für Kinder - einzigartig, informativ und anschaulich verpackt. Dazu gibt es ein spannendes Experteninterview mit Dr. Frank Dittmann, Experte für Energietechnik und Starkstrom am Deutschen Museum in München. Die etwas andere Sachbuchreihe für die Kids von heute: Schluss mit staubtrocken und langweilig! Die Bände der Reihe "Superchecker!" bringen Wissen für Kinder unkompliziert und lässig rüber - ein leichter Einstieg ins absolute Lieblingsthema. Unser Alltag steckt voller Energie! Egal ob beim Kochen, beim Fahrradfahren oder wenn wir zu Hause das Licht einschalten. Und hier erfahren Kinder alles, was sie dazu wissen wollen. Mit Interviews, Wow-Kästen, Comics, coolen Rekorden oder einem Quiz werden Fakten einfach ausgecheckt. Das bunte, knallige Layout im trendigen Magazin-Stil und das Flexicover mit Silberfolie machen mächtig Eindruck. Im handlichen Format passt das sensationelle Sachbuch in jeden Rucksack. Das einzigartige Kinderbuchkonzept der "Superchecker!"-Bücher: . Erstes Wissen mit Wow-Effekt.. Modernes Layout mit detailreichen Fotos und Grafiken.. Trendiger Magazin-Stil.. Abwechslungsreiche Elemente: Steckbriefe, Fakten, Rekorde und ein Quiz.. Praktisches Format. Energie für Kinder spannend und anschaulich erklärt! "Superchecker!" stillt den Entdeckerdrang neugieriger Kids. Mit diesem Wissensbuch können sie sich eigenständig über das Thema Energie schlau machen! Dieses Buch ist bei Antolin.de verfügbar.

 • af Megan Donahue, Mark Voit, Jeffrey Bennett & mfl.
  723,95 kr.

  ASTRONOMIE - DIE KOSMISCHE PERSPEKTIVE Sehnsüchtig von Fans erwartet: Die neue Auflage des Bestsellers „Die kosmische Perspektive". Eines der erfolgreichsten Bücher zum Thema Astronomie in neuem Gewand. Die Kosmische Perspektive bietet allen, die neugierig auf das Universum sind, eine auf dem hiesigen Buchmarkt noch nie dagewesene, visuell ansprechende, umfassende und didaktisch unerreichte aktuelle Einführung in die Astronomie.

 •  
  150,95 kr.

  Keine Lust auf naturwissenschaftliche Fächer? Damit ist jetzt Schluss. Erfahre alles über ... ... die Erde und unser Sonnensystem ... wissenschaftliches Forschen ... Newtons Gesetze der Mechanik ... die Elemente ... Energie ... Klima ... Zelltheorie ... den menschlichen Körper ... Ökosysteme und vieles mehr. Mit Definitionen, Lerntipps, Übungsseiten, Lösungen und Doodles Umfassendes Nachschlagewerk und Übungsbuch in den Fächern Physik, Chemie, Biologie und Erdkunde für Schüler von der 5. bis zur 9. Klasse. Optimal geeignet zur Vertiefung und Auffrischung schulischer Inhalte und zur Vorbereitung auf schulische Tests. Die ungewöhnliche Gestaltung mit Scribbles und Cartoons sowie witzige Kommentare sorgen für Auflockerung. Nach jedem Kapitel folgt ein Wissensquiz, Multiple-Choice-Test oder ein Lückentext zur Lernkontrolle.

 • - Teoribog til adgangskursus og htx
  af Kristian Bahr
  189,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.