Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Børn og unge: personlige og sociale emner: seksualundervisning og fakta om livet

Her finder du spændende bøger om Børn og unge: personlige og sociale emner: seksualundervisning og fakta om livet. Nedenfor er et flot udvalg af over 30 bøger om emnet.
Show more
Filter
Filter
Bogtype
 • (30)
 • (22)
 • (19)
Format
 • (26)
 • (22)
 • (19)
 • (3)
 • (1)
 • (1)
Sprog
 • (30)
Pris
DKK
Serie
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Tag
 • (23)
 • (9)
 • (4)
 • (4)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
 • af Kristine Tiedt
  154,95 kr.

  Næsten alle voksne mennesker har prøvet at få en, men hvad er en orgasme egentlig? Og kan det virkelig passe, at klitoris først blev opdaget i 1998? Orgasmebogen er en tegneserie, der handler om seksualitet og lyst. På satirisk og lettilgængelig vis belyser den emnet igennem en blanding af fakta og fiktion. Trods øget viden og fokus på sex generelt i samfundet er der stadig mange tabuer om emnet. For eksempel viser nyere undersøgelser, at to ud af tre kvinder ikke får orgasme med deres partner under sex, imens stort set alle kvinder gør, når de onanerer.Med udgangspunkt i bogens tre hovedpersoner inddrages historiske facts om særligt kvinders seksualitet, nyere forskning, videnskabelige data og centrale begreber og teorier.

 • - Et bidrag til udviklingen af sunde og velfungerende mennesker
  af Frida Nøddebo Nyrup
  104,95 - 297,95 kr.

  Bogen er en 2 i 1 bog, som i billedbogsform leverer en god fortælling til både børn og voksne, mens den i et fyldigt efterskrift leverer videnskabeligt baserede oplysninger om børns seksuelle udvikling. Bogen er et opråb, da vi som samfund ifølge "Styrelsen for Undervisning og Kvalitet" og ifølge "Amnesty" ikke giver den nødvendige plads til børns nysgerrighed i forhold til krop og seksualitet. Billedbogs-delen henvender sig primært til mindre børn og børn i indskolingen i form af en spændende historie, som gør udforskningen af seksualitet til noget naturligt. Pigen Elba spørger sin far: "Far vil du ikke nok nusse min tissekone?" Dette spørgsmål bliver starten på en længere historie, hvor Elba får kigget i en anatomibog sammen med sine forældre, der forklarer om både drenges og pigers kønsorganer. Elba leger også med andre børn i børnehaven, hvor de udforsker sig selv og hinanden, og finder ud af, at det kilder og føles rart at blive stimuleret på sine kønsorganer. Pædagogen Anton er både accepterende, vejledende og korrigerende i forhold til børnenes indbyrdes lege, og viser dem, at det ikke er farligt, selvom nogen har overtrådt en andens grænser. Det handler bare om at få snakket om det, på samme måde, som var det en konflikt i sandkassen. Børn overtræder jævnligt hinandens grænser, og har derfor brug for voksenhjælp. I efterskriftet, som er rettet mod den mere modne læser, leveres der videnskabeligt baserede oplysninger om børns seksuelle udvikling. Her argumenteres der for, at børns mulighed for gradvist at udvikle en medfødt spirende seksualitet har betydning for, hvorvidt der udvikles en sund og velfungerende personlighed, som evner både nærvær, intimitet og respekt. Som nævnt, er der i den proces - som i alle andre sammenhænge med børn - behov for, at voksne regulerer og hjælper børn på vej i forhold til at være lydhøre overfor hinanden og samfundets normer. Dertil nævnes det, at denne læring om egen krop sammen med en fortrolighed i forhold til at tale om seksualitet, også kan være præventiv i forhold til seksuelle overgreb. Endelig skal det nævnes, at bogen vil være egnet som læse-let læsning for lidt større børn, der gradvist også vil kunne trække mere forståelse ud af bogens anatomiske illustrationer og ud af efterskriftet til voksne. Det er nemmere at skabe sunde og velfungerende børn, end at afhjælpe, når de bliver voksne. Findes også som lyd- og eBog. eBog: ISBN: 978-87-93824-02-7 Lydbog: ISBN: 978-87-93824-01-0

 • af Jesper Manniche & Susanne Warming
  179,95 kr.

  Sex og graviditet tegnet og fortalt for børn Hvordan opstår et liv? Og hvordan er det nu lige, at babyer kommer ind i maven? Og hvad sker der egentlig derinde i de ni måneder, en graviditet varer? Disse og mange andre spørgsmål, børn kan stille eller undre sig over om tilblivelsen af børn, svarer jordemoder Susanne Warming og lærer Jesper Manniche på, mens grafiker Eva Flinch Gjedde illustrerer udviklingen i bogen: Da Finn kom ind. Ud over at give børn konkret viden om, hvordan et barn bliver til, kan bogen bruges til at forberede familiens øvrige børn på, når der kommer et familiemedlem mere. Sidste del af bogen er nemlig delt op i måneder og kan således ses som en kalenderbog, hvor man hver måned kan læse om, hvad der sker inde i maven.Bogen omhandler ikke kun fysiske fakta, men forholder sig også til følelser hos børn, der venter søskende - både glæden, men også nogle af de bekymringer, som kan følge med. Bogen er en forlængelse af fødselsbogen 'Da Knud kom ud', som udkom i 2016 - og nu er i 4. oplag. Begge bøger er velegnede både til familiebrug og til læsning i daginstitutioner eller til skolebrug op til 5. klassetrin.

 • af Line Wenzel
  88,95 - 211,95 kr.

  Amalie har 5 problemer:1. Signe har slået op og opfører sig som en total kælling.2. Signe er samtidig Amalies bedste veninde/klassekammerat/forsanger i deres band.3. Der er spændinger i bandet på grund af punkt. 1 og 2.4. Hele verden er befolket af bøffer eller Barbier, og Amalie orker ikke at tale med nogen af dem. Slet ikke en Barbie som smiler til hende hele fucking tiden og som insisterer på at være flink og tale pænt.5. Det er alt for let at miste grebet når folk viser sig slet ikke at passe til de fordomme hun ellers støtter sig til.Asfalteksem handler om de knubs livet kan give én når man går i 2.g og pludselig må erkende at verden overhovedet ikke hænger sammen sådan som man troede.

 • af Anika Eibe
  88,95 - 211,95 kr.

  Voldtægt.Jeg havde nægtet mig selv at sætte navn på det hele weekenden. Men nu eksploderede ordet og satte verden i stå. Dræbte tiden og standsede mit åndedræt. Så kraftfuldt var det.Men det var sandt.Det var rigtigt.Han havde voldtaget mig.Jeg tørrede næsen, og snottet trak glinsende spor over gåsehuden på min hånd. For fanden, hvor var jeg dog åndssvag! Jeg havde vel ikke været i tvivl om hvad han ville? Hvad alle ville når man kyssede til en fest, og så trak sig væk fra de andre. Det var for fanden ikke raketvidenskab.Men hvorfor havde jeg ikke vidst ...Hvorfor havde jeg ikke forudset ...?For helvede, hvor var jeg dum!DUM! DUM! FUCKING DUM!

 • af Marlene Qvist Simoni
  109,95 kr.

  Børnebøger om børns seksualitet.Her er bøgerne til børnene om netop børnenes seksualitet og ikke de voksnes, som de fleste andre børnebøger indenfor emnet seksualitet.Børn har brug for at få sat ord på de ting der sker med deres krop og deres egen seksualitet, som primært handler om nysgerrighed, kilderen og fornemmelser i kroppen.Begge bøger er til de store børn i børnehaven, så de kan få sat ord på de ting de mærker i deres krop. Det er vigtigt, at vi får givet børnene et sprog på det her område samt en viden om hvad der er helt normalt o hvad der ikke er.

 • af Marlene Qvist Simoni
  98,95 kr.

  Børnebøger om børns seksualitet.Her er bøgerne til børnene om netop børnenes seksualitet og ikke de voksnes, som de fleste andre børnebøger indenfor emnet seksualitet.Børn har brug for at få sat ord på de ting der sker med deres krop og deres egen seksualitet, som primært handler om nysgerrighed, kilderen og fornemmelser i kroppen.Begge bøger er til de store børn i børnehaven, så de kan få sat ord på de ting de mærker i deres krop. Det er vigtigt, at vi får givet børnene et sprog på det her område samt en viden om hvad der er helt normalt o hvad der ikke er.

 • af Cecilie Birkshøj
  88,95 - 211,95 kr.

  Børn af underklassen.Konger af de boligområder andre ungeblev bedt om at holde sig fra.Vi var bunden af samfundets fødekæde,og vi vidste det.19-årige Lucas er efterhånden vant til at intet går efter planen, så da han starter i 2. g på et nyt gymnasium, er forventningerne lave. Lige indtil han møder Astrid som repræsenterer alt det Lucas ikke selv er.Draget af hans hudløse ærlighed og triste øjne hvirvles Astrid ind i en verden hvor loyalitet stårover loven og konflikter løses med vold.Mod alle odds opstår et særligt bånd mellem dem. Men når modsætninger mødes, findes der ikke lykkelige slutninger.Der findes ikke lykkelige slutninger er første bindi serien Grey crows.

 • af Christina Bonde
  88,95 - 211,95 kr.

  Mit humør var dårligt, og jeg havde svært ved at koncentrere mig. Nætterne føltes uendelige. Ikke engang udmattelsen fik mig til at sove, og når det endelig lykkedes, vågede jeg med kvælningsfornemmelse og badet i sved. Hjertet pumpede alt for hårdt i brystet, og min mave opførte sig mærkeligt. Jeg følte mig konstant utilpas og blev bange for om der var noget alvorligt galt med min krop.Sienna går i 9. klasse. Tankerne fylder meget i hendes hoved, og hun gør hvad hun kan for at aflede opmærksomheden fra dem og den indre følelse af uro som sidder i kroppen.Men da hverdagen forandrer sig, mister Sienna kontrollen.Det bliver vanskeligt at passe skole, kæreste og venner når bekymringerne tager overhånd og hun ikke engang kan overskue sig selv.ANGST-serien sætter fokus på unge med angstlidelser.Bøgerne er forbundet, men kan læses i vilkårlig rækkefølge.

 • af Charlotte Fischer
  88,95 - 211,95 kr.

  Dygtig søn. Stjernesvømmer. Klog elev.Smuk pige. Fejlfri datter. Pletfrit ry.På den elitære privatskole, Agathe Kilde, er alle perfekte.Løgner. Misbruger. Tyv. Fuckboi. Skamløs.Undtagen bag facaden ...Oliver vil dø for at undgå skolens karakterræs.Jules vil dø hvis nogen opdager at han er forelsket i sin søsters kæreste.Lucia vil dø for at finde ægte kærlighed.Juliane vil dø hvis nogen finder ud af at hun stjæler piller fra sin syge bror.Bilal vil dø for at slippe ud af banden.De mener det jo ikke alvorligt, men man skal passe på hvad man ønsker sig. Hemmelighederne vil komme frem når én af de fem elever dør ...

 • af Line Wenzel
  211,95 kr.

  Danielle, de tre første linjer med navn foran, skal sættes op grafisk i sms/Messengerbobler. Thomas' skal stå til venstre, Katrines til højreThomas: Hvis du virkelig synes det er så slemt, hvorfor fortsætter du så?Katrine: Ellers kan jeg jo ikke komme ind på jurastudiet.Thomas: Skal du da det?Katrine hader egentlig at gå i 1. g, men uden en studentereksamen kommer hun ikke ind på jurauddannelsen. De ligegyldige skoledage slæber sig af sted mens hun bare venter på at det ringer ud, så hun kan gå på cafe med veninderne eller eksperimentere i køkkenet.Først da Katrine møder Thomas som er i lære som tømrer, indser hun at der er mange andre muligheder end at følge i forældrenes fodspor. Men det er ikke let at skabe en helt ny vej for sig selv når alle regner med at man skal være advokat.

 • af Christina Bonde
  211,95 kr.

  Frygten for nye anfald voksede. Jeg mistede koncentrationen og havde svært ved at følge med i timerne. Tankerne kredsede om det der ikke måtte ske, og jeg mærkede konstant efter hvordan jeg havde det indeni.Var der optakt til noget?Slog hjertet hårdere end det plejede?Var jeg svimmel?Havde smerter i brystet?Mine hænder rystede og var kolde. Jeg gøs og svedte. Krøb sammen på stolen og bad til at ingen af de andre i klassen opdagede hvordan jeg havde det.Emilie får et angstanfald i sommerferien før 9. klasse.Da skolen starter, kommer der nye anfald, og hun bliver mere og mere nervøs for at tage hjemmefra.Far siger at hun er hysterisk.Men anfaldene er virkelige, og for at undgå dem lukker Emilie sig inde på sit værelse.Indtil den dag hun begynder at få hjælp.ANGST-serien sætter fokus på unge med angstlidelser.Bøgerne er forbundet, men kan læses i vilkårlig rækkefølge.

 • af Camilla Søndergaard Andersen
  175,95 kr.

  I Nysgerrige Normbrydere kan du læse om en masse seje og kreative mennesker, som alle har været med til at forandre samfundet, fordi de har stillet spørgsmål og kæmpet for det, som de tror på. På hver deres måde har de kæmpet for at skabe et samfund, hvor alle er frie til at være sig selv og kan leve, som de har lyst til. En kamp som stadig er vigtig at kæmpe. "Jeg håber, at bogen vil inspirere dig til at stille spørgsmål og være dig selv, hvor du gør de ting, som DU har lyst til. For verden har brug for, at du er lige præcis dig."Camilla Søndergaard Andersen, forfatter

 • af Christina Bonde
  88,95 - 211,95 kr.

  Smerten dukkede frem igen. Stak underligt i brystet, og jeg samlede opmærksomheden imod den og mærkede hvordan hjertet pumpede hurtigere.Jeg tog mobilen frem og søgte på ’stik i hjertet’. Skimmede teksten som dukkede op på skærmen. Mit blik fór forbi ord som ’almindeligt’ og ’ufarligt’ og standsede ved ’hjertesygdom’.Ubehagelig varme strømmede gennem kroppen og fik mit inderste til at trække sig sammen. Jeg gispede efter luft, og omgivelserne sejlede for mit blik.Hjertesygdom ...Mikkel er lige startet i 9. klasse da hans far dør. Tankerne kredser om den blodprop som var årsagen, og inden længe får han selv symptomer på sygdom. Mikkel søger svar på nettet og går til læge som siger han er rask.Men symptomerne forsvinder ikke.ANGST-serien sætter fokus på unge med angstlidelser.Bøgerne er forbundet, men kan læses i vilkårlig rækkefølge.

 • af Christina Bonde
  88,95 - 211,95 kr.

  Jeg havde altid tænkt meget over hvordan jeg var sammen med andre. Og hvordan de så mig. Men efter vi var flyttet, fyldte de tanker mere end nogensinde.Det var som om jeg så verden med helt andre øjne. Og alle overvågede mig. Dømte mig.Ida starter i 9. klasse på en ny skole. Men noget har forandret sig i sommerferien. Noget inden i Ida. Hun forsøger at passe ind og være som de andre, men en indre modstander, et uhyre, dukker frem og vokser sig hele tiden stærkere.Snart er hver eneste dag en prøvelse. En kamp hun må overleve for at være social.ANGST-serien sætter fokus på unge med angstlidelser.Bøgerne er forbundet, men kan læses i vilkårlig rækkefølge.

 • af Carina Evytt
  88,95 - 211,95 kr.

  Mit navn er Marius, jeg er seksten år og transkønnet.Marius har vidst at hun er en pige sidenhun blev teenager.Hun er bare født i en drengs krop.Problemet er at hun ikke har fortalt det til nogen, for hvordan siger man den slags til sin familieog venner? Vil de føle sig snydt,sige at de ikke vil have mere med hende at gøre ... eller vil de acceptere det?Hun føler sig skamfuld og forkert indtil den dag hun bryder sammen over for sin søster.Hun beslutter at springe ud, men ender snarti en situation hun ikke er herre over.En situation der får hende til at genoverveje sit køn ...

 • af Katja L. Berger
  274,95 kr.

  Jeg er god til fem ting: Surfing. Videospil. Biler. Musik. Og hemmeligheder.Ved nærmere eftertanke, stryg det.Jeg er god til fire ting.Hemmeligheder?Hemmeligheder er jeg fucking fantastisk til.Taylor Dean har alle dage været en legende. Som arving til lokalsamfundets helt store helt, Reed Dean, lå det i kortene at der ventede Taylor en lys fremtid.Lige indtil dagen.En fatal uagtsomhed vælter Dean-familiens perfekte korthus, for Taylor er ikke hvad folk tror. Taylor er anderledes. Forkert.Lige indtil Chuck.Da Taylors hemmelighed afsløres for lokalsamfundet, drager han på en roadtrip der bringer ham til New Smyrna Beach. Stranden hvor hemmeligheder kan begraves i sandet, og hvor alle kan starte på en frisk.Men Taylor må sande at man ikke altid kan løbe fra sin fortid. Men måske – kun måske – kan man lære at leve med den.HVOR INGEN SER DET er andet bind i ONSHORE-serien, hvor fire unge bryder med tabuer og sætter alt på spil i kampen mod deres indre dæmoner og desperate søgen efter at høre til.

 • af Tenna Vagner
  88,95 - 211,95 kr.

  17-årige Sara har ikke rigtig nogen venner. Hun går heller ikke i det rigtige tøj, får de bedste karakterer eller har styr på hvad hun vil efter 3. g.Alt det ændres da Therese starter i klassen. Hun har nemlig store planer for deres fremtid, og det er på ingen måde billigt.De to piger kaster sig ud i en verden af luksus og sugardating, og Sara må kæmpe for at holde fast i sig selv.For hvornår krydser man grænsen mellem at være en date og til salg?

 • af Charlotte Fischer
  88,95 - 211,95 kr.

  Jeg kunne ikke stoppe det. Jeg ville have det. Æren, succesen. Følelsen af at være i toppen af hierarkiet.Jeg havde begæret. Drivet. Talentet.Jeg burde have været bange. Jeg blev advaret. Men jeg kunne ikke se det.Og hun var en del af rusen. Pigen med porcelænshuden og det blonde hår.16-årige Daniel er lige flyttet til Hellerup med sin mor og lillesøster. På den elitære privatskole, Agathe Kilde, tager smukke Ama og Mynte godt imod ham, og han forelsker sig hurtigt i Ama. Pigerne styrer skolen, og de vil ikke dele Daniel med nogen. Slet ikke Huda som er deres BFFN – best friend for never.Daniel begynder at tvivle på deres hensigter da mystiske ulykker rammer skolen.Én falder og kommer voldsomt til skade.Én bliver kørt ned.Én døde.Han mistænker at alle tre piger skjuler noget, og snart er han selv en del af løgnene. Men hemmeligheder kan ikke holdes gemt for evigt, og det er for sent at sige fra.'Vi gør alt sammen' er Ama og Myntes motto. Du er enten med dem eller i vejen.Og nogen kommer i vejen ...

 • af Cecilie Birkshøj
  88,95 - 211,95 kr.

  Der fandtes ingen ord der kunne beskrive hvordan jeg havde detda jeg så karakteren på min opgave.Der var dog ét som kom ret tæt på.Fuck.Det var første gang vi fik karakterer efter vi var startet på gymnasiet.Jeg havde vidst at det ville blive sværere.Alligevel havde jeg en forestilling om at det ikke gjaldt mig.At jeg var undtagelsen.17-årige William har altid fået topkarakterer,så at starte på gymnasiet burde ikke være nogen sag.Han må dog hurtigt erkende at forventningerne er højere end han havde forestillet sig,og presset for at opretholde sit høje gennemsnit begynder at holde ham vågen om natten.Ud over det faglige kæmper han med sin spirende forelskelse i Tanja.For hvis ikke han er god nok til skolen, hvordan kan han så være god nok til hende?

 • - Jagten på Babydukkens Forældre
  af Louise Dalskov Helbo Jul
  115,95 - 179,95 kr.

  En tidlig morgen finder Prinsesse Petra en ensom babydukke i sofaen. Hun er sikker på, at den savner sine forældre, og sammen med Prinsesseslangen tager hun ud på en lang tur for at finde dem. Undervejs i deres søgen møder de flere forskellige væsner, der alle lærer prinsesserne om forskellige måder at blive til på.Kom babydukken mon ud af et æg? Lå den i maven på sin mor? Var den engang et frø, der blæste i vinden? Og hvor er dens forældre dog henne nu? Løsningen på gåden om babydukkens forældre viser sig at være ganske anderledes, end prinsesserne troede. Bogen her er en tilblivelsesfortælling, som gør os klogere på både mælkebøttefrø, haletudser, slangeæg, gravide maver, sædceller, ægceller, sæddonation og dukkefabrikker. Vigtigst af alt handler bogen om, at forældreskab kan være mange forskellige ting, når bare kærligheden er til stede.

 • af Christina Bonde
  88,95 - 211,95 kr.

  Caroline er 13 år da hun og hendes familie tager på juleferie på den idylliske kro Wilson’s Inn i Canada.Men det som skulle være den perfekte jul i smukke, snefulde bjergomgivelser, bliver hurtigt til rædsel da hun og familien fanges i en lavine, og lillebroren dør.Efter ulykken falder Carolines verden fra hinanden. Hendes far begynder at drikke, og moren får en depression. Caroline udvikler angst og lukker sig inde.Fem år senere rejser hun tilbage til kroen for at gense stedet. Caroline forelsker sig i den tre år ældre Jonathan Wilson, og sammen med ham opdager hun sandheden om lavinen. Hun bliver samtidig involveret i Wilsonfamiliens problemer og får tildelt en opgave der kræver at hun genfinder glæden ved julen ...Større end os er en romantisk, men barsk julefortælling om at rejse sig efter en tragedie.

 • af Cecilie Birkshøj
  88,95 - 211,95 kr.

  Selv hvis Aske virkelig var til fyre, ændrede det ikke på det faktum at jeg ikke var.Selv hvis Aske havde været en pige, var han langt uden for min liga.Aske havde venner, et socialt liv, og brugte sikkert ikke sin fritid på at tænke sig selv halvt ihjel eller plage sig selv med ting der ikke var relevante.Aske var optimistisk og populær.Jeg var ... det modsatte.16-årige Anthony lader til at have styr på det hele.Lige indtil Aske dukker op.Anthony gør hvad han kan for at holde ham på afstand, men kække bemærkninger og en hård facade er ikke nok til at skubbe Aske væk, og langsomt bliver Anthony tvunget til at tage stilling til sine følelser.

 • af Charlotte Fischer
  88,95 - 211,95 kr.

  På langs. Ikke på tværs, siger stemmen i mit hoved. Jeg prikker skalpellens spids ned mod huden. Tryk hårdere!Jeg bider tænderne sammen. Mørkt blod pumper ud. Jeg skærer videre. Du skal ikke stoppe nu! Du skal ikke reddes. Du skal dø! Du fortjener at dø!Tårerne vælter ud af mine øjne. Jeg er ensom, mit hjerte er knust. Hvorfor er der ingen der holder om mig? Ingen vil holde om dig fordi du ikke fortjener det! Du kan lige så godt dø, svarer stemmen i mit hoved. 17-årige Nor bor i Nordsjællands dyreste postnummer, går på privatskole, har de rigtige venner og den smukkeste kæreste. Udadtil har han alt, men hjemme og indeni, er det et helvede. Dag efter dag bliver han nedgjort af sin far som hader ham, og stedmoren udnytter ham når faren vender ryggen til. Skammen og frustrationerne vokser, og det eneste Nor drømmer om er at komme væk ...

 • af Lise Bidstrup
  88,95 - 211,95 kr.

  Katrine og Maja startede i samme klasse på gymnasiet og blev bedste veninder. Maja var udadvendt og social. Katrine var mere til den stille side, men pigerne blev uadskillelige ... … indtil Maja ændrede sig.Hun blev stille. Pjækkede og trak sig både fra skolen og Katrine. Efter 2. g droppede Maja ud af gymnasiet.Katrine hører ikke mere fra Maja indtil den dag hun får en mail mens hun er ude at rejse.Mailen åbner for de hemmeligheder Maja dengang ikke kunne fortælle.Hemmeligheder der sætter fortiden i et meget andet lys.

 • af Katja L. Berger
  88,95 - 211,95 kr.

  "Jeg er bange for at dø.Men jeg er mere bange for at leve."Hannah er vant til at være den usynlige pige der altid har lavet sine lektier og får topkarakterer i skolen. Pigen der ser Ryan Gosling-film hver lørdag aften og aldrig skændes med sine forældre. Pigen der har det fint med blot at være til.Lige indtil Justin.Justin ændrer alt for Hannah, men at blive set har en pris, og Hannah bliver kastet ned i sorgens og skyldfølelsens afgrund til et mørke hun ikke kan komme op af igen.Lige indtil Chuck.Chuck ser Hannah som hun er; ødelagt og opslugt af selvlede, men også levende og fuld af et begravet potentiale. Det samme er Emily, Taylor og de andre unge Hannah lærer at kende på New Smyrna Beach, og i fællesskab knytter de bånd som ingen af dem ønsker, men de alle har brug for. Kan en enkelt sommer give Hannah livet tilbage? Kan en enkelt sommer lære hende at leve med skyldfølelsen over fortiden, eller er Hannahs historie forudbestemt af noget stærkere end hende selv?Hvor jeg hører til er første bind i ONSHORE-serien hvor fire unge bryder med tabuer og sætter alt på spil i kampen mod deres indre dæmoner og desperate søgen efter at høre til.

 • af Heidi Fjelstrup
  88,95 - 211,95 kr.

  ”I seng NU!” kommanderer han.Hendes ben lystrer selv om hovedet skriger nej.”Du ved godt at hvis du skal have hemmeligheder, skal de være med mig,” hvisler han tungt i hendes øre da hun passerer ham.Fugten fra hans ånde efterlader dug på hendes øreflip og får ørepiercingerne til at føles som syle. Det skyder en klam fornemmelse gennem hendes krop som ikke vil gå væk, selv længe efter at hun har gnedet dråberne bort.Ene går i 1. g på Roskilde Katedralskole. Hun skriver digte, hænger med Sasha og går til fester. Men hun bærer på en stor hemmelighed. Den fylder alt ... gennemsyrer hendes krop med ubehag. Egentlig er det hans hemmelighed. Men han har altid sagt at hun ikke må sige noget. For de hygger jo bare ... Måske fortæller jeg dig det en dag er en historie om overgreb, svigt, kærlighed og skam.

 • af Anika Eibe
  88,95 - 211,95 kr.

  Jeg er usynlig.Ingen lægger mærke til mig mere.Før blev jeg kaldt Yverhøj og Hængepat.Nu bliver jeg ikke engang set længere.Ingen ser mig.Ikke andre end Leon. Nanna er ensom.Efter Marie har fundet Daniel, er det som om der ikke er plads til Nanna længere.Men så kommer Leon. Sjove, søde Leon der virkelig er forelsket i hende. Det har ingen nogensinde været før.Men noget ved Leon er ikke helt som det skal være, og det gør Nanna bange …

 • af Anika Eibe
  88,95 - 211,95 kr.

  Jeg er bøsse. Homoseksuel. Bæskubber. Bagdørsindianer. Bøssekarl. Jeg kan blive ved, for der findes tusind øgenavne. Problemet er bare at jeg 1) ikke ønskede at afsløre min hemmelighed, og 2) jeg havde faktisk slet ikke lyst til at være bøsse. Alt i mig skreg efter at være normal. At være ligesom alle de andre. Matthias er homoseksuel. Ingen må vide det, for hans far vil slå ham ihjel hvis han finder ud af det. Men så er det godt at han har Thomas. Thomas forstår alt, og han er så sød og sjov. Problemet er bare at Matthias aldrig har mødt Thomas ... Kun på nettet.

 • af Anika Eibe
  88,95 - 211,95 kr.

  Jeg ville ønske at jeg var død. Virkelig død. Forsvundet. Væk fra jordens overflade. Død og begravet så de eneste jeg behøvede at se i øjnene var ormene. Fuck! Fuck! FUCK! Marie er blevet mobbet i årevis, men da hun starter i 9. klasse efter sommerferien er det som om noget er forandret. Drengene begynder at lægge mærke til hende, og hun går fra at være et mobbeoffer til at være én drengene gerne vil være sammen med ... Men hvad hvis hun siger nej? Bliver alt så som før?

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.