Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Børste af Annette Bjergfeldt

Børste

bind 1 i serien Børste

Bag om Børste

”Nogle folk fylder, fordi de har store maver. Andre fylder, fordi de roder så meget i hele huset, at man ikke kan komme ind ad døren. Og så er der dem, der fylder, fordi de hopper i sengene og råber højere end en hest. Netop sådan en pige kendte jeg, da jeg var barn. Hun hed Børste!” Sådan begynder denne højtlæsningsbog om Børste, der fylder langt ud over siderne. Børste er som en hindbærsodavand, nogen har rystet lidt for godt. Hun bruser af utæmmet glæde og forventning. Men det højtflyvende temperament får hende også nogle gange helt på afveje. Børstes eneste rigtige ven er naboen fru Potersen – lige indtil den dag, Ludvig med de karrygyldne øjne dukker op, og festen kan begynde. ”Børste” er historien om venskaber. Om at længes og logre. Og om at miste og finde. En bog om at give plads og tage sin plads i livet. ”Børste” er Annette Bjergfeldts debut som børnebogsforfatter. Bogen er vidunderligt illustreret af Kirsten Raagaard. ”Fra jeg læste Børste første gang, elskede jeg den! Historien er fortalt med vid og vingesus af Annette Bjergfeldt. Hendes sans for sproglige finurligheder er ubeskrivelig, og jeg kan varmt anbefale ’Børste’ til alle, både store og små!” – Sigurd Barrett BØRSTE er første bog i rækken i fortællingen om Børste

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771054088
 • Udgivet:
 • 1. maj 2012
 • 81,95 kr.
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 70,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Annette Bjergfeldt
Se alle titler
Beskrivelse af Børste
”Nogle folk fylder, fordi de har store maver. Andre fylder, fordi de roder så meget i hele huset, at man ikke kan komme ind ad døren. Og så er der dem, der fylder, fordi de hopper i sengene og råber højere end en hest. Netop sådan en pige kendte jeg, da jeg var barn. Hun hed Børste!”

Sådan begynder denne højtlæsningsbog om Børste, der fylder langt ud over siderne. Børste er som en hindbærsodavand, nogen har rystet lidt for godt. Hun bruser af utæmmet glæde og forventning. Men det højtflyvende temperament får hende også nogle gange helt på afveje.

Børstes eneste rigtige ven er naboen fru Potersen – lige indtil den dag, Ludvig med de karrygyldne øjne dukker op, og festen kan begynde.

”Børste” er historien om venskaber. Om at længes og logre. Og om at miste og finde. En bog om at give plads og tage sin plads i livet.

”Børste” er Annette Bjergfeldts debut som børnebogsforfatter. Bogen er vidunderligt illustreret af Kirsten Raagaard.

”Fra jeg læste Børste første gang, elskede jeg den! Historien er fortalt med vid og vingesus af Annette Bjergfeldt. Hendes sans for sproglige finurligheder er ubeskrivelig, og jeg kan varmt anbefale ’Børste’ til alle, både store og små!”
– Sigurd Barrett

BØRSTE er første bog i rækken i fortællingen om Børste
Brugerbedømmelser af Børste
 • Lene L. 18. februar 2019

  Børste er blandt de allerbedste børnebøger på det danske marked Læs den højt. Både dit barn og du selv vil elske den."
  Børste er en af de bøger som man vil læse mange gange.


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Børste findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.