Bag om Brasiliansk grill, tapas og streetfood
Brasiliansk - grill, tapas & streetfood er for alle, der kan lide afslappet, veltilberedt mad med masser af varierende smagsindtryk. Er du vild med grillet kød med lækre, friske og farverige salsaer og skønne salater til? Har du lyst til sprøde snacks med f.eks. kylling og delikate fiske- og skaldyrs-retter i cremede kokossaucer? Så er denne bog noget for dig. Du får selvfølgelig også opskrifter på sødt med chokolade, karamel, nødder og frugt, forfriskende smoothies og spændende drinks. Forfatteren Bente Nissen Lundsgaard underviser i mexicansk streetfood i Meyers Madhus. Hun står bag en lang række kogebøger, heriblandt flere bestsellere, og har i snart 20 år været madskribent ved bl.a. Egmont Magasiner. Hun finder stor inspiration til sine opskrifter i de forskellige syd-, mellem- og nordamerikanske køkkener, hvorfor det amerikanske kontinent også har været målet for en række inspirerende madrejser og kokkeskoleophold. Til denne bog har den brasilianske ambassadør i Danmark Carlos Paranhos ydet bistand med viden om den brasilianske madkultur og råvarer.
Vis mere