Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Brødrene Løvehjerte - Astrid Lindgren - Lydbog

Bag om Brødrene Løvehjerte

‘Brødrene Løvehjerte’ af Astrid Lindgren er en fantastisk fortælling til børn, som aldrig går af mode at læse. En eventyrlig historie om brødrene Løve; om storebroren Jonathan der fortæller hans lillebror Karl om Nangijala. Nangijala er et sted, man kommer til, når man dør. I forbindelse med at Karl har en dødelig sygdom, får han fortalt af Jonathan, hvilket liv der venter ham efter døden. Pludselig starter en ildebrand i brødrenes lejlighed, og Jonathan må tage sin lillebror til sig og hoppe ud af vinduet. Karl overlever springet, men må se sin storebror afgå ved døden. Han sidder tilbage helt alene og spekulerer på om Nangijala i virkeligheden findes. ‘Brødrene Løvehjerte’ er en fantastisk børnefortælling om børns forhold til døden, som er en historie, de fleste kender verden over. Find Astrid Lindgrens ‘Brødrene Løvehjerte’ som fysisk bog, e-bog eller hør historien som lydbog.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702073416
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 2. Juni 2008
 • Oplæser:
 • Ellen Hillingsø
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Brødrene Løvehjerte

‘Brødrene Løvehjerte’ af Astrid Lindgren er en fantastisk fortælling til børn, som aldrig går af mode at læse. En eventyrlig historie om brødrene Løve; om storebroren Jonathan der fortæller hans lillebror Karl om Nangijala. Nangijala er et sted, man kommer til, når man dør. I forbindelse med at Karl har en dødelig sygdom, får han fortalt af Jonathan, hvilket liv der venter ham efter døden.

Pludselig starter en ildebrand i brødrenes lejlighed, og Jonathan må tage sin lillebror til sig og hoppe ud af vinduet. Karl overlever springet, men må se sin storebror afgå ved døden. Han sidder tilbage helt alene og spekulerer på om Nangijala i virkeligheden findes.

‘Brødrene Løvehjerte’ er en fantastisk børnefortælling om børns forhold til døden, som er en historie, de fleste kender verden over. Find Astrid Lindgrens ‘Brødrene Løvehjerte’ som fysisk bog, e-bog eller hør historien som lydbog.

Forlagets beskrivelse af Brødrene Løvehjerte

'Brødrene Løvehjerte' er måske den af Astrid Lindgrens fortællinger, der rammer hjertet allerdybest. Det er den livskraftige, kloge og kærlige historie om brødrene Tvebak og Jonathan, som efter sygdom og død mødes i eventyrlandet Nangijala, hvor alt kan ske.
Indlæst af skuespiller Ellen Hillingsø, som er kendt fra sine roller på både film og tv. På film har hun blandt andet medvirket i 'Sekten', som gav hende en Robert for årets kvindelige birolle, i Hella Joofs 'En kort en lang' og i Christoffer Boes 'Allegro'. Mest kendt er hun dog for sin rolle i Ole Bornedals tv-serie 'Charlot og Charlotte', samt for serierne 'Nikolaj og Julie' og 'Livvagterne'.

Brugerbedømmelser af Brødrene Løvehjerte

 • lise a. 3. December 2021

  God service, bøgerne kom hurtigt frem. Rigtig fint og jeg er tilfreds

 • Morten Z. 24. Januar 2021

  Jeg bestilte bogen samt et spil lige efter Moder Mette, stolt og stærk som færgen Sjælland, lukkede ned for detailhandlen.
  Alligevel formåede Tales og kureren at få begge varer leveret i tide til 5 års fødselsdag.

  Tales kommer, endnu engang, med de stærkeste anbefalinger herfra️


Find lignende bøger
Bogen Brødrene Løvehjerte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.