Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Brødrene Løvehjerte - Astrid Lindgren - Lydbog

Bag om Brødrene Løvehjerte

‘Brødrene Løvehjerte’ af Astrid Lindgren er en fantastisk fortælling til børn, som aldrig går af mode at læse. En eventyrlig historie om brødrene Løve; om storebroren Jonathan der fortæller hans lillebror Karl om Nangijala. Nangijala er et sted, man kommer til, når man dør. I forbindelse med at Karl har en dødelig sygdom, får han fortalt af Jonathan, hvilket liv der venter ham efter døden. Pludselig starter en ildebrand i brødrenes lejlighed, og Jonathan må tage sin lillebror til sig og hoppe ud af vinduet. Karl overlever springet, men må se sin storebror afgå ved døden. Han sidder tilbage helt alene og spekulerer på om Nangijala i virkeligheden findes. ‘Brødrene Løvehjerte’ er en fantastisk børnefortælling om børns forhold til døden, som er en historie, de fleste kender verden over. Find Astrid Lindgrens ‘Brødrene Løvehjerte’ som fysisk bog, e-bog eller hør historien som lydbog.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702170474
 • Format:
 • CD
 • Udgivet:
 • 8. Oktober 2015
 • 1-2 hverdage.
 • 25. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Brødrene Løvehjerte

  Beskrivelse af Brødrene Løvehjerte

  ‘Brødrene Løvehjerte’ af Astrid Lindgren er en fantastisk fortælling til børn, som aldrig går af mode at læse. En eventyrlig historie om brødrene Løve; om storebroren Jonathan der fortæller hans lillebror Karl om Nangijala. Nangijala er et sted, man kommer til, når man dør. I forbindelse med at Karl har en dødelig sygdom, får han fortalt af Jonathan, hvilket liv der venter ham efter døden.

  Pludselig starter en ildebrand i brødrenes lejlighed, og Jonathan må tage sin lillebror til sig og hoppe ud af vinduet. Karl overlever springet, men må se sin storebror afgå ved døden. Han sidder tilbage helt alene og spekulerer på om Nangijala i virkeligheden findes.

  ‘Brødrene Løvehjerte’ er en fantastisk børnefortælling om børns forhold til døden, som er en historie, de fleste kender verden over. Find Astrid Lindgrens ‘Brødrene Løvehjerte’ som fysisk bog, e-bog eller hør historien som lydbog.

  Forlagets beskrivelse af Brødrene Løvehjerte

  Tvebaks storebror Jonathan fortæller for ham om Nangijala, landet man kommer til, når man dør. For Tvebak er lille og bange, og han skal snart dø. "I Nangijala har man lov at være med i eventyr fra morgen til aften og natten med. For det er i Nangijala, at alle eventyr sker."
  Så det er godt, at Tvebak ikke skal være i Nangijala uden Jonathan. Godt, at de tilsammen kan blive Brødrene Løvehjerte. Astrid Lindgrens mesterværk er i 30-året for bogens udgivelse blevet nyoversat med kærlig respekt for tekstens lavmælte mundtlige fortælletone.

  Brugerbedømmelser af Brødrene Løvehjerte

  • lise a. 3. December 2021

   God service, bøgerne kom hurtigt frem. Rigtig fint og jeg er tilfreds

  • Morten Z. 24. Januar 2021

   Jeg bestilte bogen samt et spil lige efter Moder Mette, stolt og stærk som færgen Sjælland, lukkede ned for detailhandlen.
   Alligevel formåede Tales og kureren at få begge varer leveret i tide til 5 års fødselsdag.

   Tales kommer, endnu engang, med de stærkeste anbefalinger herfra️


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.