Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Carl Jørgensens Univers - Michael Hardenfelt - Bog

Bag om Carl Jørgensens Univers

Handlingen i manuskriptet er henlagt til begyndelsen af 1980’erne. Hovedpersonen er den 23-årige Carl, som kæmper med at finde en plads i tilværelsen samt en seksuel og menneskelig identitet, men fortsat er under påvirkning af sin afdøde småkriminelle far og generelt har vanskeligt ved at finde sig til rette i systemet. Manuskriptet er i princippet skrevet, mens handlingen finder sted, og kommenteres i begyndelsen af hvert kapitel og i prologen af Carl selv, som ser tilbage på og kommenterer fordums begivenheder 35 år senere. Romanen starter i København – på Frederiksberg, i Centrum og på Vesterbro. Hælerivirksomhed og hashhandel fører Carl til Spanien, hvor festen fortsætter. Sidste del er en blanding af roman og reportage fra danskermiljøet i Sydspanien i den pågældende periode. En lang række primært afdøde personer nævnes med deres rigtige navne, mens enkelte nulevende personer er udstyret med fiktive navne, men dog nok vil være genkendelige for en stor læsergruppe. I hele tredje del er fiktion konstant vævet ind i reportage. Forfatteren har selv levet i en længere årrække i Spanien og drev i den beskrevne periode værtshus i Torremolinos sammen med en dansk partner.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740465570
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 420
 • Udgivet:
 • 3. Oktober 2021
 • Udgave:
 • 1
 • 2-4 uger.
 • 12. April 2023

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Carl Jørgensens Univers

Handlingen i manuskriptet er henlagt til begyndelsen af 1980’erne. Hovedpersonen er den 23-årige Carl, som kæmper med at finde en plads i tilværelsen samt en seksuel og menneskelig identitet, men fortsat er under påvirkning af sin afdøde småkriminelle far og generelt har vanskeligt ved at finde sig til rette i systemet.
Manuskriptet er i princippet skrevet, mens handlingen finder sted, og kommenteres i begyndelsen af hvert kapitel og i prologen af Carl selv, som ser tilbage på og kommenterer fordums begivenheder 35 år senere.
Romanen starter i København – på Frederiksberg, i Centrum og på Vesterbro. Hælerivirksomhed og hashhandel fører Carl til Spanien, hvor festen fortsætter.
Sidste del er en blanding af roman og reportage fra danskermiljøet i Sydspanien i den pågældende periode. En lang række primært afdøde personer nævnes med deres rigtige navne, mens enkelte nulevende personer er udstyret med fiktive navne, men dog nok vil være genkendelige for en stor læsergruppe. I hele tredje del er fiktion konstant vævet ind i reportage.
Forfatteren har selv levet i en længere årrække i Spanien og drev i den beskrevne periode værtshus i Torremolinos sammen med en dansk partner.

Forlagets beskrivelse af Carl Jørgensens Univers

I begyndelsen af 1980'erne følger vi Carl Jørgensen i en hektisk periode af hans liv. Først på kanten af et almindeligt borgerligt liv i København og senere fortsætter festen i Torremolinos på Solkysten i Spanien. En god drengerøvs-bog for voksne skrevet i et letlæst sprog (Lektørudtalelse, DBC).

Handlingen er henlagt til begyndelsen af 1980'erne. Hovedpersonen er den 23-årige Carl, som kæmper med at finde en plads i tilværelsen samt en seksuel og menneskelig identitet, men fortsat er under påvirkning af sin afdøde småkriminelle far og generelt har svært ved at finde sig til rette i systemet. I løbet af Carls ophold i forskellige miljøer ses, hvordan han udvikler sig og tilpasser sig de forskellige forhold, han involverer sig i.

Bogen er i princippet skrevet, mens handlingen finder sted, og kommenteres i begyndelsen af hvert kapitel og i prologen af Carl selv, som ser tilbage på fordums begivenheder 35 år senere.

Brugerbedømmelser af Carl Jørgensens UniversFind lignende bøger
Bogen Carl Jørgensens Univers findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.