Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Charons sølv 2 - De dødes skygger - Lasse Bo Andersen - E-bog

Bag om Charons sølv 2 - De dødes skygger

Carl og Malthe leder efter færgemanden Charons skat. De skal finde krukken med sølvmønterne for at redde Carls morfar fra et efterliv som spøgelse. Men færgemanden tror, at det er Carl og Malthe, som har stjålet hans sølv, så han er ude efter dem. Carls onkel Henrik dukker op. Han er kommet hjem for at deltage i morfars begravelse. Eller er han? Det hele bliver kun værre, da færgemanden pludselig bringer de dødes skygger ind i jagten på skatten ... »Serien er spændende, hårrejsende og sjov.« Lektørudtalelse, DBC, Dansk BiblioteksCenter »Det er en velskrevet bog som ikke lige er til at lægge fra sig.« Bogrummet.dk »Her er fuld skrue på fortællingen hele vejen.« Gyseren.dk »Der er action og spænding fra start til slut i Charons sølv-serien.« Bogblogger.dk Serien om jagten på Charons Sølv er fyldt med spænding og uhygge for 10-12-årige. Let at læse. Lix 22-23. DE DØDES SKYGGER er andet bind af tre i serien. Siden midten af 1990’erne har den danske tegneserietegner og forfatter Lasse Bo Andersen skrevet krimier og gyserfortællinger for børn. Han har også skrevet bøger til voksne og leveret historier og idéer til Anders And & Co.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726625783
 • Udgivet:
 • 21. August 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Charons sølv 2 - De dødes skygger

  Beskrivelse af Charons sølv 2 - De dødes skygger

  Carl og Malthe leder efter færgemanden Charons skat. De skal finde krukken med sølvmønterne for at redde Carls morfar fra et efterliv som spøgelse. Men færgemanden tror, at det er Carl og Malthe, som har stjålet hans sølv, så han er ude efter dem. Carls onkel Henrik dukker op. Han er kommet hjem for at deltage i morfars begravelse. Eller er han? Det hele bliver kun værre, da færgemanden pludselig bringer de dødes skygger ind i jagten på skatten ...

  »Serien er spændende, hårrejsende og sjov.«
  Lektørudtalelse, DBC, Dansk BiblioteksCenter

  »Det er en velskrevet bog som ikke lige er til at lægge fra sig.«
  Bogrummet.dk

  »Her er fuld skrue på fortællingen hele vejen.«
  Gyseren.dk

  »Der er action og spænding fra start til slut i Charons sølv-serien.«
  Bogblogger.dk

  Serien om jagten på Charons Sølv er fyldt med spænding og uhygge for 10-12-årige. Let at læse. Lix 22-23. DE DØDES SKYGGER er andet bind af tre i serien.

  Siden midten af 1990’erne har den danske tegneserietegner og forfatter Lasse Bo Andersen skrevet krimier og gyserfortællinger for børn. Han har også skrevet bøger til voksne og leveret historier og idéer til Anders And & Co.

  Brugerbedømmelser af Charons sølv 2 - De dødes skygger  Find lignende bøger
  Bogen Charons sølv 2 - De dødes skygger findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.