Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes - Franz Muller - Bog

- Volume III

Bag om Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes

Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes summarizes the present knowledge of the chemical and physical properties of free flavin, modified flavins occurring in nature, and deazaflavin.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781315891460
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 684
  • Udgivet:
  • 18. december 2017
  • Størrelse:
  • 178x254x0 mm.
  • Vægt:
  • 453 g.
  • 2-4 uger.
  • 18. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes

Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes summarizes the present knowledge of the chemical and physical properties of free flavin, modified flavins occurring in nature, and deazaflavin.

Brugerbedømmelser af Chemistry and Biochemistry of Flavoenzymes



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.