Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Cirkulær Samsø - Knud Tybirk - E-bog

Bag om Cirkulær Samsø

Diskussion af fødevareproduktionen på Samsø fremover: Kan den blive mere bæredygtig? Kan den blive mere cirkulær så stoffet kører i kredsløb og bliver genbrugt? Behøver man skelne mellem økologisk og konventionelt landbrug? Knud Tybirk (f. 1960) er biolog, ph.d., med forskningsbaggrund og rådgiver om natur, landbrug, biomasse m.v. Ansat i Samsø Kommune som leder af et femårigt projekt om cirkulær økonomi og bæredygtig fødevareproduktion finansieret af VELUXFONDEN – Biosamfund Samsø. Efter en del år som fritidssamsing er han nu fastboende ’ny-samsing’ med biavl som hobby.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797224823
  • Udgivet:
  • 16. Juli 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Cirkulær Samsø

Diskussion af fødevareproduktionen på Samsø fremover: Kan den blive mere bæredygtig? Kan den blive mere cirkulær så stoffet kører i kredsløb og bliver genbrugt? Behøver man skelne mellem økologisk og konventionelt landbrug?

Knud Tybirk (f. 1960) er biolog, ph.d., med forskningsbaggrund og rådgiver om natur, landbrug, biomasse m.v. Ansat i Samsø Kommune som leder af et femårigt projekt om cirkulær økonomi og bæredygtig fødevareproduktion finansieret af VELUXFONDEN – Biosamfund Samsø. Efter en del år som fritidssamsing er han nu fastboende ’ny-samsing’ med biavl som hobby.

Brugerbedømmelser af Cirkulær SamsøFind lignende bøger
Bogen Cirkulær Samsø findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.