Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Comkean præsenterer - Simba og kattenapperne - Michael Kamp - E-bog

Bag om Comkean præsenterer - Simba og kattenapperne

Meget er forandret for Simba. Han er flyttet fra København hjem til Charlys mor, og skal nu vænne sig til at være udekat. Men Charlys mor har en hund – Otto – en lille skeløjet mops som bjæffer og farer rundt dagen lang ... og så elsker han at snuse Simba bagi. Simba må skrue bissen på for at få Otto til at forstå at han skal holde snuden for sig selv, men det er lidt svært for den lille mops at forstå. En dag støder Simba på en ny udfordring. En stor fyr tager et billede af ham, og pludselig står Simba over for en ny trussel. Simba og kattenapperne er skrevet af Charly Baasch (ComKean) og børnebogsforfatter Michael Kamp. Illustreret af Flemming Schmidt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788758844909
  • Udgivet:
  • 30. Juni 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Comkean præsenterer - Simba og kattenapperne

Meget er forandret for Simba.
Han er flyttet fra København hjem til Charlys mor, og skal nu vænne sig til at være udekat. Men Charlys mor har en hund – Otto – en lille skeløjet mops som bjæffer og farer rundt dagen lang ... og så elsker han at snuse Simba bagi. Simba må skrue bissen på for at få Otto til at forstå at han skal holde snuden for sig selv, men det er lidt svært for den lille mops at forstå.
En dag støder Simba på en ny udfordring. En stor fyr tager et billede af ham, og pludselig står Simba over for en ny trussel.

Simba og kattenapperne er skrevet af Charly Baasch (ComKean) og børnebogsforfatter Michael Kamp. Illustreret af Flemming Schmidt.

Brugerbedømmelser af Comkean præsenterer - Simba og kattenapperneFind lignende bøger
Bogen Comkean præsenterer - Simba og kattenapperne findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.