Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Complete Art and Science of Sausage Making - Tonia Reinhard - Bog

Bag om Complete Art and Science of Sausage Making

Tania Reinhard explains the science to making sausages (both meat and vegetarian/vegan), taking all the guesswork out of it, making it a fun, safe and exciting project for any aspiring sausage maker.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780778805359
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 272
  • Udgivet:
  • 1. juli 2016
  • Størrelse:
  • 183x256x16 mm.
  • Vægt:
  • 574 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Complete Art and Science of Sausage Making

Tania Reinhard explains the science to making sausages (both meat and vegetarian/vegan), taking all the guesswork out of it, making it a fun, safe and exciting project for any aspiring sausage maker.

Brugerbedømmelser af Complete Art and Science of Sausage Making



Find lignende bøger
Bogen Complete Art and Science of Sausage Making findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.