Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

D-Dag – Operation Overlord 6. juni 1944 - Jakob Sørensen - Lydbog

Bag om D-Dag – Operation Overlord 6. juni 1944

Europas fremtid stod på spil, da næsten 150.000 allierede soldater blev landsat på Normandiets kyst den 6. juni 1944. Det blev startskuddet til den største landgangsoperation nogensinde. Med D-Dag fortæller Jakob Sørensen historien om D-dag og giver et overblik over invasionen af Normandiet, hvor over 800 danske søfolk deltog, og et indblik i, hvordan den blev planlagt, hvordan den konkret forløb på dagen den 6. juni, og hvilken betydning den havde for Anden Verdenskrigs udfald. ANMELDERCITATER "Dynamisk vekslen mellem de fascinerende krigstekniske detaljer og de store strategiske linjer. Det hele er der" - 5 stjerner, Berlingske Tidende "Rent ud fortræffelig" - Jyllands-Posten "Giver et fremragende billede af de grufulde kampe" - historie-online.dk "Velskrevet skildring af D-dag" - Kristeligt Dagblad "Jakob Sørensens bog er veldokumenteret, holdt i et flydende sprog og med anvendelse af de termer, der knytter sig til militære styrkers indsættelser. Bogen kan meget anbefales." - Steen Søndergaard Jensen, Helsingør Dagblad OM FORFATTEREN Jakob Sørensen (f.1973), historiker og forfatter. Har redigeret og bidraget til flere antologier og er medforfatter til Påskekrisen 1948 (2000) og Danmark besat (2005) og har senest skrevet For Danmarks ære (2011).

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711640586
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 12. April 2016
 • Oplæser:
 • Bjarne Mouridsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af D-Dag – Operation Overlord 6. juni 1944

Europas fremtid stod på spil, da næsten 150.000 allierede soldater blev landsat på Normandiets kyst den 6. juni 1944. Det blev startskuddet til den største landgangsoperation nogensinde. Med D-Dag fortæller Jakob Sørensen historien om D-dag og giver et overblik over invasionen af Normandiet, hvor over 800 danske søfolk deltog, og et indblik i, hvordan den blev planlagt, hvordan den konkret forløb på dagen den 6. juni, og hvilken betydning den havde for Anden Verdenskrigs udfald.

ANMELDERCITATER
"Dynamisk vekslen mellem de fascinerende krigstekniske detaljer og de store strategiske linjer. Det hele er der"
- 5 stjerner, Berlingske Tidende

"Rent ud fortræffelig"
- Jyllands-Posten

"Giver et fremragende billede af de grufulde kampe"
- historie-online.dk

"Velskrevet skildring af D-dag"
- Kristeligt Dagblad

"Jakob Sørensens bog er veldokumenteret, holdt i et flydende sprog og med anvendelse af de termer, der knytter sig til militære styrkers indsættelser. Bogen kan meget anbefales."
- Steen Søndergaard Jensen, Helsingør Dagblad

OM FORFATTEREN
Jakob Sørensen (f.1973), historiker og forfatter. Har redigeret og bidraget til flere antologier og er medforfatter til Påskekrisen 1948 (2000) og Danmark besat (2005) og har senest skrevet For Danmarks ære (2011).

Brugerbedømmelser af D-Dag – Operation Overlord 6. juni 1944Find lignende bøger
Bogen D-Dag – Operation Overlord 6. juni 1944 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.