Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

D-dag - Jakob Sørensen - E-bog

- Operation Overlord 6. juni 1944

Bag om D-dag

D-DAG er hele historien om ”Operation Overlord”, den største landgangsoperation nogensinde. En operation af afgørende betydning for 2. verdenskrigs udfald og for Europas befrielse fra nazismen. En dato, der står mejslet i verdenshistorien: 6. juni 1944. Historiker Jakob Sørensen fortæller i denne bog hele den dramatiske historie om de allieredes invasionen af Normandiet, som mere end 800 danske søfolk deltog i. Et spændende, velfortalt stykke militærhistorie, rigt illustreret med billeder og kort, samt en guide til de vigtige krigshistoriske seværdigheder såsom landgangstrandene Utah og Omaha Beach, det udbombede Pointe de Hoc-landskab og den amerikanske kirkegård med de tusindtallige hvide kors på snorlige rækker.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770363440
  • Udgivet:
  • 29. Marts 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af D-dag

D-DAG er hele historien om ”Operation Overlord”, den største landgangsoperation nogensinde. En operation af afgørende betydning for 2. verdenskrigs udfald og for Europas befrielse fra nazismen. En dato, der står mejslet i verdenshistorien: 6. juni 1944.

Historiker Jakob Sørensen fortæller i denne bog hele den dramatiske historie om de allieredes invasionen af Normandiet, som mere end 800 danske søfolk deltog i. Et spændende, velfortalt stykke militærhistorie, rigt illustreret med billeder og kort, samt en guide til de vigtige krigshistoriske seværdigheder såsom landgangstrandene Utah og Omaha Beach, det udbombede Pointe de Hoc-landskab og den amerikanske kirkegård med de tusindtallige hvide kors på snorlige rækker.

Brugerbedømmelser af D-dagFind lignende bøger
Bogen D-dag findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.