Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Da fremtiden blev stjålet - Lasse Spang Olsen - Lydbog

Bag om Da fremtiden blev stjålet

Tag med på den vildeste rejse i både tid og sted, når syv-årige Lula skal redde intet mindre end fremtiden, som er blevet stjålet fra Himlen, hvor den normalt styres af blæksprutten fru Mortensen. Som altså er kidnappet af en flok sørøvere og nu befinder sig et sted på jorden! Forvirret? Det er Lula også. Men hun skal heldigvis ikke klare det hele selv – hun får hjælp af den uheldige engel Hassan og hendes egen tiptiptipoldefar Arne, en meget lidt modig ridder … Lasse Spang Olsen debuterer som børnebogsforfatter med Da fremtiden blev stjålet – en højtlæsningsbog for hele familien, hvor ingen vil kunne gætte, hvad der sker i næste kapitel, men alle vil kunne grine med!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740061871
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 14. Maj 2020
 • Oplæser:
 • Lasse Spang Olsen
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Da fremtiden blev stjålet

  Beskrivelse af Da fremtiden blev stjålet

  Tag med på den vildeste rejse i både tid og sted, når syv-årige Lula skal redde intet mindre end fremtiden,

  som er blevet stjålet fra Himlen, hvor den normalt styres af blæksprutten fru Mortensen. Som altså er kidnappet af en flok sørøvere og nu befinder sig et sted på jorden! Forvirret? Det er Lula også.


  Men hun skal heldigvis ikke klare det hele selv – hun får hjælp af den uheldige engel Hassan og hendes egen tiptiptipoldefar Arne, en meget lidt modig ridder …

  Lasse Spang Olsen debuterer som børnebogsforfatter med Da fremtiden blev stjålet – en højtlæsningsbog for hele familien, hvor ingen vil kunne gætte, hvad der sker i næste kapitel, men alle vil kunne grine med!

  Forlagets beskrivelse af Da fremtiden blev stjålet

  Tag med på den vildeste rejse i både tid og sted, når syv-årige Lula skal redde intet mindre end fremtiden, som er blevet stjålet fra Himlen, hvor den normalt styres af blæksprutten fru Mortensen. Som altså er kidnappet af en flok sørøvere og nu befinder sig et sted på jorden! Forvirret? Det er Lula også.

  Men hun skal heldigvis ikke klare det hele selv – hun får hjælp af den uheldige engel Hassan og hendes egen tiptiptipoldefar Arne, en meget lidt modig ridder …

  Lasse Spang Olsen debuterer som børnebogsforfatter med Da fremtiden blev stjålet – og har selv lavet lyddesign og lydeffekter og indlæst alle stemmer (bortset fra Guds). Al musikken i lydbogen er lavet af den norske komponist George Keller.

  Da fremtiden blev stjålet er en lydbog for hele familien, hvor ingen vil kunne gætte, hvad der sker i næste kapitel, men alle vil kunne grine med!

  Brugerbedømmelser af Da fremtiden blev stjålet

  • Julie L. 1. Juli 2021

   Skør bog, som ikke lige er min kop te, men min datter kan godt lide den.


  Find lignende bøger
  Bogen Da fremtiden blev stjålet findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.