Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lasse Spang Olsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Lasse Spang Olsen
  Stream i Appen

  Tag med på den vildeste rejse i både tid og sted, når syv-årige Lula skal redde intet mindre end fremtiden,som er blevet stjålet fra Himlen, hvor den normalt styres af blæksprutten fru Mortensen. Som altså er kidnappet af en flok sørøvere og nu befinder sig et sted på jorden! Forvirret? Det er Lula også. Men hun skal heldigvis ikke klare det hele selv – hun får hjælp af den uheldige engel Hassan og hendes egen tiptiptipoldefar Arne, en meget lidt modig ridder …Lasse Spang Olsen debuterer som børnebogsforfatter med Da fremtiden blev stjålet – en højtlæsningsbog for hele familien, hvor ingen vil kunne gætte, hvad der sker i næste kapitel, men alle vil kunne grine med!

  Stream i AppenFysisk bog
 • - En sand historie om at overleve
  af Lasse Spang Olsen
  122,95 - 197,95 kr.

  Dette er den sande historie om to mænds heroiske, men tilsyneladende umulige kamp for at overleve. En skibskok er strandet i en luftlomme i vraget af et sunket skib 34 meter under havets overflade. Med næsten ingen ilt og uden at nogen aner, at han er i live. Men nogen kommer ham alligevel til undsætning.Tre dage senere ankommer et redningsskib for at bjærge de døde. En nyuddannet dykker bliver som den første sendt ind, og til sin skræk og store overraskelse finder han kokken i live, dybt inde i det sunkne skib.Men det er først nu problemerne virkelig begynder, og de er begge i livsfare.Bogen bygger på Lasse Spang Olsens nye dokumentarfilm; på Lasses interviews med alle involverede samt blandt andet på de utrolige autentiske optagelser fra dykkerhjelme, kameraer og radiokommunikation. Og bogen er rigt illustreret med Lasse Spang Olsens egne stills, framegrabs og fotos.

 • af Lasse Spang Olsen
  74,95 - 93,95 kr.

  Lasse Spang Olsen er kendt som frygtløs stuntmand og filminstruktør til actionfilm, men i sine unge dage havde han en stor skræk for vand og hav. I "Under de syv have" fortæller han om, hvordan han har overvundet sin vandskræk og har lært at dykke. Det har ført til adskillige vilde eventyr og oplevelser under havoverfladen, heriblandt oplevelsen med at udforske det myteomspundne skibsvrag Flying Enterprise og dets mystiske last, som Spang Olsens dokumentarfilm "Det skæve skib" fra 2002 omhandler. "Under de syv have" blev udgivet første gang i 2003 og genudgivet i 2021. I årene der er gået mellem første og anden udgivelse har dykkerfaget ændret og udviklet sig markant. Lasse Spang Olsen (f. 1965) er en dansk forfatter, stuntmand og instruktør. Han er søn af tegneren og forfatteren Ib Spang Olsen. Som ung var Lasse sammen med sin bror, Martin Spang Olsen, med til at indføre stuntfaget i Danmark, og sammen havde de i en periode en stuntskole i København. Som instruktør står Lasse Spang Olsen bag en lang række anmelderdarlings, herunder "I Kina spiser de hunde" fra 1999 og "Gamle mænd i nye biler" fra 2002 med Nikolaj Lie Kaas og Kim Bodnia i hovedrollerne. Han har også instrueret en række dokumentarfilm om blandt andet stunts og dykning.

 • af Gretelise Holm, Thomas Bredsdorff, Marianne Jelved, mfl.
  92,95 - 137,95 kr.

  I "Mit livs lærer" fortæller en række fremtrædende danskere om den lærer, der betød alverden for, at de blev til dem, vi kender i dag.Med bidrag fra Anders Agger, Ane Cortzen, Ayse Dudu Tepe, Birthe Rønn Hornbech, Gretelise Holm, Hassan Preisler, Jokum Rohde, Lasse Spang Olsen, Poul Nesgaard, Preben Wilhjelm, Rushy Rashid og Thomas Bredsdorff.

 • af Gretelise Holm, Thomas Bredsdorff, Marianne Jelved, mfl.
  924,95 kr.

  Hvem var dit livs lærer? Det spørgsmål svarer en række fremtrædende danskere på i denne bog, når de fortæller om den lærer, der betød alverden for, at de blev til dem, vi kender i dag.Med bidrag fra:Anders AggerAne CortzenAyse Dudu Tepe Birthe Rønn Hornbech Gretelise Holm Hassan Preisler Jokum RohdeLasse Spang Olsen Marianne Jelved Poul Nesgaard Preben Wilhjelm Rushy Rashid Thomas BredsdorffUdgivelsen er en storskrift-udgave i 1 bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.