Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Dæmonernes hav - Runa Sørensen - E-bog

Bag om Dæmonernes hav

Horeungen Ulf bor på en ø omgivet af et dystert hav fuldt af dæmoner. Det eneste, der kan beskytte en fra dæmonerne, er øens vogtere, men dem har onde kræfter forvandlet til sten. En dag, da Ulf og hans bror stjæler fra borgkøkkenet, bliver de fanget og smidt ned til lindormen. Et kæmpemæssigt kødædende bæst. Det lykkes dem imidlertid at undslippe lindormen, men på deres flugt kommer Ulf til at røre ved et magisk horn, som er nøglen til ældgamle kræfter. Efter mødet med det magiske horn befinder Ulf sig pludselig midt i et uhyggeligt offerritual, hvor han er hovedpersonen. Uddrag af bogen Uden varsel dukker lindormen pludselig op af vandet og smækker et hovedløst lig ned for fødderne af mig. Jeg glor overrumplet ind i den dødes halsåbning, som er flosset og fyldt med knuste knoglesplinter. Med et veltilfreds grynt kaster lindormen sig over liget og begynder at flå i det, så de lange slimede tarme dingler som guirlander ud af munden på den. Om forfatteren Runa Sørensen er født og opvokset med Vadehavet som nærmeste nabo. Hun kender derfor alt til dets forførende skønhed og lunefulde vildskab. Hendes interesse for historie og mystik har bragt hende vidt omkring, og med en uddannelse som skibsassistent har hun sejlet på en stor del af verdens have.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772371894
 • Udgivet:
 • 14. August 2020
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Dæmonernes hav

  Beskrivelse af Dæmonernes hav

  Horeungen Ulf bor på en ø omgivet af et dystert hav fuldt af dæmoner. Det eneste, der kan beskytte en fra dæmonerne, er øens vogtere, men dem har onde kræfter forvandlet til sten. En dag, da Ulf og hans bror stjæler fra borgkøkkenet, bliver de fanget og smidt ned til lindormen. Et kæmpemæssigt kødædende bæst. Det lykkes dem imidlertid at undslippe lindormen, men på deres flugt kommer Ulf til at røre ved et magisk horn, som er nøglen til ældgamle kræfter. Efter mødet med det magiske horn befinder Ulf sig pludselig midt i et uhyggeligt offerritual, hvor han er hovedpersonen.

  Uddrag af bogen
  Uden varsel dukker lindormen pludselig op af vandet og smækker et hovedløst lig ned for fødderne af mig. Jeg glor overrumplet ind i den dødes halsåbning, som er flosset og fyldt med knuste knoglesplinter. Med et veltilfreds grynt kaster lindormen sig over liget og begynder at flå i det, så de lange slimede tarme dingler som guirlander ud af munden på den.

  Om forfatteren
  Runa Sørensen er født og opvokset med Vadehavet som nærmeste nabo. Hun kender derfor alt til dets forførende skønhed og lunefulde vildskab. Hendes interesse for historie og mystik har bragt hende vidt omkring, og med en uddannelse som skibsassistent har hun sejlet på en stor del af verdens have.

  Forlagets beskrivelse af Dæmonernes hav

  Horeungen Ulf bor på en ø omgivet af et dystert hav fuldt af dæmoner. Det eneste, der kan beskytte en fra dæmonerne, er øens vogtere, men dem har onde kræfter forvandlet til sten.

  En dag, da Ulf og hans bror stjæler fra borgkøkkenet, bliver de fanget og smidt ned til lindormen. Et kæmpemæssigt kødædende bæst.

  Det lykkes dem imidlertid at undslippe lindormen, men på deres flugt kommer Ulf til at røre ved et magisk horn, som er nøglen til ældgamle kræfter.

  Efter mødet med det magiske horn befinder Ulf sig pludselig midt i et uhyggeligt offerritual, hvor han er hovedpersonen.  Uddrag af bogen

  Uden varsel dukker lindormen pludselig op af vandet og smækker et hovedløst lig ned for fødderne af mig. Jeg glor overrumplet ind i den dødes halsåbning, som er flosset og fyldt med knuste knoglesplinter.

  Med et veltilfreds grynt kaster lindormen sig over liget og begynder at flå i det, så de lange slimede tarme dingler som guirlander ud af munden på den.  Om forfatteren

  Runa Sørensen er født og opvokset med Vadehavet som nærmeste nabo. Hun kender derfor alt til dets forførende skønhed og lunefulde vildskab. Hendes interesse for historie og mystik har bragt hende vidt omkring, og med en uddannelse som skibsassistent har hun sejlet på en stor del af verdens have.

  Brugerbedømmelser af Dæmonernes hav  Find lignende bøger
  Bogen Dæmonernes hav findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.