Udvidet returret til d. 31. januar 2022
Danmark under angreb af Kasper Støvring

Danmark under angreb - E-bog

- Kulturkritiske udvekslinger

Bag om Danmark under angreb

Menneskesyn er forklædt religiøsitet: Enten har du det rigtige menneskesyn, eller også er du et dumt svin! To af Danmarks mest læste politiske kommentatorer slår med Danmark under angreb næven hårdt i bordet. De gør op med det menneskesyn og den indbildte godhed, som betyder, at vi lukker øjne og ører for den sociale virkelighed, der befinder sig et stenkast fra de pæne kvarterer med det helt rigtige menneskesyn. Et menneskesyn, der hvert år koster milliarder og er godt på vej til at smadre det Danmark, vi kender og elsker. Et menneskesyn, der befordrer flere parallelsamfund, mere patriarkat, mere social kontrol og mere terror. Sammen tager forfatterne bestik af deres politiske modning op gennem 90’erne og 00’erne, det nye Danmark og krisen i det liberale demokrati. De oplever, at deres fædreland er under angreb – både udefra og indefra. Og at det nationale og europæiske selvforsvar haster. De ønsker at give et genkendeligt Danmark videre til næste generation.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793664135
 • Udgivet:
 • 12. April 2019
 • BLACK NOVEMBER
  114,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 99,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Danmark under angreb
Menneskesyn er forklædt religiøsitet:
Enten har du det rigtige menneskesyn,
eller også er du et dumt svin!

To af Danmarks mest læste politiske kommentatorer slår med Danmark under angreb næven hårdt i bordet. De gør op med det menneskesyn og den indbildte godhed, som betyder, at vi lukker øjne og ører for den sociale virkelighed, der befinder sig et stenkast fra de pæne kvarterer med det helt rigtige menneskesyn. Et menneskesyn, der hvert år koster milliarder og er godt på vej til at smadre det Danmark, vi kender og elsker. Et menneskesyn, der befordrer flere parallelsamfund, mere patriarkat, mere social kontrol og mere terror.

Sammen tager forfatterne bestik af deres politiske modning op gennem 90’erne og 00’erne, det nye Danmark og krisen i det liberale demokrati. De oplever, at deres fædreland er under angreb – både udefra og indefra. Og at det nationale og europæiske selvforsvar haster. De ønsker at give et genkendeligt Danmark videre til næste generation.
Brugerbedømmelser af Danmark under angreb


Find lignende bøger
Bogen Danmark under angreb findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.