Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Datingroulette - E-bog

Bag om Datingroulette

Tør du bruge Dating i Danmark ? Kender du den farlige Dating, hvad der kan gemme sig bagved ? Bogen DATING ROULETTE går ind bagved. Tre mennesker der fulgte kærligheden. De havde alle mistet og følt sorgen. Hvad bringer fremtiden? Dating, Passionen, nysgerrighed og evnen til at elske på ny. Eller byder den på skuffelser, tab og farer?   ANMELDELSER En ret spændende og medrivende historie om en gruppe almindelige menneskers længsler og faren vild i kærlighedsjunglen. - Lektørudtalelse   Romanen bestemt god at slå et par timer ihjel med. Men måden at finde den eneste ene på har mange faldgruber, ikke mindst hvis man vælger at bruge den sociale dating, så hvis I kaster jer ud i det, så læg jer forfatterens ord på sinde: ”Pas på jer selv i den store datingjungle”, og hun har ret. Det kan gå så grueligt galt!- Søren Makvard, Tårnby Bladet     MERE OM BOGEN "Bogen handler om dating, kærlighed, savn, svigt og det svære i at finde den eneste ene. Vi følger tre personers forskellige oplevelser med kærligheden. I den del findes både stalking, falskhed, psykopater og erkendelsen af, at den eneste ene alligevel ikke er den, man troede."   En bog som bygger på inspiration fra v

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793284760
  • Beskyttelse:
  • Ingen
  • Udgivet:
  • 12. Februar 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Datingroulette
Tør du bruge Dating i Danmark ? Kender du den farlige Dating, hvad der kan gemme sig bagved ? Bogen DATING ROULETTE går ind bagved.
Tre mennesker der fulgte kærligheden. De havde alle mistet og følt sorgen. Hvad bringer fremtiden? Dating, Passionen, nysgerrighed og evnen til at elske på ny. Eller byder den på skuffelser, tab og farer?
 
ANMELDELSER
En ret spændende og medrivende historie om en gruppe almindelige menneskers længsler og faren vild i kærlighedsjunglen.
- Lektørudtalelse
 

Romanen bestemt god at slå et par timer ihjel med. Men måden at finde den eneste ene på har mange faldgruber, ikke mindst hvis man vælger at bruge den sociale dating, så hvis I kaster jer ud i det, så læg jer forfatterens ord på sinde: ”Pas på jer selv i den store datingjungle”, og hun har ret. Det kan gå så grueligt galt!- Søren Makvard, Tårnby Bladet

 
 
MERE OM BOGEN
"Bogen handler om dating, kærlighed, savn, svigt og det svære i at finde den eneste ene. Vi følger tre personers forskellige oplevelser med kærligheden. I den del findes både stalking, falskhed, psykopater og erkendelsen af, at den eneste ene alligevel ikke er den, man troede."
 
En bog som bygger på inspiration fra v
Brugerbedømmelser af Datingroulette


Find lignende bøger
Bogen Datingroulette findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.